Bedste Magento-hosting

Som et webagentur med MEGET hostingkonti (vi har utallige sideprojekter og kan lide at eksperimentere), har vi en ret god idé om, hvad der definerer en stor webhost. Dette er vores bedste Magento hosting-udbydere.

Webhostingfirma Samlet vurderingPris / mo.Disk SpaceFeaturesWebsite
siteground2 9,3 / 10 $ 3,95 (midlertidig 67% rabat) 10 GB Kraftig, hurtig, episk support + 30-dages pengene-tilbage-garanti! = Vind!
hostgator 8,7 / 10 $ 2,78 Ubegrænset Billig + Ubegrænset diskplads!
A2HostingLogo 8,5 / 10 $ 3,92 (nedsat fra $ 7,99) Ubegrænset Ubegrænset diskplads!
i bevægelse 8,3 / 10 4,19 $ (40% rabat) Ubegrænset Erfaren, pålidelig, lidt dyrere.
Dreamhost 8/10 $ 7,95 Ubegrænset Fantastisk præstation & support

Bedste Magento Hosting 2020 anmeldelser

1. SiteGround

SiteGround logo

Internet side: www.siteground.com
Pris: $ 3,95
Diskplads: 10 GB

Vi tror, ​​at den bedste Magento-hosting er Siteground af nogle få grunde. Lad os starte med hostingplaner, de har 3 i øjeblikket.

Deres Start-plan er fantastisk til nybegynderne og dem med et begrænset budget. Det leveres kun med 1 websted og 10 GB lagerplads, men du kan altid opgradere til en højere plan, når du har brug for det.

Vælg GrowBig-planen, hvis du vil være vært for et ubegrænset antal websteder (dette er også Sitegrounds mest populære plan). Du får dobbelt opbevaringsplads (20 GB) end opstartplanen plus flere funktioner.

GoGeek er SiteGround’s ultimative plan, da det kommer med de fleste funktioner. For det første får du 30 GB lagerplads. Og selvfølgelig kan du også være vært for et ubegrænset antal steder, når du får denne plan.

Bemærk, at alle SiteGrounds ‘delte hostingplaner leveres med indbygget Git-integration for nem Magento-versionskontrol og gratis Magento 2-installation.

En anden af ​​SiteGrounds bedste funktioner er dens kundesupport. Du skal indrømme det – du har brug for hjælp af og til med dit websted. Nå, med SiteGround er du garanteret 24/7 support via live chat, telefonsupport og e-mail. De har også en database med spørgsmål og svar, som du kan undersøge, når du løser dine problemer.

Fordele

 • Fantastisk kundeservice
 • Gratis SSL-certifikat
 • Pålidelig oppetidsgaranti på 99,99%

2. HostGator

HostGator-logo

Internet side: www.hostgator.com
Pris: $ 2,75
Diskplads: Ubegrænset

HostGator er en af ​​dagens mest populære udbydere af delt hosting. De har tre planer, som du kan vælge imellem (som anført nedenfor). Bemærk, at alle tre af HostGators planer har ubegrænset lagerplads og båndbredde. Deres største forskel er antallet af websteder, du kan være vært for, og de overordnede funktioner i en given plan.

 • Hatchling – Dette betragtes som HostGators startplan. Bortset fra at være meget overkommelig, kommer det også med en meget begrænset funktion – du kan kun være vært for et websted, når du går efter denne plan. Det er dog stadig godt for begyndere (og for dem, der lige er kommet i gang med deres forretning).
 • Baby – HostGators babyplan er sandsynligvis deres mest populære plan. Mange mennesker går efter denne særlige plan, fordi den kan være vært for et ubegrænset antal websteder. Så hvis du beslutter at holde flere steder i den nærmeste fremtid, ved du, at denne plan er mere end passende til det.
 • Forretning – Gå til HostGators forretningsplan, hvis du allerede ved, hvor du er i din virksomhed. Dette er også den bedste plan at få, hvis du går ind i e-handel.

