Bedste Linux-hosting

Som et webagentur med MEGET hostingkonti (vi har utallige sideprojekter og kan lide at eksperimentere) har vi en ret god idé om, hvad der definerer en stor webhost. Dette er vores bedste Linux-hostingudbydere, god hosting uden at bryde banken.

Webhostingfirma Samlet vurderingPris / mo.Disk SpaceFeaturesWebsite
siteground2 9,3 / 10 $ 3,95 (midlertidig 67% rabat) 10 GB Kraftig, hurtig, episk support + 30-dages pengene-tilbage-garanti! = Vind!
hostgator 8,7 / 10 $ 2,78 Ubegrænset Billig + Ubegrænset diskplads!
A2HostingLogo 8,5 / 10 $ 3,92 (nedsat fra $ 7,99) Ubegrænset Ubegrænset diskplads!
i bevægelse 8,3 / 10 4,19 $ (40% rabat) Ubegrænset Erfaren, pålidelig, lidt dyrere.
Dreamhost 8/10 $ 7,95 Ubegrænset Fantastisk præstation & support

Bedste Linux Hosting 2020 – anmeldelser

1. SiteGround

SiteGround logo

Internet side: www.siteground.com
Pris: $ 3,95
Diskplads: 10 GB

Efter vores mening, det bedste Linux-hostingfirma er SiteGround. De har tre planer at vælge imellem:

 • Opstart – Vi anbefaler denne plan, hvis du lige er startet og ikke er helt sikker på, hvordan du skal gøre om din online tilstedeværelse. Du har kun tilladt et websted med denne plan (så vær opmærksom på det).
 • GrowBig – Dette er SiteGrands mest populære plan. Årsagen til at mange mennesker foretrækker denne plan er, at du kan være vært for et ubegrænset antal websteder med den. Grundlæggende har du mere plads til at vokse, når du vælger denne plan (sammenlignet med opstartplanen).
 • GoGeek – Hvis du vil have premiumfunktioner med dit abonnement, skal du gå til SiteGround’s GoGeek-plan. Naturligvis kan du være vært for et ubegrænset antal websteder med denne plan. Det er også større og hurtigere end de to første planer, vi nævnte ovenfor.

Hvis du ikke er sikker på, hvilken plan du vil abonnere på, anbefaler vi at gå til deres GrowBig-indstilling (hovedsageligt på grund af dens ubegrænsede webstedsfunktion). Eller hvis du vil, kan du også starte med deres startplan, da du alligevel altid kan opgradere til en højere plan.

Uanset hvilken type plan du vælger, skal du huske, at du altid kan bruge SiteGrounds indbyggede webstedsbygger til hurtigt at oprette dit websted. Og hvis du har brug for hjælp med dette, er deres kundesupportteam altid der for at hjælpe dig.

Fordele

 • Stor kundesupport
 • Fleksible prisplaner
 • Nem site management

2. HostGator

HostGator-logo

Internet side: www.hostgator.com
Pris: $ 2,75
Diskplads: Ubegrænset

Hvis du overvejer HostGator som din hostingudbyder, skal du vide, at du har tre muligheder at vælge imellem – Hatchling, Baby og Business.

Hatchling er deres billigste plan, og det er virkelig meget overkommelig. Bemærk dog, at du kun kan have et websted med det.

Baby, deres mellempris er faktisk virksomhedens mest populære plan. Vi anbefaler faktisk den over Hatchling-planen, da du får så meget mere med den (ved kun at tilføje et par dollars til den billigere plan). Derudover kan du være vært for ubegrænsede websteder med det.

Selvfølgelig, hvis du har råd til det (og hvis du vil have alle HostGators bedste funktioner), er den bedste mulighed naturligvis at gå efter deres forretningsplan. Denne type hosting kan håndtere krævende virksomheder og også online butikker.

HostGator giver også sine kunder en 45-dages pengene-tilbage-garanti for at sikre, at de virkelig er tilfredse med deres valgte planer. Så vi anbefaler, at du arbejder på dit websted straks efter tilmelding for ikke at spilde de 45 dage (de er dit afgørende punkt, hvis du vil nøjes med HostGator eller ej).

