Billig webhosting til Australien

Som et digitalt bureau er webhosting noget, vi ikke kan undvære, og selvom vi bruger den dyrere premium-hosting til vores klienter, har vi også MANGE sideprojekter, der også kræver hosting, og til dem bruger vi de billigere indstillinger. I øjeblikket har vi hostingkonti med over 30 virksomheder!

Så når det kommer til at få en anstændig indsigt i de bedste billige webhostingselskaber i Australien, er du kommet til det rigtige sted!

Nedenfor finder du vores personlige top 3 af de bedste billige webhostingtjenester til Australien. Hver af dem har vi analyseret, gennemgået og sammenlignet med dens nærmeste konkurrence for at give dem en placering på listen. Vi bruger følgende kriterier for at give vores favoritter et sted: Brugervenlighed, overkommelighed og ydeevne / magt.

Side-note: Vi er overbevist om, at du kan få bedre og mere overkommelige muligheder, hvis du ser på amerikansk-ejet webhost btw. Så længe de har servere i eller tæt på Australien (f.eks. Singapore <- overgår mange af de australske baserede værter), de er normalt det bedre valg (som vores fantastiske nr. 1, Hostinger)!

Webhostingfirma Samlet bedømmelsePris / mo.Disk SpaceFeaturesAnmeldelserWebsite
Hostinger logo USD $ 0,99 (nedsat fra $ 9,99) 10 GB

 • Meget overkommelig
 • Super nem installation
 • Fantastisk ydelse og hastighed
 • Globalt netværk af servere
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Hostinger anmeldelse
siteground2 AUD $ 4,95 (Midlertidig 67% rabat, nedsat fra $ 14,95) 10 GB
 • Let at bruge
 • Hurtige servere
 • Stor 24/7 support!
 • Specialbygget kuglesikker sikkerhed
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
SiteGround-gennemgang
Hostpapa AUD 3,36 $ (nedsat fra $ 8,99) 100 GB
 • Meget billig
 • 100 GB diskplads
 • USA-baserede servere er dog så langsommere indlæsningstid.
HostPapa anmeldelse

”Med så mange hostingfirmaer at vælge imellem, kan det være meget tidskrævende at finde en anstændig en, der passer til dine behov, især da de alle ser ud til at tilbyde de samme funktioner på lidt forskellige prispoint, hvilket efterlader de fleste mennesker spekulerer på, hvor forskellen ligger …

Så bortset fra vores tabeloversigt ovenfor, har vi også oprettet en mere detaljeret top 10 af de billigste webhostingfirmaer til Australien. Vi har brugt følgende kriterier til at sortere de bedste webhosts: Brugervenlighed, overkommelighed og ydeevne / magt. God fornøjelse!”

Matthew RogersMatthew Rogers – Editor

Billigste webhosting Australien 2020 – Anmeldelser

1. Hostinger

Hostinger-logo
Hjemmeside: hostinger.com
Pris: USD $ 0,99
Diskplads: 10 GB
Support: Live Chat
Global rækkevidde: Ja

Hostinger er den du leder efter. Ikke kun er det den billigste på vores liste, men kvaliteten af ​​deres hosting-tjenester er på niveau eller nogle gange bedre end deres konkurrenter, der er dyrere, det er meget imponerende!

For kun $ 0,99 USD får du en virkelig hurtig server tæt på AU (Singapore – det samme sted, vi bruger til vores eget websteds primære datacenter), 10 GB SSD-diskplads, 24/7/365 kundesupport og gratis SSL.

De tilbyder endda en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds!

Men det, der virkelig adskiller dem fra det meste af deres konkurrence, er den måde, de ombord på nye tilmeldinger på. Vi har aldrig været igennem en installationsproces, der var så glat (og vi har oprettet en masse hostingkonti gennem årene). Det er meget godt designet og får dig til at køre meget hurtigt.

Derudover bruger de ikke i modsætning til mange andre webhosts cPanel som deres kontrolpanel. De har specialbygget deres egne, det ser meget renere ud og er meget let at bruge.