Fordele

 • Gratis webstedsbygger
 • Alle planer har ubegrænset lagerplads og båndbredde
 • Brugervenlig cPanel

Ulemper

 • Du skal købe et domænenavn, da det ikke er inkluderet i nogen pakke
 • Deres billigste plan har kun plads til 1 websted
 • Masser af forudvalgte tjenester ved tilmelding (fjern blot afkrydsningsfeltet for dem, du ikke har brug for)

3. A2 Hosting

A2 Hosting logo

Internet side: www.a2hosting.com
Pris: $ 3,92
Diskplads: Ubegrænset

Hvis du leder efter en delt hostingplan, kan du overveje at tjekke A2 Hosting, da de tilbyder tre muligheder, du kan vælge imellem:

 • Lite-plan – Gå efter deres Lite-plan, hvis du kun agter at oprette 1 websted. Denne plan leveres allerede med ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde. Derfor kan du oprette et rigtig stort websted med netop denne plan.
 • Swift-plan – A2 Hosting’s Swift-plan leveres med alle funktioner i Lite-planen og mere. Derfor får du også ubegrænset lagerplads og båndbredde plus et ubegrænset antal websteder også. Naturligvis er det også meget hurtigere end Lite-planen.
 • Turbo-plan – Deres Turbo-plan er A2 Hosting’s hurtigste plan. Du får også alle funktioner inkluderet i Swift-planen plus så meget mere. Så ja, du kan være vært for et ubegrænset antal websteder med denne plan og også få ubegrænset lagerplads og båndbredde.

Bemærk, at A2 Hosting tilbyder sine kunder 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er virkelig intet at frygte. Du kan købe en af ​​deres hostingplaner med ro i sindet, at hvis du ikke er tilfreds med det, kan du altid bede om refusion.

Fordele

 • Fleksible betalingsmuligheder (1, 12, 24, 36 måneder)
 • Gratis migration
 • God kundesupport (live chat, telefon, billettering osv.)

Ulemper

 • Hvis du vil annullere din plan, skal du indsende en annulleringsanmodning 15 dage før fornyelsesdatoen (hvis ikke, vil du stadig blive debiteret og ikke være berettiget til refusion)
 • Fornyelsesgraden er meget høj
 • Deres gratis migration er kun godt for et websted

4. InMotion Hosting

InMotion Hosting logo

Internet side: www.inmotionhosting.com
Pris: $ 6,39
Diskplads: Ubegrænset

Med InMotion Hosting får du tre muligheder, når du vælger en delt hostingplan:

 • Lanceringsplan – Dette er InMotion’s billigste hostingplan. Det leveres med 1 gratis domæne, 2 websteder og ubegrænset lagerplads og båndbredde.
 • Kraftplan – Voksende virksomheder går normalt efter denne plan, da du kan være vært for op til 6 websteder med den. Ligesom lanceringsplanen, får du også 1 gratis domæne samt ubegrænset lagerplads og båndbredde.
 • Pro-plan – Hvis du planlægger at oprette en masse websteder (mere end 6), ville dette være en god mulighed for dig, da du kan være vært for et ubegrænset antal websteder med det. Naturligvis får du også et gratis domæne, ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde.

Bemærk, at hosting-planer med højere pris altid indeholder flere funktioner og er hurtigere end de billigere.

Når du overvejer InMotion Hosting til dine webhostingstjenester, skal du vide, at de giver deres kunder en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette svarer næsten til at prøve deres planer gratis (i 30 dage).

Alle InMotion-hostingplaner leveres også med gratis data-sikkerhedskopiering. Dette har dog kun en grænse på op til 10 GB. Når denne grænse overskrides, mislykkes dit websteds sikkerhedskopi – så du bliver nødt til manuelt at tage backup af dit websted (de har et gratis værktøj til dette).

Fordele

 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Support af open source-apps (f.eks. WordPress, Drupal osv.)
 • God kundesupport

Ulemper

 • Data backup er begrænset til 10 GB
 • Risiko for nedetid under migrering af et sted
 • Der rapporteres om fejl ved masse-e-mail

5. DreamHost

DreamHost logo

Internet side: www.dreamhost.com
Pris: $ 2,95
Diskplads: Ubegrænset

Du finder DreamHost’s delte hostingplaner ukompliceret, da der kun er to muligheder at vælge imellem (se nedenfor):

Starter plan – Hvis du kun har brug for 1 websted, kan DreamHost’s Starter plan sandsynligvis give dig alle dine behov. Du kan se, det kommer med ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde. Nogle af de ekstra ting, du får gratis, inkluderer gratis domæne og gratis SSL-certifikat.

Ubegrænset plan – Nu, hvis du agter at oprette flere websteder, ville DreamHosts Ubegrænsede plan være en bedre mulighed. Bortset fra at give dig mulighed for at være vært for et ubegrænset antal websteder, kommer det også med ubegrænset lagerplads og båndbredde. Ligesom Starter-planen leveres den også med ekstra frynsegoder, såsom et gratis domæne, gratis SSL og mere. Det er faktisk mere kraftfuld end Starter-planen, for at sige det mildt (det er derfor, det er også dyrere).

