IONOS Hosting Review – God, men ikke for alle …

Ionos anmeldelseIONOS webhosteside

IONOS (tidligere kendt som 1&1) er en webhostetjeneste, der indeholder flere webstedsværktøjer.

De dækker de fleste af de tilgængelige hostingmuligheder, såsom delt hosting, VPS-hosting, WordPress-hosting, cloud-hosting og mere.

Dette sammen med nogle fremragende muligheder for kundesupport og anstændige priser har gjort IONOS til en favorit i hosting-serviceverdenen.

Hvor god er IONOS Hosting? Med henblik på denne gennemgang dækker vi for det meste IONOS ‘delte hostingtjenester.

Vi testede en række faktorer, herunder kundeservice, samlet brugervenlighed, oppetid af service og mere for at give dig den mest komplette anmeldelse.

Generel Info & Oversigt over hosting

Vores VERDICT: Anbefales
HASTIGHED: 649ms (Marts 2020 til april 2020)
oppetid: 100% (Marts 2020 til april 2020)
SUPPORT: 24/7 live chat, vidensbase
APPS: WordPress, Duda, Drupal, phpBB, Joomla
FUNKTIONER: Dedikeret SSL-certifikat, betjeningspanel, webstedsbygger
Beboelsesplaner: Delt, VPS, WordPress, Cloud, dedikeret server
STEDSOVERSIGT: Ikke gratis
PRISSÆTNING: Fra $ 1,00 / mo (fornyes ved $ 8,00 / mo)

Fordele ved at bruge IONOS Hosting

1. Responsiv kundesupport

Den første ting, vi bemærkede ved IONOS, var dens kundesupportmuligheder.

Kundesupport er en enorm handel i næsten enhver branche.

Hvis du lever fuldstændigt fra dit websted (hvilket er tilfældet for mange moderne iværksættere), skal du stole på, at dit websted altid vil være i gang. Men når der opstår et problem, skal du også stole på, at det firma, der håndterer din hosting, kan kontaktes med det samme for at ordne problemet.

IONOS tilbyder 24/7 live chat og et online helpcenter, der indeholder et væld af artikler om alle deres nøgletjenester.

Med deres live chat beder de dig om at skitsere dit spørgsmål, inden du er tilsluttet. Derefter er du straks parret med en agent.

På mindre end et minut havde vi en samtale med Jean F.

Ionos live chat support

Jean’s svar var øjeblikkelige og komplette. Det føltes aldrig som om vi havde at gøre med nogen, der ikke talte engelsk flydende eller en slags automatiseret bot. Dette var en rigtig person, der leverede reaktioner i realtid.

Alt i alt var serviceniveauet fantastisk. Hvis vi skulle nitpick, kunne vi sige, at hendes svar kunne have været mere hjertelige, men i det store og hele var vi meget tilfredse med kommunikationen.

2. Stærk oppetid – 100%

En af de vigtigste målinger, som vi måler, når det kommer til hostingudbydere, er oppetid.

Du betaler for at have dit websted online. Hvis oppetid mangler, og dit websted rutinemæssigt går ned, har din hostingtjeneste svigtet dig i dets mest afgørende område.

IONOS hævder at have en oppetid på 99,9%. Ifølge deres kundeserviceafdeling er den eneste grund til, at de ikke hævder 100% oppetid, at de ikke er i stand til at redegøre for naturkatastrofer.

Ionos oppetid og hastighedsstatistikIONOS gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

Og så langt fra de data, vi har samlet dem oppetid har været en perfekt 100%. Husk, at dette kun er to-måneders data, så vi kan ikke konkludere endnu, men starten har været lovende. Vi vil fortsætte med at opdatere deres statistik, når tiden går.

3. God sidehastighed

Et langsomt sted er ikke bare irriterende: når en side tager over 5 sekunder at indlæse, vil over 25% af dine potentielle besøgende allerede se andre steder

Hvorfor det?

Webstedsydelse er en stor ting, når Google undersøger dit websted. Din meget vigtige SEO-score, der bestemmer din placering på verdens mest populære søgemaskine, er meget afhængig af den.

Webstedshastighed er den fjerde vigtigste SEO-rangeringsfaktor, kun bag webstedets sikkerhed, gennemsøgning og mobilvenlighed.

Så et langsomt sted er en øjeblikkelig afkørsel for Google og besøgende på websitet.

Vi lever i en tid med øjeblikkelig kommunikation og øjeblikkelig information. Hvis du halter, er chancerne for, at brugeren kan finde et andet websted med lignende information, der interesserer sig mere for deres oplevelse.

