cPanel-hostingudbydere til Australien

Så du leder efter webhosts, der fungerer med cPanel (i stedet for et forfærdeligt proprietært system), godt valg! cPanel er standarden i webhostingbranchen og med god grund. For at gøre det nemmere at undersøge de bedste, har vi samlet en liste over vores foretrukne australske webhosts, der tilbyder cPanel-hosting. Med aktiv hostingkonti med over 30 virksomheder er vi temmelig sikre på vores valg. god fornøjelse!

Bedste cPanel-vært i Australien: Vores top 5-sammenligning – maj 2020

Webhostingfirma Samlet vurderingPris / mo.Disk SpaceFeaturesWebsite
siteground2 9,3 / 10 AUD $ 4,95 (Midlertidig 67% rabat, nedsat fra $ 14,95) 10GB Kraftfuld + overkommelig = Vind!
A2HostingLogo 9/10 USD 3,92 (ca. AUD $ 5,22) Ubegrænset Ubegrænset diskplads!!!
PanthurLogo 8,7 / 10 AUD $ 5 1GB Fantastisk præstation, masser af valg.
DigitalPacificLogo 8,5 / 10 AUD $ 4,90 1GB Erfaren, pålidelig.

Bortset fra vores tabeloversigt ovenfor, har vi også oprettet en mere detaljeret top 5 af de bedste cpanel-webhostingudbydere for Australien. Vi har sorteret dem ved hjælp af følgende kriterier: Brugervenlighed, overkommelighed og ydeevne / magt. 

Australske cPanel-webhostudbydere: Vores top 5 detaljerede

1. SiteGround webhosting

SiteGround er fortsat vores absolutte mester. Når det kommer til webhosting, har de fået det perfekt! Med super pålidelig oppetid, hurtig support, officielt anbefalet af WordPress, let opsætning og MEGET konkurrencedygtige priser, kan du virkelig ikke gå galt her. Oh, + de har en 30 dages pengene tilbage-garanti!

Deres billigste plan starter først $ 4,95 / mo (67% rabat på den sædvanlige pris)! 

siteground2

Brugervenlighed

90%

overkommelighed

84%

Ydeevne / magt

85%

2. A2 Hosting-webhosting

Et meget tæt sekund på listen er de næsten lige så gode som SiteGround, selvom de ikke er en officiel WP-anbefalet vært (men det er virkelig sjældent alligevel, og de smadrer det virkelig på WP & hver anden større CMS).

Deres billigste plan starter først USD $ 3.92 / mo (ca. AUD $ 5.22 / mo).

A2Hosting

Brugervenlighed

87%

overkommelighed

79%

Ydeevne / magt

80%

3. Panthur webhosting

Panthur er vores første ægte Aussie-webhost, mens de er dyrere end SG og A2, er ydelsen af ​​deres servere absolut top. Der er en vis alvorlig magt at lege med her, og deres støtte er sindssygt hurtigt!

Deres billigste plan starter ved $ 5 / måned (selvom vi anbefaler at gå med deres bronze forretningsplan for den perfekte værdi / omkostningsbalance).

PanthurLogo

Brugervenlighed

85%

overkommelighed

80%

Ydeevne / magt

87%

4. Digital Pacific webhosting

Digital Stillehavet har eksisteret i gennemsnit, og det viser. Super pålidelig, god støtte, velfortjent 4. plads.

Deres planer starter først $ 4,90 / mo.

digpacific

Brugervenlighed

80%

overkommelighed

85%

Ydeevne / magt

75%

cPanel Hosting til Australien

Hvad er cPanel?

cPanel er et kontrolpanel for webhosting, der bruges af begyndere til avancerede brugere til at forenkle processen med at bygge, designe og være vært for et websted. Det blev udviklet i 1997 af John Nick Koston, der nu er administrerende direktør for cPanel, Inc. cPanel er hovedsageligt skrevet i Perl og har udviklet sig til et af de mere almindeligt kendte og pålidelige kontrolpaneler for webhosting. Det er forbedret markant i årenes løb, idet det imødekommer forbrugernes behov og blev en stor ressource for alle, der er i færd med at opbygge eller omdesigne deres websted.

