GreenGeeks anmeldelse

Samlet bedømmelse

Billigste plan
USD $ 2,95 / mo (ned fra $ 9,95)

GreenGeeks er vores all-time favorit vært for Canada, kombinationen af ​​overkommelige priser, ubegrænset diskplads, en 30-dages pengene-tilbage-garanti og deres brancheførende miljøvenlige systemer gør dem til en no-brainer!

Vi ser generelt på de følgende 4 aspekter af en webhost for at bestemme dens samlede kvalitet: Brugervenlighed, hastighed (på globalt plan), support og oppetid. GreenGeeks har dem alle perfektioneret!

Årsager til at vælge GreenGeeks

Lad os starte med, hvad vi betragter som de bedste funktioner i GreenGeeks, dem, der straks giver dem fordel af konkurrencen. For de fleste mennesker, der leder efter en anstændig webhost, er følgende hurtige oversigt nok til at overbevise dem om, at GreenGeeks er den, de skal gå med.

 1. Servere i Canada: Dette er en af ​​hovedårsagerne til, at de fleste canadiere vælger GreenGeeks, de har faktisk et datacenter i Canada, hvilket gør dit websted hurtigt og hurtigt indlæst. Selvom de har servere over hele verden, hvis du føler behov for at blive global.
 2. 24/7 support: Super hjælpsom, og det er via telefon, chat og billetter, valget er dit.
 3. Indbygget skalerbarhed: Vokser dit websted pludselig hurtigere end forventet? Intet problem, GreenGeeks kan justere dine nødvendige ressourcer på farten og holde alt kørende.
 4. 30-dages pengene-tilbage-garanti: Ikke glad for nogen grund? Intet problem, du har intet at tabe.
 5. Supergrøn: For hver strømstyrke, de trækker fra nettet, investerer de 3 gange det i form af vedvarende energi, så dit websted vil være kulstofreducerende! Hvor cool er det!

Det er virkelig en no-brainer. Hvad angår omkostninger, har de 3 hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kl kun USD $ 2,95 / mo (midlertidig rabat fra $ 9,95)!

GreenGeeks er vært for forskning

Gennemgangen: 300% Green Web Hosting Powered by Renewable Energy.

Intro og kort historie om GreenGeeks

Greengeeks blev startet tilbage i 2006 af Trey Gardner, en naturelsker og ivrig vandrere, surfer og skiløber. Han ønskede at oprette et webhostingfirma med et positivt energifodaftryk. Han besluttede, at hans webhostingfirma ville bruge deres overskud til at købe vindenergikreditter og gendanne tre gange den energi, Greengeeks bruger. En virksomhed med et miljøfokus i dagens dag og alder er ikke så overraskende, men i betragtning af Greengeeks blev introduceret i begyndelsen af ​​2000’erne, er det temmelig imponerende.

Med det sagt er Greengeeks ‘hovedfokus ikke på bæredygtighed ved ofring af kvalitet og ydeevne for deres teknologi. De forbliver dedikeret til teknologisk ydeevne som deres højeste prioritet, mens de stadig er engageret som en EPA Green Power Partner. De er også dedikeret til at hjælpe deres brugere med at finde online succes, med dedikeret vejledning og et kompromisløst engagement. Siden deres start er de vokset til at være vært for mere end 300.000 websteder og 35.000 brugere til at tjene deres plads som en af ​​de førende hostingudbydere med en grøn twist.

Prisfastsættelse

Perfekt i tråd med de fleste andre hostingfirmaer, men tilføj en liste over funktioner, som du normalt skulle betale for … gratis med GreenGeeks.

hosting planer

Fordele

Greengeeks målretter deres hostingtjenester mod begyndere og mellemliggende webejere. Det er ret svært at finde en legit dårlig anmeldelse for GreenGeeks og med god grund!