Når det kommer til deres globale rækkevidde, bortset fra deres server i Singapore, har de også servere i USA, Storbritannien, Holland, Litauen, Singapore, Brasilien eller Indonesien. Dette er godt, hvis dit målmarked ikke er i Australien.

De har 3 delte hostingplaner, hvor det billigste er kun USD $ 0,99 / mo (ned fra $ 7,99), hvilket virkelig er sindssyg værdi i betragtning af deres kvalitetsopsætning. Og hvis du går med deres næste plan op (stadig under $ 3 / mo), får du daglige sikkerhedskopier, ubegrænset domæner, 20 GB diskplads og øget RAM.

De er en no-brainer i vores bog!

Fordele

 • Meget let at konfigurere
 • Fantastisk præstation
 • Super overkommelig
 • Hurtig server i Singapore + globalt netværk

Ulemper

 • N / A

2. SiteGround

SiteGround-logo
Hjemmeside: www.siteground.com
Pris: AUD $ 4,95
Diskplads: 10 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

SiteGround er en anden stor webhost. Deres support er top-notch (via telefon, chat og billetter), prisfastsættelsen overkommelig og serverne hurtigt (igen, vælg Singapore-serveren til Aussie-websteder). SG kommer også officielt anbefalet af WordPress, som er temmelig imponerende.

Ligesom med Hostinger, vi virkelig gerne deres globale rækkevidde, de har datacentre i USA, UK, NL og SG, bare hvis du nogensinde begynder at målrette mod et globalt marked.

Der tilføjes et meget effektivt sikkerhedssystem (som de brugerdefinerede indbyggede interne), automatiserede sikkerhedskopier og en 30-dages pengene-tilbage-garanti.

Andre yderligere fordele inkluderer gratis SSL til at sikre dine sider, daglige sikkerhedskopier for ro i sindet og meget mere.

SGs billigste plan starter kun AUD $ 4,95 / mo (67% rabat på den normale pris)! 

Fordele

 • Let at konfigurere
 • Solid sikkerhed
 • Global rækkevidde med flere datacentre
 • Internt cachesystem til hurtige indlæsningstider

Ulemper

 • Høje fornyelsesgebyrer

Læs vores SiteGround-hostinganmeldelse her

3. HostPapa

HostPapa-logo
Hjemmeside: hostpapa.com.au
Pris: AUD 3,36 $
Diskplads: 100 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Nej

HostPapa er en anden super overkommelig hostingudbyder. Selvom de mangler nogle af de finere funktioner hos konkurrenter som SiteGround, udgør de det ved at give en masse diskplads og meget god support.

De tilbyder nogle gode freebies som et gratis domænenavn, gratis SSL og en gratis webstedsoverførsel, hvis du har brug for det. Bortset fra den sædvanlige delte hosting (den generelle valgmulighed for de fleste mennesker) tilbyder de også forhandlerhosting, VPS-hosting og WordPress-hosting samt webdesigntjenester, G Suite og Office 365-integrationssupport.

En ulempe er, at deres servere ikke er i Australien, men i Canada og USA, så indlæsningstider vil lide lidt… men så igen, kan du aktivere et CDN som Cloudflare (som er gratis) til at skubbe dit indhold rundt om i verden og have det kører glat overalt (og det er ikke så svært at konfigurere).

Meget overkommelig kun AUD $ 3,36 / mo!

Fordele

 • 100 GB diskplads
 • 24/7 support
 • Gratis domænenavn
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Amerikanske servere

4. A2 Hosting

A2 Hosting Logo
Hjemmeside: www.a2hosting.com
Pris: USD 3,92 USD
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

Mens A2 Hosting – i vores sind – er fantastisk til forhandler-hosting, er deres billige delte hosting-planer også imponerende. De tilbyder alle de sædvanlige funktioner, du kunne forvente af en anstændig vært, til en ret overkommelig pris på USD $ 3,92 / mo.

