Bedste Java-hosting

Som et webagentur med MEGET hostingkonti (vi har utallige sideprojekter og kan lide at eksperimentere) har vi en ret god idé om, hvad der definerer en stor webhost. Dette er vores bedste Java-hostingudbydere. Husk, at Java ikke understøttes bredt på billigere planer, du har normalt brug for en VPS eller en dedikeret server for at aktivere alle Java-funktioner. Vi anbefaler stærkt, at du tjekker værtenes hjælpcentre for at sikre dig, at du er i den rigtige plan!

Webhostingfirma Samlet vurderingPris / mo.Disk SpaceFeaturesWebsite
A2HostingLogo 9,2 / 10 $ 5 Ubegrænset Ubegrænset diskplads!
hostgator 8,7 / 10 $ 118,99 Ubegrænset Billig + Ubegrænset diskplads!
siteground2 8,5 / 10 $ 269 10 GB Kraftig, hurtig, episk support + 30-dages pengene-tilbage-garanti! = Vind!
i bevægelse 8,3 / 10 $ 29,19 Ubegrænset Erfaren, pålidelig, lidt dyrere.
Dreamhost 8/10 $ 149 Ubegrænset Fantastisk præstation & support

Bedste Java Hosting 2020 anmeldelser

1. A2 Hosting

A2 Hosting logo

Internet side: www.a2hosting.com

Vi tænker det bedste Java-hostingfirma er A2 Hosting. A2 Hosting er nået langt siden 2003 – det er nu en af ​​de bedste hosting-udbydere derude. Men selvfølgelig skal du sammenligne det med andre hostingfirmaer for at finde den rigtige til dig (da brugere har forskellige behov).

Med A2 Hosting får du tre valg, når du vælger en plan. Dette er følgende:

 • Lite
 • Swift
 • Turbo

Hvis du vil gå efter deres billigste plan (Lite), skal du vide, at den kommer med færre funktioner end de dyrere. Selvom det leveres med ubegrænset lagerplads og ubegrænset båndbredde, kan du kun bruge det til et websted. Det er også meget langsommere end de to andre planer.

Nu, hvis du vil have funktionen ved at have ubegrænset websteder, men har et begrænset budget, kan du bare få Swift-planen. Det leveres med alle funktioner i Lite-planen og dens hurtigere. Men selvfølgelig, hvis du vil have A2 Hosting’s øverste delte hostingplan, er Turbo-planen det mest indlysende valg. Igen har den alle de funktioner, der er inkluderet i de to første planer plus så meget mere (det er også den hurtigste plan).

Når du abonnerer på nogen af ​​A2 Hosting’s planer, får du også glæde af deres 30-dages pengene-tilbage-garanti. Dette er blevet en standard refusionsperiode for de fleste hostingfirmaer, og vi anbefaler dig at bruge den godt.

Fordele

 • 24/7 overvågning scanner for malware
 • Masser af accepterede betalingsmetoder (Paypal, kreditkort osv.)
 • Cloudfare-integration (for at sikre hurtig indlæsning af sider)

Ulemper

 • Forvent høje fornyelsessatser, når du fornyer din plan
 • Der rapporteres om oppetidsglip
 • For mange begrænsninger på deres billigste plan

2. HostGator

HostGator-logo

Internet side: www.hostgator.com

HostGator er en af ​​de førende inden for hostingindustrien primært på grund af deres enorme kundebase. Mange mennesker overlader deres websteder til HostGator på grund af følgende:

 • Rimelige priser – HostGators billigste plan er faktisk meget overkommelig. Og hvis du virkelig vil spare flere penge, kan du betale i 36 måneder, når du først tilmelder dig.
 • 24/7 kundesupport – Du kan få support via e-mail, telefon og live chat. De har også en videnbase om nyttige artikler.
 • 45-dages pengene-tilbage-garanti – HostGator har en generøs tilbagebetalingsperiode (andre hosting-udbydere har kun 30 dage).