Hvorfor bruger alle det??

Det enkle svar på dette spørgsmål er, at cPanel blev udviklet af et højtuddannet team af udviklere, hvilket gør det let at bruge og tilgængeligt for alle niveauer af ekspertise. Med udgangspunkt i fordelene ved cPanel er det ingen overraskelse, at dette webhosting-kontrolpanel er meget efterspurgt. cPanel går ud over forventningerne og består af en lang række fantastiske funktioner, der gør det nemt at oprette eller omdesigne et websted. Det er pålideligt, har et fantastisk supportteam og tilbyder gratis migration. cPanel er den ideelle ressource til brug og er meget almindelig for webhostudbydere som SiteGround, betyder ikke noget for hvilken hostingtype, det kan bruges til delt hosting, dedikeret hosting, hele vejen til forhandlerhosting og WordPress hosting (husk at de mere premium Managed WordPress Hosting-udbydere normalt bruger deres egen back-end i stedet for cPanel).

CPanel-kontrolpanelet giver administratoren mulighed for at kontrollere alle dele af deres websted i selve kontrolpanelet. Det er ikke nødvendigt at bruge yderligere software til at udføre opgaver såsom upload af filer. cPanel uploader filer, sikkerhedskopierer dit websted, forbinder domænenavne til din hosting, opsætter e-mail til dit websted og meget mere. På grund af denne hosts høje kvalitet giver cPanel brugeren fuld kontrol over deres websted, samtidig med at den er enkel, brugervenlig og let at vedligeholde. cPanel gør det også meget enkelt at overføre alle kontodata til en anden cPanel-kompatibel vært. Andre paneler tilbyder ikke muligheden for gratis migrering, hvilket får dem til at miste webstedsindhold, databaser, postkasser og præferencer. Med cPanel kan værter også overføres til andre kompatible cPanel-værter på en hurtig, effektiv måde med en meget lav risiko for datatab.

En anden stor funktion, som cPanel har, er muligheden for at give brugerne mulighed for at tilpasse det polerede interface af webhostingfirmaet. Brugere kan tilpasse grænsefladen, så de passer til deres behov og gør det mere æstetisk tiltalende. Mange hostingudbydere tilbyder en cPanel til webstedsejere, så de kan administrere deres websteder fra en webbaseret interface (samspillet mellem en bruger og software, der kører på en webserver).

Med tillid til deres produkter og tjenester tilbyder cPanel, Inc. en gratis 15-dages gratis prøveversion til alle interesserede forbrugere. Den gratis prøveversion inkluderer fuld adgang til alle cPanels funktioner og hjælper brugerne med at bestemme, om cPanel er det rigtige for dem og deres behov. Et cPanel-teammedlem sørger for installationen, helt gratis, og e-mails sendes til den e-mail-fil, der underretter brugeren, når deres gratis prøveversion er ved at afslutte. Opdateringer om kommende kampagner og rabatter sendes også til brugeren for at hjælpe dem med at få mest muligt ud af deres penge.

Hvorfor ikke bruge brugerdefinerede kontrolpaneler?

Der er mange kontrolpanelindstillinger tilgængelige for brugere. De kan variere med hensyn til interface og tilbudte funktioner, men det, der gør dem mest markant, er den tilgængelighed, de bringer. En ulempe ved brugerdefinerede kontrolpaneler inkluderer sværhedsgraden, der er involveret i brugen af ​​dem. Brugerdefinerede kontrolpaneler kan muligvis ikke mangle specifikke funktioner, hvilket gør dem til et mislykket eller upålideligt kontrolpanel. De er muligvis ikke brugervenlige, veludformede, effektive, eller de tilbyder muligvis ikke gratis migrering, hvilket medfører, at en betydelig mængde data går tabt, når du prøver at overføre dem til en anden vært. Brugerdefinerede kontrolpaneler er ikke dårlige, så længe de er ressourcerige, brugervenlige og veludviklede. Selvom det er et spørgsmål om personlig præference, er cPanel veletableret og har en solidt bygget interface med fantastiske funktioner, der giver brugerne mulighed for at oprette websteder på en nem og sikker måde.

cPanel Ofte stillede spørgsmål

Hvad er cPanel?

cPanel er et kontrolpanel for webhosting, der bruges af begyndere, mellemliggende eller avancerede brugere til at forenkle processen med at bygge, designe og være vært for et websted.

