FatCow anmeldelse

FatCow logo

Samlet bedømmelse

Billigste plan
$ 4.08 / mo

FatCow: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

Desværre anbefaler vi i en nøddeskal FatCow af mange grunde, hvor de vigtigste er sikkerhed og support. Lad os køre gennem et par problemer, vi har fundet.

Sikkerhed: At have et SSL-certifikat er et must i disse dage, bestemt med Google, der favoriserer https-websteder, og Chrome mærker aktivt ikke-sikre websteder som “ikke sikre” … lad os se på deres hovedwebsted

Ja, du ser det rigtigt, deres eget websted er ikke sikkert … Vil du virkelig købe en hostingplan fra en webhost, hvis eget sted ikke har et anstændigt SSL-certifikat? Det her er sindsygt!

Support: Der er ganske mange klager over deres støtteholdning, der svæver rundt, alt for mange til at ignorere. Alt fra store forsinkelser i supportsvar, til uhøflige svar fra supportpersonalet.

Hastighed: De er langsomme, hvilket er virkelig dårligt i disse dage, da Google vil have hurtige websteder og giver dem højere positioner i deres placering… på toppen af ​​denne undersøgelse viser, at du kan miste 10% af dine besøgende i hvert sekund dit websted stadig indlæser … A massivt nej!

Så hvad vi virkelig siger, er… der er en masse webhosts derude, der er meget bedre til stort set alt! Undgå Fatcow! Tjek i stedet vores sammenligning af de bedste webhosts for USA.

Hvis du på en eller anden måde stadig er interesseret i FatCow, skal du læse nedenfor.

FatCow-forskning

FatCow Web Hosting Review

FatCow, hvad et smukt navn! Så hvad handler virksomheden om? FatCow startede tilbage i 1998 og leverer webhostingtjenester til en række små til mellemstore virksomheder. Det ejes igen af ​​webhostinggiganten Endurance International Group (EIG). Det nævnte konglomerat ejer andre webhostingfirmaer som BlueHost, HostGator, Arvixe og iPage.

Deres hovedkvarter ligger i Albuquerque, New Mexico. Virksomheden har to datacentre rundt om i Boston, Massachusetts. De to datacentre har et samlet areal på over 2400 kvadratmeter. Virksomheden leverer forskellige produkter og tjenester, herunder en web-hostingplan (Den originale Fat Cow Plan), WordPress Hosting, VPS Services, dedikerede servere og domæneregistrering.

På et tidspunkt blev FatCow anerkendt af Web Hosting Magazine som en “Top 50 Editors Choice Award” vinder. I juli 2009 annoncerede FatCow, at deres kontorer og datacentre drives 100% af vindenergi. Dette er i tråd med deres forpligtelse til at blive grøn. Fra 2008 til 2011 donerede de en del af deres salg til Breast Cancer Division i American Cancer Society.

Prisfastsættelse

FatCow indeholder kun en type webhosteplan. Dette er kendt som den originale FatCow-plan.

FatCow-priser

Denne plan koster 4,08 USD pr. Måned, hvis du betaler for 36-, 24- eller 12-måneders kontrakter. Hvis du imidlertid ønsker at betale en månedlig måned, koster det dig USD 5,00 pr. Måned. Dette er simpelthen specielle introduktionspriser. Priser for hostingfornyelse er følgende:

 • 1-måneders sigt: USD 14,95 pr. Måned (faktureres månedligt; afhængigt af tilgængelighed)
 • 12-måneders sigt: USD 14,95 pr. Måned (faktureres USD 179,40 for et år)
 • 24-måneders sigt: USD 13,95 pr. Måned (faktureret USD 334,80 i 2 år)
 • 36-måneders sigt: USD 12,95 pr. Måned (faktureret USD 466,20 i 3 år)

Planen giver dig en ubegrænset mængde diskplads. Oodles, som de kalder det. Dette betyder, at du ikke er begrænset af den mængde data, du placerer på din hosting-konto. En fantastisk funktion, hvis du har brug for at være vært i store størrelser og store billeder på dit websted.

Båndbredde kaldes også Oodles. Ja, det betyder ubegrænset. Hvis du har en stor mængde trafik, er ubegrænset båndbredde nødvendig for at imødekomme alle webstedsvisere, du støder på. Du debiteres ikke for en usædvanlig stor mængde trafik, især i højsæsonerne. Dette er især nyttigt, hvis du har et stort antal webstedsvisere hver eneste dag.

Ubegrænset postkasser er en anden funktion, du kan drage fordel af. Hver postkasse har en lagerkapacitet på 500 MB eller 10.000 e-mail-meddelelser (alt efter hvad der kommer først). Dette betyder, at du kan give hver person, der er ansvarlig for dit websted (eller virksomhed) deres egne e-mail-konti.

Du får et gratis domænenavn, som kan spare dig et par dollars fra lommen. Du er også forsynet med et punkt & Klik på webstedsbygningsværktøjer, der giver dig mulighed for at oprette websteder med professionelt udseende uden behov for kodningsfærdigheder eller erfaring. Applikationsinstallationsguider hjælper dig med at tilføje forskellige applikationer til dit websted med dets let at følge trin-for-trin-instruktioner.

Du kan også overføre dit websted gratis, hvis du har det hos et andet firma. Sparer dig et par dollars. Plus, de har freebies også! Du får 100 USD Google-annoncekreditter og USD 100 Bing-annoncekreditter. Disse er nyttige, hvis du skal reklamere for din virksomhed på disse søgemaskiner.

