Bedste forhandlerhost UK

Da flertallet af mennesker, der lander på denne side, er webdesignere, der er i færd med at skalere deres forretning gennem forhandlerhosting, vil vi komme til det fra den vinkel.

Da vi selv er et webagentur med MEGET hostingkonti (vi har en masse sideprojekter og kan lide at eksperimentere), har vi allerede foretaget forskningen og valgt vores egne top 5 af de bedste forhandlervirksomheder til UK.

Vi fokuserede hovedsageligt på webhost, der tilbyder forhandlerkonti, der inkluderer både cPanel og WHM (men mere om det senere).

Side-note: Vores nr. 1 har en temmelig stor midlertidig rabat, der kører, tag den, mens den varer!

Et par af de bedre kendte mærker / sider, der linker til vores indhold:

Vi kender vores ting, en lille prøve af vores mange vidnesbyrd:

Tom er lidenskabelig og forstår hurtigt sine kunders behov. Jeg har virkelig værdsat hans vilje til at dele viden og dygtighed mig om, hvordan jeg bruger min helt nye hjemmeside. Tak Tom!

Sally Mac
Indholdsfortegnelser

MangoMatter gjorde det så let at designe vores nuværende websted. Tom var personligt involveret fra første konsultation til færdiggørelse, og han er stadig let tilgængelig for eventuelle justeringer, der måtte være nødvendige!

Demitrios Lecatsas
Frisk hår

Vi valgte Tom til at designe vores websted, fordi vi kunne lide stilen på andre websteder, han havde designet. Hele processen var stressfri. Tom var så hjælpsom, og ingen af ​​vores flere anmodninger var for mange problemer. Tom er en fornøjelse at arbejde sammen med. Vi elsker det websted, han har lavet til os, det er så let at bruge og ser fantastisk ud.

Carl Olive
Forår!

Vores erfaring med Mango Matter var fantastisk! Tom er meget let at arbejde med, positiv, effektiv og åbenlyst genial til det, han gør. Højt anbefalet.

Lucy Reeves
Betyder hvorved

Vi engagerede Tom til at udvikle vores nye firmawebsted og var glade for resultatet. Han var ikke kun i stand til at levere vores kort, men også give nogle fremragende ideer, som vi aldrig ville have tænkt på. Det bedste af alt er, at Tom er generøs med sin tid og er fortsat tilgængelig for at give råd og støtte.

Neil Mackenzie
Enventive

Hvilken let og glat oplevelse har det været at arbejde med MangoMatter! Tom forstod nøjagtigt, hvad vi var efter, og vi er meget imponeret over det endelige produkt. Jeg vil ikke tøve med at vælge MangoMatter igen i fremtiden.

Tyson King
Direktør / Plumbrite Solutions

Tom fra MangoMatter har været yderst hjælpsom, professionel og stor støtte til etablering af mit websted, han er et væld af viden og meget effektiv. Jeg tøver ikke med at anbefale MangoMatter og har allerede gjort det.

Michelle Watson
iFix

Vi har gennemført analysen og forhandlerhostinganmeldelser & sammenligninger, så du ikke behøver at gøre, hvilket resulterer i en liste over de bedste udbydere af hostforhandlere i Storbritannien. Tabellen herunder giver dig et praktisk overblik over – efter vores mening – de top 5 forhandlerværter, sorteret efter vurdering med detaljerede omkostninger / mo, & deres bedste funktioner.

WebhostingfirmaGennemsnitlig vurderingPris / mo.Funktioner Diskplads Antal kontiServere overalt i verden Optimaliseret til WordPressWebsite
A2HostingLogo £ 10.16 (var £ 15,40) Når som helst pengene-tilbage-garanti, gratis SSL + -servere i Amsterdam (stor hastighed for britiske websteder) = logik for burhøns! 30GB 40
siteground logo £ 11,25 for 5 kreditter / konti Fantastisk ydelse, gratis 1-klik SSL-installation, global rækkevidde – kreditbaseret system, som nogle ikke kan lide. 10 GB pr. Kredit 5
Greengeeks logo $ 19,95 Supergrønt, Ubegrænset diskplads, Amsterdam-datacenter Ubegrænset 10
TSOhost logo £ 33.98 Lokalt firma, Ubegrænset diskplads Ubegrænset 100
WP Engine logo 290 $ (N / A på stedet for agenturets program) Ekspert WP support, super high-end, meget hurtige servere. Ubegrænset 15

”Med så mange hostingfirmaer at vælge imellem, kan det være meget tidskrævende at finde en anstændig, der passer til dine behov, især da de alle ser ud til at tilbyde de samme funktioner på lidt forskellige prispoint, hvilket efterlader de fleste mennesker spekulerer på, hvor forskellen ligger …

Så bortset fra vores tabeloversigt ovenfor, har vi også oprettet en lidt mere detaljeret top 5 nedenfor. Vi har brugt følgende kriterier til at sortere de bedste webhosts: Support, overkommelighed og Performance / Power. God fornøjelse!”

