Bedste e-handel hosting til Australien

Som et webagentur med MEGET hostingkonti (vi har utallige sideprojekter og kan lide at eksperimentere) har vi en ret god idé om, hvad der definerer en stor webhost. Kvaliteten af ​​din webhostingudbyder kan have en enorm indflydelse på den potentielle succes for din online butik.

Lad os tage webshastighed for eksempel, vidste du, at en forsinkelse på 1 sekund betyder, at sidevisninger falder med 11%, det betyder, at over 1/10 af besøgende bare vil vende sig væk for hvert sekund, dit websted stadig indlæses … dette er grunden til en anstændig web vært er afgørende!

Dette er vores bedste udbydere af e-handel hosting til Australien, ægte kvalitet hosting uden at bryde banken.

Side-note: Vores nr. 1 har en midlertidig rabat på 67%! Grib det, mens det varer!

Et par af de bedre kendte mærker / sider, der linker til vores indhold:

Vi kender vores ting, en lille prøve af vores mange vidnesbyrd:

Tom er lidenskabelig og forstår hurtigt sine kunders behov. Jeg har virkelig værdsat hans vilje til at dele viden og dygtighed mig om, hvordan jeg bruger min helt nye hjemmeside. Tak Tom!

Sally Mac
Indholdsfortegnelser

MangoMatter gjorde det så let at designe vores nuværende websted. Tom var personligt involveret fra første konsultation til færdiggørelse, og han er stadig let tilgængelig for eventuelle justeringer, der måtte være nødvendige!

Demitrios Lecatsas
Frisk hår

Vi valgte Tom til at designe vores websted, fordi vi kunne lide stilen på andre websteder, han havde designet. Hele processen var stressfri. Tom var så hjælpsom, og ingen af ​​vores flere anmodninger var for mange problemer. Tom er en fornøjelse at arbejde sammen med. Vi elsker det websted, han har lavet til os, det er så let at bruge og ser fantastisk ud.

Carl Olive
Forår!

Vores erfaring med Mango Matter var fantastisk! Tom er meget let at arbejde med, positiv, effektiv og åbenlyst genial til det, han gør. Højt anbefalet.

Lucy Reeves
Betyder hvorved

Vi engagerede Tom til at udvikle vores nye firmawebsted og var glade for resultatet. Han var ikke kun i stand til at levere vores kort, men også give nogle fremragende ideer, som vi aldrig ville have tænkt på. Det bedste af alt er, at Tom er generøs med sin tid og er fortsat tilgængelig for at give råd og støtte.

Neil Mackenzie
Enventive

Hvilken let og glat oplevelse har det været at arbejde med MangoMatter! Tom forstod nøjagtigt, hvad vi var efter, og vi er meget imponeret over det endelige produkt. Jeg vil ikke tøve med at vælge MangoMatter igen i fremtiden.

Tyson King
Direktør / Plumbrite Solutions

Tom fra MangoMatter har været yderst hjælpsom, professionel og stor støtte til etablering af mit websted, han er et væld af viden og meget effektiv. Jeg tøver ikke med at anbefale MangoMatter og har allerede gjort det.

Michelle Watson
iFix

Vi har udført analysen og anmeldelser af webhosting & sammenligninger, så du ikke behøver at gøre, hvilket resulterer i en liste over de bedste e-handelshostingfirmaer i Australien. Tabellen nedenfor giver dig et overblik på højt niveau af – efter vores mening – de top 5 af e-handelsværter, sorteret efter bedømmelse med detaljerede omkostninger / mo, & hvor meget diskplads de tilbyder. Vi tog også vores top 3 og gennemgik dem separat lige under tabellen.