Ved, at HostGator også har en brugervenlig cPanel – du lærer det hurtigt. Og hvis ikke, kan du altid være afhængig af deres kundesupport. De har en god en.

Fordele

 • Stabil oppetid
 • 1-klik installation til apps
 • God responstid

Ulemper

 • Lave priser gælder kun for de første år.
 • Dyrt præmieplan
 • Ingen gratis SSL-certifikater

3. A2 Hosting

A2 Hosting logo

Internet side: www.a2hosting.com
Pris: $ 3,92
Diskplads: Ubegrænset

I modsætning til de fleste webhostingudbydere giver A2 Hosting ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde til alle deres planer. Deres billigste plan er Lite-planen, som faktisk bærer ubegrænset lagerplads og båndbredde, men kun for et websted. Vi finder det faktisk lidt usædvanligt, da de fleste virksomheder med et websted typisk ikke kræver ubegrænset lagerplads og båndbredde alligevel.

A2 Hosting’s middelprisplan kaldet Swift er mere realistisk. Bortset fra ubegrænset lagerplads og båndbredde leveres det også med ubegrænset websteder og ubegrænset overførsel.

Turbo-plan (A2 Hosting’s dyreste plan) er også god egenskabsmæssig. Det leveres med alle de funktioner, der findes i Swift-planen, men er meget hurtigere. A2 Hosting bruger faktisk Cloudfare-integration (i hele deres system) – og det forklarer deres hurtige indlæsningssider.

Vi kan også godt lide A2 Hosting’s pengene-tilbage-garanti. Bortset fra at give dig 30 dage til at teste deres websted, refunderer de også ubrugte tjenester i nogle tilfælde.

A2 Hosting giver dig også en masse betalingsmuligheder såsom kreditkort, PayPal og bankoverførsler.

Og selvfølgelig understøtter de en masse apps som WordPress, Joomla, Drupal, Magento og andre.

For så vidt angår kundesupport leverer de også på dette område. De har live chat, telefonsupport, e-mail osv.

Fordele

 • Ubegrænset alt i alle deres planer
 • 30 dages returret eller tilbagebetalt tilbagebetaling
 • Understøtter en masse CMS-apps

Ulemper

 • Prisstigning ved fornyelse er virkelig høj
 • Kun 1 websted er tilladt med deres billigste plan
 • Ingen automatiske sikkerhedskopier på deres billigste plan

4. InMotion Hosting

InMotion Hosting logo

Internet side: www.inmotionhosting.com
Pris: $ 6,39
Diskplads: Ubegrænset

InMotion Hosting har længe leveret deres kunder gode webhostingtjenester. Hvis du overvejer at få din hostingplan med dette firma, ved du, at de har tre planer at vælge imellem – Start, Power og Pro.

Ved, at alle deres planer leveres med gratis domæne, ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde. Den største forskel mellem planerne er antallet af tilladte websteder til hver plan.

Hvis du vælger at gå efter deres billigste plan (Lancering), kan du kun være vært for op til højst 2 websteder, mens du er i denne plan (husk at du altid kan opgradere).

Hvis du kun planlægger at have omkring 6 websteder, kan Power-planen muligvis være mere velegnet til dig, da den giver mulighed for op til 6 websteder.

Gå til Pro-planen, hvis du føler, at du har brug for mere end 6 websteder ad vejen. Med denne plan tillader det ikke kun ubegrænsede websteder, men det giver også dine websteder mest magt (sammenlignet med de to andre billigere).

Hvis sikkerhed er en af ​​de vigtigste prioriteter på dine websteder, skal du vide, at InMotion Hosting er udstyret med Threat Defense System (det er meget effektivt mod forskellige angreb).

