InMotion Hosting anmeldelse

inmotion hosting logo

Samlet bedømmelse

Billigste plan
USD 6,39 USD / mo

InMotion Hosting: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

Kort sagt er InMotion temmelig fantastisk, de anvendte tjenester og teknik er af høj kvalitet, og supporten er lydhør og vidende…. men når man ser på omkostningerne og det faktum, at deres servere er i USA, er der bestemt bedre muligheder derude. Selv hvis du boede i USA, og dit websted var målrettet mod et amerikansk publikum, er der stadig mere overkommelige muligheder derude … skønt faktum er, at InMotion er virkelig god, hvorfor vi vurderer det så højt!

Når det er sagt, for Canada er vores favorit stadig GreenGeeks, de er supergrønne (sætter 300% af det, de bruger tilbage i gitteret), har et lynhurtigt datacenter i Canada (og USA), og de tilbyder de samme funktioner til en meget mere overkommelig pris ($ 6,39 vs $ 3,95, det tilføjer over tid)! Se vores GreenGeeks-gennemgang.

Hvis du vil lære mere om InMotion Hosting, skal du fortsætte med at læse nedenfor.

InMotion Hosting-forskning

InMotion Hosting anmeldelse

Et af de største hostingfirmaer, inMotion Hosting startede i 2001. Det er en af ​​de få webhostingudbydere, der ikke ejes af Endurance International Group (EIG), der ejer en hel del massive hostingudbydere som HostGator, iPage og Bluehost.

inMotion Hosting er stolte af at bemanne webhostingeksperter med et gennemsnit på 4 års erfaring med professionelle hostingprodukter og / eller tjenester. Deres ledelsesteam består af teknologieksperter, der har i gennemsnit 10+ års erfaring med webhosting.

De har arbejdet med flere mærker som Yahoo !, Bing, Twitter, Dell, Intel, Cisco, Cpanel og Parallels, blandt andre. De har samarbejdet med Sucuri.net om webstedets sikkerhed. Det nævnte firma er en globalt anerkendt leder inden for branchen inden for websikkerhed.

inMotion Hosting har indsamlet flere priser siden starten. Business.com betragte dem endda som det bedste valg til webhostingtjenester.

Prisfastsættelse

inMotion Hosting tilbyder tre typer business hosting-planer. Disse kaldes “Start”, “Power” og “Pro.” De nævnte pakker kan ses nedenfor:

inMotion Business Hosting-planer

Den første pakke, Lancering, koster $ 6,39 pr. Måned, hvis du vælger at betale i alt 2 år på forhånd. Dog koster det dig $ 7,46 pr. Måned, hvis du vælger en årlig betalingsperiode. For startpakken kan du ikke benytte dig af en betalingsmåde for en måned.

Lanceringsplanen giver dig en række forskellige funktioner til din rådighed. Du får et gratis domænenavn. Derudover kan du have 2 websteder på en hostingkonto. Det fantastiske ved denne plan er, at det giver dig ubegrænset diskplads og ubegrænset båndbredde. Dette betyder, at du får en rigelig mængde lagerplads til dit websted, så du kan være vært for flere billeder og videoer på dit domæne.

Med ubegrænset båndbredde leveres muligheden for at overføre data til flere brugere. Dette er især nyttigt, hvis du har tusinder (eller millioner) webstedsvisere pr. Dag. Hvis du ønsker, at dit websted skal være sikkert, giver inMotion Hosting dig også et gratis SSL-certifikat.

Hvis du har flere brugere, der har ansvaret for dit domænenavn, kan du give dem deres egne e-mail-konti. Startpakken leveres med ubegrænsede e-mail-konti, som du kan få adgang til på enhver enhed. De leverer også data-sikkerhedskopier gratis. I tilfælde af at der sker noget med dit websted, kan du gendanne det baseret på en bestemt sikkerhedskopi foretaget af inMotion Hosting.

Manuel installation af software kan være en smerte. Med inMotion Hosting’s 1-kliks installationsprogram kan du installere mere end 400 applikationer på dit websted, hvilket gør det nemt at oprette dit eget websted. For dem, der har brug for at bruge Google-apps, indeholder pakken også en Google Apps-integrationsfunktion. Dette betyder, at Google Apps er inkluderet i cPanel, så du nemt kan integrere det i dit domæne inden for få minutter.

Hvis du er en webudvikler eller har ansat en til at hjælpe dig på dit websted, gør startpakken det let for dig at oprette websteder. Dens delte servere understøtter flere programmeringssprog såsom MySQL, PHP, Ruby og PostgreSQL. Dette giver webudviklere mulighed for at udvikle et websted ved hjælp af et sprog, de kender bedst.

Hvis du skal reklamere, giver Launch-pakken dig gratis reklamekreditter på $ 150 værd. Bortset fra det tilbyder de en 90-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan annullere og få dine penge tilbage, hvis deres produkter og / eller tjenester ikke lever op til dine forventninger.

Endelig er inMotion Hosting det eneste firma, der leverer Max Speed ​​Zones. De bruger avanceret routing-teknologi, en række datacentre og premium båndbreddeudbydere til at levere et hurtigere netværk. Dette resulterer i din forbedrede ydeevne på websitet, herunder hurtigere lancering af websteder, styring af e-mails og download af filer.