Hvis du er bekymret for betalingsmetoder, skal du vide, at DreamHost accepterer kreditkort, PayPal, checks og postanvisninger. De har også en 97-dages pengene-tilbage-garanti (men dette gælder ikke checkbetalinger og postanvisning).

Fordele

 • Masser af betalingsmuligheder
 • Generøs pengene tilbage-garanti (97 dage)

Ulemper

 • Tilmeldingsprocessen er for lang og lidt kompliceret
 • Webstedsoverførsel er ikke gratis
 • E-mail har en grænse på 2 GB

Magento hosting: Sådan finder du den bedste!

Hvad er den bedste pakke at kigge efter i en Magento-vært? Der er mange funktioner, du skal se efter for at sikre, at dit websted altid kører problemfrit og er let at administrere. Vi er her for at fortælle dig, hvad du skal kigge efter og mere. Du lærer også om terminologien, der bruges i disse indstillinger for bedre at forstå hele scenariet.

Serverplacering

serverplaceringskortServerplacering er vigtig for at sikre hurtig indlæsning af dine websider. For at sige det enkelt, anbefaler vi dig at gå til en Magento-hostingtjeneste, der har servere placeret i (eller nær) din placering. Så lad os sige, at du bor i Amerika – det ville være klogt at vælge et hostingfirma med servere i det nævnte land. Det samme gælder for Canada, i det tilfælde ville du søge efter en webstedshost i Canada. Og for Australien ser du efter en webhostetjeneste i Australien.

Da brugere kan være placeret over hele verden, er der en anden mulighed, som du kan gå til – og det kaldes CDN (Content Distribution Network). Den fungerer dybest set som en proxyserver mellem dine besøgende på webstedet og din Magento-vært – for stadig at muliggøre hurtig indlæsning af sider, selvom serverplaceringerne er langt fra slutbrugerne.

Nu kan du se, hvor vigtige serverplaceringer er, ikke? Heldigvis inkluderer mange Magento-værter nu en CDN-service kaldet CloudFlare. Det er meget let at konfigurere og leveres normalt gratis med hostingpakker. Så vær opmærksom på det, når du søger efter en hostingudbyder.

Server Uptime

Server oppetid er en anden vigtig funktion, man skal kigge efter, fordi den udtrykker et hostingfirmas pålidelighed. Vi foreslår, at du vælger en Magento-vært, der kan levere ca. 99,9% oppetid – alt under denne procentdel er ikke så godt, da nedetider (selv i bare et par minutter) kan resultere i tab.

SSL-certifikater

I disse dage er webstedssikkerhed meget vigtig – og at have et SSL-certifikat er den bedste måde at have det på og at vise dine besøgende på webstedet, at de kan stole på dit websted. SSL (Secure Sockets Layer) muliggør kryptering af data mellem din værts server og slutbrugerne (for at beskytte deres personlige oplysninger).

Når et websted har et SSL-certifikat, vil dets websteds-URL indeholde et “s.” Så i stedet for bare at se http://www.website.com, ser du https://www.website.com. Flere og flere brugere er nu opmærksomme på vigtigheden af ​​at se “s” på de websteder, de besøger – så sørg for, at din også har en.

Når du vælger en Magento-hosting-udbyder, opfordrer vi dig til at få en, der bærer denne funktion. Mange virksomheder har Let’s Encrypt-tjenesten (gratis SSL-certifikater), og du kan blot aktivere den i din cPanel.

Hastighed

Som nævnt ovenfor er serverplacering og CDN alle vigtige for at sikre dit websteds hastighed. Du kan yderligere sikre, at dit websted altid indlæses hurtigt ved at lede efter ekstra funktioner på din Magento-vært.

Hvis din hostingudbyder giver ekstra CPU-ressourcer, vil det helt sikkert bidrage til dit websteds hastighed. Du kan endda finde hosting-udbydere, der sørger for tilpassede scripts, især til Magento-websteder (dette er en anden hastighedsforstærker).

Diskplads

Selvom det er vigtigt, har du kun brug for meget lagerplads, hvis du kører et websted med e-handel (dette kræver meget plads). Normale blogs og virksomheder kan imidlertid faktisk gøre det meget godt med kun 1 GB diskplads.

