Bedste domænenavnegeneratorer

domænenavn generator vektorAt komme op med det rigtige domænenavn kan være lidt af en udfordring, da du ikke nøjagtigt bare kan dreje domænehjulet for at sikre domæneadgang … ?

Dit domænenavn skal let blive husket (og faktisk betyde noget), mens det også beskriver, hvad mærket gør eller sælger.

Desværre, selv når virksomhedsejere kommer med et iørefaldende navn, der afspejler deres brand, kan det perfekte domæne muligvis allerede være i brug, som sender dig lige tilbage til tegnebrættet. Det, der startede som et sjovt projekt, kan hurtigt blive til noget frustrerende og stressende.

?Heldigvis er der tilgængelige værktøjer, der hjælper dig med at vælge bedste domænenavn. Disse værktøjer forkorter den tid, det tager at vælge et navn, og de hjælper dig med at generere et domænenavn, der ikke allerede er taget.

Har du ikke et domænenavn endnu? Grib en her for billigt:

 • HostGator.com (domæneomkostninger: $ 0,01 for 1 år)
 • Bluehost.com (domæneomkostninger: GRATIS i 1 år)
 • Find flere domæneregistratorer her.

Af alle de store domænenavngeneratorer på internettet er disse vores favoritter:

1. Lean Domain Search

leandomainsearch logoLean Domain Search hjælper dig med at vælge et domænenavn ved at indtaste et enkelt nøgleord relateret til dine produkter eller tjenester. Når du har indtastet dit valgte søgeord, kan du søge i de relaterede domæneindstillinger, der er tilgængelige.

Resultaterne returneres som .com-adresser.

Derudover er du i stand til:

 • Filtrer din søgning efter længde, popularitet eller alfabetisk
 • Gem de navn, du bedst kan lide
 • Spor din søgehistorik
 • Del resultater med andre mennesker
 • Søg straks i bestemte navne for at se, om de er tilgængelige

Dette søgeværktøj er det bedste tilgængelige, hvis du har nogle nøgleord i tankerne, som du vil inkorporere, men du leder efter friske ideer til et fuldt domænenavn.

2. Bust et navn

bustaname logoBust a Name indeholder en række filtreringsværktøjer, der gør det nemt at finde det bedste navn, der imødekommer dine behov.

Du kan begynde søgningen ved at filtrere efter nøgleord og derefter vælge indstillinger som “starter med” eller “slutter med” nøgleordet. Du kan derefter filtrere dine resultater yderligere ved at bestemme, hvor naturligt du ønsker, at domænenavnet skal være, og om der er en karakterbegrænsning eller ej.

Det er også muligt at vise domænenavne, der allerede er taget, og at filtrere navnene efter .com, .org og .net. Webstedet vil også give yderligere forslag til søgeord.

Dette er en fantastisk domænenavngenerator, hvis du ikke allerede har et nøgleord i tankerne. Du kan vælge “Lav et tilfældigt domæne”, som vil hjælpe dig med at generere ideer. Du er også i stand til at gemme nøgleord til senere, hvis du ikke er helt klar til at købe, eller du kan linke direkte til domæneregistratorer som GoDaddy og Namecheap, hvis du er klar til at købe.

Endelig giver dette sted dig også mulighed for at søge i et specifikt domænenavn, hvis du vil se, om det navn, du allerede har valgt, er tilgængeligt.

3. Shopify Business Name Generator

shopify forretnings logoShopify Business Name Generator hjælper dig med at finde tilgængelige domænenavne, selvom du ikke bruger det til forretning.

Du begynder din søgning ved at vælge et nøgleord relateret til det emne, du vil dække eller relateret til dine forretningsprodukter eller -tjenester. Indtast det i stedets søgefunktion, og det vil generere hundredvis af potentielle domænenavnforslag.

Webstedet opfordrer dig til at oprette en Shopify-butik med det domænenavn, du vælger, men det behøver du ikke. Du kan gå et andet sted for at købe webadressen.

Alle forslag returneres ved hjælp af .com-udvidelsen.

4. Nameboy

nameboy logoNameboy er et godt værktøj til at finde tilgængelige domænenavne baseret på dine valgte nøgleord. Du er i stand til at indtaste op til to nøgleord i den arkiverede søgning, og webstedet returnerer en liste med foreslåede navne med det samme.

De tilbyder et diagram, der gør det lettere at finde ud af, hvilke udvidelser der allerede er i brug, og hvilke der er tilgængelige. For eksempel kan domænenavnet donuts.com tages, men donuts.net eller donuts.org er muligvis tilgængeligt.

Det er også muligt at se, hvilke domænenavne der er tilgængelige til videresalg, selvom de allerede er taget. Nogle gange tror virksomheder og enkeltpersoner ved domænenavne, at de tror, ​​de vil bruge dem i fremtiden, men beslutter derefter at videresælge dem.

