Bedste VPS-hosting til Australien

Inden vi går ind i vores top 3 for VPS-hosting-kategorien, skal du sørge for at vide, hvad du vil, da VPS-hosting kommer i mange forskellige varianter (det er bestemt ikke det samme som dine almindelige webhostepakker).

De vigtigste er selvforvaltende (du er en tekniker og kan selv oprette den) og lykkedes (en anden tager sig af alt det tekniske). Så så vidt infrastrukturen går, kan du gå med fysiske computere … eller min præference, cloud vps hosting, som bruger et netværk af servere til at oprette din konto, på den måde kan du skalere op eller ned på ethvert tidspunkt og næsten øjeblikkeligt.

Vores nr. 1 har specialiseret sig i cloud VPS, nr. 2 og # 3 er traditionelle VPS’er.

Bedste VPS for Australien: Vores Top 3-sammenligning – maj 2020

Webhostingfirma Overordnet vurderingStartpris / mo.Disk SpaceStarter Plan fuldt administreret? Ét sætningsanalyse (kun top 5) anmeldelserWebsite
siteground2 $ 80 40 GB JA Lyn hurtigt, gratis CDN (global rækkevidde), Officielt anbefalet af WordPress, 30 dages pengene tilbage-garanti = Win! SiteGround-gennemgang
afgørende $ 29,90 25 GB NEJ (administreret fra $ 249,90 / mo) Australske servere, meget overkommelige barebones! Afgørende vurdering
Digital Pacific $ 24,92 25 GB NEJ (administreret fra $ 58,25 / mo) Masser af valg! Digital Pacific Review

# 1 SiteGround

SiteGround bruger en high-end Cloud VPS for at give dig den absolut bedst mulige ydelse. Med SSD’er overalt inkluderer auto-skalerbare funktioner, fuldt administreret, gratis CDN inkluderet … det er en no-brainer imho!

Bortset fra deres 4 faste planer, lader de dig endda oprette din egen hostingplan. De blæser virkelig konkurrencen ud af vandet!

siteground2

Brugervenlighed

90%

overkommelighed

90%

Ydeevne / magt

85%

# 2 Afgørende

Crucial er en af ​​de hostingfirmaer med et meget meget godt omdømme og med god grund.

Med Aussies-baserede servere, døgnet rundt support (japansk, 24/7, hele året rundt), og infrastruktur, der kan håndtere stort set alt hvad du kaster på det, kan du virkelig ikke gå galt!

Disse fyre er gode, hvis du er den techie, der ønsker fuld kontrol!

CrucialLogo

Brugervenlighed

85%

overkommelighed

70%

Ydeevne / magt

85%

# 3 Digital Pacific

Digital Pacific er et af de første virksomheder, der begyndte at tilbyde hosting-tjenester i Australien.

Den ene ting, der adskiller dem fra de andre på listen er mængden af ​​vps-pakker / servere, de har på tilbud. De har 4 muligheder for både selvstyret og administreret VPS’er. Deres administrerede tjenester er også meget mere overkommelige end vores # 2.

digpacific

Brugervenlighed

85%

overkommelighed

85%

Ydeevne / magt

70%

VPS Hosting Graf Australien

VPS-servere: En hurtig genindtastning

Hvad er en VPS?

Et trin over delt hosting og bare et trin under dedikeret serverhosting. VPS (virtual private server) hosting er den fælles løsning for websteder, der har vokset frem en delt hosting service.

For bedre at forstå virtuelle private servere, forestil dig et lukket område. Mens alle i kvarteret bor i mere privatliv end dem i et stort lejlighedskompleks (delt hosting), bor de stadig blandt dem i kvarteret. Mennesker i et lukket kvarter bruger flere penge, men har også flere flere designmuligheder med hensyn til deres hjem. Selvom de ikke har så mange muligheder som nogen, der bor i et landskabshus (dedikeret server-hosting), er det at bo i et lukket kvarter luksuriøst og for det meste privat.

Websteder på en virtuel privat server får mere privatliv og kreativ kontrol end på en delt vært. I stedet for at skulle dele plads og båndbredde med alle websteder på serveren, er VPS vært for separate websteder i mindre rum, der er kendt som containere. Disse containere tilbyder betydeligt mere privatliv og plads end hvad der tilbydes af en delt hosting-service. Mens VPS-hosting er et trin over delt hosting med hensyn til funktioner, er dette også tilfældet med hensyn til pris.

Hvorfor har du brug for denne type hosting?

Mens delt hosting normalt er den første (og undertiden sidste) mulighed for nye webudviklere, får mange mennesker hurtigt erfaring og vokser deres websteder forbi værtens muligheder. Mens mange delte hosting-websteder tilbyder “ubegrænset” plads, er dette blot en forudsigelse snarere end kendsgerning. Ingen mængde serverplads er virkelig ubegrænset, så delte hostingtjenester forudsiger potentielle kundesider for at forblive under deres tildelte plads på serveren. Hvis du udvikler et vellykket websted, der tiltrækker tung webtrafik, er det sandsynligt, at en delt vært i sidste ende bliver nødt til at skubbe dig ud. Selvom dette kan virke uheldigt, er det et tegn på, at dit websted er attraktivt og lever op til sit designede potentiale.