Det, der er vigtigt, er, at du er opmærksom på disse ting, da nogle hostingfirmaer tilbyder billige planer med ubegrænset plads bare for at lokke folk til at købe dem. Igen, mens store diskpladser er gode, er de ikke den eneste indikation på en god hosting-service. Faktisk kan sådanne funktioner normalt indikere andre mangler fra webhostens side.

Når du vælger en god Magento-hosting til dit websted, skal du se på alle de funktioner, der er anført i denne artikel (ikke kun på diskpladsen).

Båndbredde og dataoverførsel

Både båndbredde og dataoverførsel er vigtige funktioner i en hostingudbyder. Båndbredde repræsenterer hastigheden for dataoverførsel via et bestemt netværk, mens dataoverførsel kan ses som informationsstrømmen gennem dit websted.

Hvis du planlægger at have en masse downloads på dit Magento-sted (f.eks. Musik, film osv.), Er båndbredde og dataoverførsel nogle af dine vigtigste fornødenheder. Hvis dette er tilfældet, ville det være din bedste mulighed at gå til et hostingfirma, der tilbyder ubegrænset eller høj båndbredde og dataoverførsel.

Kunde support

Vi anbefaler kraftigt at gå til et Magento-hostingfirma, der tilbyder 24/7 kundesupport. Tro os, når vi fortæller dig, at du har brug for det før eller senere. De, der har live chat og telefonsupport, er de bedste – du får altid hurtige løsninger og minimerer dine tab.

Magento: detaljerne

Drupal vært for forskning

Magento er en foretrukken e-handelsplatform. Fra support til sikre transaktioner til brugervenlige grænseflader letter Magento at opbygge og designe websteder, der er skræddersyet til e-handel.

Hvad er Magento?

Magento er en open source-platform, der er specifikt designet med e-handel i tankerne. Det er skrevet i PHP. I øjeblikket er der tre forskellige Magento-platforme: Community Edition, Enterprise og Enterprise Cloud Edition.

Magento logoCommunity Edition—Denne platform er open source, hvilket betyder, at den er gratis tilgængelig at downloade, bruge og dele. Det skal bemærkes, at dette er en komplet platform snarere end en gratis, men begrænset prøveversion. Kernefilerne kan ændres med plug-ins. De mange muligheder, der er tilgængelige gennem community-udgaven, diskuteres detaljeret nedenfor. Der er ingen hosting inkluderet i Community Edition, så for den bedste hosting til Magento, se vores anbefalinger.

Virksomheden—Denne platform blev udviklet baseret på Community Edition, men fordi den har flere funktioner og funktionaliteter såvel som årlige vedligeholdelsesgebyrer, er virksomheden ikke gratis. Enterprise er ideel til større virksomheder, der vil kræve løbende teknisk support ud over professionelle tjenester til installation, brug og fejlfinding. Enterprise leveres heller ikke med en hostingløsning.

Enterprise Cloud Edition (ECE)—Endgivet i 2016 bruger ECE-platformen skyteknologi til en mere robust oplevelse af webstedsudvikling og -styring. Fra fuldt tilpassede funktionaliteter til skalerbarhed, forbedrede sikkerhedsfunktioner, hosting og administreret infrastruktur er ECE-platformen optimal for globale virksomheder og websteder med enorme mængder indhold og høj trafikmængde. Nogle betragter det som den bedste Magento-hosting.

Premium-løsningen til e-handel

Magento’s egnethed til e-handel fremgår af dens tilknytning til nogle af de største forhandlere over hele verden. Virksomheden blev købt af eBay i 2011, før den blev en uafhængig virksomhed i 2015. Store detailhandlere og globale mærker – såsom Coca-Cola, Nestle, Burger King og BevMo – bruger platformen til deres e-handelsbehov.

Højdepunkter i de bedste funktioner fra Magento Community Edition

Som en komplet e-handelsplatform giver Magento virksomhederne alle de nødvendige funktioner til succes i e-handelsverdenen.

Produkt sider

Talrige funktioner kan inkluderes på produktsider for den bedste salgbarhed og visning af produkter:

 • Billedgalleri til flere billeder af et produkt
 • Zoomning af billede
 • Valgmuligheder for produktet (f.eks. Farver, størrelser)
 • På lager / tilgængelighedsvisning
 • Tiered priser
 • Lignende produkter grupperet sammen
 • Føj til ønskeliste mulighed
 • Del via sociale medier, SMS, e-mail

Gennemse funktioner

Katalogsøgningen på Magento-platformen er i stand til at organisere sig i høj grad, så kunderne let kan identificere de kategorier, de vil shoppe i, og finde de produkter, de leder efter, uden besværet med at sile gennem unødvendig information.