Hvis du vil sælge online, får du en række funktioner til at gøre det. Disse inkluderer ShopSite Online Store, at være i stand til at acceptere kreditkort, PayPal Indkøbskurv Integration, PowerPay og Shared SSL. Tilgængelige applikationer inkluderer WordPress, Gallery2, phpBB, GBook, Joomla !, og poll-, survey- og tællerværktøjer.

Supportindstillinger

FatCow giver dig en række muligheder for support. Disse inkluderer følgende:

 • Telefon Support
 • Online live chat
 • Vidensbase

Deres vidensbase indeholder svar på ofte stillede spørgsmål og tutorials til brug (eller styring) af deres produkter og tjenester. Telefonstøtte og online live chat er tilgængelig døgnet rundt.

Når det kommer til anmeldelser, er deres kundesupport service meget meget dårlig. De fleste mennesker blev irriterede over lange ventetider og lange forsinkelser imellem svarene. Repræsentanterne var ikke vidende om deres produkter og tjenester. Nogle var endda uhøflige, hvor linier blev afskåret midt i samtalen. Det ser ud til, at den fremragende kundesupporttjeneste, FatCow lovede sine kunder, er blevet brudt.

Fordele

Der er fordele ved at bruge FatCows webhostingstjenester. Nedenfor er nogle af dem:

Ubegrænset diskplads

Du får en ubegrænset mængde lagerplads med deres pakke. Du behøver ikke at tænke på at indstille X-fil på din hosting-konto af og til. Du kan placere en ubegrænset mængde store filer om nødvendigt.

Ulemper

Så mange ulemper …

Dårlig kundesupport

Selvom de giver dig både telefon og live chat, mangler de stadig den robuste kundesupport, der er nødvendig for at behage kunderne. De fleste mennesker var irriterede over lange ventetider og forsinkelse mellem svarene. Deres kundesupportteam var ikke vidende om virksomhedens produkter og tjenester. At have dårlig kundesupport er helt sikkert en ulempe, vi gerne vil være opmærksom på.

Langsom indlæsningshastighed

De lovede “ubegrænset” ting på næsten alt. Ja, det er et stort plus. Men ulempen er, at de leverer websteder med dårlige lastehastigheder sammenlignet med gennemsnittet.

Hvis dit websteds indlæsningshastighed er dårlig, vil det føre til lav placering af søgemaskiner. Dette skyldes, at Google favoriserer websteder med hurtigere indlæsningshastigheder sammenlignet med langsomme. Desuden er dårlig brugeroplevelse et andet resultat af langsomme indlæsningshastigheder. Dine seere vil blive frustrerede over dit websted og vil sandsynligvis gå til et andet websted, der kan tilfredsstille deres behov.

Inkonsekvent oppetid

En ulempe ved at arbejde med FatCow er deres inkonsekvente oppetidspost. De garanterede alligevel ikke en oppetid! En virksomhed uden opetidsgaranti er en udbyder, du skal undgå.

De fleste anmeldelser oplyste, at der er tidspunkter, hvor FatCow leverede en god oppetid. Der er dog dage (eller endda måneder), hvor de oplever nedetid. Det er ligesom en rutsjebane, og du ved ikke, om en bestemt dag ville være en god dag eller ej.

En rutsjebane er ikke noget, du gerne vil have på dit websted, ikke? Du vil ikke fortsætte med at gætte hver eneste dag bare for at vide, om dit websted vil være nede eller ej. Oven i det vil inkonsekvens også føre til inkonsekvens i salg og værre, frustrerede kunder.

Ikke rigtig ubegrænset

Ja. Vi tilføjede i fordele-sektionen, at de tilbyder ubegrænset båndbredde, e-mails og opbevaring. Men her er ulempen: det er ikke rigtig ubegrænset. Når du har passeret den faktiske grænse, hvor FatCow mener, at du har brugt for meget, bliver din konto suspenderet. av!

Vil du have, at din konto bliver suspenderet? Dette vil resultere i, at dit websted er utilgængeligt. Du ville miste mange kunder, hvis dette sker. Og selvfølgelig ville du miste MEGET af det meget tiltrængte salg. Desuden er du nødt til at gennemgå en masse (f.eks. At tale med FatCows repræsentanter) bare for at få din konto til at blive suspenderet. Puha! For meget for noget kaldet ubegrænset, ikke sandt?

Konklusion

Desværre ANBEFALER VI IKKE FatCow. De leverer ubegrænsede funktioner på meget. MEN, de mangler de vigtigste egenskaber, du skal kigge efter i et hostingfirma.

 • De mangler et fremragende kundesupportsystem.
 • De mangler ensartet oppetid over gennemsnittet.
 • Plus, de giver ikke en oppetidsgaranti.
 • De mangler over-gennemsnittet indlæserhastigheder.

Kort sagt, de mangler pålidelighed, hastighed, ydeevne og support – de fire ting, du har brug for i et webhostingfirma … vi anbefaler stærkt, at du leder efter en anden vært at oprette din hjemmeside på, se på vores personlige foretrukne webhostingfirmaer.

ResuméReviewer Matthew Rogers Gennemsynsdato 2018-08-23Omsynet vare FatCowAuthor Rating 11stargrågrågrågråProduktnavn FatCowPrice
USD 4,08

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author