Efterhånden som din sidehastighed falder, skyder skyderhastigheden ud.

Visning af sidehastighedsrate

Det er derfor, det er dejligt at se IONOS producere en god gennemsnitlig sidehastighedshastighed på 649ms (0,65 sek). Det er stadig tidligt at komme med konklusioner eller konkrete påstande, men det er en god start. Vi vil fortsætte med at opdatere denne anmeldelse, når vi indsamler flere data.

Ionos detaljerede oppetid og hastighedIONOS gennemsnitshastighed marts 2020 – april 2020 | Se statistikker

4. Gratis SSL-sikkerhed

Sikkerhed er et andet vigtigt aspekt af en hostingtjeneste. Heldigvis er det et område, hvor IONOS udmærker sig.

Tjenesten bruger et GeoTrust dedikeret SSL-certifikat og et wildcard SSL-certifikat. Dette krypterer dit websted for avanceret sikkerhed, hvilket er noget, der skal hjælpe dig med at indånde et lettelsens suk, når du driver forretning online.

Et SSL-certifikat er nødvendigt for at have et HTTPS-websted. Hvis din URL starter med HTTP, markerer Google faktisk dit websted som usikret. Derudover beskytter SSL-certifikater de data, der udveksles mellem brugere og webstedet. Dette hjælper dine kunder med at stole mere på dig, hvilket er rygraden i ethvert forretningsforhold

GeoTrust Dedicated SSL-certifikatet er inkluderet i serveren, Developer Shared Hosting og Developer eShop-pakker. Wildcard SSL-certifikatet leveres som standard med alle Linux- og Windows-delte hostingplaner.

5. Gratis domæne og e-mail med nogle pakker

Ekstraudstyr er altid rart. Vi elsker at se hosting-pakker kaste nogle bonusfunktioner uden omkostninger, når du abonnerer på en af ​​deres betalte muligheder.

IONOS tilbyder faktisk to af de mest almindelige gratis funktioner, domæneregistrering og e-mail-adresser.

Et domænenavn er gratis i et år med Essential, Business og Expert Shared Hosting-pakker.

Når det kommer til en brandet e-mail-konto (en anden nødvendighed, hvis du vil blive taget alvorligt af de mennesker, du handler med), kommer både Linux- og Windows-pakkerne med e-mail-konti på alle niveauer. Windows-abonnenter kan modtage mellem 25 og 500 e-mail-konti, mens Linux-kunder får mellem 10 og 100 konti. Det hele afhænger af den pakke, du har valgt.

6. Forbedret brugergrænseflade

IONOS bruger ikke den klassiske cPanel, de har i stedet udviklet deres egen tilpassede backend. For dem, der er vant til cPanel, kan det være forvirrende og tage lidt tid at vænne sig til i starten, men alt i alt er det temmelig let at bruge.

Ionos brugergrænseflade

I betjeningspanelet kan du administrere domæner, SSL-certifikater, e-mail-adresser, kontrollere dit websteds statistikker osv..

IONOS har også tilføjet en forbedret søgefelt, hvor du kan finde indstillinger og skifte mellem produkter hurtigere.

Der har været mange blandede følelser fra andre brugere om IONOS ‘interface, især er det ikke meget intuitivt sammenlignet med cPanel. Men det ser ud til, at IONOS har gjort en indsats for at forbedre brugbarheden i instrumentbrættet og gjort det mere logisk at bruge.

Ulemper ved at bruge IONOS Hosting

1. Kontoregistrering er kun mulig i et begrænset antal lande

En af de ting, som du først måske ikke engang bemærker om IONOS, er, at du kun kan registrere din konto hos dem i et begrænset antal lande. Størstedelen af ​​landene er repræsenteret, men hvis du f.eks. Er lokaliseret i Kina og vil tilmelde dig IONOS, er det ikke muligt, da det ikke er på deres liste.

Det samme gælder for de fleste europæiske lande. Selvom IONOS blev etableret i Tyskland, og dens hovedkvarter stadig ligger der, er kun nogle af de europæiske lande repræsenteret på listen.

Få eksempler, hvor du ikke kan tilmelde dig IONOS:

 • Kina
 • Iran
 • Egypten
 • Marokko
 • Myanmar
 • Europa (Polen, Rumænien, Holland, Portugal, Sverige, Finland, Belgien, Tjekkiet osv.)

Så det er måske bedre, at du tjekker inden du tilmelder dig, hvis du endda kan fortsætte registreringen i dit land.

