Digital Ocean – Er det god hosting og serverudbyder? (2020-gennemgang)

DigitalOcean anmeldelseDigitalOcean Startside

Vi har overvåget vores teststed for DigitalOcean-hosting siden begyndelsen af ​​2018.

Vi har været en betalende kunde hos DigitalOcean i løbet af hele denne tid og nøje overvåget systemets vitale målinger. Specielt indlæsningstider, kundeserviceforhold og, vigtigst af alt, oppetid og nedetid.

Indtil videre er resultaterne lovende. Her er vores dybdegående gennemgang af, hvordan de måler sig med andre derude.

DigitalOcean lancerede sin første server i 2011 og er et amerikansk cloud-hostingfirma med fokus på at hjælpe udviklere med at starte flere apps hurtigere og lettere.

Det, der startede som et lille start-up-selskab med base i New York City, er vokset eksponentielt og nåede et kundegrundlag på over en halv million udviklere.

Det ultimative mål for DigitalOcean er at bruge et solidt state-drev, eller SSD, til at skabe en brugervenlig platform, der gør det muligt for deres rigdom af klienter at overføre projekter til og fra skyen, og forbedre produktionen med hastighed og effektivitet.

Er det godt nok at en dag rangeres som en af ​​vores Top 10 hosting-tjenester?

Lad os finde ud af det!

Fordele ved at bruge DigitalOcean Hosting

1. Fantastisk ”gennemsnit” oppetid på 99,99%

Industriens gennemsnitlige oppetid for en cloud-hostingtjeneste er 99,94%.

DigitalOcean blæser det ud af vandet (ordspil beregnet) med hele 99,99%.

Det betyder fra april 2018 til marts 2019, at DigitalOcean kun havde otte strømafbrydelser, der samlet svarede til kun 43 minutter.

Det binder Bluehost som vores mest pålidelige hosting-oppetid til dato. Vi kan ikke sælge, hvor forbløffende det er. De fleste af vores top ti tjenester kommer mellem 99,96% og 99,98% af oppetid.

DigitalOcean sidste 12-måneders statistikDigitalOcean gennemsnitlig oppetid 2018-2019 | Se statistikker

Den gennemsnitlige oppetid i de sidste 12 måneder:

 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Januar 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • December 2018 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • November 2018 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Oktober 2018 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • September 2018 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • August 2018 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Juli 2018 gennemsnitlig oppetid: 99,94%
 • Juni 2018 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Maj 2018 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • April 2018 gennemsnitlig oppetid: 100%

Som du kan se, er der en lille dukkert om sommeren, med den laveste registrerede Uptime-procentdel på 99,94% i juli. Men systemet rebounds i august, uden at der er sket strømafbrydelse i september, oktober, november eller december.

Det er en forbedring i den rigtige retning. Pilen bevæger sig konstant op, den viser, at DigitalOcean er på toppen af ​​sine problemer.

2. Lyn-hurtige belastningstider

Uptime er den eneste statistik, man skal se efter, når man vælger en webhost.

Når alt kommer til alt – hver klokke og fløjte på planeten tager ikke højde for en bakke med bønner, hvis dit websted tilbringer lange perioder offline.

At komme ind som et tæt sekund er hastighed.

Lagging af websteder kan lige så godt være ‘nede’ til alle formål. Trage steder er næsten ubrugelige. Din trafik tøver ikke med at afvise. Bogstaveligt talt. En forskel på kun få sekunder kan koste dig næsten tre fjerdedele af din potentielle webstedstrafik.

Lyder det vanvittigt? Desværre er det ikke.

Markedsundersøgelser angiver, at websteder, der ikke kan indlæses inden for fem sekunder, kan miste mere end 74% af mobilwebtrafikken.

Omvendt har det vist sig, at faldende belastningstider øger trafik- og salgskonverteringer med mere end 74%. Vi kalder det 74% se-sav. Når det læner sig i den ene retning, vinder du, og i den anden taber du.

Så hvad betyder det for vores ven DigitalOcean?

Gode ​​ting. Virkelig gode ting.

DigitalOcean er ikke bare hurtigt … det er det hurtigste produkt, vi nogensinde har gennemgået. Alvorligt forlader det de andre bedste hostingprogrammer, vi har gennemgået i støvet.