Men for at få Java til at arbejde på deres systemer, har du brug for en Linux- eller Windows-dedikeret server … kan ikke gøre det på deres billige delte planer, desværre.

Fordele

 • Pålidelig kundesupport
 • Generøs refusionstid

Ulemper

 • De tilbyder uovervåget båndbredde, men det kommer stadig med grænser
 • Du får ikke et gratis domæne i nogen af ​​deres planer (andre hostingudbydere har dette)

3. SiteGround

SiteGround logo

Internet side: www.siteground.com

Folk har for det meste gode ting at sige om SiteGround på grund af dets generelle ydelse og funktioner. For Java skal du dog gå til en dedikeret server med root-adgang, de andre mere billigere planer understøtter ikke det ….

Fordele

 • Deres garanti på oppetid på 99,99% er meget pålidelig
 • Fantastisk kundeservice (live chat, e-mail, telefon osv.)

4. InMotion Hosting

InMotion Hosting logo

Internet side: www.inmotionhosting.com

InMotion Hosting har to datacentre beliggende i Los Angeles og Virginia Beach. De har hurtige serverhastigheder for at garantere hurtig indlæsning af websider hele tiden. Deres gennemsnitlige registrerede oppetid er 99,95%, hvilket er virkelig godt.

Hvis du er nysgerrig efter deres prisplaner, skal du vide, at de i øjeblikket tilbyder deres brugere tre planer at vælge imellem – de kaldes Launch, Power og Pro.

Som navnet antyder, er lanceringsplanen et godt udgangspunkt for lancering af dit første websted. Det leveres allerede med et gratis domæne, og du har tilladelse til at være vært for to websteder med det. Bemærk, at dette er en af ​​InMotion’s bedste funktioner, da andre hostingudbydere kun tillader et websted til deres billigste planer.

Deres strømplan er faktisk mere kraftfuld end lanceringsplanen. For det første kan du have op til 6 websteder, når du køber denne plan.

Hvis du stadig følger InMotion’s hurtigste og fuldt udstyrede plan, skal du hente Pro-planen. Det er den ultimative plan for forretningswebsteder, og det er også den mest kraftfulde af alle deres planer.

Husk, at InMotion-hosting har en brugervenlig cPanel – du får let fat på det, selvom det er din første gang at oprette et websted. Og hvis du har brug for kundesupport, har de også det (live chat, e-mail, telefon osv.).

Fordele

 • Fuldt indlæst opstartplan
 • Pålidelig oppetid
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Ulemper

 • Nye kunder kan være påkrævet at fremlægge bekræftelsesdokumenter (f.eks. I.D.)
 • Nogle mennesker rapporterer driftsstop under migrationsprocessen
 • Der er klager over masseforsendelsesfejl

5. DreamHost

DreamHost logo

Internet side: www.dreamhost.com

Når du beslutter, hvilken hostingudbyder du skal gå efter, skal du sørge for, at du også overvejer DreamHost. Det er et af dagens mest anerkendte hostingfirmaer og det har eksisteret i mere end 20 år nu. Mens det også leveres med VPS, Dedicated og Cloud hosting, kommer dets mest populære planer i form af Shared hosting.

I modsætning til andre hostingudbydere har DreamHost kun to delte hostingplaner at vælge imellem – Starter og Unlimited. Desværre er der ingen mellemgrund her – så du kan enten få deres grundlæggende plan eller deres ultimative plan. Det er unødvendigt at sige, at du måske synes, at deres startplan er for begrænsende – hvilket gør deres ubegrænsede plan til det bedre valg i det lange løb.

DreamHost leveres med andre frynsegoder – og vi kan især lide deres 97-dages pengene-tilbage-garanti. Dette er virkelig en meget generøs refusionspolitik, da de fleste hostingfirmaer kun giver 30 dage. Den eneste undtagelse fra denne garanti er, at refusionen ikke finder anvendelse på check- og postanvisning.