Bedste webhosting til e-handel: Vores top 5 – maj 2020

Webhostingfirma Samlet vurderingPris / mo. (billigste tilgængelige) Disk SpaceFeaturesReviews-websted
siteground2 AUD $ 4,95 (Midlertidig 67% rabat, nedsat fra $ 14,95) 10 GB
 • Let at bruge
 • Meget hurtige servere
 • STOR Support!
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti
 • Officielt anbefalet af WordPress = vinder!
SiteGround-gennemgang
A2HostingLogo USD 3,92 (ca. AUD $ 5,22) Ubegrænset
 • Ubegrænset diskplads
 • Fantastisk med WordPress
A2 Hosting Review
hostgator USD 2,75 (ca. AUD 3,70 $) Ubegrænset
 • Meget billig
 • Ubegrænset diskplads! <- USA-baserede servere er dog så langsommere indlæsningstid.
 • Tillader kun 1 site
Hostgator anmeldelse
PanthurLogo AUD $ 5 10 GB
 • Fantastisk præstation
 • Masser af valg.
Panthur Review

Det er ikke let at finde en anstændig webhost, der faktisk er overkommelig, og medmindre du er en Excel-guide, kan det få en smule overvældende sammenligning af alle de forskellige hostingfunktioner (som omkostninger vs båndbredde, diskplads, brugervenlighed, support, anmeldelser osv.) ). For at lette dit sind, er der faktisk gode hosting-udbydere af e-handel derude til Australien, der ikke opkræver absurde hostingpriser, men stadig har ydeevnen til at køre næsten ethvert e-handelswebsted, du ønsker.

Vi har gennemgået vores top 3 i en mere detaljeret beskrivelse nedenfor. Vi har brugt følgende kriterier til at sortere de bedste webhosts: Brugervenlighed, overkommelighed og ydeevne / magt. god fornøjelse!

Tom D. S. – Editor

E-handel Web Hosting Sammenligning: Vores Top 3 detaljerede

1. SiteGround

Dette er vores favorit-hostingfirma til alle tidspunkter til e-handel (og generelt faktisk), de er billige, har meget stærke servere (Singapore til australske websteder), og vigtigst af alt er understøttelsen førsteklasses (sidste gang jeg kontrolleret, den gennemsnitlige responstid var 10 minutter, hvilket er vanvittigt godt).

SiteGround kommer også stærkt anbefalet af WordPress (meget få hostingfirmaer kan hævde dette! De kan selvfølgelig tackle enhver CMS, du kaster på dem), dette er en absolut no-brainer! Oh, + de har en 30-dages pengene-tilbage-garanti!

SiteGrounds ‘planer leveres også med en række smarte funktioner som et utroligt effektivt sikkerhedssystem, automatiserede sikkerhedskopier og gratis SSL (meget vigtigt for e-handelswebsteder)

De har 3 hostingplaner, deres mest overkommelige plan starter kun på AUD $ 4,95 / mo (midlertidig 67% rabat på den sædvanlige pris)! 

siteground2

  Vinder – 9.6 / 10

Brugervenlighed

97%

overkommelighed

91%

Ydeevne / magt

95%

2. A2 Hosting

A2 Hosting ligner SiteGround, både hvad angår ydeevne og funktioner (bare en smule dyrere), de har også en række smukke darn-hurtige servere rundt om i verden (inkl. Singapore for os Aussies). Til e-handel kan vi lide dem, da de tilbyder turboladede servere for øget hastighed, og de er temmelig fleksible med deres serverressourcer, hvilket giver anstændige butikker mulighed for at køre silkemyk.

De tilbyder også 3 hosting-pakker, deres billigste plan starter kun USD $ 3,92 / mo (oprindeligt var $ 7,99 / mo).

Brugervenlighed

87%

overkommelighed

92%

Ydeevne / magt

93%

3. HostGator

HostGator har været i forretning i meget meget lang tid, de er vært for millioner af sider. Mens deres servere er i USA, hvilket resulterer i langsommere indlæsningstid, har jeg sat dem på listen, da de er meget billige. Og når du ser på den værdi, du får for prisen, er det temmelig imponerende.

Når det er sagt, hvis du har en ekstra $ 1,5 / mo, vil jeg gå med SiteGround. Brug HostGator, hvis dit budget virkelig er stramt.