Dette er en fantastisk domænenavngenerator, hvis du allerede har et par søgeord i tankerne, men du er ikke helt sikker på, hvordan du omdanner dem til et domænenavn.

5. NameStall

namestall logoNameStall har flere forskellige værktøjer, der gør søgningen efter et domænenavn lettere. Du er i stand til at begynde din søgning med deres navnegeneratorværktøj, som gør det muligt at søge ved hjælp af:

 • Dele af tale
 • Populære nøgleord
 • Industri kategorier
 • Grundlæggende engelske ord

Værktøjet giver dig mulighed for at bestemme, om du vil have, at dit nøgleord skal være i slutningen eller begyndelsen af ​​dit domænenavn, eller om du vil inkludere en bindestrek i webadressen. Det er også muligt at filtrere efter udvidelse.

Værktøjet returnerer de tilgængelige resultater samt navne, der er taget, men som endnu ikke er registreret.

Du kan også bruge NameStall til at generere et domænenavn og til at søge, om det navn, du har i tankerne, er tilgængeligt eller ej. Det er også muligt at søge efter højt-betalende søgeord.

6. Domain Puzzler

Domain Puzzler-logoDomain Puzzler er et af de enkleste værktøjer på vores liste over domænenavnegeneratorer.

Du indsætter dine ideelle søgeord og vælger en domæneudvidelse og derefter søger efter navnideer. Vi kan lide denne, fordi du er i stand til at inkludere flere forskellige søgeord i stedet for kun et eller to, hvilket er tilfældet med de forslag, der er anført indtil videre. Værktøjet kombinerer de nøgleord, du indtaster, i forskellige kombinationer for at hjælpe dig med at udvikle det perfekte navn.

Du kan føje de navne, du kan lide, til en favoritliste.

Dette værktøj indeholder også en mere avanceret søgemulighed. Det er også muligt at sammenligne siderangering for forskellige domænenavne, så du ved, om dit navn er SEO-venligt.

7. Navn Mesh

Navn Mesh logoName Mesh er et andet værktøj, der giver dig mulighed for at søge med mere end et eller to søgeord og er en fantastisk mulighed, hvis du har flere søgeord i tankerne. Indtast 2–3 i søgefeltet, og generer listen.

Dine resultater sorteres i kategorier som:

 • SEO
 • Lignende
 • Ny
 • almindelige
 • Kort

Efter din søgeordssøgning er du i stand til at filtrere resultaterne baseret på udvidelsen, den maksimale længde og om domænet er registreret endnu. Name Mesh kan også foreslå yderligere søgeord, du måske vil overveje.

8. Domæner Bot

Domæner Bot logoDomæner Bot kan hjælpe dig med at søge efter et navn og bestemme, om det allerede er i brug. Du begynder søgningen med et nøgleord, der returnerer en liste med foreslåede navne baseret på det nøgleord, kombinerede nøgleord og andre relaterede nøgleord.

Du kan også søge efter det domænenavn, du vil bestemme, om det er tilgængeligt, og hvis det er, kan du købe og registrere det ved at følge linket. Dette sted foreslår også lignende domænenavne og giver dig mulighed for at filtrere efter udvidelse og sprog. Du er også i stand til at tilføje dine egne præfikser, suffikser og synonymer.

9. Panabee

Panabee-logoPanabee giver dig mulighed for at søge efter et domænenavn, generere et nyt navn og generere et forretningsnavn.

Det giver dig mulighed for at begynde din søgning ved hjælp af op til to nøgleord og returnerer forslag baseret på disse nøgleord. Hvis det valgte domænenavn er taget, kan du besøge GoDaddy for at se andre udvidelser, der muligvis er tilgængelige.

Panabee er også i stand til at give forslag baseret på relaterede søgeudtryk og vil vise dig, om dit ideelle domænenavn er i brug på sociale medier – noget mange virksomhedsejere ikke overvejer, før det er for sent.

10. Navn Station

navnestation logoName Station tilbyder en gratis konto, der kan linke til din e-mail eller til din Facebook-konto. Når du er registreret, er du i stand til det

 • Generer domænenavne
 • Kontroller, om navnet er tilgængeligt
 • Deltag i konkurrencer med det offentlige navn
 • Udforsk forslag til søgeord

Name Station giver dig mulighed for at filtrere resultater efter udvidelse, navnelængde eller en række andre indstillinger. Hvis du er tabt efter søgeordsidéer, hjælper det dig med at generere nogle ved at gå ind i din branche. Webstedet er blevet vist på SEOMoz, TechCrunch, Mashable og andre hæderlige spillere i branchen, så de er velkendte og værd at tjekke.