Fordele

 • Fantastisk forsvarssystem mod ondsindede angreb
 • Ubegrænset plads og båndbredde på alle planer
 • Gratis webstedsoverførsel

Ulemper

 • Ingen øjeblikkelig kontotilgang, da deres verificeringsproces kan tage nogen tid
 • Hvis du bor uden for USA, kan bekræftelsesprocessen vise sig at være besværlig
 • Du kan kun spare en masse penge, hvis du betaler forud for de første 24 måneder.

5. DreamHost

DreamHost logo

Internet side: www.dreamhost.com
Pris: $ 2,95
Diskplads: Ubegrænset

Hvis du planlægger at vælge DreamHost som din hostingudbyder, skal du vide, at det faktisk er et af de mest populære webhostingfirmaer i dag. Det betyder ikke nødvendigvis, at det er DET godt, men det kommer faktisk med en masse funktioner, såsom følgende:

 • 1-klik installationsprogram til CMS-apps
 • Har en webstedsbygger kaldet Remixer
 • 97-dages refusionspolitik (hvilket er meget længere end de fleste hostingudbydere)
 • 24/7 kundesupport via et internt team (plus e-mail, artiklenes vidensbase, fora osv.)
 • Accepterede betalingsmetoder inkluderer større kreditkort, checks, postanvisning, PayPal osv.

Hvis du har besluttet at få din vært fra DreamHost, har de to delte hostingplaner at vælge imellem – Starter og Ubegrænset.

Mens både Starter- og Unlimited-planerne leveres med ubegrænset lagerplads og båndbredde, har du kun tilladt et websted på Starter-planen. Så hvis det er en stor ting for dig, skal du gå i stedet for den ubegrænsede plan, da den kommer med ubegrænsede websteder.

Med hensyn til virksomhedens pålidelighed, når det kommer til ydeevne, skal du vide, at DreamHost forpligter sig til 99,96% oppetid – og de opfylder det meste af tiden. Deres sitehastighed er også kendt for at være god.

Fordele

 • Rene prisplaner
 • Fornyelsespriserne er ikke særlig høje
 • Kontoaktivering er hurtig

Ulemper

 • For mange trin i tilmeldingsprocessen
 • Kontrolpanelet kan vise sig at være ret forvirrende (især for begyndere)
 • Webstedsoverførsel er ikke gratis

Linux-hosting: Sådan finder du den bedste!

Hvis du søger efter en god Linux-vært, skal du først vide, hvad du skal kigge efter. I dette indlæg skal vi definere nogle af de mest anvendte hosting-relaterede terminologier for din bedre forståelse af, hvilke funktioner du skal kigge efter. Følg vores vejledning nedenfor for at ende med et rigtig godt hostingfirma.

Serverplacering

serverplaceringskortVi anbefaler, at du tjekker dine Linux-hosting-serverplaceringer for at se, om det er tæt på dig. Du kan sikre dig, at dette er tilfældet ved at kigge efter webhostingudbydere i dit land. For eksempel, hvis du bor i Canada, ville du kigge efter canadiske webhosts, men hvis du bor i Australien, skal du kigge efter australske webstedshosttjenester. For at sikre hastighed ønsker du ideelt at vælge en hostingudbyder, der har servere i dit land. Men vi ved, at dette ikke altid er muligt, da servere fra hæderlige værter kan være placeret i forskellige dele af verden.

Hvis du finder ud af, at det firma, du er interesseret i, ikke har servere i nærheden, skal du ikke afvise det endnu. Hvis hostingudbyderen bruger et CDN (Content Distribution Network), er det lige så godt som at have servere i dit eget land.

Du kan se, CDN’er har netværk over hele verden, og de gemmer en cache-version af dit websted til distribution (hvor nødvendigt). Dine besøgende på siden kan derefter få adgang til dit websted, uanset hvor de måtte være i verden.

CloudFlare er en særlig populær type CDN. Og heldigvis inkluderer mange Linux-hostingfirmaer dette gratis i deres pakker.

Server Uptime

Når du søger efter et bestemt hostingfirma, skal du kontrollere dets oppetidstal først i Google for at se, hvordan det fungerer. Vi anbefaler kraftigt at vælge en hostingudbyder med ca. 99,9% oppetid for at sikre minimalt med driftstider. Nedetid kan betyde tab i virksomheden – og vi vil undgå det til enhver pris.

