Bedste e-mail-marketingtjenester i 2020: Top 10 sammenligning og anmeldelser

e-mail-marketingtjenester

At finde en e-mail-marketingtjeneste, der opfylder dine behov og krav, er ikke så svært.

E-mail-marketingtjenester er for det meste de samme – funktioner og prismæssigt. Dette inkluderer gratis forsøg, en bred vifte af e-mail-skabeloner, integration af sociale medier og e-mail-planlægning.

Når du bruger e-mail-marketing-software, vil du være i stand til at automatisere dine marketing-arbejdsgange, spore din statistik, sende flere og bedre e-mails og opbygge et dybere forhold til dine besøgende.

Men når det kommer til at vælge den bedste e-mail-marketingtjeneste, ville det være en underdrivelse at sige, at du har en masse muligheder. Faktisk, da vi sidst gjorde vores research, fandt vi, at der var 30+ e-mail-marketingtjenester (både gratis og betalt).

Her er en liste over de 10 bedste e-mail-marketingtjenester til små virksomheder, der skal gøre din beslutning meget lettere.

1. Konstant kontakt

Konstant kontakt er den bedste e-mail-marketingtjeneste for små virksomheder. Deres e-mail-automatiseringssoftware leveres med en 60-dages gratis prøveperiode og tilbyder brugerne flere tilpasnings- og integrationsmuligheder, mens de holder det enkelt og brugervenligt.

konstant kontaktanmeldelse

Constant Contact blev grundlagt i 1995 og er vokset til at blive en af ​​de største e-mail-marketingtjenester i verden. De fortsætter med at fremme deres tilbud og vokser til nye rum, som andre udbydere ikke dækker.

For eksempel får du adgang til et værktøj til styring af begivenheder og et innovativt socialt medieværktøj, der giver dig mulighed for at oprette kuponer og downloads, du kan dele på sociale medier. Du finder også hundreder af forskellige integrationer, så du kan integrere alle andre apps og tjenester, du i øjeblikket bruger.

Ud over de unikke funktioner ovenfor får du også en lang række nichespecifikke skabeloner til brug og et dashboard, der præsenterer dine vigtigste e-mail-metrics.

De tilbyder et væld af nyttige guider og tjenester, meget nyttige for dem, der ikke har nogen e-mail-marketingoplevelse. Derudover får du adgang til live chat, e-mail og telefonstøtte.

Der er stadig en skinnende ulempe. Der er ikke rigtig nogen automatiseringsværktøjer, og for prisen betaler du det virkelig burde være der.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software?

Konstant kontakt er et godt valg for ejere af små virksomheder, der har brug for et værktøj, der gør mere end bare e-mail-marketing.

Hvor meget koster det?

Der er to planer at vælge imellem. Hver af disse planer opdeles i prisniveauer baseret på et antal kontakter.

E-mail-plan:

 • 0-500 abonnenter: $ 20 pr. Måned
 • 501-2.500 abonnenter: $ 45 pr. Måned
 • 2.501-5.000 abonnenter: $ 65 pr. Måned
 • 5.001-10.000 abonnenter: $ 95 pr. Måned

Email Plus Plan:

 • 0-500 abonnenter: $ 45 pr. Måned
 • 501-2.500 abonnenter: $ 70 pr. Måned
 • 2.501-5.000 abonnenter: $ 95 pr. Måned

For begge typer planer får du 10% rabat, hvis du forudbetaler i 6 måneder, eller 15%, hvis du forudbetaler i 12 måneder.

Der er også en 60-dages risikofri prøve (ingen kreditkortoplysninger kræves), så du kan teste værktøjet for op til 100 kontakter. Du finder også en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du får 100% refusion, så længe du har uploadet kontakter til tjenesten og sendt mindst en e-mail.

Kom i gang med Constant Kontakt her (60-dages gratis prøveversion)

2. SendInBlue

SendInBlue er en kraftfuld e-mail-marketingløsning for dem med et lavt budget, da det kommer med en gratis plan (som desværre er lidt begrænset).

SendInBlue anmeldelse

SendInBlue er en anden ung e-mail-marketingplatform. De blev oprindeligt bygget med det formål at sende transaktionsbaserede e-mails, men nu har de kombineret kraften i både e-mail- og SMS-kampagner til en unik platform.

Generelt er det meget let at bruge og har en generøs gratis plan, da planerne er baseret på antallet af e-mails, der er sendt, og ikke antallet af kontakter. Inkluderet er typiske funktioner som listestyring, kampagnrapportering og optimering af e-maillayout.