2. Ingen gratis webstedsoverførsler

Hvis du flytter dit websted til en ny webhost, er en god måde at sødde potten på at tilbyde en gratis overførsel.

Det giver en ny kunde mulighed for at fjerne noget af stress og økonomisk byrde ved processen.

Det er ikke noget, IONOS tilbyder.

Vi sørgede for at tjekke med deres kundeserviceafdeling via live chat. Ifølge Jean fra kundesupport tilbyder de ikke gratis overførsler, og hun kunne ikke give et solidt svar, når hun blev spurgt om priser.

Ifølge Jean skal overførselsprocessen citeres individuelt til klienter, fordi den debiteres hver time.

IONOS-omkostninger, planer og betalingsmetoder

IONOS har to forskellige varianter af delte hostingtjenester, hver med tre webhostepakker at vælge imellem.

Først tilbyder de Linux-hosting – som bare kaldes Webhosting på det officielle websted.

De tilbyder også Windows-hosting. Naturligvis finder disse forskellige variationer af delt hosting sted på forskellige operativsystemer.

Begge er prissat godt, men du får meget flere funktioner med Windows-indstillingen. Hver browser har tre forskellige niveauer at vælge imellem.

Lad os starte med Linux:

 • Linux Essential-planen er en pakke uden risiko for måned til måned. Det koster $ 4 per måned. Dette niveau fungerer bedst for et websted og tilbyder 10 GB lagerplads. Enhver, der køber dette lag, får også 10 e-mail-konti og et gratis domæne i et år. Det har et ydelsesniveau, der giver mulighed for op til 50 besøgende pr. Minut på dit websted.
 • Erhvervslivet starter på $ 1 for den første måned og går derefter op til $ 8 per måned uden forpligtelse. Brugere i denne række kan have ubegrænsede websteder med ubegrænset lagerplads. De får også op til 50 e-mail-konti og et gratis domæne i en periode på et år. Websteder på dette niveau er optimeret til op til 200 besøgende pr. Minut.
 • Ekspert-niveauet koster $ 14 per måned og kan annulleres når som helst. Det inkluderer også ubegrænset websteder, opbevaring og databaser med et gratis et års domæne og op til 100 e-mail-konti. Websteder på ekspertplanen er optimeret til op til 500 besøgende pr. Minut. SiteScan Malware-beskyttelse og et indholdsleveringsnetværk er også inkluderet.

Ionos delte priser på Linux-hosting

Over på Windows-siden af ​​tingene har du en række større planer, der følger med en forpligtelsesperiode.

 • Forretningsplanen fungerer til et websted eller et projekt. Det er $ 1 pr. Måned i 12 måneder og fornyes derefter til $ 8 per måned. Du får 100 GB lagerplads, 25 e-mail-konti og et gratis domæne.
 • Pro-planen er også prissat til $ 1 pr. måned i en seks måneders periode og fornyes derefter til $ 10 pr. måned. Det er godt eller op til fem websteder og har 250 GB lagerplads. Abonnenter modtager 100 e-mail-konti og et gratis domæne.
 • Ekspertplanen er den højeste af de tre Windows-lag. Som de andre starter det ved $ 1 pr. Måned og fortsætter som sådan i en periode på seks måneder. Efter dette er det $ 14 pr. Måned. IONOS siger, at det er bedst for op til 50 websteder og har 500 GB lagerplads. Et gratis domæne og 500 e-mail-konti leveres med denne plan sammen med et indholdsleveringsnetværk.

Ionos delte windows hosting priser

IONOS accepterer PayPal og kreditkortbetalinger.

Anbefaler vi IONOS?

Ja vi gør.

Deres fleksible planer for både Linux og Windows er overkommelige og inkluderer en masse nyttige funktioner. Den lynhurtige kundesupport, som vi oplevede, var også en kæmpe fjer i hætten.

Men der er også ulemper, du kan ikke tilmelde dig dem i de fleste europæiske lande, og den promoverede $ 1,00 pr. Måned fornyes til meget højere $ 8,00 / måned.

SSL-sikkerhed gør dette til en meget sikker service, og vi kunne virkelig godt lide, at det leveres med et gratis domæne. Selvom det ikke markerer så mange sejre som f.eks. Noget som Bluehost, er det stadig en pålidelig hostingudbyder, der får jobbet gjort lige derop med GoDaddy.

P. S. Har du brugt IONOS før? Overvej at efterlade en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – betyder ikke noget, så længe det er nyttigt for vores besøgende. Tak for din støtte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author