SSL-certifikater

Ikke alle hostingudbydere inkluderer gratis SSL-certifikater – men ved, at du har brug for denne sikkerhedsfunktion. SSL-certifikater (Secure Sockets Layer) er en protokol, der er lavet til at kryptere data (mellem dine besøgende og servere) for at forhindre misbrug af stjålne oplysninger.

Det er let at finde ud af, om et websted har et SSL-certifikat. Hvis dens URL indeholder en “s” (https: //), betyder det, at den er sikret. Hvis det ikke har et “s” (http: //), betyder det, at webstedet ikke har et SSL-certifikat og derfor ikke er det sikrede.

Ved, at SSL-certifikater nu også er gode til SEO (det er en af ​​de faktorer, som Google overvejer ved placering af et websted). Brugere, der er opmærksomme på deres private oplysninger, er også mere tilbøjelige til at bruge websteder, der er sikret (især når der kræves kreditkortoplysninger).

Hostingfirmaer, der bruger en service kaldet Let’s Encrypt, tilbyder grundlæggende SSL-certifikater gratis. Andre hostingudbydere inkluderer også gratis SSL-certifikater i deres planer. Hvis ikke, anbefaler vi at købe denne service mod et gebyr (ca. $ 10 pr. År) bare for at du har et sikkert sted (og til SEO-formål).

Hastighed

Hastighed er også en rangerende faktor i SEO. Og naturligvis vil dine besøgende på stedet også sætte pris på det, hvis dine websides sider indlæses hurtigt. Ved at følge vores tidligere råd om serverplaceringer og CDN’er har du dybest set hastighedsfunktionen dækket. Hvis du stadig finder ud af, at et Linux-hostingfirma tilbyder flere CPU-ressourcer, skal du være opmærksom på, at det bringer ekstra hastighed ind i hele scenariet.

Diskplads

Opbevaringsplads er faktisk en vigtig funktion, man skal kigge efter, når man vælger en hostingudbyder. Du behøver dog ikke altid et enormt (eller ubegrænset) rum, da det afhænger af din type websted. De fleste blogs og forretningssteder kan faktisk gøre det meget godt med kun 1 GB diskplads (med Gmail som din websteds e-mail-konto). Så medmindre du bygger et e-handelswebsted eller et rigtig stort forumwebsted, kan du nøjes med et par GB lagerplads på dit Linux-websted.

Båndbredde og dataoverførsel

delt hosting grafikBåndbredde og dataoverførsel er relateret i den forstand, at de begge muliggør hurtig strømning af information på dine servere. Du har hårdt brug for disse funktioner, hvis dit websted involverer download af store filer som videoer, musik og PDF-filer (blandt andre). I dette tilfælde anbefaler vi at gå efter en plan med stor (eller ubegrænset) båndbredde, da sådanne filer nemt kan bruge din båndbredde og data.

Kunde support

Ligegyldigt hvad andre mennesker siger, tro os, når vi siger, at det er meget, meget vigtigt at have 24/7 kunde. Du har brug for hurtige svar (og løsninger) nu og da – og det er vigtigt at vide, at der altid er tilgængelig hjælp (især via live chat eller telefon).

Linux: Detaljerne

Linux-hosting-forskning

Med så mange forskellige udbydere, der tilbyder Linux-hosting, har du muligheden for at vælge mellem nogle af de bedste planer på markedet. Når du vælger en Linux-hostingudbyder, er det nøglen at finde en plan, der er funktionsrig og maksimerer din evne til let at administrere din server oprette webstedsdesign med lethed. Ud over de grundlæggende elementer i enkel ressourceallokering, oppetidsgarantier og 24/7 kundesupport, kan du også vælge en plan baseret på andre vigtige faktorer som diskplads, båndbredde, e-mail-adresser, database og mere.