Og når vi taler om betalingsmetoder, har DreamHost også en af ​​de mest accepterede betalingsmetoder – du kan betale via kreditkort, Paypal, postanvisning og check (som tidligere nævnt).

Fordele

 • God kundesupport
 • Kun nogle få udsalg under tilmelding
 • Fornyelsespriserne er ikke fordoblet eller tredoblet

Ulemper

 • Begrænsede valg i planer
 • Du får kun et gratis domæne, hvis du får en årlig plan
 • Lang tilmeldingsproces

Java-hosting: Sådan finder du den bedste!

Det er ikke så let at køre et Java-websted – det er derfor, du virkelig har brug for at fokusere på det. Du kan gøre dette effektivt, hvis du har et pålideligt hostingfirma, da der vil være færre hostingproblemer at tackle (nedetid, serverproblemer, hacket sites osv.). I dette indlæg viser vi dig de vigtigste funktioner i en Java-vært, du skal kigge efter. Sørg for, at du har alle de ting, der er anført her (eller prioriter i det mindste de vigtigste til dine behov).

Serverplacering

Hvis du er interesseret i en bestemt Java-hosting-tjenester, skal du først tjekke, hvor dens servere er placeret. Ideelt set ønsker du, at dens servere skal være i det samme område som dig (dit land). Dette påvirker blandt andet dit websteds hastighed.

Hvis du overvejer et firma, der har servere placeret andre steder (eller lande), skal du stadig sørge for, at det bruger CDN (Content Distribution Network). Som navnet antyder, vil CDN stå for distributionen af ​​dit websteds indhold over hele verden. Så det betyder ikke rigtig, hvor du er, eller hvor dine besøgende er placeret, da CDN-netværksservere er placeret over hele verden. Derfor er det som at have dine servere på samme sted som dig og dit publikum også.

Det er nu almindeligt, at hostingudbydere bruger CDN’er – så kig bare efter det i deres produktbeskrivelse. Hvis du ser noget som CloudFlare, er det en type CDN, og det er en god en. Det er en af ​​disse tjenester, der normalt kommer gratis i Java-hosting-pakker.

Server Uptime

Se altid efter serveroppetid på 99,9% eller noget langs denne procentdel. Hvis ikke, skal du være forberedt på hyppige stilstandstider. Du kan tjekke på Google for at se, hvilke Java-hostingfirmaer der udfører omkring denne linje. Se faktiske tal for oppetider, og sammenlign dem alle, inden du beslutter, hvilken der skal vælges. Dette er virkelig meget vigtigt.

SSL-certifikater

SSL-certificeringerSSL-certifikater er et bevis på sikkerhed på Internettet. Du vil have denne funktion, hvis du vil projicere et sikkert og autoritativt Java-sted. At have SSL-certifikater er endda blevet så vigtigt for Google, at det har inkluderet det som en faktor for placering af websteder (SEO).

SSL, der står for Secure Sockets Layer, muliggør kryptering af data mellem serveren og brugeren. Ellers ville der være risiko for, at hackere får folks fortrolige oplysninger, når de åbner dit websted.

Når du søger efter en hostingudbyder, skal du kigge efter en, der tilbyder gratis SSL-certifikat. Nogle virksomheder leverer grundlæggende SSL-certifikater gratis gennem deres integrerede Let’s Encrypt-værktøj. Hvis de ikke tilbyder SSL-certifikater, kan du stadig købe denne service til omkring $ 10 pr. År.

Websteder med SSL-certifikater ser sådan ud: https://www.yourwebsite.com. Mens de, der ikke har SSL-certifikater, ser sådan ud: http://www.yourwebsite.com. De mærkbare “s” gør hele forskellen med hensyn til, hvordan internetbrugere ser dit websted (uanset om det er sikkert eller ikke), og hvordan Google også ser dine sikkerhedsindstillinger.