Matthew Rogers
Hosting Editor

Bedste britiske forhandlerhosting – anmeldelser maj 2020

1. A2 Hosting

Internet side: www.a2hosting.com
Pris:
£ 10.16
Diskplads: 30GB
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

A2 Hosting logo

A2 Hosting er bestemt kongen her. De er et USA-baseret firma, men har en række flammende hurtige servere overalt i verden, inklusive i Amsterdam, hvilket gør hastighed til et ikke-problem for britiske websteder (endda sprænger meget af den britiske baserede konkurrence ud af vandet)!

Tilføj dertil en tilbagebetalingsgaranti når som helst, 24/7/365 support og gratis migrering af websteder … det er virkelig en no-brainer!

Deres planer starter kl kun £ 10,16 / mo (var £ 15,40) for 40 konti og 30 GB lagerplads!

2. SiteGround

Internet side: www.siteground.com
Pris:
£ 11.25
Diskplads: 10 GB pr. Konto
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround logo

SiteGround er en all-star når det kommer til WordPress, de er endda officielt anbefalet af WordPress selv. Deres hostingopsætning tilbyder meget hurtig og pålidelig hosting, og vi elsker dem absolut til at være vært for individuelle websteder.

Deres planer leveres også med en række seje funktioner som et utroligt effektivt sikkerhedssystem, automatiserede sikkerhedskopier og gratis SSL (meget vigtigt for e-handelswebsteder).

Re omkostninger, det er her A2 Hosting er bedre, SiteGround arbejder med et kreditsystem i stedet for de mere ligetil kontanter til # konti / diskplads. Deres planer starter på mindst 5 point krævet = 5x £ 27 / år – det er £ 11,25 / mo

3. GreenGeeks

Internet side: www.greengeeks.com
Pris:
$ 19,95 / mo
Diskplads: Ubegrænset
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks logo

GreenGeeks er et af de firmaer, du bare ved, gør alt godt, de har set en massiv vækst siden de gik i live i 2008. Hvad vi virkelig kan lide ved dem er, at de sætter deres energiforbrug tilbage 3 gange i nettet gennem vindenergi, temmelig imponerende!

For så vidt angår forhandlerhosting, er de meget pålidelige, har et hurtigt datacenter i Amsterdam og tilbyder ubegrænset diskplads på deres forhandlerplaner (dog husk, at dit antal konti stadig er begrænset).

Deres billigste forhandlerplan starter ved $ 19,95 / mo for 10 konti.

4. TSOhost

Internet side: www.tsohost.com
Pris:
£ 33,98 (+ 20% moms)
Diskplads: Ubegrænset diskplads
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

TSOhost logo

Med mere end et årti i hosting-oplevelse, er de en af ​​go-to webhost-udbydere i England.

De har alt hvad du har brug for … massive datacentre i Slough, 24/7/365 døgnet rundt support og high-performance cloud hosting & “Hybrid” -løsninger… hvis du vil gå lokalt, er det disse fyre der skal gå med!

Deres grundlæggende forhandlerplan kan rumme op til 100 domæner og har ubegrænset diskplads, hvilket er ganske imponerende.

Deres bedste plan starter ved £ 33,98 (+ 20% moms)

5. WP-motor

Internet side: wpengine.com
Pris:
 N / A
Diskplads: N / A
Support: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine logo

WP Engine har været standarden for administreret WP-hosting af avanceret kvalitet i ganske lang tid nu, hvorfor vi nævner dem på listen. Jeg tænker ikke på at begynde at liste med alle de funktioner, der følger med deres tjenester, da vi vil være her et stykke tid … men det inkluderer temmelig alt hvad du kan tænke på, fra SSL’er til flammende hurtige serveropsætninger, CDN, ekspert WP support, til stor sikkerhed, automatiserede opdateringer og meget mere.

Når det er sagt, hvad der bestemt holder dem tilbage for forhandlere er deres priser … der er ikke en. Du skal ansøge om deres agentursprogram for at få informationen.

Hvis du tjekker deres regelmæssige priser uden for agenturprogrammet, er det $ 290 / mo for 15 websteder, hvilket er meget dyrt, men så igen, de er meget meget meget gode til hvad de gør.

Forhandler-vært for forskere

UK forhandler-hosting: Graver dybere

Hvad er forhandlerhosting?

Når et firma, hosting-udbyderen, beslutter at leje deres båndbredde og harddiskplads til en anden mindre virksomhed, som derefter fortsætter med at leje denne plads til en mindre tredjepart, er dette forhandlerens webhosting. I det væsentlige giver det dine egne kunder hosting som om du selv er webstedshostfirma.

Dette er en meget almindelig praksis i Storbritannien for designere og webstedsudviklere, der søger at mærke sig selv med yderligere tjenester, som britisk webhosting, såvel som for iværksættere, der håber at oprette deres egen forretning webhosting.

ps: Vi har også oprettet en top 3 forhandlerhosting til sammenligning mellem Australien og USA.