De tilbyder SSD-hosting til hastighed, ubegrænset diskplads, et hurtigt Singapore-baseret datacenter for australske websteder (som SiteGround) og 24/7 support.

Det, der adskiller dem fra deres konkurrence, er deres pengene-tilbage-garanti når som helst … skønt vi ikke har testet det endnu.

De tilbyder 3 delte hosting-pakker, deres billigste plan starter kun USD $ 3.92 / mo (ca. AUD $ 5.22 / mo).

Fordele

 • 4 globale servere
 • Ubegrænset diskplads
 • Når som helst pengene tilbage garanti

Ulemper

 • USD omkostninger

5. GreenGeeks

GreenGeeks logo
Hjemmeside: www.greengeeks.com
Pris: USD $ 2,95
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

GreenGeeks er hovedsageligt kendt for deres miljøvenlige måde at drive deres firma på, de lægger 300% af den energi, de bruger tilbage på nettet, hvilket er meget rart.

Hvad angår deres faktiske hostingtjenester, ligner det meget A2 Hosting, men minus Singapore-datacenteret, hvilket betyder, at du vil være vært i USA, hvilket vil resultere i lidt længere indlæsningstid. Men hvad vi virkelig gerne er, er den måde, de håndterer sikkerhed på. De har bygget deres eget sikkerhedssystem for at holde alle deres datacentre knebende rene. Og hvad angår hastighed, kører de på SSD’er og understøtter PHP7, kombinerer disse 2, og du bemærker måske ikke engang forsinkelsen fra de amerikanske servere så meget.

GreenGeeks tilbyder delt webhosting (fantastisk til små virksomheder og blogs), forhandlerhosting, dedikerede servere, WordPress-hosting og VPS-hosting. De har også en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds med deres tjenester.

Deres billigste plan starter kl USD 2,95 / md.

Fordele

 • Supergrønt
 • Stor støtte
 • Ubegrænset diskplads

Ulemper

 • Ingen servere i eller i nærheden af ​​Australien

6. HostingCloud

HostingCloud logo
Hjemmeside: hostingcloud.com.au
Pris: AUD $ 2,50
Diskplads: 5 GB
Support: Billetter
Global rækkevidde: Nej

HostingCloud er en ny vært, en 100% australsk budget vært. Hvad vi kan lide er prisen ($ 2,50 AUD er virkelig billig), SSD-hosting (fantastisk til hastighed) og de gratis SSL-certifikater.

Hvor vi tror, ​​de sandsynligvis kunne gøre det bedre, er supportmuligheder, som i øjeblikket ser vi kun supportbilletter … og diskplads, som kun er 5 GB. Men så igen, ved $ 2,50, er værdien til omkostningsforholdet stadig meget meget imponerende.

Og de tilbyder også gratis cPanel-migrationer, har 7-dages sikkerhedskopiering og DDOS-beskyttelse. Alt i alt ikke dårligt!

Fordele

 • Meget overkommelig
 • Gratis SSL

Ulemper

 • Måske har brug for bedre supportmuligheder
 • Ingen oversøiske servere

7. MediaFortress

MediaFortress logo
Hjemmeside: mediafortress.com.au
Pris: AUD $ 7,70
Diskplads: 1 GB
Support: Telefon, billetter
Global rækkevidde: Nej

MediaFortress kan se ud som en mærkelig på denne liste, da de er dyrere end din sædvanlige vært og tilbyder meget lidt diskplads (kun 1 GB). Årsagen til, at de er på listen, er på grund af deres ekstra tjenester. De er også et marketingbureau, hvilket betyder, at hvis du ønsker et faktisk websted med dit hosting, kan de gøre det. Har du brug for SEO eller PPC, hvad med kampagner på sociale medier? Ja, de gør det også.

De er lidt af en one-stop-shop for din digitale side af din virksomhed og er 100% australske. Så det er grundlæggende derfor, at vi har lagt dem på listen … bare i tilfælde af at nogen leder efter en one-stop digital marketing shop.