Du finder også en række tredjepartsintegrationer.

Hvis du dog ønsker at få adgang til de mest avancerede funktioner, skal du opgradere til en af ​​de mest avancerede planer.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software?

SendInBlue er fantastisk til virksomheder eller enkeltpersoner, der sender masser af e-mails. Da prisfastsættelse kun er baseret på e-mail-volumen og ikke på kontaktlistestørrelse.

Hvor meget koster det?

SendInBlue har en unik prismodel baseret på e-mail-volumen.

Sådan fungerer det:

Begrænset gratis plan:

 • Send op til 300 e-mails pr. Dag
 • Månedlig grænse på 9.000 e-mails pr. Måned
 • Ubegrænset antal kontakter

Lite plan: $ 25 per måned

 • Send op til 40.000 e-mails om måneden
 • Ingen grænse for antallet af daglige e-mails
 • Ubegrænset antal kontakter

Væsentlig plan: $ 39 per måned

 • Send op til 60.000 e-mails pr. Måned
 • Ingen daglig e-mail-afsendelsesgrænse
 • Intet logo på e-mails
 • Ubegrænset antal kontakter

Præmieplan: $ 66 pr. Måned

 • Send op til 120.000 pr. Måned
 • Ingen daglig e-mail-afsendelsesgrænse
 • Adgang til avancerede automatiseringsfunktioner
 • Ubegrænset antal kontakter

Generelt er planerne temmelig fleksible. Der er ikke en pengene-tilbage-garanti, men den evigt gratis plan skal fortælle dig nok til at komme videre med tjenesten. Der er også forudbetalte kredit, så du kan købe en vis mængde e-mails, der skal sendes uden en månedlig forpligtelse.

Kom i gang med SendInBlue her

3. GetResponse

GetResponse er mere end en online marketingplatform til e-mail-marketing. Det leveres med tilføjelser som skabelse af destinationsside og webinar-løsning.

GetResponse anmeldelse

GetResponse har en brugerbase på over 350.000 og fungerer som en alt-i-en-marketingplatform.

Det er udstyret med nogle unikke funktioner såsom muligheden for at oprette destinationssider og webinarer. Taget på egen hånd er det ikke meget nyttigt, men at kombinere dem med e-mail-marketing kan hjælpe dig med at udvide din e-mail-liste som vanvittig.

For at oprette dine e-mails bruger du en intuitiv træk og slip-builder.

Det har også alle de avancerede funktioner, du er kommet til at forvente, som listesegmentering, A / B-test, autosvar og softwareintegrationer. Der er endda en cool funktion kaldet Perfect Timing, som vil hjælpe med at forudsige det perfekte tidspunkt på dagen til at sende e-mails for at øge åbne priser.

Hvis du har problemer med at bruge tjenesten, er der et bibliotek med dybdegående guider, du kan læse. Eller du kan komme i kontakt med support via e-mail, live chat og telefon.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software?

Denne service passer godt til mellemstore virksomheder, der ønsker adgang til et væld af markedsføringsmuligheder. Ingen eksisterende færdigheder kræves, da det er meget intuitivt, selv implementering af mere avancerede funktioner.

Hvor meget koster det?

Grundlæggende plan:

 • Op til 1.000 abonnenter: $ 15 pr. Måned
 • Op til 2.500 abonnenter: $ 25 pr. Måned
 • Op til 5.000 abonnenter: $ 45 pr. Måned
 • Op til 10.000 abonnenter: $ 65 pr. Måned

Plusplan:

 • Op til 1.000 abonnenter: $ 49 pr. Måned
 • Op til 10.000 abonnenter: $ 75 pr. Måned

Professionel plan:

 • Op til 10.000 abonnenter: $ 165 pr. Måned
 • Op til 25.000 abonnenter: $ 255 pr. Måned

Virksomhedsplan:

 • Op til 100.000 abonnenter: $ 1.199 pr. Måned

Hvis du vil teste tjenesten, er der en 30-dages gratis prøveperiode, hvor du får adgang til alle funktionerne. Der er ingen tilbagebetaling af penge, da det er en pay-as-you-service.

Hvis du ønsker at spare penge, skal du betale for et år ad gangen og få 18% rabat eller betale for to år og få 30% rabat.

Kom i gang med GetResponse her

4. HubSpot (gratis plan)

HubSpot er en e-mail-marketing- og CRM-værktøjsudbyder, der leveres med et funktionspakket gratis bundt sammen med nogle premium betalte planer.

