HostUpon-gennemgang

Samlet bedømmelse

Billigste plan
USD $ 2,95 / mo (ned fra $ 7,95)

HostUpon er virkelig en af ​​de bedste canadiske web-værter, vi har stødt på, kombinationen af ​​overkommelige priser, ubegrænset diskplads, en 30-dages pengene-tilbage-garanti og canadisk salg og support gør dem til en no-brainer!

Vi ser generelt på de følgende 4 aspekter af en webhost for at bestemme dens samlede kvalitet: Brugervenlighed, hastighed (på globalt plan), support og oppetid. HostUpon negler dem alle, især support!

Årsager til at vælge HostUpon

Lad os starte med, hvad vi betragter som de bedste funktioner i HostUpon, dem, der straks giver dem fordel af konkurrencen. For de fleste mennesker, der leder efter en anstændig webhost, er følgende hurtige oversigt nok til at overbevise dem om, at HostUpon er den, man skal gå med.

 1. Servere i Canada: Med en superhurtig server i Toronto, hvis du er målgruppe, er i Canada, vil hastighed ikke være et problem. Hvis du tilfældigvis føler behov for at udvide, har de også 3 servere i USA.
 2. 24/7 Canada-baseret support: Mens de fleste virksomheder outsourcer deres støtte til billigere lande, er HostUpon en af ​​de få, der stadig har deres støtte i Canada, men vi tror, ​​at dette alene gør det ganske tilfældet for tilmelding hos dem.
 3. Gratis domænenavn: Hvis du tilmelder dig hosting, kan du registrere dit .ca- eller .com-domænenavn gratis!
 4. 30-dages pengene-tilbage-garanti: Ikke glad for nogen grund? Intet problem, du har intet at tabe.
 5. Ubegrænset websteder: Selv deres mest basale plan tillader flere websteder, hvis du føler dig ambitiøs.

Det er virkelig en no-brainer. Hvad angår omkostninger, har de 3 hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kl kun USD $ 2,95 / mo (ned fra $ 7,95)!

HostUpon vært for forskning

Anmeldelsen: Rimelig hosting i høj kvalitet med canadisk support!

Intro + En kort historie

HostUpon har hovedkontor i Toronto, Canada. Grundlagt af Alfez Velji i 2007, bestræbte han sig på at skabe en Canada-baseret webhosteløsning til alle store virksomheder og personlige websteder rundt om i verden.

Deres engagement ligger både i hastigheden og sikkerheden i deres hostingtjeneste såvel som de lavest mulige priser for at opnå dette. HostUpon er i konstant udvikling, opgradering og innovation for at bevare deres overkommelige priser og samtidig levere det bedste af den bedste service.

Denne lidenskab resulterede i en webhost, der er overkommelig, men føles avanceret, meget af det har at gøre med deres canadiske supportteam, de outsource ikke, og det betalte sig virkelig for dem! Lad os komme til nogle af de vigtigste fordele ved at være vært med HostUpon.

Fordele ved HostUpon

Support

HostUpons kundesupport er virkelig noget af det bedste i branchen. Supportpersonalet er placeret på samme sted, hvor dataene har hovedkontor – Toronto. Ikke kun er de der, men de er tilgængelige døgnet rundt. Deres kundesupport-team er meget hjælpsomme, meget dygtige til hvad de gør og ekstremt professionelle på alle måder. De sigter mod den kortest mulige ventetid og tilbyder flere forskellige supportmuligheder, herunder live chat, en supportbillet eller telefonstøtte. Deres enorme database med nyttige tutorials og information kan reducere dit behov for deres support i første omgang, det er virkelig ret imponerende!

Privatejet

En anden pro hos HostUpon er det faktum, at det er et privatejet selskab. At være privatejet betyder, at HostUpon ikke svajes af nogen eksterne parters interesse. Virksomhedsejere arbejder i virksomheden, og dermed er de i stand til at holde deres forpligtelser og mål på linje for at hjælpe alle webstedsejere.

Prisfastsættelse

En stor ting ved HostUpon er overfloden af ​​overkommelige planer, de tilbyder. Mens deres priser falder på linje med de fleste budget-ish-værter (kan ikke rigtig gå galt med $ 3,36 / mo), er det værdi, de tilbyder, der adskiller dem. Funktionerne inkluderet i selv de mest basale planer får din dollar til at gå videre. For andre virksomheder, for at have adgang til attraktive funktioner som et gratis domæne for livet og ubegrænset e-mail-adresser, bliver du nødt til at købe en dyrere pakke til at begynde med.

Uptime

HostUpon har holdt en fantastisk oppetid i de år, de har brugt websteder. HostUpon tilbyder en garanti på 99,9% oppetid for hver enkelt pakke, de tilbyder. Selvom de ikke nødvendigvis reklamerer for, hvad der sker, hvis det falder under dette antal, har vi scoop. Alt hvad du skal gøre er at indsende en billet om problemet for at modtage en rabat på din næste måneds gebyr! Heldigvis er de ikke kendt for mange strømafbrydelser, så behovet for dette opstår måske aldrig. Generelt klager kunder sjældent over en dårlig oppetid fra HostUpon.

Lad os gå videre til en liste over vores yndlingsfunktioner (nogle tilbydes også af andre værter, men det er stadig en liste).

Funktioner

Nogle af de største funktioner, der findes i HostUpon-hostingplaner, inkluderer:

 • Gratis domænenavn for livet
 • Ubegrænset e-mail-konti og MySQL-database
 • 24/7 support
 • Gratis webstedsmigration
 • Installer til over 360 scripts
 • Gratis webstedsbygger
 • CA- og amerikanske servere (hvilket betyder, at selv hvis du vil bruge dem som webhost for Brasilien, ville ydeevnen stadig være meget anstændig)
 • Money back-garanti
 • 99% oppetidsgaranti
 • Kontokontrol via en webbrowser
 • SSL-hosting-servere
 • Almindelig gateway-interferens
 • Rot og genstart adgang
 • Private navneservere
 • Ubegrænset båndbredde
 • Ubegrænset dataoverførsel

Konklusion

HostUpon fortjener ros, de er lokale, de er interesserede, de er ekstremt overkommelige, og de har Canada-baseret support … Prøv dem, du vil ikke fortryde det! Webhosts som disse gør opbygningen af ​​et websted til en glat proces!

ResuméReviewer Matthew RogersUdgivelsesdato 2019-11-25Anvendt produkt HostUponAuthor Rating 51star1star1star1star1starProduktnavn HostUponPrice
USD 2,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author