For at hjælpe dig med at finde den bedste Linux-hosting til dine behov har vi udarbejdet vores topanbefalinger.

Hvad er Linux?

Linux-logoLinux er det mest almindeligt anvendte operativsystem i verden til webstedsudbydere. Ud over sin høje popularitet er Linux også den mest overkommelige mulighed for webhosting, hvor nogle endda tilbyder gratis eller “freemium” -pakker.

Flere værter er faktisk standard til Linux, fordi det langtfra betragtes som markedsleder, især for delt hosting. Faktisk opererer Google på Linux med sine konstant voksende banker af servere, der har talet til mere end 15.000 indtil videre.

Linux’s historie

Linux blev oprettet i 1991 af en færdig systemingeniør, Linus Torvalds, der skabte operativsystemet som en del af sin computervidenskabseksamen. Linux, der blev opkaldt efter sin skaber, blev ekstremt populær i de følgende år i udviklerfællesskabet og fik en enorm følge af fans, der har fortsat med at forbedre det og opretholde det indtil i dag. I 1996 blev Linux mærket med sit berømte logo, der indeholder en pingvin – som, sjovt faktum, blev inspireret af en pingvin i den australske national zoologiske have, der bet Trovalds.

I årenes løb er operativsystemets brand blevet splittet, fusioneret, omlagt, omdimineret og gennemgået løbende ændringer og forbedringer. I dag er der flere forskellige Linux-distributører, hvorfor du måske kan se det kaldet ved flere forskellige navne, inklusive Red Hat Linux, Fedora, CentOS, Ubuntu og mere. På trods af det store samfund, der kontinuerligt har understøttet Linux, er det ikke alle, der er fan af dette operativsystem. F.eks. Kommenterede Steve Ballmer (den tidligere administrerende direktør for Microsoft) notorisk, at Linux har “karakteristika for kommunisme” ved en begivenhed i 2000 i Seattle, Washington.

En ting ved Linux er, at det kan adopteres af virksomheder og bruges til at skabe unikke operativsystemer ud fra det. Google Chromes operativsystem er for eksempel i det væsentlige en version af Linux og Android har også tilpasset operativsystemet. Og på trods af Steve Ballmers tidligere klager har Microsoft også dybt med Linux ved at bruge det til sine Nokia X-rækkevidde-telefoner. Dell sælger også bærbare computere, der er forudinstalleret med Ubuntu, og skaberne af Ubuntu, Caconical, sælger en Linux-smartphone.

Fordele ved Linux Hosting

Mange mennesker vælger webhosting uden selv at vide det. Dette skyldes, at det er den mest overkommelige type hosting, så det er en god mulighed for dem, der arbejder med et budget eller måske ikke har erfaring med de tekniske aspekter ved administration af en server.

Nogle af de største fordele ved de bedste Linux-hostingplaner inkluderer:

 • Så længe serveren holdes opdateret, er Linux-hosting meget sikker og har færre hackere.
 • Mange overvejer at migrere værter meget lettere med Linux end Windows, fordi Linux er kompatibel med cPanel og anden populær webhosting-software.
 • Det er en af ​​de mest overkommelige hostingmuligheder, endda gratis i nogle tilfælde
 • Der er en generel standardisering blandt værter

Moderne Linux-servere er konfigureret i henhold til LAMP-standarden, som er et forkortelse for:

L – Linux (operativsystemet)

A – Apache (serverapplikationen)

M – MySQL (Structure Query Language)

P – PHP (hypertext processor)

Med denne standard kan du oprette et moderne websted med lidt besvær. Selvom der er noget, du har brug for for at lære at blive mere avanceret, som Linux-filtilladelser, er der mange ressourcer til rådighed til at understøtte Linux-hosting.

Hvorfor er Linux populær blandt webhosts?