Hubspot-gennemgang

HubSpot tilbyder sin pålidelige service til over 70.000 brugere med vægt på voksende virksomheder. Opsætningen er ganske ligetil, og HubSpot CRM forbindes let med Gmail, G Suite og flere versioner af Outlook let.

På indersiden får du en træk-og-slip-e-mail-builder til at tilpasse layoutene, tilføje CTA’er, billeder og finjustere dit indhold. Du er også i stand til at bruge personaliseret indhold for at bringe dig nærmere dit publikum.

Du kan finde avancerede e-mail-marketingfunktioner såsom e-mail-automatiseringsværktøjer, lister, segmentering, klar til brug-skabeloner, e-mail-sporing og omfattende analyser; alt inkluderet i den gratis version.

En betydelig ulempe er manglen på A / B-test med de gratis og billigste planer. Planerne med lavere niveau inkluderer også kun en forumbaseret supportfunktion. Men de har masser af ressourcer, du kan gennemse og finde svar, du har brug for.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software?

HubSpot er fremragende til små og mellemstore virksomheder, der er i gang eller ønsker at opskalere deres e-mail-marketing. HubSpot tilbyder også fleksible opgraderingsmuligheder, hvis behovene vokser i tide.

Hvor meget koster det?

HubSpot har både gratis og betalte abonnementsplaner. Alle planerne inkluderer en bred vifte af yderligere CRM-funktioner, der skaleres efter planer med højere niveau.

Gratis plan: gratis for evigt

 • Gratis e-mail-værktøjer og CRM
 • 2.000 e-mails sendes om måneden

Marketing Hub Starter-plan: starter ved $ 50 / måned

 • 5X e-mail med kontaktniveau sender grænse. (f.e. 1.000 kontakter = 5.000 e-mails / måned
 • Inkluderer 1.000 kontakter
 • +$ 50 / måned pr. 1.000 ekstra kontakter

Marketing Hub Professionel plan: starter ved $ 800 / måned

 • 10X e-mail-kontaktgrænse sendegrænse (f.eks. 1.000 kontakter = 10.000 e-mails / måned)
 • Inkluderer 1.000 kontakter
 • +$ 50 / måned for yderligere 1.000 kontakter

Brug HubSpots priskalkulator for at få en nøjagtig sats baseret på dine behov.

Hvis du overvejer at få HubSpot’s Starter-plan, har du muligheden for at betale årligt og spare -20% rabat på dit abonnement.

Kom i gang med HubSpot her (gratis plan)

5. ConvertKit

covertkit-gennemgang

ConvertKit blev grundlagt tilbage i 2013 af Nathan Barry. De er målrettet mod et afsnit af markedet kaldet ”skabere”. Så folk kan lide vloggere, bloggere, forfattere, Instagram-stjerner, baneskabere og mere.

Et af dets største salgspunkter er, hvor let det er at oprette e-mail-automatisering af arbejdsgange. Det er afhængig af en visuel bygherre, så du faktisk kan se, hvordan dine e-mail-sekvenser spiller ud.

Der er også en indbygget destinationssideeditor, der er meget nyttig, du kan starte e-mail-marketing og ikke engang har brug for et websted. Bare en kilde til trafik (som din YouTube-kanal eller en social mediekonto).

Du finder detaljeret abonnentstyring, tagging og avancerede e-mail-segmenteringsfunktioner.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software:

Dette værktøj er bedst for dem, der ikke har noget imod at bruge lidt mere (enkeltpersoner eller små teams) og ønsker at sende almindelig tekst-e-mails.

Hvor meget koster det?

 • 0-1K-abonnenter: $ 29 pr. Måned
 • 1K-3K abonnenter: $ 49 pr. Måned
 • 3k-5k abonnenter: $ 79 pr. Måned
 • 5k + abonnenter: Tilpasset prisfastsættelse

Uanset hvilke planer du vælger, har du adgang til de samme nøjagtige funktioner. Hvis du gerne vil prøve, før du køber, er der en 14-dages gratis prøveversion, der indeholder alle funktionerne.

Der er en 30-dages refusionspolitik, hvis du ikke kan lide tjenesten. Refusionen tager typisk 3-5 dage at dukke op på din konto.

6. MailChimp

MailChimp er et brugervenligt e-mail-marketingværktøj til bloggere og mindre websteder, da det kommer med en gratis plan.

mailchimp gennemgang

MailChimp har ikke kun en sød firmamaskot, men de er en af ​​de førende e-mail-marketingudbydere med over 1 milliard e-mails sendt om dagen ved hjælp af deres service.

