Bedste vært Irland

Som et webdesignfirma med MEGET hostingkonti (vi har utallige sideprojekter og kan lide at eksperimentere), har vi en ret god idé om, hvad der definerer en stor webhost.

Dette er vores bedste webhostudbyder for Irland, ægte kvalitet web hosting uden at bryde banken.

Et par af de mærker / sider, der linker til vores indhold:
Udvalgt på websteder

Bedste vært Irland: vores top 5 – maj 2020

Webhostingfirma Samlet bedømmelsePris / mo.Disk SpaceFeaturesAnmeldelserWebsite
siteground2 3,95 € (60% rabat) 10 GB Lyn Hurtig datacentre i London, Overkommelig, 30 dages pengene-tilbage-garanti, Officielt anbefalet af WordPress = Win! SiteGround-gennemgang
GreengeeksLogo USD 3,95 (eksklusiv MangoMatter-rabat – nedsat fra $ 9,95) Ubegrænset Supergrøn hosting, servere i Europa og over hele verden, ubegrænset diskplads! GreenGeeks anmeldelse
A2HostingLogo USD 3,92 (var $ 7,99) Ubegrænset Billig + Ubegrænset diskplads! A2 Hosting Review
myhostlogo 5,99 € 10 GB 10+ års erfaring med hosting. MyHost anmeldelse
wpengine USD 35 10 GB WordPress hosting perfekt. WP Engine Review

Det er ikke let at finde en anstændig webhost, der faktisk er overkommelig, og medmindre du er en Excel-guide, kan det få en smule overvældende sammenligning af alle de forskellige hostingfunktioner (som omkostninger vs båndbredde, diskplads, brugervenlighed, support, anmeldelser osv.) ). For at gøre dit sind roligt, er der faktisk store hostingfirmaer derude, der ikke opkræver absurde hostingpriser, men stadig har ydeevnen til at køre ethvert websted, du ønsker.

De følgende 5 er vores personlige favoritter, de første 4 er virkelig overkommelige (den 5. ville være til dine premium WordPress-hostingbehov), og alle af dem tilbyder god ydelse & support. Vi har brugt følgende kriterier til at sortere de bedste webhosts: Brugervenlighed, overkommelighed og ydeevne / magt. god fornøjelse!

1. SiteGround

Dette er vores favorit-hostingfirma til enhver tid, de er billige, har meget stærke servere, og vigtigst af alt er understøttelsen topmærket.

De kommer også anbefalet til WordPress af WordPress (meget få hostingfirmaer kan hævde det! De kan selvfølgelig også tackle enhver CMS, du kaster på dem). Oh, + de har en 30-dages pengene-tilbage-garanti! Stort set en no-brainer for alle, der leder efter en overkommelig, men kvalitet webhost!

De har 3 hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kun på 3,95 € / mo (60% rabat på den sædvanlige pris)! 

siteground2

  Vinder – 9.6 / 10

Brugervenlighed

97%

overkommelighed

92%

Ydeevne / magt

95%

2. GreenGeeks

GreenGeeks er et af de virksomheder, du bare ved, gør alt godt, de har set en massiv vækst siden de gik live i 2008. Årsagerne til deres succes er temmelig klare, når du først begynder at arbejde med dem, det er en kombination af global rækkevidde (flere datacentre acros the world), fantastisk ydelse, stor og temmelig hurtig support og sidst men ikke mindst, de sætter sit energiforbrug tilbage 3 gange i nettet gennem vindenergi, hvilket er ganske fantastisk!

Hvad angår specifikke funktioner, tilbyder de ubegrænset diskplads til og med deres mest basale plan, har 24/7 support og ligesom SiteGround, en 30-dages pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke er tilfreds! En solid nr. 2 på vores liste!

Deres billigste plan starter først USD 3,95 / måned (eksklusiv MangoMatter rabat – nedsat fra $ 9,95)

Brugervenlighed

94%

overkommelighed

92%

Ydeevne / magt

90%

3. A2 Hosting

A2 Hosting er på niveau med SiteGround, de har også en række flammende hurtige servere over hele verden + har stor support. Selvom de ikke har den officielle WordPress-anbefaling, er deres præstation med WP-sider forbløffende.

Og at have ubegrænset diskplads er ret pænt!

De tilbyder også 3 hosting-pakker, deres billigste plan starter kun $ 3,92 / mo (oprindeligt var $ 7,99 / mo).

Brugervenlighed

87%

overkommelighed

92%

Ydeevne / magt

80%

4. Myhost.ie

Baseret i det sydvestlige Irland lancerede de først i 2002, hvilket betyder, at de har over et årti med erfaring med at støtte dem.

Bortset fra cloud hosting, tilbyder de også e-mail-hosting, domæneregistrering, & ganske mange sikkerhedsrelaterede tjenester.