Industriens gennemsnitlige belastningshastighed er 890ms.

På det hurtigste bevægede DigitalOcean sig med en utrolig hastighed på 218ms. På det langsomste var det 496ms. Selv når det optrådte på det laveste, var det stadig næsten 50% hurtigere end industriens gennemsnit.

Så lad os tage et kig måned for måned for at se, hvordan DigitalOcean har fungeret:

DigitalOcean sidste 12-måneders detaljerede statistikDigitalOcean gennemsnitshastighed 2018-2019 | Se statistikker

Det er en hurtig hosting med en samlet gennemsnitlig hastighed på 357ms.

De sidste måneder er relativt nogle af de hurtigste, vi nogensinde har set, hvilket gør DigitalOcean til en konkurrent til det første sted i den samlede webstedshastighed. I øjeblikket hører den hurtigste hastighed til A2 Hosting.

3. Udviklervenligt produktøkosystem

DigitalOcean er ikke kun en one-trick-pony.

Faktisk tilbyder deres pakke med produkter masser af muligheder for udviklere.

Hvad er de forskellige muligheder, DigitalOcean tilbyder? Glad for du spurgte!

✅ Dråber

Dråber er en skalerbar computerplatform, der kan tilpasses til at imødekomme alle en virksomheds applikationsbehov. Det inkluderer også add-on opbevaring, overvågning og avanceret sikkerhed.

DigitalOcean dråber

Du kan vælge mellem standard eller optimerede dråber og derefter tilpasse til dit hjerte indhold. Dråber lader devs springe tidskrævende installation og konfiguration til at bevæge sig ret hen imod kodedistribution.

✅ Rum

Mens dråber er til app-implementering, handler Spaces om enkel objektopbevaring.

Vi taler om et sikkerhedssystem, der giver dig mulighed for at gemme og levere data til applikationer og slutbrugere. Rum fungerer under en simpel proces og skaber pålidelig lagerplads med et træk-og-slip-brugergrænseflade eller API.

DigitalOcean rum

Rum kan bruges til at gemme sikkerhedskopifiler, weblogs, dataanalyse og meget mere.

Tjenesten er også skalerbar, så dine rum kan vokse med din virksomhed. Hvad mere er – Rum kan kombineres med andre DigitalOcean-funktioner, eller de kan bruges alene.

✅ Kubernetes

Kubernetes er et kommende produkt, der lanceres af DigitalOcean i slutningen af ​​2018.

Der er ikke meget information om det, men virksomheden siger på sit officielle websted, at Kubernetes er, “Designet til udviklere og virksomheder, der ønsker en enkel måde at distribuere og administrere containerarbejdsbelastning i skyen.”

De tilbyder i øjeblikket tidlig adgang til produktet, som leveres med en gratis Kubernetes-klynge gennem september 2018.

4. Priser, der kan tilpasses

Selvom vi også har det under vores ulemper, synes vi det er ret fantastisk, at du faktisk kan tilpasse alt, hvad du betaler for – dit webstedsopbevaring, CPU-brug, båndbredde, database, hukommelse osv. Det er virkelig en stor fordel, hvis du er en avanceret bruger og allerede kendt nøjagtigt hvad du har brug for, hvad dine mål er, hvad du ikke har brug for osv.

5. Daglige sikkerhedskopier

DigitalOcean udfører sikkerhedskopieringer dagligt, og du kan altid gendanne alle data op til 7 dage før. Selvom DigitalOcean har overlegen oppetid, er det altid bedre at være sikker end undskyld!

6. God sikkerhed

Dine data og trafik er altid sikret. Dette er noget, som mange andre værter ikke understreger meget eller ikke engang leverer. DigitalOcean sørger for, at dine data er beskyttet fra ende til anden. Det er en stor fordel at holde disse uvillige forbindelser og vira væk fra dit webstedsystem.

Som standard har DigitalOcean føjet kryptering til dens volumener. Hvis du vil tilføje et ekstra lag af sikkerhed, ligesom med de fleste af deres funktioner, skal du gennemgå en tutorial, følge trinnene og kende noget kodning for at få succes.

Ulemper ved at bruge DigitalOcean Hosting

1. For avancerede brugere (Jargon + Complex)

Mærket af et virkelig stort produkt ligger i dets evne til at opsummere sine tjenester i lægmandsmæssige vilkår.