MailChimp er i konstant udvikling. Du finder nye funktioner springer op hele tiden. Der er endda integration af sociale medier. Skabelonvalget er anstændigt størrelse, og de er meget lette at tilpasse.

Du finder også avancerede e-mail-marketingfunktioner tilgængelige så som kontaktsegmentering, autosvar, service- og appintegrationer, tidszonebaseret afsendelse, A / B-test og meget mere.

Deres supportteam er også meget lydhør via live chat eller e-mail. Der er desuden en række uddannelsesressourcer til rådighed.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software:

Mange mennesker bruger MailChimp blot til det gratis tilbud alene. Ud over dem, der har et budget, er MailChimp fantastisk til bloggere og virksomhedsejere, der ønsker et brugervenligt værktøj, der er fyldt med avancerede funktioner.

Hvor meget koster det?

Den gratis plan giver dig mulighed for at have op til 2.000 abonnenter og sende op til 10.000 e-mails pr. Måned. Når du har overskredet disse numre, vil du opgradere til Essentials, Standard eller Premium-planen.

Gratis plan: Det er gratis for altid

 • Send op til 10.000 e-mails pr. Måned
 • Udvid din liste op til 2.000 abonnenter
 • E-mail support inkluderet i 30 dage

Essentials-plan: Planerne starter ved $ 9,99 pr. Måned

 • Op til 5.000 abonnenter: $ 49.99 pr. Måned
 • Op til 10.000 abonnenter: $ 74.99 pr. Måned
 • Op til 25.000 abonnenter: $ 189 pr. Måned
 • Op til 50.000 abonnenter: $ 259 pr. Måned

Standardplan: Planerne starter ved $ 14.99 pr. Måned

 • Op til 5.000 abonnenter: $ 74.99 pr. Måned
 • Op til 10.000 abonnenter: $ 99 pr. Måned

Premium plan: Planerne starter ved $ 299 pr. Måned

 • Op til 20.000 abonnenter: $ 399 pr. Måned
 • Op til 50.000 abonnenter: $ 599 pr. Måned

For at bestemme din månedlige sats og se funktionerne i præmieplanerne skal du bruge prisberegneren nederst på siden med priser.

Da den gratis plan er så omfattende, finder du ikke nogen restitutioner eller tilbagebetalingsgarantier. Den eneste måde at modtage en refusion skyldes en teknisk fejl på vegne af MailChimp, eller din konto blev afsluttet uden grund.

7. dryp

Drip er en relativt ny udbyder af e-mail-marketing. Deres centrale demografiske er bloggere, marketingfolk og e-handelsejere.

drypp gennemgang

Dette værktøj er ikke kun meget nybegyndervenligt, men det er intelligente marketingautomatiseringsværktøjer, der virkelig overskrider hvad der ellers er der på markedet.

Hvis du er e-butiksejer, eller du sælger flere forskellige digitale produkter, er Drip et solidt valg. Du vil være i stand til at opbygge en dyb forståelse af kundens intention og købsadfærd med muligheden for at spore målinger som:

For eksempel, hvis du driver en eCommerce-butik, kan du oprette beskeder, der er baseret på metrics som:

 • Returnerende besøgende vs nye besøgende
 • Besøgende, der opgav deres indkøbsvogn
 • Mennesker, der klikkede på et e-mail-link kontra dem, der ikke gjorde det

Men det stopper ikke der, du finder også integrationer til WordPress, WooCommerce og har muligheden for at sende opfølgende tekstmeddelelser, Facebook-annonceintegration og mere.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software:

Grundlæggende, hvis du sælger en masse produkter (digitale eller fysiske) og ønsker at oprette komplekse markedsføringssekvenser uden at trække dit hår ud, kan dette værktøj muligvis være for dig.

Hvor meget koster det?

Startplan: Gratis for altid

 • Op til 100 abonnenter
 • Ubegrænset e-mail sender

Grundlæggende plan: $ 49 pr. Måned

 • Op til 2.500 abonnenter
 • Ubegrænset e-mail sender

Pro plan: $ 122 per måned

 • Op til 5.000 abonnenter
 • Ubegrænset e-mail sender

Forretningsplan: Få et tilpasset tilbud

 • Alt over 5.000 abonnenter

Drip tilbyder en meget lille evigt gratis plan sammen med en to-ugers gratis prøveperiode for basis- og Pro-medlemsniveauet. Hvis du vælger at fortsætte servicen efter disse to uger, debiteres dit kort. Der er et 30-dages refusionsvindue, fra du starter din service, men det er op til Drips skøn, om du vil modtage en fuld refusion.