Deres billigste plan starter ved AUD $ 7,70 / mo.

Fordele

 • One-stop digital marketing shop
 • 100% australsk

Ulemper

 • Dyrt

8. Bluehost

Bluehost logo
Hjemmeside: www.bluehost.com
Pris: USD 3,95
Diskplads: 50 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Ja

Bluehost er meget velkendt, og selvom de havde en ujævn patch i de sidste par år, efter at EIG købte dem, har de gradvist forbedret både support og deres hosting-tjenester.

De tilbyder masser af diskplads og anstændig ydelse til en overkommelig pris. Vi kan også godt lide de forskellige supportmuligheder, der tilbydes, alt fra en vidensbase, supportbilletter, live chat, telefon og endda videotutorials.

Hvad angår hosting-planer, tilbyder de den sædvanlige delte hosting, WordPress-hosting, VPS, dedikeret hosting og cloud-hosting. De har dog ingen servere i eller i nærheden af ​​Australien, så et CDN er nødvendigt for optimale indlæsningstider.

Deres billigste plan starter ved USD $ 3,95 / mo.

Fordele

 • Gratis SSL
 • 50 GB diskplads

Ulemper

 • Amerikanske servere
 • Det nuværende omdømme er ikke så stort

9. Host Geek

Host Geek logo
Hjemmeside: www.hostgeek.com.au
Pris: AUD $ 4,58
Diskplads: 400 MB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Nej

HostGeek er en anden Australien-vært med anstændigt nok priser, men den diskplads, de tilbyder på deres grundlæggende plan, er meget meget lidt, kun 400 MB.

Når det er sagt, er der 2 grunde til, at de stadig lavede listen. 1 er, at de har datacentre i både Australien og Singapore, den anden årsag er, at de – ligesom MediaFortress – tilbyder en række digitale marketingtjenester ud over deres centrale hostingpakker.

De tilbyder delt hosting, forhandlerhosting, VPS, dedikerede servere og mere specialiserede hostingplaner for WordPress, Joomla og Magento. De specialiserede planer er dyrere, men optimeres for hvert CMS.

Den billigste plan starter ved AUD $ 4.58 / mo.

Fordele

 • En masse hosting valg
 • 100% australsk

Ulemper

 • Kun 400 MB diskplads

10. Netregistry

Netregistry-logo
Hjemmeside: www.netregistry.com.au
Pris: AUD $ 9,95
Diskplads: 20 GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter
Global rækkevidde: Nej

Netregistry er en veteran i den australske hostingindustri. Selvom vi ikke er en stor fan, fortjener de nævnes, da de er meget gamle, tilbyder masser af diskplads med deres hostingplaner og tilbyder også webdesign og digitale marketingtjenester.

Når det er sagt, er deres SSL-certifikater ret dyre (basale er gratis med de fleste andre værter), og de fleste af de seneste brugeranmeldelser online og på fora er ikke meget positive.

Fordele

 • Lokal vært
 • Anstændig mængde diskplads

Ulemper

 • Dyrt
 • Brugernes anmeldelser
 • SSL-omkostninger

Billigt hosting-tastatur

Billig webhosting: Hvad / hvorfor / hvordan

Er du på udkig efter en billig hostingindstilling i Australien (måske endda gratis webstedshosting)? Delt hosting er en fantastisk måde for små virksomheder at holde deres websteder i gang uden at bryde banken. De, der leder efter deres første pakke til webhosting, har en tendens til at holde sig til en billig hostingplan som delt hosting. Det er typisk en service til brugere på entry-level, der tilbyder alle ressourcer, de har brug for til deres opstart, lille e-handelswebsted eller personlig webside for at få succes. Det er den ideelle måde for dem, der ønsker at være vært for et mindre sted at få alle funktionerne på et professionelt websted til en brøkdel af prisen. Alle websteder og indhold fra flere websteder, der er tilknyttet dem, gemmes typisk på kun én maskine, hvilket reducerer omkostningerne betydeligt, mens det stadig resulterer i en kvalitetstjeneste.