Deres billigste plan starter ved 5,99 € / måned

Brugervenlighed

85%

overkommelighed

85%

Ydeevne / magt

85%

5. WP-motor

Hvis du faktisk leder efter en styret WordPress-hosting i super høj kvalitet til Irland, er WP Engine det, du har brug for! De er markedsledende, når det gælder hosting af WordPress-websteder, og med god grund (er dog en smule dyre). De har et internt specialbygget cachesystem, der tjener sider superhurtigt (kaldet EverCache), og kombineret med deres CDN er de det hurtigste WordPress-hostingfirma omkring!

Deres 24/7-support er åbenlyst specialiseret i WordPress, så de kan løse ethvert problem uden problemer. Desuden tager de også sig af alle WordPress-kerneopdateringer, så du ikke behøver at bekymre dig om det. Og når det er en større opdatering, tester de faktisk webstedet først, før de opdateres for at være sikre på, at intet går i stykker, top service. De har også live realtidstruseldetektering, blokerer aktivt DDOS-angreb, og de vil endda rette dit websted gratis, hvis det bliver hacket …

Alt ovenstående berettiger mere end prismærket! Interesseret i ro i sindet og kan spare budgettet?

Deres billigste plan starter ved $ 35 / måned

Brugervenlighed

85%

overkommelighed

65%

Ydeevne / magt

95%

Irland er vært for teknisk supportWebhosting Irland: Ser dybere

Med hvor langt teknologien er kommet frem i de seneste årtier, og med den hastighed, at den fortsætter med at gøre spring og grænser for fremskridt med hvert år, der er gået, er internettet blevet et uundgåeligt aspekt af vores dagligdag for mange mennesker. Som følge af denne udvikling er det blevet næsten umuligt for enhver virksomhed at overleve, hvis den ikke har et velfungerende websted og online tilstedeværelse for at hjælpe tiltrække nye kunder og forbrugere efterhånden som tiden går.

Uanset om du prøver at nå et online publikum for at give din lille virksomhed en måde at komme i kontakt med og nå ud til klienter og forbrugere, hvis du prøver at starte en blog, hvis du prøver at skabe en platform til en hvilken som helst type projekt, eller hvad årsagen måtte være, er websteder et alsidigt og mangfoldigt medium, der kan udføre ganske mange ting. Når det kommer til at oprette et websted, er en af ​​de ting, du bliver nødt til at se på, den type webhosting, du ønsker, og den udbyder, du vil stole på for at give dig en pålidelig og pålidelig service i Irland . Når du prøver at finde den rigtige webhostepakke og -udbyder i Irland, kan beslutningen have vidtrækkende effekter, så du vil være sikker på, at du foretager det rigtige opkald (antydning, SiteGround er ret fantastisk). Her finder du alt hvad du behøver at vide for at hjælpe dig med at tage den beslutning, der bedst passer til det websted, du har i tankerne.

Typer af webhosting til Irland

Delt hosting

Delt hosting er en af ​​de billigere hostingmetoder, hvilket gør det til en foretrukken mulighed for mange, der ikke søger at opbygge et websted, der vil håndtere enorme mængder trafik og føler, at deres websted ville være velegnet til et mindre publikum. Delt hosting er en fremragende mulighed for personlige websteder, blogs og små virksomheder, fordi det tilbyder alle de ressourcer, disse projekter i de fleste tilfælde har brug for, alt sammen til en mere overkommelig pris end mange alternativer, der findes på markedet. Grundlæggende funktioner skal omfatte ting som 1-klik-installatører til de mest populære CMS’er som WordPress, Joomla osv. Når man taler om WordPress-hosting, mens delt hosting normalt er tilstrækkelig til at være vært for et grundlæggende WordPress-sted, hvis du ønsker at skabe et ret komplekst WordPress-websted, måske vil du øge budgettet og gå til administreret WordPress-hosting (WP Engine kommer til at tænke på).

VPS Hosting

Virtuel privat server-hosting, eller VPS-hosting, tillader, at webstedet har sin egen private del af en server, der deles med flere andre websteder. VPS-hosting er et skridt op fra delt hosting, fordi den del af serveren, der bruges, er fuldstændigt isoleret fra de andre websteder, der er vært via denne server. Det er en fantastisk mulighed for en webstedsejer, der foretrækker dedikeret serverhosting, men som leder efter fordelene ved dette privatliv til et meget lavere prispunkt.

Dedikeret serverhosting

De, der leder efter servere med høj ydeevne, ønsker måske at prøve noget med højere kapaciteter, såsom dedikeret serverhosting. Disse servere er ideelle til dem, der søger webhosting Irland, der kan håndtere højere trafikmængder og andre funktioner. De er dog dyrere, hvilket gør dem bedst forbeholdt større projekter, der kræver øget pålidelighed og support. Hvis det ligger i dit budget, er det en fremragende mulighed for webhosting til Irlands websteder.

Cloud Hosting

Alle taler om skyen for nylig! Selvom det er en fantastisk måde at gemme filer på, er det også en fremragende mulighed for webhosting. Cloud-hosting er en teknologi, hvor flere maskiner fungerer som et enkelt system. Denne avancerede teknologi er ekstremt kraftfuld og sætter ingen grænser for, hvad du kan gøre med den. Du kan skalere behovene på dit websted op og ned efter behov, hvilket gør det til en ekstrem alsidig mulighed for alle størrelsesprojekter.