De tilbyder alt fra grundlæggende delt hosting, til forhandler-hosting og cloud-hosting.

Deres billigste plan starter ved USD $ 2,75 / måned

Brugervenlighed

86%

overkommelighed

90%

Ydeevne / magt

82%

e-handel australia forskning

E-handel webhosting for Australien: Detaljerne

Nedenfor kan vi undersøge nogle af de nydelige af de krævede funktioner i e-handelsbutikker, de forskellige hostingtyper, du kan vælge imellem, og hvilke specifikke webhostefunktioner du skal passe på, når du undersøger webhostingudbydere (vi også foretog sammenligninger for hosting af e-handel for Storbritannien og hosting af e-handel til Canada). Dette er de samme ting, som vi analyserer, når vi skriver vores webhostinganmeldelser.

Hvad er forskellen mellem e-handel og normal webhosting?

Der er ganske mange forskelle mellem hosting og e-handel og standard webhosting. E-handel er naturligvis målrettet mod online butikker, som sammenlignet med at opbygge dit gennemsnitlige websted normalt kræver mere sikkerhed, mere diskplads, flere databaser, mere skalerbarhed osv..

Der er flere funktioner og funktioner, som e-handelswebsteder har brug for mere end normale websteder.

 • SSL
 • Databasestøtte til lagring af produkterne (skønt de fleste websteder nu bruger databaser alligevel)
 • Betalingsbehandlingstjenester (eller du kan gå via PayPal, hvilket sparer tid og omkostninger ved at oprette en brugerdefineret portal)
 • Indkøbskurvssoftware (du har masser af disse, og det kræver et separat indlæg, men WordPress har f.eks. Woocommerce-plugin, der kan omdanne ethvert WP-sted til en online shop)
 • Skudsikker sikkerhed

Når det er sagt, har de fleste webhotelleverandører alt dette indbygget i de fleste hosting-tilbud, hvilket næsten eliminerer behovet for at kigge efter en e-handelsspecifik vært. Dette betyder, at det meste af nedenstående råd om ting, man skal kigge efter, kan anvende til din søgning efter en normal webhost også.

Ting man skal kigge efter, når man søger efter en vært med e-handel

Nedenfor finder du et par ting, du skal huske på, når du laver din research. Det er de samme ting, vi ser på, når vi sorterer gennem vores liste over udbydere.

Hostingtyper

Der er ganske mange forskellige hostingtyper derude. De fleste mennesker har brug for delt hosting, da det er det mest overkommelige og allerede kan håndtere en hel del trafik afhængigt af selve værten. Derefter kan du gå op i niveau til sky, vps eller en dedikeret server … disse kan alle håndtere større butikker og mere trafik, skønt de også har et højere prismærke. Du kan naturligvis bare starte med delt hosting og gå op senere, når du skal skalere.

Delt hosting

Den mest almindelige og billigste type delt hosting. Det deles mellem mere end en server, hvilket betyder, at virksomhedsejere skal dele deres ressourcer med andre. Dette inkluderer deling af data, hukommelse, diskplads, CPU-tid osv. Afhængig af størrelsen på din virksomhed kan dette medføre, at dit websted går langsommere.

Fordele

 • Mindst dyre mulighed
 • Let at bruge
 • Kræver minimal teknisk viden

Ulemper

 • Mere end et sted pr. Server
 • Du har ikke fuld kontrol over dit websteds ydelse

Cloud Hosting

Denne type vært tilbydes praktisk talt, hvilket gør den til en fantastisk mulighed for teknisk kyndige brugere. Klienter på denne service kan bruge den så meget, som de også har brug for, og kun betale for det, de bruger. Dette er en omkostningseffektiv mulighed, især fordi du i modsætning til normalt hosting får alle dine ressourcer og hardware næsten.