Valg af en australsk hostingudbyder (eller billig New Zealand webhostingfirma eller et hvilket som helst af de andre lande, vi dækker her på MangoMatter, ligesom Storbritannien, Canada, Singapore, & Irland), der leverer det, du har brug for fra dem inden for dit budget, kan ofte være en herculean opgave, hvis du lige er startet med dit websted. Selvom det ville være rart at have en Virtual Private Server eller VPS, har disse en tendens til at komme med en høj pris. Når det kommer til at få alle de funktioner, du har brug for til et professionelt websted med de mest opdaterede webapplikationer, samtidig med at du reducerer omkostningerne, er billig hosting vejen.

Hvordan fungerer billig hosting?

Delt hosting kan give en billig hosting-mulighed for australske brugere ved at bruge de magtfulde ressourcer på en moderne server og bruge den til at betjene flere klienter. Dette ligner meget, hvordan hver enhed i en lejlighedskompleks med 10 enheder tilføres elektricitet, vand og kabel ved sideelver, der forgrener sig fra en enkelt hovedline. Derudover, hvis en vandlinje går i stykker, tager udlejeren sig af problemet for dig. Forudsætningen for delt hosting er den samme; du deler en server med andre websteder, og du stoler på serveradministratoren til at tage sig af alle større fejl. Hvert websted på serveren tildeles en vis mængde behandlingskraft, lagerplads og internetbåndbredde til drift og velvære på dit websted. Serveradministratoren holder dit operativsystem og den relaterede software opdateret, så du behøver ikke at bekymre dig om det.

Når det kommer til at lede efter en overkommelig mulighed for at være vært for dit websted, kan der altid findes billig hosting via en delt hosting-udbyder (selvom nogle australske værter som Digital Pacific er lidt dyrere). Medmindre du planlægger at have omfattende, brugerdefineret applikationsudvikling eller forventer en overordentlig stor strøm af trafik, vil den begrænsede plads og båndbredde, du har tilladelse gennem delt hosting, sandsynligvis aldrig blive et problem.

Hvorfor billig webhosting?

Medmindre du planlægger at betjene et websted, der vil se meget trafik på én gang, eller et, der bruger ekstremt avancerede teknologier, vil du sandsynligvis ikke opleve et problem med delt hosting. Det betyder, at et stort selskab sandsynligvis skulle give delt hosting som en mulighed, men din start eller lille virksomhed skal være lige nu for tiden (bestemt når du kører et anstændigt CMS som WordPress) – og du kan altid flytte dit websted andre steder, hvis og når begrænsningerne for billig hosting bliver et problem. Personer, der ønsker at starte en blog eller bygge et lille websted til deres forretning, bør finde billig hosting, der passer perfekt til deres behov.

Uanset hvad formålet med dit websted er, vil du sandsynligvis finde en måde at få det op og køre så hurtigt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten på nogen måde. Medmindre du tror, ​​at dit websted bliver et varmt sted på internettet, er delt hosting måde at få alt hvad du vil have et samlet sted uden at bruge de store penge. De fleste mennesker vælger at bruge billig australsk hosting til deres første websted, da det er meget lettere, stadig tilbyder alle de funktioner, du måske ønsker at bruge, det kommer med masser af plads til de fleste mennesker osv. I slutningen af ​​dagen, du bemærker ikke forskellen, medmindre du virkelig gør det til stor tid – på hvilket tidspunkt bør prislappen på en opgraderet server ikke være et problem i det mindste.

Side-note: Hvis du er en webdesigner, der ønsker at være vært for klienter, skal du ikke bruge en delt konto, gå med en forhandlerkonto i stedet og gem dig selv fremtidige problemer.