Efter at have udviklet et sted, der er for stort til en delt vært, er det næste logiske trin at erhverve tjenesten af ​​en VPS-vært. VPS-hosting-websteder tilbyder mere plads, båndbredde og privatliv end det er tilladt med en standard delt vært. Disse tjenester er også dyrere end en delt vært, så det er vigtigt at etablere en konsekvent metode til at understøtte dit websted. Hvis du ønsker at dramatisk øge dit websteds rolle på nettet, er VPS-hosting vigtig. Når det er sagt, hvis du ikke faktisk er i Australien, har vi de bedste webhostelister i følgende lande: Storbritannien, Irland, Canada, NZ, & Singapore

Fordele

  • overkommelige: Mens VPS-hosting koster betydeligt mere end delt hosting, får du mere plads, båndbredde og kreativ kontrol, som alle er væsentlige for et websteds succes. Hvis du producerer et websted med en kommerciel interesse, skal du overveje VPS-hosting som en investering i fremtidig fortjeneste. På trods af at en VPS er dyrere end delt hosting, dværvede begge tjenester af prisen på dedikeret serverhosting.
  • Pålidelighed: I betragtning af den pris, der er forbundet med VPS-hosting, kan kunderne forvente en vis følelse af pålidelighed. Mange delte hosting-websteder er blevet beskyldt for oversalg eller salg af mere serverplads til kunder, end der er tilgængeligt, de fleste gratis webhostere gør det samme. Denne praksis får mange websteder til at blive slettet tilfældigt eller endnu værre forårsager en komplet serverfejl. Overselling er et ekstremt sjældent fænomen inden for VPS-hosting.
  • Fuld kontrol: VPS-værter tilbyder kunderne mulighed for at køre et virtuelt operativsystem ud over flere designapplikationer (eller kontrolpaneler som cPanel). Med denne type software har kunderne i det væsentlige fuld kreativ kontrol over webstederne.

Ulemper

  • Teknisk viden: Mens du muligvis har designet et websted, der er gået forbi mulighederne for delt hosting, er der stadig en chance for, at du kender meget lidt med hensyn til det overordnede webdesign. Da mange nybegynderwebs er afhængige af enkle HTML- eller WordPress-installationer, kræves det ikke, at brugerne er fuldstændig teknisk kyndige til at udføre basale operationer. I tilfælde af at du skifter til en VPS-vært, hvis software tilbyder fuld kreativ kontrol, kan du træde ind i et område, hvor du ikke har forudgående viden. Manglende design på VPS-platforme kan få websteder til at synes billige eller ufuldstændige, selvom de betaler betydeligt mere for disse platforme.
  • Prisspring: Mens VPS-hosting helt klart er en bedre aftale end delt hosting med hensyn til funktioner, kan prishoppet ofte være lidt meget for webdesignere på et budget. Da webhosting koster hver måned, finder nogle webdesignere sig selv til at betale for en VPS-vært, før deres websted virkelig er klar til disse platforme. Dette kan føre til, at budgetter udtømmes, før det respektive websted er funktionelt eller rentabelt.
  • Vedligeholdelse: Mens VPS-hosting tilbyder flere funktioner og privatliv, kommer dette ikke uden det lejlighedsvise problem. VPS-websteder kræver mere regelmæssig vedligeholdelse fra webdesigner, en opgave, som åbenlyst kræver en betydelig mængde teknisk viden. Hvis du ikke har denne tekniske viden, kan du muligvis finde ud af, at du ønsker store mængder af penge til tredjepartsreparation.

Ofte stillede spørgsmål om VPS

Hvad er betydningen af ​​”virtuel” i udtrykket virtuel offentlig server?

I betragtning af den avancerede software, der findes i VPS-hosting, kan virksomheder oprette virtuelle computere og køre dem inden for fysiske maskiner. Disse virtuelle computere er vært for en gruppe websteder, der hver især får fordelene ved et fuldt udbygget operativsystem (normalt Linux), flere designapplikationer og en effektiv server.

Er det ikke det samme som delt hosting?

Nej. I delt hosting (den billige webstedshostingtype) deler alle websteder en enkelt maskine (enten fysisk eller virtuel). I VPS-hosting tildeles et websted til en virtuel maskine. Ved delt hosting afskrækkes kunderne fra at oprette websteder, der tiltrækker stor webtrafik og bruger store mængder båndbredde. I VPS-hosting kan du producere meget større websteder, der ikke pludselig forsvinder fra serverpladsen.

Er en virtuel privat server bedre til søgemaskineoptimering?

Ja, men ikke direkte. Google, Bing og andre søgemaskiner prioriterer sider, der har relativt hurtige indlæsningstider. Hvis du har et sted på delt vært eller en forkert administreret server, falder dit websted i søgemaskineoptimering på grund af lange indlæsningsperioder. Websteder på en VPS-vært konkurrerer ikke om båndbredde, hvilket betyder, at de vil indlæse hurtigere og klatre i Googles placeringer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author