Dette er især teknologiske virksomheder, der har svært ved at indpakke deres kollektive hoveder.

Som sådan har de fleste tech-websteder og platforme en tendens til at være fulde af jargon. Som i “særlige ord eller udtryk, der bruges af et bestemt erhverv eller gruppe og er vanskelige for andre at forstå”.

Når man ser på tech-produkter som DigitalOcean, bliver fristelsen til at ty til jargonbaseret sprog klart. Du har med mange tekniske data at gøre – en ekspert på området ville være tvunget til at skrive dem, som de kender dem, og ikke hvordan det gennemsnitlige menneske kan forstå det.

Indstillinger for skalering af DigitalOcean

Det er ingen big deal for de avancerede strømbrugere. De får det. Det vil alle give mening.

Men for begyndere? Ikke en chance.

Dette er et område, hvor DigitalOcean mislykkes dramatisk. Webstedets kopi er fyldt med tekniske termer og akronymer uden nogen forklaring. De markedsfører klart deres produkt specifikt til udviklere.

Derfor vil andre kæmpe for at finde ud af, hvordan man flytter et websted over, lancerer, vedligeholder eller endda vokser deres websted.

Til sammenligning gør HostGator et fantastisk stykke arbejde med at forenkle sproget på deres websted til termer, som en gennemsnitlig Jane eller Joe kan forstå omfattende. Det er et brugervenligt produkt til både begyndere og avancerede brugere.

Det er ikke tilfældet med DigitalOcean.

2. Mangler grundlæggende funktioner, som andre forbrugersværter leverer

De fleste webhosts, som vi har gennemgået, vil kaste de samme ‘ekstramateriale’. Stoffer som backups, muligvis en god CDN og endda et SSL-certifikat.

I modsætning til andre, fordi DigitalOcean henvender sig til en mere avanceret skare, kaster de ikke ind en masse basale funktioner, som mange andre værter vil levere eller tage sig af for dig, når du har tilmeldt dig.

Ting som:

 • ❌ Gratis domænenavn med hosting
 • ❌ Muligheden for endda at købe et domænenavn
 • ❌ Gratis webstedsmigrering

Jeg mener – de kan hjælpe dig med nogle af disse ting. Men du skal ikke forvente en masse håndholdte tjenester, når du tilmelder dig.

Hvilket faktisk bringer os til vores næste punkt:

3. Begrænset kundesupport

De fleste hostingfirmaer tilbyder en vis variation af 24/7 support.

Det er måske ikke altid meget godt, men i det mindste er det noget.

Desværre har DigitalOcean intet som det. Hvis dit websted går ned midt på natten (hvilket kan være katastrofalt, hvis du handler på oversøiske markeder), er der ingen, du kan tale med. Du skal gå til deres websted og åbne en supportbillet ved hjælp af deres online form.

DigitalOcean kundesupport

Hvis vi har et problem, kan vi lide at sætte vores tillid til et firma, der har en chatbot til rådighed for os at tale med (eller i det mindste en support-hotline).

Selvom det ikke er 24 timer, er muligheden for at tale med et rigtigt levende menneske i realtid i arbejdstiden bedre end en kontaktformular med vage løfter om “Vi kommer snart tilbage til dig.”

Derudover virkede deres kontaktformular ikke engang!

Vi prøvede at udfylde det med et spørgsmål om deres Kubernetes-produkt, da webstedet virkede lidt vagt over, hvad det kunne gøre.

Vi blev mødt med en fejlmeddelelse.

DigitalOcean kundesupport svarer ikke

Derfor var vi nødt til at e-maile dem direkte, sende det samme nøjagtige spørgsmål, og vi har endnu ikke modtaget et svar over et døgn senere.

Ikke kun skal du være en strømbruger til at finde ud af deres produkt, men tilsyneladende skal du også være en for at løse dine egne problemer, også.

4. Kompliceret cPanel

Som allerede nævnt er DigitalOcean bestemt ikke for begyndere. Grundlæggende er en cPanel det, du har brug for for at opbygge dit websted i dag (medmindre du er i god form med programmeringssprog).