Er cPanel fri?

Nej, du skal have en cPanel-licens. Mens cPanel ikke er gratis, tilbyder cPanel, Inc. en 15-dages gratis prøveversion, så du kan opleve det selv og bestemme, om det er rigtigt for dig. De tilbyder også specielle nedsatte licenser til nonprofitorganisationer og uddannelsesinstitutioner. På delte hostingplaner behøver du muligvis ikke at betale ekstra for det, men på VPS og dedikerede serverplaner bliver du muligvis bedt om at dække omkostningerne ved licensen selv.

Hvad kan du gøre med cPanel?

Fordelene ved og anvendelsen af ​​cPanel spænder fra at uploade filer, sikkerhedskopiere dit websted, forbinde domænenavne til dit hosting, oprette e-mails til dit websted og så meget mere. cPanel er et pålideligt kontrolpanel, der består af et fantastisk supportteam, der er der for at besvare eventuelle spørgsmål og lede dig gennem processen med at opbygge din hjemmeside.

Er cPanel nem at bruge?

Ja, cPanel er meget brugervenligt. Det er bygget med en let at navigere grænseflade, der giver brugeren mulighed for at tilpasse det, så det passer til deres stil og behov. Det har også indbygget hjælp til at forhindre dig i at gøre noget, du ikke bør gøre.

Hvordan adskiller cPanel sig fra andre værter?

cPanel har eksisteret i over 15 år og er et af de mere almindeligt kendte kontrolpaneler. Det adskiller sig fra andre værter ved at tilvejebringe brugervenlige, pålidelige funktioner såvel som gratis migrering, hvorimod andre værter kan være vanskelige at bruge, upålidelige og ikke give gratis migration. cPanel er den ideelle ressource til brug ved design af et websted for første gang og bruges også ofte blandt allerede eksisterende webhotelleverandører.

Hvordan sammenlignes cPanel med Plesk?

Mens både cPanel og Plesk stort set gør det samme, er det alt sammen et spørgsmål om personlig præference, især fordi begge kontrolpaneler ser meget forskellige ud. En anden forskel mellem de to inkluderer, at Plesk er tilgængelig til Windows og Linux, mens cPanel er Linux-baseret. Du kan heller ikke eksportere indhold fra Plesk til cPanel eller vice versa.

Hvordan sammenlignes cPanel med DirectAdmin?

DirectAdmin er et kontrolpanel til Linux-servere. Selvom cPanel er mere almindeligt og bedre kendt, er DirectAdmin lettere og billigere end cPanel. I sidste ende mangler DirectAdmin mange af funktionerne og værktøjerne i cPanel.

Hvorfor er cPanel så populær?

cPanel er meget efterspurgt, fordi den er brugervenlig, enkel, pålidelig og tilbyder gratis migrering. Det blev udviklet af et højtuddannet team af udviklere, der gør det tilgængeligt for alle niveauer af ekspertise.

Er der nogen ulemper ved at bruge cPanel?

Selvom det hele er et spørgsmål om præference, overvejer nogle administratorer cPanel som basale for at gøre alt, hvad de vil gøre. Ud over dette er den største ulempe, at cPanel ikke er kompatibel med Windows-hostingkonti.

Hvem udvikler og ejer cPanel-softwaren?

cPanel-software blev udviklet i 1997 af John Nick Koston, der nu er administrerende direktør for cPanel, Inc. Dette selskab er baseret i Houston, Texas og er privatejet.

Hvad er Perl?

Perl er det sprog, som cPanel består af. Det er et meget kapabelt programmeringssprog med over 29 års udvikling.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author