Hastighed

Da vi talte om serverplacering og CDN før, er disse allerede til at fremskynde dit websted. Bemærk dog, at der er webhosts, der giver deres brugere andre funktioner til at maksimere dit websteds hastighed. Dette inkluderer yderligere CPU-ressourcer og oprettelse af tilpassede scripts, der er specielt lavet til Java.

Diskplads

Diskplads er vigtigt – men det er måske ikke så vigtigt for dig. Hvis du blot planlægger at oprette en blog eller et forretningswebsted, kan en lagerplads på ca. 1 GB være nok for dig (men du bliver nødt til at bruge e-mailen fra tredjepartsudbydere som Gmail for at reducere brugen på din tildelte plads).

Ubegrænset diskplads er kun virkelig nødvendigt, hvis du opretter enorme medlems- og e-handelswebsteder. Store virksomheder og blogs kræver ikke rigtig for meget diskplads, forstår du.

Du burde faktisk være på vagt over for at være vært for virksomheder, der tilbyder ubegrænset alt til meget lave priser. Normalt leverer de tjenester med problemer (om andre aspekter af hosting). Vi siger ikke, at de ikke har det godt – vi vil bare have dig til at være meget forsigtig med at tjekke alle de inkluderede funktioner i deres pakker.

Båndbredde og dataoverførsel

Du har brug for en rigelig mængde båndbredde for at overføre data over dit netværk. Og du har brug for en rigtig stor båndbredde, hvis du agter at oprette et websted til download af filer som PDF-filer og videoer. Sådanne filer er meget store og kræver en masse data for at downloade korrekt (og hurtigt). Så du bliver nødt til at få omkring 20 til 30 GB båndbredde (eller ubegrænset) til en sådan indstilling.

Kunde support

Du kan være sikker på, at du vil finde en masse artikler og videotutorials om, hvordan du håndterer visse problemer med hensyn til din hosting-konto. Der er dog intet som at have support 24/7/365 via telefon og live chat. Det kan være virkelig frustrerende at møde webstedsproblemer med din Java-vært, uden at der er nogen der kan hjælpe dig som hurtigst muligt. Så vær venlig at lægge stor vægt på denne funktion, når du vælger din webhost.

Hvad er Java?

Java-hosting-forskning

Java er et meget brugt programmeringssprog og computervirksomhed, der er designet til at oprette programmer til computere, applikationer og websteder. Dette sprog på højt niveau er fantastisk til realtidsindlejrede applikationer og bruges blandt alle mulige enheder, mens det fungerer på mange platforme som Windows, Linux, Android, iOS, Mac OSX og endda mobiltelefonapparater. Det er hurtigt og nemt at vælge den bedste Java-hosting til dig.

Java-logoLanceret af Sun Microsystems i 1995 og dette let at lære programmeringssprog er tilgængeligt på alle niveauer af ekspertise. I de to årtier, det har eksisteret, har det vist sig at være tilgængeligt, funktionelt og effektivt. I dag ejes Java af Oracle Corporation og er et af de førende programmeringssprog på markedet. Java står dog over for en vis konkurrence fra HTML5. Da der er mange websteder, der allerede bruger og afhænger af Java, projicerer webudviklere og programmører Java til at være i meget lang tid.

Fordele og ulemper

At forstå fordele og ulemper ved at bruge og arbejde med Java hjælper dig med at afgøre, om det er rigtigt for dig. Dets omfattende funktioner er ideelle til mange brugere og rangerer meget med hensyn til popularitet, men alle faktorer bør dog overvejes, inden de beslutter, om det er et godt valg for dig og dine behov.

Ligesom ethvert andet scriptet sprog er der undergang til udviklingen af ​​Java.

 • Java har funktionelle hostingplaner, der muligvis koster mere, sammenlignet med hosting til andre scripting-sprog som PHP.
 • Java er ikke altid tilgængelig for delte hostingplaner.
 • Java adskiller sig fra andre scriptingsprog, hvilket kræver, at brugerne lærer et helt nyt programmeringssprog.
 • Hvis du kun vil udføre små og enkle opgaver, er Java muligvis for avanceret. Et alternativ kan være PHP.