Fordele

 • Mindre dyrt alternativ: Som navnet antyder er billig webstedshosting ikke så dyre som andre alternativer som dedikeret hosting. Det er en måde at få dit websted op og køre uden at tømme din tegnebog.
 • Serveradministrator: Med delt hosting har du en serveradministrator til at overvåge og tage sig af problemer for dig. De holder dit operativsystem og den relaterede software opdateret til den nyeste version, så du slet ikke behøver at tænke på det.
 • Tilbyder alle de funktioner, du har brug for: Billig hosting giver alle de funktioner, som en startvirksomhed, blog, personlig webside eller andre små websteder muligvis kan have brug for, så du har alt hvad du har brug for lige ved hånden.

Ulemper

 • Begrænset plads: Selvom mange tjenester reklamerer for ubegrænset serverplads, er dette ganske enkelt ikke sandt. Hvis du begynder at nærme dig den kapacitet, de har tildelt dig, bliver du bedt om at opgradere din hosting-pakke, sandsynligvis til en VPS.
 • Kan ikke håndtere høj trafik: Hvis du tror, ​​at du måske har mange mennesker, der går til dit websted, kan du måske undgå en billig hostingplan. Meget trafik vil ofte resultere i, at din server bliver faldet ned og kører meget langsommere, end du gerne vil.

webhosting-kodeOfte stillede spørgsmål

Hvad er delt hosting?

Delt hosting er en websteds-hostingplan, hvor flere brugere deler en enkelt server for at være vært for deres websted.

Hvordan virker det? Hvordan forhindres filer i at blive blandet?

Filerne og applikationerne på hver konto holdes adskilt på serveren (normalt ved hjælp af cPanel), og der er ingen måde for dem at interagere overhovedet. Hver bruger får sin egen partition af serveren, hvor deres filer og applikationer er gemt, og med deres eget filmappetræ. Brugere har ikke adgang til hinandens partitioner eller filerne i dem. Webserveren og computereessourcer deles imidlertid af alle konti på serveren.

Betyder delt hosting, at jeg vil dele en IP-adresse med andre websteder?

I de fleste tilfælde gør det ja. Delte hostingplaner har som regel en tendens til at være “navnebaserede virtuelle værter.” Af denne grund har alle konti en tendens til at dele en identisk IP-adresse, og rutinen vil forekomme baseret på navnet på domænet. Dette bør dog ikke have nogen direkte konsekvenser for sikkerheden på dit websted. En ulempe ved denne kendsgerning er dog, at du ikke vil være i stand til at operere med et SSL-sikkerhedscertifikat gennem din navnebaserede virtuelle vært, der henviser til de fleste af de tilgængelige delte hostingplaner. Begrundelsen bag dette er fordi, når en browser opretter forbindelse til en server ved hjælp af HTTPS-protokollen, afsluttes krypterings- og sikkerhedscertifikatchecket, før klienten sender hele anmodningshovedet til serveren. På et sådant tidspunkt er det umuligt at vide, hvilket domænenavn sikkerhedscertifikatet er beregnet til.

Hvor mange websteder der kan findes på en enkelt server?

Masser. Hvert webhostingfirma skal beslutte sig for densiteten af ​​delte konti baseret på hvor mange maskiner de har til rådighed, og hvilken brugsstatistik de går ud på. Det er ikke ualmindeligt, at en enkelt server er vært for over 1.000 websteder, hvilket betyder, at alle disse domæner fungerer ud fra en enkelt IP-adresse. Det er dog sandsynligvis ikke den slags delte hosting-pakke, du vil bruge, og du skal søge efter en, der ikke pakker så mange websteder på en enkelt server.

Kan jeg have en unik IP-adresse gennem delt hosting?

Ja du kan. Mange delte hostingudbydere tilbyder en plan, der leveres med en “dedikeret IP-adresse,” hvilket betyder, at rutinen vil blive gjort gennem “IP-baserede virtuelle værter.” Dette betyder, at en enkelt webserver er i stand til at håndtere flere IP-adresser, i hvilket tilfælde du stadig deler alle computerens ressourcer, men fungerer ud fra din egen IP-adresse.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author