8. AWeber

Aweber er et utroligt populært værktøj, der har eksisteret i 18 år og måske endda har opfundet selve e-mail-autoresponderen.

AWeber anmeldelse

Funktionerne er stort set det, du kunne forvente af en e-mail-marketingtjeneste af høj kvalitet. Du får adgang til en drag and drop e-mail-builder, et stort udvalg af foruddesignede skabeloner samt et væld af integrationer, der kan tilsluttes resten af ​​din marketingstabel.

Du kan oprette automatiserede e-mail-sekvenser, der er baseret på triggere og oprette e-mail-opfølgningssekvenser. Med alt dette har du adgang til data om open rate, leveringshastigheder og har evnen til at A / B teste dine e-mails.

Desuden kan du nemt og hurtigt oprette e-mail-tilmeldingsformularer, der skal integreres på dit websted.

Hvis du er forvirret over markedsføringsjargon, skal du ikke bekymre dig, der er et ret nyttigt ressourcebibliotek, der hjælper dig hvert skridt på vejen. Der er også live chat og e-mail-support sammen med telefonstøtte tilgængelig fra Mørke kl. 08.00 til 20.00 EST og i weekender 9-5 EST.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software?

Aweber leverer en solid service gennem og igennem, det er bedst for små teams, der ønsker at strømline deres e-mail-marketingindsats.

Hvor meget koster det?

 • 0-500 abonnenter: $ 19 per måned
 • 501-2.500 abonnenter: $ 29 pr. Måned
 • 2.501-5.000 abonnenter: $ 49 pr. Måned
 • 5.001-10.000 abonnenter: $ 69 pr. Måned
 • 10.001-25.000 abonnenter: $ 149 pr. Måned
 • 25.001+ abonnenter: Få et tilpasset tilbud

Hvis du vil prøve, før du køber, er der en 30-dages gratis prøveversion, der giver dig adgang til hver eneste funktion. Ud over de månedlige betalingsmuligheder kan du også betale kvartalsvis for at spare 14% eller betale årligt for at spare 14,9%. Der er ingen refusionspolitik, men med den lange gratis prøveperiode skal du vide, om dette værktøj er det rigtige for dig.

9. Keap

Keap (tidligere Infusionsoft) er en meget robust udbyder af e-mail-marketing. Dette alt-i-en-marketingværktøj kombinerer CRM, e-mail-marketing og mere. Du vil være i stand til at opbygge komplette kundeprofiler, der hjælper dig med at oprette mere målrettede marketingkampagner.

Keap anmeldelse

Med dette værktøj er e-mail-marketing kun en del af det samlede funktionssæt. For eksempel viser instrumentbrættet data baseret på dine e-mail-kampagner, salgsoplysninger og kundeøkonomisk historie.

InfusionSoft (Keap) var en af ​​de første e-mail-marketingudbydere, der skabte en træk-og-slip-automatiseringsbygger. Angiv blot et mål, du gerne vil nå, og opret derefter en automatiseringssekvens, der opfylder dette mål.

Der er desuden avancerede segmenterings- og abonnentmærkningsværktøjer.

Selvom dette værktøj bringer CRM og e-mail-marketing sammen, er der stadig en funktion, den ikke har. Delet test. Uden denne funktion er det meget vanskeligt at teste forskellige kampagner for at forbedre åbne satser og det samlede salg.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software?

Mellemstore virksomheder, der vil bruge et enkelt værktøj til deres CRM og e-mail-marketing, og selvfølgelig har et højere budget at bruge.

Hvor meget koster det?

Keap tilbyder tre planer:

 • Keap vokser fra $ 49 pr. Måned: egnet til mindre virksomheder, inkluderer 500 kontakter, 1 bruger og leveres med gratis prøveversion
 • Keap Pro fra $ 99 pr. Måned: egnet til voksende virksomheder, inkluderer 500 kontakter, 1 bruger og leveres med gratis prøveversion
 • Infusionsoft fra $ 199 pr. Måned: egnet til etablerede virksomheder og inkluderede 2500 kontakter og 1 bruger

Husk, at hvis du vil tilføje kontakter, koster det ekstra. For eksempel vil 1.000 ekstra kontakter koste dig $ 30 pr. Måned og 5.000 ekstra kontakter $ 130 per måned.