Supportindstillinger

inMotion Hosting giver dig forskellige muligheder for at kontakte dem for support:

  • Online live chat,
  • Support billetter,
  • Telefon opkald,
  • E-mail-meddelelser,
  • Fællesskabets støtte,
  • Skype og
  • Self-Help Support Center.

Deres selvhjælp-supportcenter er fyldt med en række informationer som ofte stillede spørgsmål, vejledninger, værktøjer og ressourcer og produktguider.

Det fantastiske ved inMotion Hosting er deres evne til at yde support gennem Skype. Kommunikationsplatformen er vidt brugt blandt virksomheder og kan være en praktisk måde at kommunikere med virksomheden på. De leverer også et 24 × 7 live chat- og telefonstøttesystem. Giver dig flere måder at kontakte dem på.

Kundeservice hos inMotion Hosting er fremragende. De fleste anmeldelser oplyser, at de er hurtige, når det gælder besvarelse af forespørgsler på både online live chat og telefon. Supportteamet kan besvare komplicerede spørgsmål, og deres personale er meget vidende om deres produkter og / eller tjenester. Supportbilletter får også et svar inden for få timer.

Fordele

At være vært-gigant har inMotion Hosting sine fordele:

90-dages pengene-tilbage-garanti

De fleste hostingudbydere tilbyder kun en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Med inMotion Hosting tilbydes du pengene tilbage i 90 dage. Dette er et temmelig generøst tilbud. Når du er utilfreds med deres service, behøver du ikke at bekymre dig om, at dine penge spildes på intet.

SSD-opbevaring

Alle forretningshotelleplaner giver gratis SSD-lagerplads. Dette er en fordel, da SSD er hurtigere end dets traditionelle kolleger. Dette resulterer i, at dit websted indlæses hurtigere end websteder, der bruger gamle drev. Hvis dit websted indlæses hurtigere, er dine kunder mere tilfredse. Alle hader at vente, ikke? Plus, websteder, der indlæses hurtigere, er foretrukket af søgemaskiner som Google, når det kommer til placeringer.

Gratis SSL-certifikat

Du kan få et gratis SSL-certifikat, der giver dig mulighed for at beskytte kundens følsomme oplysninger. Desuden hjælper det med at øge din placering i søgemaskiner også!

Ubegrænset postkasser

Med deres billigste pakke får du allerede ubegrænsede postkasser, der kan synkroniseres på flere enheder. Du kan endda få adgang til disse postkasser på enhver enhed. Når flere personer har ansvaret for dit websted, kan du give dem deres egne e-mail-konti uden ekstra omkostninger.

Pålidelighed og ydeevne

Anmeldelser har vist, at inMotion Hosting leverer fremragende websteder på grund af deres avancerede teknologi og servere. De giver en oppetid på 99,99%, hvilket betyder, at dit websted ikke oplever nedbrud eller nedetid.

Pålidelig kundesupport

Deres supportsystemer er tilgængelige i flere kommunikationsformer. De giver community support som et ekstra lag af support, der gør det muligt for brugere at tale med andre brugere. Derudover kan de besvare vanskelige og ude af verden spørgsmål vedrørende deres produkter og / eller tjenester.

Ulemper

Der er ulemper ved at samarbejde med inMotion Hosting. Her er nogle af dem:

Ingen fakturering fra måned til måned

Når du blot ønsker at prøve et webhostingfirma, ønsker du måske bare at få en måned-til-måned-kontrakt. Du ønsker ikke at afskaffe tjenester, der er værd 3 år, uden selv at vide, om det er op til pari.

Den dårlige del ved inMotion Hosting er dens mangel på betalingsbetingelser måned-til-måned. Du ønsker måske ikke at betale for et helt år på forhånd, især hvis du er lav på midler.

Ikke den billigste

Ja. inMotion er ikke den billigste derude. Nogle virksomheder tilbyder til en pris på $ 3 eller $ 4 om måneden for de samme funktioner som inMotion har at byde på.

Kun 2 domæner

Du kan kun være vært for 2 domæner på en hostingkonto. Hvis du for eksempel har 10 websteder, skal du følge den tredje plan, Pro-pakken. Dette koster dig ca. $ 18.99 pr. Måned, hvis du betaler måned-per-måned – og denne pris er ikke for billig.

Telefonbekræftelse

For at forhindre svig forpligter virksomheden klienter til at verificere deres køb via telefon. Dette kan være svært for klienter, der ikke har base i USA.

Konklusion

Som nævnt i vores resume er InMotion virkelig rigtig god, men det kommer til en pris, og du vil ikke være vært i Canada, der påvirker dit websteds samlede hastighed. Vi vil kraftigt anbefale dig at se på GreenGeeks, se vores anmeldelse.

ResuméReviewer Matthew RogersUdgivelsesdato 2019-11-17Anviste vare InMotion HostingAuthor Rating 41star1star1star1stargråProduktnavn InMotion HostingPrice
USD 6,39

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author