Der er flere grunde til, at værter vælger Linux, hvoraf nogle inkluderer:

 • Det er et kraftfuldt hosting-system
 • Det er let at skalere, efterhånden som dine hostingbehov vokser
 • Det er overkommelig, ofte endda gratis
 • Det har et stort samfund af brugere og tilhængere
 • Det er kompatibelt med ældre servere
 • Det kan let tilpasses
 • cPanel og andre kontrolpaneler tillader værten at sikre serveren, så kunderne ikke ved et uheld konfigurerer operativsystemet

Mange webhostingfirmaer har investeret betydeligt i Linux, hvilket gør fortrolighed med dets operativsystem til en ønskelig teknisk færdighed for teknikere og udviklere at have. Der er faktisk et par forskellige typer certificeringsprogrammer, såsom RedHat Certified Engineering Program, der giver kandidater mulighed for at bevise deres færdigheder med Linux, og virksomheder kan uddanne deres tekniske supportteam på de nyeste innovationer og opdateringer.

Windows mod Linux

Linux og Windows er de to mest populære typer hosting, og afhængigt af dine behov kan den ene være bedre end den anden. Mens Linux er det mest populære valg på verdensplan, kan mange sprog og scripts også bruges i windows. For eksempel kan WordPress, PHP og Perl køres på en Windows-server, men disse applikationer fungerer meget glattere på Linux. Især for WordPress er der også mange flere ressourcer til rådighed for dem, der er vært via Linux end Windows.

Der er dog også nogle applikationer og scripts, som Linux ikke understøtter. IIS og ASP kan for eksempel ikke køres på Linux, men de er kompatible med Windows. For dem, der ønsker at bruge disse specifikke applikationer og scripts, kunne Windows være en mere praktisk mulighed.

Ofte stillede spørgsmål om Linux Hosting

Er Linux vært brugervenlig?

Mange betragter Linux som en nem hostingløsning til at administrere og bruge. Linux kan være et godt valg for begyndere, fordi med den bedste Linux-hosting det meste af serveradministrationen kan afsluttes gennem den nemme at navigere cPanel.

Hvad er inkluderet i en Linux-hostingpakke?

De specifikke funktioner i en Linux-hostingpakke vil variere mellem udbydere, men der er visse standardfællesskaber. For eksempel med delt Linux-hosting får du normalt en begrænset mængde plads og båndbredde på serveren. I de fleste tilfælde har du også tilladelse til at installere andre scripts, såsom wikier, fora og CMS’er.

Hvilket programmeringssprog bruger Linux?

Hver vært bruger et andet programmeringssprog, så der er ingen standard forbundet med Linux-hosting, men almindelige sprog har imidlertid en tendens til at inkludere PHP, Perl og Python. Der er dog ikke kun noget standardsprog, men forskellige udbydere vil også bruge forskellige versioner af hvert af disse sprog.

Når du handler efter en hostingplan, skal du sørge for at spørge om de understøttede sprog i hver pakke.

Gør Linux-distributionsversionen, som jeg har, en stor forskel?

I de fleste tilfælde betyder det ikke så meget, hvilken distribution af Linux du har som en del af din hostingplan, da de alle er afvigelser fra det samme system. De grundlæggende webhostingsfunktioner fungerer normalt nøjagtigt det samme på tværs af Linux-distributioner, og de største forskelle mellem Linux-distributioner kan kun ses på en stationær computer i den grafiske brugergrænseflade (GUI) – hvilket aldrig ses på en webhostingkonto.

Skal jeg have Windows-hosting, hvis jeg har en Windows-computer?

Ingen! Den type operativsystem, du har på din hjemme- eller arbejdscomputer, er helt uafhængig af typen af ​​operativsystem på din server. Du kan bruge enhver type operativsystem, inklusive Linux, selvom du har en Windows-computer. Den eneste gang dette kan påvirke din hosting er, når du prøver at udvikle store Windows-applikationer.

Hvilken software kræves til Linux-hosting?

Når du har købt din Linux-hostingplan, kan du beslutte, hvilke programmer du vil installere for at oprette dit websted. Afhængigt af om du selv valgte at kode dit websted eller bruge en webudviklerapplikation, skal du muligvis installere et CMS, et blogging-program eller en anden type software til webudvikling.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author