Mens deres vigtigste produkt er en begynderplan, har de også forskellige niveauer og planer, når en bruger bliver behagelige. En nybegynderplan kan udvides til en tilpasset plan bygget til dine behov med VPS, dedikeret WordPress og dedikerede serverindstillinger. Kvaliteten af ​​deres dedikerede server (og deres andre indstillinger også) er bemærkelsesværdigt højtydende, bakket op af nogle af de øverste processorer derude.

Greengeeks adskiller sig fra masserne af begyndende hostingprodukter ved at tilbyde et meget skalerbart produkt, der kan starte som en begynder og arbejde sin vej mod WordPress hosting eller noget andet.

Selv med produktets imponerende kvalitet er det, der forbliver imponerende, deres forpligtelse til at være grøn. Deres tilsagn om vedvarende energi på 300% placerer dem ud over resten i denne kategori – de holder deres plads som den reneste mulighed for webhosting derude. Ikke kun negerer de deres eget kulstofaftryk, men gør også fremskridt med at reducere fodaftrykket fra andre virksomheder! I det væsentlige bliver to andre webstedsfirmaer i lignende størrelse, der ikke praktiserer bæredygtighed, taget hånd om af Greengeeks.

Selv for den person, der ikke er meget interesseret i miljøpåvirkningerne af hosting eller miljøet generelt, skiller Greengeeks sig stadig ud blandt andre canadiske webhostingsider og hosting-sider generelt med deres kvalitet og deres service.

Som ejer af en begyndende side behøver du ikke at bekymre dig om små detaljer og tekniske problemer, der kan ødelægge dig og distrahere de rigtige ting som at få dit indhold derude. Læringskurven for ting som at konfigurere indstillinger på serveren er temmelig stejl, selvom det måske ikke ser ud til at være ude af rækkevidde for begyndere. Greengeeks ‘forenkling af denne type ting gør livet lettere for alle og gør bygning af websteder til en leg.

Funktioner

Greengeeks skiller sig ud i tre hovedområder:

 • Hastighed
 • Sikkerhed og pålidelighed
 • Datacenterplaceringer

Det hastighed Greengeeks-tilbud kan ikke overvurderes. I 2018 er hastighed alt. Jo længere tid dit websted tager at indlæse, jo flere besøgende mister du (som det er, det er ca. 1/10 af besøgende, du mister for hvert sekund dit websted stadig indlæses). Opmærksomhedens spændvidde og tålmodighed er på et hele tiden lavt, så det er uerstatteligt at have et hurtigt sted.

Greengeeks tilbyder et par cool techy funktioner direkte relateret til dit websteds sikkerhed og pålidelighed, herunder fil-scanning i realtid, proaktiv serverovervågning, som kan se problemer og handle på dem, før de opstår, trusselanalyse, vF’er, der er ekstremt sikker, og hosting af kontokontrol.

Deres datacentre er på 5 steder: Chicago, Montreal, Phoenix, Amsterdam og Toronto. Det betyder, at Greengeeks også fungerer meget godt overalt i Europa, uanset om det er Storbritannien, Frankrig, Spanien eller endda Tyskland. Og med servere i USA også, kan du endda forvente anstændig ydelse også på steder som Brasilien.

Og selv Greengeeks ‘grundlæggende delte værtplan leveres med en hel liste med funktioner:

 • Ubegrænset båndbredde
 • Ubegrænsede ressourcer til serveren
 • Ubegrænsede domæner på en enkelt konto
 • Cloudfare CDN
 • Tilgængelige SEO og marketingværktøjer

De tilbyder endda et gratis domænenavn, når du opretter din konto.

Konklusion

Tillykke, hvis du har læst indtil videre, fortæller vores analyser os, at de fleste har ramt det første tilmeldingslink på siden :). Du kan ikke rigtig gå galt med GreenGeeks i øjeblikket, bestemt, hvis du ønsker at målrette mod Canada eller USA.

ResuméReviewer Matthew RogersGennemsyns dato 2019-11-23Omsynet vare GreenGeeksAuthor Rating 51star1star1star1star1starProduktnavn GreenGeeksPrice
USD 2,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author