 • Lagdelte navigationskategorier
 • Filtre til pris, relevans, dato osv
 • Produkt sammenligninger
 • Auto-forslag til katalogsøgning
 • Tilknyttet brødkrumnavigation (så kunder kan vende tilbage til tidligere viste sider)
 • Design og skabeloner skræddersyet til specifikke produkter eller kategorier

Fra kassen til betaling til forsendelse

Fra en brugervenlig grænseflade til hurtig og enkel checkout, til sikre betalingsmetoder og realtidsordrer sporing, giver Magento-platformen en glat kasseoplevelse.

 • Bestil gennemgang og checkout
 • Gemte varer i indkøbsvogne
 • Checkout med konto eller fortsæt som gæst
 • Send varer med henblik på flere adresser
 • Meddelelser til gaver (til hele ordrer eller individuelle produkter)
 • Estimater for forsendelsespriser og skatter
 • Fakturerings- og fakturadetaljer
 • Fast pris eller gratis forsendelsesmuligheder
 • Forsendelsesgebyrer baseret på størrelse, vægt og mængde
 • Betalingsmuligheder med flere gateways inklusive PayPal
 • Mulighed for at acceptere postanvisninger, checks eller PO’er
 • Mulighed for at “fakturere mig senere”
 • Bestillingsbekræftelsesnummer og sporing

Kundekonti

Kunder kan nemt administrere deres konti, ordrer, betalingsmuligheder og mere med Magento-kundekontofunktioner:

 • Historie om anmeldelser og produktmærkning
 • Kontrol af ordrestatus
 • Køb af historie
 • Abonnementstyring
 • Ønskeliste med noter
 • Standard forsendelses- og faktureringsadresse
 • Ubegrænsede adressespalter til skibs- og bill-til
 • Køb igen mulighed

Lever enestående kundeservice

At levere og implementere pålidelig og professionel kundeservice er let med Magento-kundeservicefunktioner:

 • Enkel kontakt- og kommentarformular
 • Bestil redigering og sporing for administratorer
 • Nulstil adgangskode eller husk brugernavn for både brugere og administratorer
 • Automatiseret e-mail med bekræftelse

Håndtering af ordrer

Magento-platformen er designet til at lette orderstyring for administratorer og kundeservicerepræsentanter. Funktioner til styring af ordrer inkluderer:

 • Opret, rediger og se ordrer til administratorer
 • Shopping assistance og call-center bestilling
 • Integreret forsendelse og mærkning med større afsendere inklusive FedEx, UPS, USPS og DHL
 • Underretninger om ordrebekræftelser og sporing via RSS eller e-mail

Håndtering af kataloger

Med den bedste Magento-hostingplatform finder udviklere og webstedsadministratorer, at organisering, visning og styring af kataloger er blevet perfektioneret til en videnskab:

 • Konfigurering af produkter efter grupper og variationer
 • Produkter, der kan downloades (f.eks. MP3’er, e-bøger)
 • Prøver eller uddrag
 • Produktegenskaber (til at søge, gennemsøge eller linke produkter)
 • Separate og variable prisklasser fordelt på gruppe (f.eks. Kontoejere mod gæster, detailhandel kontra engroshandel)
 • Prisregler med indstillinger for betingelser og servicevilkår
 • Opdateringer til batches eller grupper af produkter
 • Gruppering af produkter efter tilpassede attributter eller produkter i samme gruppe
 • Beholdningsstyring med værktøjer som RSS-alarmer
 • Auto-genereret vandmærkning
 • Ændring af automatisk billede (miniaturebilleder, produktvisningssider osv.)
 • Søg forslag og / eller rettelser
 • Brugergenererede tags og anmeldelser

Hjemmeside og indholdsstyring

Fra fuldt tilpasselige temaer og skabeloner til administrative privilegier, lægger Magento kraften i dine hænder til at styre webstedets og brugergrænsefladens backend.