11. Umulighed!

Umuligheden! logoUmulighed tager en unik tilgang til at generere domænenavne. Du begynder med et nøgleord og vælger derefter adjektiver, navneord og verb, der kan føjes til begyndelsen eller slutningen af ​​dit søgeord. Derefter bestemmer du, om du vil have en mulighed for fire, fem eller seks bogstaver, eller om du vil tillade, at noget blandes med dit søgeord.

Denne side er fantastisk til at generere sjove ideer. Hvis et af navnene er til din smag, kan du købe det fra GoDaddy eller Namecheap via det medfølgende link.

12. Direkte domænesøgning

Logo til øjeblikkelig domænesøgningSøgeværktøjet er godt, hvis du allerede har et specifikt domænenavn i tankerne.

Skriv det ind på webstedet, så finder du ud af, om det allerede er i brug. Hvis det ikke er tilgængeligt, foreslår webstedet lignende alternativer, der er tilgængelige. Det vil også advare dig om, hvorvidt dit originale navn er på auktion.

Når du har fundet det rigtige navn, eller du beslutter at byde på det allerede anvendte navn, kan du linke direkte til GoDaddy via Instant Domain Search for at foretage dit køb eller bud. Du kan også se, hvem der ejer et websted, hvis det er i brug, og finde ud af, hvordan man giver et tilbud om at købe det, hvis du ønsker det.

13. Jeg vil have mit navn

Jeg vil have mit navn logoI Want My Name tilbyder funktioner, der ligner Domain Search. Det fungerer bedst for dem, der allerede har et domænenavn i tankerne.

Du indtaster den domæneadresse, du håber at bruge, og webstedet giver dig besked, om den er tilgængelig. I de tidspunkter, hvor det ønskede domænenavn allerede er taget, giver I Want My Name dig alternativer og deres omkostninger. Det er også muligt at filtrere ved at skjule de domænenavne, der ikke er tilgængelige, så du er i stand til at gennemgå en liste over potentielle navne uden at få dine forhåbninger til noget, du ikke kan bruge.

14. Dot-o-Mator

Dot-o-Mator-logoHvis du ikke har nogen idé om, hvor du skal begynde, når det kommer til at oprette et domænenavn, er Dot-o-Mator et godt værktøj at prøve.

Der er to kategorier, der giver dig mulighed for at vælge begyndelsen og slutningen af ​​dit domænenavn. Siden returnerer derefter en lang liste med tilfældige indstillinger. Det giver dig også mulighed for at indtaste dine egne ord, der er relateret til dit emne.

Hvis du finder noget, der fanger din interesse blandt resultaterne, kan du tilføje dem til Scratchbox, der hjælper dig med at spore dine yndlingsnavne. Webstedet tilbyder også en Web 2.0 Name Generator, der hjælper dig med at generere tilfældige forretnings- og domænenavne uden endda at indtaste nogen nøgleord.

Dette websted giver dig en masse information, og det kan være svært at nedbringe den lange liste med navne, men det er et godt sted at begynde, hvis du vil generere nye ideer.

15. Cool navneideer

cool navn ideer logoCool Name Ideas har et forretningsnavn, der genererer et værktøj, der også kan fortælle dig, om der er tilknyttede domænenavne. Dette værktøj er unikt, fordi det giver dig mulighed for at filtrere resultater baseret på størrelsen på en virksomhed eller på kundebasen. Dette gør det lettere at finde gode forretningsnavne, der allerede appellerer til et publikum.

Webstedet indeholder avancerede indstillinger, der giver dig mulighed for at vælge en karakterlængde til dit navn samt placeringen af ​​de søgeord, du har valgt. Du kan se, om domænet er tilgængeligt, og kan tjekke Twitter for at se, om navnet er i brug som nogen håndterer.

16. DomainWheel

DomainWheel-logoDomainWheel er det nyeste blandt de værktøjer, vi har anført. Det er en af ​​de bedste muligheder på listen på grund af dets enkle design. Det indeholder også et kraftfuldt søgeværktøj, der kan foreslå domæner, der kan købes.

Du får resultater, der bliver fodret med dig med +15 domæneudvidelser på øverste niveau, inklusive .com, .net, .org, .info og .biz). Det er også muligt at søge efter nye, originale navne. Hvis du kæmper for at vælge et navn, giver værktøjet en liste med rimende forslag og nøgleord, der formodes at gøre dit websted tiltalende for søgemaskiner og folk.

Vi har leveret godt over et dusin domænenavnegeneratorer her, som forhåbentlig vil hjælpe dig med at oprette et navn, der passer godt til din virksomhed, og som også kan købes.

Referencer og billedkreditter:

 • Fly.biz
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author