Hvis du vil teste softwaren, er der en 14-dages risikofri prøve uden kreditkortoplysninger. Der er dog ingen restitutioner tilgængelige for tilbagevendende abonnementer, og alle annulleringer skal igangsættes inden for 10 dage efter den næste faktureringscyklus.

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign fakturerer sig selv som en alt i én marketingplatform. Det er et overordnet mål at hjælpe dig med at sende færre e-mails, men få bedre resultater.

gennemgang af aktivkampagne

Hvis du søger at oprette logikbaserede tragte, bliver du hårdt presset for at finde et bedre værktøj. Det meste af din automatisering oprettes ved hjælp af hvis / derefter-logik, der svarer til abonnentens adfærd. Her er et par forskellige måder, du kan strømline din marketingindsats med dette værktøj:

 • Brugersegmentering baseret på handlinger, adfærd, placering og sociale data
 • Send SMS-beskeder til dine kontakter
 • Nå brugere på farten med SMS-integration
 • Lead og kontakt score, så du ved, hvem du skal prioritere.

Da Active Campaign fungerer mere som en alt-i-en-marketingplatform, er der en masse værktøjer og funktioner tilgængelige, og det kan være lidt overvældende at mestre dem alle. Heldigvis er der detaljerede guider, der viser dig, hvordan du får mest muligt ud af tjenesten. Du kan også komme i kontakt med support via e-mail eller live chat.

Oprettelse af e-mail-kampagner er ret enkelt med skabeloneditoren. Du kan endda oprette mobilvenlige tilmeldingsformularer, der skal integreres på dit websted.

Hvem skal bruge denne e-mail marketing software?

Denne løsning er bedst for brugere, der kræver og kræver komplekse automatiseringsværktøjer sammen med avancerede CRM-funktioner.

Hvor meget koster det?

Lite plan:

 • Op til 500 abonnenter: $ 15 pr. Måned
 • Op til 1.000 abonnenter: $ 29 pr. Måned
 • Op til 2.500 abonnenter: $ 49 pr. Måned
 • Op til 5.000 abonnenter: $ 89 pr. Måned
 • Op til 10.000 abonnenter: $ 139 pr. Måned

Plusplan:

 • Op til 1.000 abonnenter: $ 70 pr. Måned
 • Op til 2.500 abonnenter: $ 125 pr. Måned
 • Op til 5.000 abonnenter: $ 169 pr. Måned
 • Op til 10.000 abonnenter: $ 249 pr. Måned
 • Op til 25.000 abonnenter: $ 399 pr. Måned
 • Op til 50.000+ abonnenter: Få et tilpasset tilbud

Professionel plan:

 • Op til 2.500 abonnenter: $ 159 pr. Måned
 • Op til 5.000 abonnenter: $ 239 pr. Måned
 • Op til 10.000 abonnenter: $ 349 pr. Måned

Virksomhedsplan:

 • Op til 2.500 abonnenter: $ 279 pr. Måned
 • Op til 5.000 abonnenter: $ 449 pr. Måned
 • Op til 10.000 abonnenter: $ 499 pr. Måned

Hvis du betaler på årsbasis, modtager du brede rabatter overalt. Der er også en 14-dages gratis prøveversion, der giver dig mulighed for at teste tjenesten for op til 100 kontakter og 100 e-mails sendt. De er dog lempede med tidsrammen, og du kan muligvis få en udvidelse. Da der ikke er nogen refusion, vil du bestemt prøve softwaren, før du køber.

Afsluttende ord

De fleste e-mail-marketingudbydere tilbyder lignende tjenester. Når det er tid til at vælge den bedste e-mail-marketing-software til din virksomhed, vil du tage dit budget og dine marketingbehov i betragtning.

Hvis du vil have noget, der er skalerbart og let at komme i gang, kan du tilmelde dig gratis prøveperiode fra Constant Contact.

Lad listen ovenfor hjælpe dig med at tage den rigtige beslutning for din virksomhed. Og husk, du er aldrig låst ind i en e-mail-marketingtjeneste. De fleste udbydere giver dig mulighed for at eksportere og importere dine kundeemner og flytte til en anden udbyder, hvis behovet opstår.

Det vigtige er at vælge en udbyder og komme i gang! Jo længere du venter, jo flere penge overlader du på bordet.

Nu over til dig! Hvad er din foretrukne e-mail-marketingtjeneste?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author