Ting man skal passe på, når man undersøger forhandlerhosting:

Koste

Et af de mere glatte aspekter ved at få din plan op og køre er at finde ud af, hvor meget du kan bruge på den (og nej, der er ingen gratis webhosting tilgængelig for forhandlere). Når du først er i gang, kan det se ud som det bedste handlemåde til blot at se efter den billigste plan – dette er ikke nødvendigvis din ideelle mulighed. Alle har deres egne individuelle behov, så den bedste plan for dig vil afhænge af flere forskellige faktorer, såsom hvor meget serverplads du vil sælge og hvor meget du planlægger at opkræve startklienter.

Når man arbejder på dette, anbefales det generelt at give større klienter omkring 10 GB plads, mellemstore klienter omkring 3Gb, og de mindre har kun virkelig brug for omkring 1 GB. Heldigvis har plads en tendens til at være et større besvær end båndbreddebegrænsninger.

Båndbredde / diskplads

Korrekt mængde båndbredde er temmelig almindeligt at finde i britiske hostingfirmaer, hvorfor diskplads er det, du skal se efter. Dette vil være en vigtig afgørende faktor, når du bestemmer antallet af klienter, som din forhandler-hostingplan kan håndtere (bestemt, hvis du er vært for en masse e-handelswebsteder), selvom antallet af tilladte konti også er vigtigt.

cPanel / WHM tilgængelig

cPanel er et kontrolpanel, der er den grundlæggende industristandard, og med Web Host Manager (WHM) er brugerne i stand til at administrere cPanel-konti og oprette nye, når de har brug for det. Derfor er det vigtigt for de britiske forhandlerværter at have WHM – med dette er de i stand til at indstille begrænsninger, oprette pakker, se brugsstatistikker, nedgradere eller opgradere konti og meget mere. Jo lettere kontostyringssystemet, der bruges, desto lettere bliver det samlede job. Selv de grundlæggende planer bør omfatte dette.

Serverplaceringer

Hver bit information på internettet bliver fysisk hostet et sted et eller andet sted. Generelt er det bedst at bevare din serverplacering i det samme land som de klienter, du imødekommer – hvis de er i Storbritannien, skal du kigge efter en server i landet. Der er billigere planer tilgængelige i udlandet, og disse kan undertiden være meget levedygtige muligheder; noget der skal huskes på med disse værdiplaner er, at kvaliteten af ​​kundesupport muligvis er meget lavere, end du håber på.

Uptime

Den tid, en server forbliver online og kører, er oppetiden. Hvis oppetiden er for plettet, vil den, der besøger hjemmesiden, straks forlade siden og finde en konkurrent, hvis websted fungerer mere effektivt. Når du handler efter en plan og finder dem, der tilbyder 99,9% oppetid, skal du bare undersøge yderligere for at sikre, at deres rapporter er nøjagtige, da dette ikke er en kategori, du vil skimpse på.

Kunde support

Kundesupport af høj kvalitet er meget vigtig i denne branche, fordi noget uden fejl altid vil gå galt, når du mindst forventer det. Uanset om det er en overraskelsesepisode af nedetid eller et båndbreddespørgsmål, er den sidste ting, du vil gøre, ikke adgang til kundesupport, fordi de ikke tilbyder 24/7 assistance eller, måske værre, håndtere kundesupport, som er faktisk slet ikke nyttigt.

Et af de områder, du vil tjekke af for et godt niveau af kundeservice, er live chat og telefonsupport 24/7. Hvis du beslutter dig for det billigste hostingfirma derude, mangler selvfølgelig supportniveauet ganske lidt.

Antal tilladte konti

Antallet af klienter, du er i stand til at få opsat, er en anden vigtig faktor ved valg af en hostingplan. Meget af tiden er dette delvist afhængig af den mængde plads, du har, da du er nødt til at opdele det mellem dine klienter og sørge for, at de har nok plads til at køre deres respektive websteder. For eksempel kan du investere i en plan, der tilbyder flere klienter, men mindre plads til hver klient, såsom en med et maksimum på 25 konti med 50 GB samlet, hvilket vil give hver klient 2 GB.

Det kan være vanskeligt at finde en fin balance mellem antallet af konti og tildeling af plads, men når du først har fundet ud af, hvad dit mål er, er det nemt at gå videre til næste trin.

Andre funktioner

Et par andre funktioner, der skal holdes øje med inkluderer:

  • RAM – mindst 500 MB, men 1 GB anbefales
  • Disk IO – et godt antal at se efter er 2 MB pr. Sekund
  • CPU – hvor mange kerner har du brug for, og hvor mange har den?
  • Serverhastighed – hvor hurtigt er det, SSD eller LiteSpeed?
  • Daglige sikkerhedskopier – afgørende for sikkerhedsmæssige formål

At være i stand til let at installere WordPress og Joomla er også meget nyttigt, selvom disse allerede skulle leveres med Cpanel-pakken. Hvis budgetbegrænsninger ikke er et problem for dig, kan en stærk VPS være utroligt nyttigt for sikkerheden på din server. En anden dyre funktion, der er værd, hvis du har penge at bruge, er at investere i en dedikeret server.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author