Forhandler-hosting

Forhandlerhosting er ekstremt populær for dem, der er interesseret i webdesign. Denne service giver klienter mulighed for at købe hosting i bulk og sælge den til deres egne klienter, hvilket igen giver webstedsdesigner øget kontrol over de websteder, de opretter. Denne praksis er standard blandt webdesignere, så hvis det lyder som det, du leder efter, er forhandler-hosting muligvis det bedste alternativ for dig.

Webhosting Irland: Hvad man skal kigge efter

Hvis du prøver at beslutte, hvilken type webhosting der passer til dig og dine behov, samt behovene på det websted, du leder efter for snart at komme live på nettet, den type webhosting til Irland, du skal at være på udkig efter er ikke det eneste, du skal overveje (btw, vi gjorde også den samme undersøgelse for bedste australske webhosting, canadisk webhosting, NZ webhosting, britisk hosting, & webhosting i Singapore). Efter at have besluttet mellem de forskellige typer webhost, der er beskrevet ovenfor, vil det være tid til at vælge den udbyder, du vil stole på med dit websted. Her er nogle faktorer, du skal overveje, når du sammenligner udbydere for at hjælpe med at gøre beslutningen let for dig.

Serverplacering

Placeringen af ​​din server har meget at gøre med de indlæsningstider, som brugerne oplever, når de besøger dit websted. Jo tættere serveren geografisk er dig, jo større chance er der for, at indlæsningstiderne reduceres. Det betyder dog ikke, at du bare ønsker at vælge den nærmeste server til dig i Irland. Du vil også sørge for at overveje strømmen på den aktuelle server; Hvis det er en relativt lav-drevet server, er du måske bedre stillet med en lidt længere væk.

Opbevaring

Du vil overveje, hvor meget lager du har brug for til dit websted, baseret på hvor meget indhold du planlægger at tilføje til det. Typisk, jo mere du betaler for din webhosting, jo mere lagerplads kommer den med. Dette har også meget at gøre med den hostingtype, du vælger; for eksempel kommer delt hosting med mindre lagerplads, fordi du deler serverpladsen med så mange andre brugere. Overvej den lagerplads, du mener, at dit websted vil kræve, og tag dette i betragtning, når du sammenligner udbydere.

Uptime

Uanset om du kører en lille blog med kun et par ugentlige læsere eller store forretningswebsteder, der muligvis modtager hundreder eller måske endda tusinder af besøg om dagen, vil du ønske at reducere dit websteds nedetid så meget som muligt. Kontroller oppetid for enhver udbyder, du overvejer – de fleste lover op til 99,9% garanteret oppetid. Bare fordi de siger, gør det ikke sandt; tjek deres kundevurderinger og lav dine hjemmearbejde, før du tager deres ord for det, og se, hvad deres oppetidserfaring har været for folk, der har brugt deres service.

Support

Support er et vigtigt aspekt af enhver service, du køber, især webhostingtjenester. Hvis du ikke har erfaring med at køre et websted, vil du gerne have god kundeservice til rådighed – selvfølgelig er det dog noget, du vil have begge veje. Se efter en udbyder, der tilbyder live chat og telefonstøtte!

Backups

Sikkerhedskopiering af data er ekstremt vigtigt, og det kan spare dig for at miste mange værdifulde oplysninger og gennemgå en hel tragedie. Når du vælger den webhostingudbyder, du vil være vært for dit websted hos, skal du derfor vurdere, hvor ofte de sikkerhedskopierer filer, samt hvor mange sikkerhedskopier de har. En anden ting at se på er det system, de bruger til at gendanne data, hvis de går tabt.

båndbredde

Mængden af ​​båndbredde, som du har tilladelse på din server, er en vigtig ting at overveje, især hvis det websted, du kører, er et større, der vil se lidt mere trafik. For de fleste mindre projekter er båndbredde sandsynligvis ikke et problem; dog skal mellemstore eller mindre store websteder bestemt tage dette i betragtning, når de leder efter en udbyder til deres webhosting i Irland.

Antal tilladte domæner / websteder

Dette vil sandsynligvis ikke være et problem, hvis du kun planlægger at være vært for et websted, men mange brugere ser muligvis ud til at have mere end et websted, der er vært på den webhostingstjeneste, de vælger at gå med. Det er en god ide at overveje, hvor mange domæner du har tilladelse til at bruge med den service og udbyder, du tænker på, selvom du tror, ​​at du kun vil have et websted – det er altid godt at have friheden til en anden, i tilfælde af at du ændrer dit sind.

Og det er det, det kan virke overvældende at dække alle punkterne, men bare tag det et skridt ad gangen. Måske endda oprette et regneark og logge alle specifikationer for webhotelleverandørerne til Irland, så du har et let overblik.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author