 • Tilpasbare admin-privilegier og forskellige admin-brugerkonti
 • Et login for at oprette forbindelse til flere websteder
 • Tilpas temaer og skabeloner
 • Proprietært indholdsstyringssystem (CMS) til omfattende design, layout og indholdspræsentationsfunktioner
 • Dataimport og eksport i batches (til styring af ordrer, konti, produkter osv.)
 • Indbygget lokalisering på global skala (herunder understøttelse af flere sprog, valutakonvertering)
 • Lokaliserede skatteberegninger for forskellige områder og kundetyper (f.eks. Gæst kontra kontoindehaver)
 • Anti-robot og / eller spam-funktionaliteter med CAPTCHA
 • API-serviceapplikationer til integration af tredjepartssoftwarekomponenter

Designet til søgemaskineoptimering

Magento-platformdesignet er søgemaskineoptimering (SEO) venligt, så søgemaskiner kan gennemgå indholdswebstedet med lethed og sikre, at kunder ser dine indholdssider.

 • Integreret site map i XML
 • Klar URL-adresser og URL-indstillinger, der kan tilpasses
 • Metadata i HTML for indhold, produkter, kategorier
 • Side med tendenser og populære søgninger
 • API til Google-indhold

Analytics og datarapportering

Ud over at gøre det lettere for kunderne at finde dit websted gennem SEO-løsninger, gør Magentos kompatibilitet med Google analytics det lettere at finde ud af, hvilke typer af kunder, der ser visse sider eller produkter, identificere tendenser i kundeadfærd og vurdere, hvad der fører til succes klikfrekvens.

 • Kompatibel og let at integrere med Google Analytics
 • Dybdegående rapportering og opdeling af data
 • Rapportering om alle aspekter af kundeaktivitet og webstedspræstationer, herunder afskaffelse af vogn, mest populære produkter, ofte viste emner, nøgleord og mest søgte udtryk, inventar, indtægter, fakturaer, refusion, kuponer osv.

Kampagner og marketingstrategier

Som en e-handelsplatform er Magento fyldt med adskillige, flerstrengede markedsføringsstrategier, der styrer kundens engagement og forbedrer webstedets online synlighed fra mange vinkler.

 • Lignende varer vises på hver produktside
 • Cross-promotion-forslag til varer, der ofte købes sammen
 • Upsell kundekøb (f.eks. “Kunder, der købte dette, købte også…”)
 • Annoncer om nye varer
 • Tilpasselige rabatter, kuponer og speciel prisfastsættelse
 • Rabatter for bulk indkøb
 • Landingssider for kategorier
 • Visning af nyligt viste produkter
 • Undersøgelser og afstemninger (f.eks. Kundetilfredshed)
 • E-mail-abonnementer og nyhedsbreve
 • Ønskelister og påmindelser
 • Del med en vensfunktion

Funktioner i Enterprise Edition

Magento Enterprise-udgaven tilbyder alle de samme funktioner som Community Edition og mere. Selvom Enterprise ikke har fordelene ved at være en gratis open source-platform, giver den teknisk support og yderligere marketingfunktioner, der mangler i Community Edition. Enterprise Edition er det foretrukne valg af store virksomheder, der kræver teknisk assistance såvel som hjælp til installation og brug. De vigtigste funktioner, der adskiller Enterprise fra Community Edition inkluderer

 • Målrettet markedsføring baseret på kundegrupper (grupper baseret på demografi, shoppingaktiviteter osv.)
 • Forladte e-mail-påmindelser om vogn
 • Begrænset tilbudssalg
 • Gaveklare indstillinger (inklusive registre, gaveindpakning, tilpassede noter)
 • Kunde loyalitets- og belønningsprogrammer
 • Opbevar kredit
 • Bliv logget ind cookie-indstillinger (levedygtig i flere sessioner, så kunderne ikke behøver at logge ind hver gang)

Systemkrav

Da både Community og Enterprise Editions mangler hostingplaner, er det bedst at vælge en hostingplan, der allerede har vist sig at være kompatibel med Magento-platforme. Magento-platforme fungerer på LAMP-stacks, som er en samling af webserverkomponenter, der fungerer sammen. LAMP-stakken består af Linux x86-64, Apache 2.x, MySQL 5.6+ og PHP 5.4+. Det er også muligt at bruge en Nginx1.7x til en webserver.

FAQ

Hvad er mulighederne ved Magento-open source-indstillingen (Community Edition)?

Community Edition er gratis til brug, men det betyder ikke, at det er en begrænset prøveversion. Community Edition er en fuldt udviklet platform.

Hvad er bedre, Community Edition eller Enterprise?

Det afhænger af, hvad du forventer af platformen. Community Edition er gratis, så hvad angår budgettet er det den bedste Magento-hosting, da den også er fyldt med omfattende e-handelsfunktioner. Enterprise-udgaven er bedre med hensyn til at yde teknisk support og have flere funktionaliteter, der er beregnet til at støtte større virksomheder.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author