Fordele

 • Du betaler kun for det, du bruger
 • Omkostningseffektiv

Ulemper

 • Kræver avanceret teknisk viden

VPS vært

En virtuel privat server beskrives ofte som mellemgrunden mellem en dedikeret og delt hosting. Meget anderledes end delt hosting, denne specielle type hosting skaber flere virtuelle servere alle på en fysisk server. Der tilbydes normalt 2 slags VPS-hosting af virksomheder: selvstyret VPS og administreret VPS.

Forskellen mellem de to er, at selvstyret giver brugere komplet over serveren, mens administreret ikke gør det. Hostingfirmaet håndterer de fleste tekniske ting, og virksomhedsejere kan hovedsageligt fokusere på deres forretning. Administreret er dyrere.

Fordele

 • Du behøver ikke at dele med andre
 • Mere kraftfuld end delt hosting
 • Bedre ydeevne

Ulemper

 • Højere omkostninger

Dedikeret hosting

Præcis hvordan det lyder, er en dedikeret vært en server lavet specifikt til et websted. Det er det mest kraftfulde udvalg af værter, der er leveret ovenfor, fordi du ikke behøver at dele ressourcer med andre mennesker, hvilket giver dig en fuldt fungerende server alt for dig selv.

Fordele

 • Kunder har fuld kontrol over serveren
 • Bemærkelsesværdig ydelse

Ulemper

 • Dyrt
 • Mere ansvar

WordPress

Der er en masse indstillinger for webhosting til WordPress gennem et af dets mange mange plugins (som Woocommerce, som vi nævnte før). Dette betyder, at stort set enhver vært, der understøtter WordPress, kan være vært for et e-handelswebsted, hvilket gør søgningen efter en e-handelshost betydeligt lettere

Serverplacering og hastighed

Du skal kigge efter en højhastighedsserver i et nærliggende område. Hvis du bor i Australien, vil du have en webhostingudbyder inden for eller i det mindste tæt på Australien. Dette giver dig hurtigere indlæsningstider, og du vil ikke opleve forsinkelser, som du ville gøre, hvis din hosting-udbyder er i et andet land, Singapore er bestemt ok, og i mange tilfælde endda hurtigere end at være vært i Australien.

Support

Et stærkt og lydhør kundesupportteam er et must, når du leder efter en pålidelig hostingudbyder. Hvis noget ikke fungerer som det skal, eller du har et problem, vil du have et team af eksperter, der er i stand til at hjælpe dig når som helst på dagen. De fleste udbydere tilbyder live chat, telefonsupport og 24/7 tilgængelighed.

Diskplads

Jo mere lager på din server, jo flere filer / produkter kan du uploade. Du har ikke brug for mere end et par GB’s diskplads til små e-handelswebsteder, men for større websteder har du brug for en pålidelig hostingplan med større diskplads og lagringskapacitet.

Hvad er SSL, og hvorfor er det vigtigt for e-handel?

Brug af et SSL-certifikat (Secure Sockets Layer) er en god måde at sikre dit websted på. Dette bliver et krav snarere end en mulighed for alle websteder. Websteder, der ikke er SSL, markeres af søgemaskiner som Google som ikke-sikre. Derfor er det meget vigtigt for en e-handelsvirksomhed.

SSL bruges til at etablere krypterede links mellem webhosts og klienter. Derfor tillader det, at personlige oplysninger overføres sikkert.

Uptime

For at sikre, at din online butik kører glat og altid tilgængelig for forbrugere, har du brug for mindst 99% oppetid sammen med en generøs båndbredde. Du vil have, at dit webhostingfirma skal tilbyde en stabil server med maksimal server oppetid.

Start af et websted med e-handel kan være en smule dyr i betragtning af omkostninger til webdesign sammen med gebyrer for webhosting. Der er ingen vej omkring disse gebyrer, især hvis du ønsker, at dit websted skal have succes.

Og det er det, det kan virke overvældende at dække alle punkterne, men bare tag det et skridt ad gangen. Måske endda oprette et regneark og logge alle specifikationer for de bedste webhostudbydere til e-handel til Australien, så du har et let overblik.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author