Java blev udviklet af et lille team af højtuddannede ingeniører i 1991 og blev derefter frigivet fire år. Siden da er der blevet foretaget forskellige forbedringer, hvilket gør det til et endnu mere populært og kraftfuldt værktøj. Et par af de funktioner, der gør Java så fantastisk inkluderer følgende:

 • Java er et velkendt og meget brugt computerprogrammeringssprog blandt udviklere. Det er meget sandsynligt, at brugere allerede har stødt på Java, mens de lancerer applikationer eller websteder på grund af dets mainstream-sprog, popularitet og evne til at gøre næsten hvad som helst.
 • Java er tilgængelig for alle slags enheder og er i stand til at fungere på mange platforme såsom Windows, Mac OSX, Linux, iOS og andre.
 • Det er relativt let at lære det grundlæggende i Java og er målrettet mod alle niveauer af ekspertise. Der er mange træninger, bøger, webinarer og tutorials tilgængelige for brugere og udviklere, der ønsker at øge deres viden om Java, og hvordan det fungerer.
 • Der laves fortsat nye versioner af Java, forbedring og videreudvikling af dens funktioner, hvilket gør det til det bedste programmeringssprog, det kan være. Java imødekommer forbrugernes behov og forbedrer sig markant siden det blev frigivet første gang.

Anbefalet vært til Java

Det er nemt at vælge den bedste Java-hosting for at videreudvikle dine behov på grund af det gode webstedsgrundlag, Java frembringer. Java har ikke kun været længe nok til at bevise sig selv for at være en sikker, hurtig og pålidelig, men den er også kompatibel med de fleste værter. SiteGround er den bedste Java-hosting, som webudviklere har fundet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er Java?

Java er et almindeligt computerprogrammeringssprog designet til at skabe programmer, der er kompatible med ethvert computersystem. Det er et bredt anvendt programmeringssprog og databehandlingsplatform designet til at oprette programmer til computere, applikationer og websteder. Dette sprog på højt niveau er fantastisk til realtid, indlejrede applikationer og bruges til alle slags enheder, mens det fungerer på mange platforme som Windows, Linux, Android, iOS eller Mac OSX.

Er Java det samme som JavaScript?

Nej, det eneste Java og JavaScript muligvis bare har fælles, er navnet. Bortset fra dette er der meget lidt forhold mellem de to.

Hvad bruges Java til?

Java bruges hovedsageligt til opbygning af softwareapplikationer og -tjenester, men kan bruges til at udvikle applikationsmoduler eller applets på en webside. Java Runtime-miljøet eller JRE gør det muligt for applikationer eller websteder skrevet på Java-programmeringssprog at køre i forskellige browsere samt udvikle dynamiske websider og indhold.

Er Java stadig udbredt?

Ja. Java har eksisteret siden 1995 og er fortsat bredt kendt og almindeligt anvendt. Der laves fortsat nyere versioner af Java, hvilket bringer nye og forbedrede programmeringsfunktioner, hvilket gør Java meget sandsynligt at blive i de kommende år.

Er Java open source-software?

Java-sprog er ikke en helt open source-software, fordi enhver bruger er i stand til at udvikle deres egen compiler til at køre Java-kode. Der er mulighed for at bruge en open source-implementering af Java, såsom OpenJDK eller Open Java Development Kit.

Hvilke operativsystemer fungerer Java på?

Java’s platformuafhængighed giver Java-programmer mulighed for at køre på forskellige computere. Der er også en mulighed for at installere et JRE- eller Java Runtime-miljø, som er tilgængeligt til pc’s kører Windows-, Macintosh-, Mac OSX-, Unix- eller Linux-computere og endda mobiltelefoner. Java er designet til at arbejde på næsten alle operativsystemer.

Hvordan fungerer Java?

