HostGator anmeldelse

HostGator

God ol HostGator, de er vært for millioner af websteder, men er de faktisk det værd? Lad os finde ud af det!

Samlet bedømmelse

Billigste plan
USD 2,75 / md

HostGator: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

HostGator er en webhost, du bruger, hvis du har et rigtig stramt budget. De er superbillede (USD 2,75, hvis du låser dig i et par år – det er AUD 3,70 dollar), hvilket er fantastisk…. men det kommer med et par ulemper.

Hastighed: Du vil være på en amerikansk server, hvilket betyder, at næsten alle andre websteder, der er vært tættere på end USA, vil være hurtigere (hvis de bruger en anstændig vært). Google kan virkelig ikke lide langsomme websteder, så det kan skade dine potentielle placeringer og online synlighed.

Support: De er ok og faktisk ret lydhøre, men de er ikke så specialiserede sammenlignet med andre værter.

Låst inde: Du kan kun få den laveste pris, hvis du låser dig i et par år, hvilket ikke er ideelt, hvis du beslutter at skifte halvvejs gennem.

1 sted: Hvis du vil være vært for mere end 1 websted (mange mennesker kan lide at eksperimentere), bliver du nødt til at opgradere og betale mere (på hvilket tidspunkt du lige så godt kunne have valgt en premium vært).

Så det, vi virkelig siger, er … Kontroller dit budget, og hvis du kan svinge en ekstra AUD $ 1,20 / mo, gå med en webhost som SiteGround, de er meget hurtigere, mere specialiserede, har et væld af smarte funktioner HostGator gør ikke har ikke osv. osv. Du får billedet, du kan tjekke vores SiteGround-gennemgang her

Stadig interesseret i HostGator, fortsæt med at læse nedenfor.

HostGator-forskning

HostGator anmeldelse

Okay, lad os komme ind på nogle detaljer. Vi starter med en hurtig historie om virksomheden (det gør vi altid), og flytter derefter direkte til det, vi synes er dets vigtigste fordele og ulemper, med nogle seje funktioner og vores dom i slutningen (hvilket efterligner vores resume i starten ).

Om HostGator

HostGator blev grundlagt i 2002 af en mand ved navn Brent Oxley, som på det tidspunkt bare var en studerende, der gik på college. Efter sit første forretningsår havde han et beskedent kundegrundlag på lidt over 100 klienter, men i det næste år var hans kundegrundlag fordoblet. I 2006 havde HostGator åbnet sit første internationale kontor, og dette selskabs vækst viste ingen tegn på afmatning.

Siden dette selskabs oprindelige vækstspor har de opretholdt en stabil vækst og åbnet flere kontorer over hele verden og begyndt at konkurrere på det australske webhostemarked. De er i øjeblikket vært for godt over 8 millioner domæner, og de har etableret sig som en af ​​de mest eftertragtede webstedsværter i branchen. Det er virkelig imponerende, som de har skaleret.

Fordele & Ulemper ved HostGator

Fordele:

Billig

For USD 2,75 pr. Moh er billig bestemt det rigtige ord. Normalt når priserne er så lave, er der noget forfærdeligt galt, men HostGator formår at levere en anstændig service på trods af de lave omkostninger.

Så mange planer

Uanset hvilken type webhostingstjeneste du leder efter, tilbyder HostGator det. Uanset om du leder efter Cloud Hosting, Shared hosting, Reseller Hosting eller bare E-Commerce Tools, har de det dækket.

Store oppetidsnumre

Dette selskab kan prale af en meget stabil og konsistent oppetidsrekord med et gennemsnit på mellem 99,96% og 99,97%. Dette er over branchens gennemsnitlige oppetid, hvilket er imponerende. Oppetid er kritisk for succes for din virksomhed, da enhver nedetid kan koste dig meget.

Forbedret sikkerhed

Hvis du køber en af ​​de mere premium webhosteplaner, får du adgang til HostGators forbedrede sikkerhedsfunktioner. Dette inkluderer data-sikkerhedskopier, der forekommer dagligt samt automatisk fjernelse af malware, så du ikke behøver at spilde noget af din værdifulde tid med at bekymre dig om disse problemer. Når det er sagt, hvis du har $$$ til at gå med en premium-plan, kan du lige så godt se på en mere premium vært (SiteGround for de fleste mennesker, eller noget som Kinsta eller Pressidium, hvis du leder efter high-end managed WordPress-vært).

Begynder-Friendly

For dem, der ikke kender webhosting eller bygger deres første websted, har HostGator din ryg. Deres back-end er ret brugervenlig, selv for begyndere. Nogle webhosts har en meget vanskelig at følge interface, som brugere er nødt til at interagere med, men heldigvis bestræber HostGator sig på at holde deres brugergrænseflade så let at følge som muligt. Brugere har også adgang til nyttige FAQ-sider, onlinetutorials og informationsdokumenter på hvert trin af vejen.

Ulemper:

Lidt lavere belastningstid Hastighed

Mens HostGators gennemsnitlige indlæsningstid for sider kun er lidt under den gennemsnitlige sideindlæsningstid (med deres servere i USA), er dette stadig en ulempe for australiere. Søgemaskiner indregner hastighed i deres organiske søgerangeringsalgoritme, og enhver forsinkelse i et virksomheds sideindlæsningstid har muligheden for at påvirke deres salg negativt. Når det er sagt, hvis du bruger et CDN, bliver dette et ikke-problem. Hvis du er i USA, Canada eller endnu mere fjerntliggende som Brasilien, er der selvfølgelig ikke noget CDN nødvendigt.

Andre seje funktioner

24/7 kundeservice

Som tidligere nævnt er dette virksomheds kundeservice ret hjælpsom, men en anden enorm fordel ved det er, at deres kundeservice er tilgængelig døgnet rundt, døgnet rundt. Dette er yderst nyttigt, fordi meget af tiden, dine største problemer vil ske på de underligste tidspunkter (midt på natten, weekender osv.).

Pengene tilbage garanti

Dette er altid praktisk. Hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester, kan du få en fuld refusion inden for de første 45 dage efter brugen af ​​dem.

Gratis migration

HostGator er glade for at flytte dit eksisterende websted til deres egen webhosting, hvilket sparer dig meget tid og ressourcer.

Konklusion

Som nævnt et par gange, hvis du lige er begyndt og budgettet virkelig er stramt, skal du bestemt tilmelde dig. Men hvis du kan svinge de ekstra $ 1,5, vil vi anbefale at kigge på SiteGround, da du helt sikkert vil drage fordel af den ekstra hastighed (og WordPress målrettede funktioner, hvis du bruger WordPress til at bygge dit websted).

OversigtBevis Matthew Rogers Gennemsyns dato 2018-06-29Besynet vare HostGatorAuthor Rating 31star1star1stargrågråProduktnavn HostGatorPrice
USD 2,75

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author