DigitalOcean cPanel

For DigitalOcean skal du til at begynde med konfigurere en dråbe efter eget valg (DigitalOcean-servere). Derefter bliver du nødt til at installere cPanel efter en grundig guide, der involverer indsættelse af flere kodekommandoer (ja, du skal kende noget kodning), registrere din konto, installere eksekveringsfilen osv..

Oven på alle de andre ting skal du købe retten fra en tredjepart for at bruge cPanel. Det er en månedlig betaling på $ 20 eller $ 15, hvis du ved, hvor du skal kigge efter.

Hvis du ikke har nogen erfaring med kodning og hvordan du selv er en udvikler, foreslår vi, at du enten ansætter en udvikler (en god) eller undgår DigitalOcean og finder løsninger, der passer til dine behov og færdigheder mere.

Brugervenligheden af ​​cPanel er relativt intuitiv, men så igen – der er en læringskurve, og det er bestemt ikke for begyndere.

5. Prisfastsættelse er dyr (sammenlignelig)

Der er et gammelt ordsprog, at du får det, du betaler for. Dette ordsprog bruges normalt til at diskutere billige ting, der ikke rigtig fungerer. Det modsatte foregår her.

DigitalOcean er et meget funktionelt produkt, der koster en smuk krone.

Først og fremmest, lad os se på dråberne:

DigitalOcean-prissætning

Som du kan se, har vi standarddråber fra $ 5 pr. Måned. Nu kommer dette kun med 1 GB hukommelse. Priserne stiger derfra og bliver højere og højere, indtil du betaler $ 80 pr. Måned for flere avancerede tjenester.

Når du ser på de CPU-optimerede dråber, begynder de ved $ 20 og går helt op til en enorm $ 920 pr. Måned.

Ser man på lagerpriser, er det ikke meget bedre.

DigitalOcean lagringspriser

Rum, der starter med 250 GB lagerplads, starter ved $ 5 pr. Måned, hvilket – sammen med det første niveau af standarddråber – ville komme ud til $ 10 pr. Måned.

De har masser af andre ekstra tjenester. Hver af dem vil koste dig en smuk krone.

Dette er nogle stejle priser, især når du overvejer, at mange af vores top-rangerede tjenester koster $ 3 pr. Måned eller mindre.

Ikke desto mindre er det vigtigt at huske, at du får uovertruffen hastighed og ydeevne til den højere pris med DigitalOcean. Det er bestemt noget at overveje.

Du betaler ikke bare for grundlæggende hosting eller båndbredde her. Hvis du har brug for det, er dette sandsynligvis en overkill.

Kun hvis du har et websted med høj trafik (eller et par af dem), ville dette være noget, du ønsker. Og behov.

6. Prissætning er også kompliceret

Når du kommer ind på prisplanerne, vil du blive svimmel af alle de muligheder og muligheder, du kan bruge og opgradere. Der er forskellige kategorier for båndbredde, plads, servere (forskellige hastigheder), CPU, sikkerhedsindstillinger osv.

Kort sagt – med DigitalOcean er der masser af måder at gøre dit månedlige gebyr virkelig-virkelig dyrt. De fleste andre udbydere tilbyder 2-5 forskellige planer, som giver dig et godt overblik over, hvad du får. Med DigitalOcean kan du tilpasse alt selv. Det kan være en god ting, men medmindre du er en avanceret bruger (som nævnt ovenfor), er det temmelig kompliceret og tidskrævende. Som nævnt i det foregående afsnit er priserne temmelig stejle sammenlignet med andre udbydere.

Anbefaler vi DigitalOcean?

Ja…

… så længe du er udvikler.

Hvis du bare er en gennemsnitlig person, der ønsker at lancere en web-tilstedeværelse, er der langt mere brugervenlige produkter derude, der koster dig langt mindre.

For nogen, der kender deres vej rundt i tech-verdenen, ser det ud til, at der ikke er noget hurtigere eller mere yderst præsterende produkt end DigitalOcean.

Problemet med kundesupport og pris er ikke let at mage.

Hvis oppetid og hastighed er de vigtigste faktorer for dig, er DigitalOcean blandt de bedste valg på markedet.

Har du nogen positiv eller negativ oplevelse med DigitalOcean’s vært? Hvis du gør det, bedes du give en gennemsigtig og ærlig anmeldelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author