Når du downloader Java-softwaren, er Java Runtime Environment (JRE) inkluderet. JRE består af Java Virtual Machine (JVM). JRE er runtime-delen af ​​Java-softwaren, som er alt hvad du behøver for at køre den i din webbrowser, mens JVM tillader en computer at køre Java-programmer. Det anbefales, at Java-kode kompileres til JVM-bytecode, der giver kompatibilitet til ethvert computersystem, der har en JVM, som er de fleste computersystemer.

Kan jeg bruge Java til at oprette et websted?

Absolut. Der er forskellige rammer til Java afhængigt af det indhold, du prøver at oprette. Java ligner PHP, Ruby eller ethvert andet programmeringssprog i den forstand, at det kan bruges til at oprette dynamiske websteder og applikationer.

Hvad er alternativerne til Java til programmering på klientsiden?

Java på klientsiden kræver et browserplugin. Med dette sagt kan JavaScript bruges som et alternativ til Java, hovedsageligt fordi JavaScript er hjemmehørende i browsere og kører skal hurtigere i dem end Java.

Er der tider at bruge Java til klientside-programmering?

På grund af Java’s tværplatformede karakter er det en af ​​de bedste tilgængelige muligheder, hvis du bygger et klientprogram, der er adskilt fra en browser.

Er der nogle gode alternativer til Java til web-programmering på serversiden?

I web-programmering på serversiden er de mest populære indstillinger PHP efterfulgt af Ruby on Rails. PHP har for eksempel en meget enklere applikationsprogramgrænseflade og kan i mange tilfælde være mere intuitiv end Java.

Hvordan sammenlignes Java med .NET-rammen?

Microsoft .NET-rammen udvikler og udfører applikationer på en Windows-klient og server-operativsystemer. Microsoft .NET fungerer bedst, hvis det bruges blandt andre Microsoft-værktøjer og -tjenester, mens Java er mere kendt og har et større samfund, der indeholder et stort klassebibliotek med genanvendelige koder..

Hvordan sammenligner Java Ruby on Rails?

Java og Ruby on Rails er begge sikker, effektiv og objektorienteret software. En vigtig forskel er, at du ikke behøver at samle din kode i Ruby, da Ruby skal fortolkes. Af denne grund er Java meget hurtigere end Ruby. Imidlertid har Ruby on Rails overhånd når det kommer til at udvikle applikationer. De er normalt meget hurtigere.

Hvordan sammenlignes Java på klientsiden med Flash?

Java er et modent, stabilt, bedre understøttet produkt med stærke, effektive rammer. Flash på den anden side har fantastiske animationer, men har en tendens til at være mere populær blandt uerfarne eller begyndere. Det er muligt, at begge software en dag vil være unødvendige på grund af avanceringen og tilføjelser til HTML5. Da Java er så almindeligt anvendt, og mange websteder og applikationer allerede er afhængige af det, forventes det at være i yderligere to årtier.

Hvordan sammenlignes Java på klientsiden med Silverlight?

Java er den bedre mulighed i sammenligning med Silverlight, fordi det er tilgængeligt på de fleste systemer, mens Silverlight ikke er det. Mens Silverlight har et par funktioner, som Java ikke har (som Deep Zoom), kræver det browserudvidelser, ikke alle kan køre det, og mange gange er det vanskeligt at skabe en problemfri oplevelse.

Hvad er JSP?

JSP (Java Server Pages) er en tidlig Java-teknologi udviklet til at generere dynamiske websider ved hjælp af HTML. Det ligner PHP, bortset fra at det bruger Java-sproget.

Hvordan sammenligner JSP med PHP?

PHP er et scriptingsprog til generelle formål, der er lavet til webudvikling, der ligner JSP. Det er godt blandt alle niveauer af ekspertise og giver letanvendelige funktioner. JSP har en tendens til at være mere magtfuld og skræmmende, fordi den bruger Java, da det er scriptingsprog, der har adgang til Javas-biblioteker. Mens begge teknologier er vidt brugt, er JSP mere kraftfuld.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author