Arvixe – Giver solid sikkerhed

Søgningen efter en hosting-tjeneste er en skræmmende. Hvis jeg skulle tag ud data, pålidelighed, funktioner, omkostninger og alle de andre ting, folk faktisk skal se på, når de beslutter at vælge en tjeneste, der skal bruges – jeg ville basere min beslutning udelukkende på navn.

Arvixe_LogoJeg er alt sammen for at bruge tjenester med interessante navne. Tag Arvixe for eksempel. Hvilket sejt navn. Er det fransk? Er det vietnamesisk? Hvem kan sige. Sandsynligvis Arvixe-webstedet, men bliv hos mig her.

Jeg antager, at Arvixe er et fransk ord og udtaler “ar-veex” – MEN – det er så meget sjovere at sige ar-vikes.

Sig det med mig – Arvixe.

Hvor sjovt! Det lyder som en mytisk slagøks, du bruger til at dræbe onde gremlins, der angriber din fredelige fiskerlandsby.

Lad os se om deres seje navn lever op til hypen når det kommer til webhosting.

TLDR;

Arvixe er ikke den eneste mulighed, der giver sikkerhed på højt niveau, men hvis du værdsætter det i din webhosting så denne service skal være i samtalen. Den høje pris og den mindre tid end den stellare belastning er bekymringer, men de avancerede kodningsfunktioner kan muligvis gøre det irrelevant for dig.

Vores analytiske tilgang

Vores anmeldelser af hostingudbydere er baseret på hårde numre, der er udarbejdet over mange måneders test med vores egne eksempler på webprojekter.

Med Arvixe gennemførte vi en række test fra datacentre i Canada, USA og Europa for at bestemme deres gennemsnitlige ydeevne. Med disse oplysninger kan vi sammenligne dem med andre cloud-udbydere og give anbefalinger.

Den hårde videnskab

Når du tester ydelsen af ​​en webhostingudbyder, er det vigtigt at sprede sig geografisk, da forskellige placeringer har forskellige lokale netværkshastigheder.

Når vi evaluerer Arvixe, har vi kørt test fra flere større canadiske byer for at give dig et godt samlet indtryk af, hvad du kan forvente af deres datacenter. Her er almindelige tal:

 • Montreal

  Uptime – 98,9%
  Belastningstid – 2,612Ms

 • Toronto

  Uptime – 98,7%
  Belastningstid – 2,532Ms

 • Vancouver

  Uptime – 98,8%
  Belastningstid – 2,885Ms

 • Winnipeg

  Uptime – 97,9%
  Belastningstid – 2,758Ms

Hvad betyder oppetid?
 • Uptime – En procentdel, der angiver den samlede tid, hvor hostingudbyderen er online og fungerer normalt.
 • Montreal’s oppetid på 98,9% – iPage-tjenester fungerer unormalt i 1,1% procent af tiden for Montreal-brugere. Matematikken svarer til omkring 96 timers nedetid i løbet af et år.
 • Hvad dette betyder for tilgængelighed – En brøkdel af et procentpoint kan gøre en betydelig forskel for dit websteds tilgængelighed
 • Gode ​​oppetider – Vi overvejer oppetid beregninger på over 98% for at være stærke.
Hvad betyder lasttid?
 • Belastningstid – Faktiske hastighedsmålinger.
 • Måleenhed – Tider, der er angivet ovenfor, måles i millisekunder og dækker længden af ​​en fuld anmodning og svar på en skywebserver.
 • Sådan testes det – Tallene, der er udarbejdet, er i gennemsnit over måneders test med iPages platform med forskellige browsere som Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Internet Explorer.
 • Andre variabler – Dit websteds slutbrugere kan synes en vis variation i responstider på grund af en række faktorer, herunder lokal netværkshastighed, browseradfærd og servertrafik.
 • Gode ​​belastningstider – Belastningstider, der gennemsnit er 2.000 millisekunder eller mindre, betragtes som høj ydelse.

belastningstid betydning

Hostingudbydere med langsommere responstider er risikable at bruge, fordi dine læsere og kunde kan blive irriterede over forsinkelserne og vælger at gennemse andre steder i stedet.

At tage et dybere dykk i vores forskning viser dig, at hostingudbydere er overalt på kortet.

Arvixes testresultater var over gennemsnittet i oppetid og under gennemsnittet i belastningstid. For at sammenligne med andre hostingudbydere kan du tjekke vores forskningsside.

Så spørgsmålet bliver, er deres priser og funktioner gode nok til at stadig gøre dem til et spændende valg til hosting af din blog?

Pengespørgsmål – Arvixe-priser

Okay – vi besluttede at du sælger kampakse. Du behøver ikke at navngive nogen af ​​dem Arvixe, da du muligvis bruger en hostingtjeneste ved navn Arvixe. Det kan blive forvirrende.

I disse dage er det muligt at køre et webprojekt på et lille budget – kampakse er ikke billige – men du skal stadig være sikker på, at du får god ydelse og support fra din hostingudbyder.

Det er vigtigt at bruge en hostingudbyder, der er meget klar i sin faktureringspraksis og ikke har skjulte gebyrer. Når det er sagt, her er et kig på Arvixes planer og priser:

planer for arvixe-priser

På deres hjemmeside opdeler Arvixe deres tilbud i to planer, selvom opsætningen er lidt mere forvirrende end det.

Først og fremmest tvinger de kunder til at vælge mellem Linux- og Windows-miljøer. Det er fantastisk for mennesker med dyb teknisk viden, der ved, ønsker en platform, de vil have, men for dem, der er nyere end webstedsudvikling, kan det være forvirrende.

De fleste canadiske kunder vil have det bedre med Linux-optionen, især da priserne for disse planer er billigere. Derfra kan du vælge mellem Personal Class eller Personal Class Pro indstillingerne.

sidenote: De tilbyder andre versioner såsom Business Class, Reseller Class, VPS Class og Dedicated Class. Hver version leveres med standard- og pro-indstillinger. Vi skal til holde sig til personlig klasse da de fleste brugere vælger denne mulighed.

Den eneste betydning mellem de to planer er, at Personal Class begrænser dig til seks domænelink, mens indstillingen Personal Class Pro tillader dig at bruge ubegrænsede domæner inden for Arvixes datacenter.

Vær opmærksom på, at regninger med Arvixe hurtigt vil vokse, når du tilføjer flere funktioner. For eksempel vil brug af WordPress med Arvixe typisk koste en ekstra $ 7 pr. Måned.

For at låse Arvixes bedste betalingssatser nødt til at abonnere på en to-årig plan, der ikke kan annulleres.

Der er ingen særlige introduktionspriser, der kan drages fordel af med Arvixe i modsætning til andre hostingtjenester, som vi har gennemgået.

Funktioner

For at lokke flere kunder til deres platform kan Arvixe prale af en række ekstra funktioner, der følger med deres hostingplaner. Screenshotet nedenfor fanger et par af højdepunkterne.

arvixe-hjemmeside

På deres hjemmeside laver Arvixe en stor aftale om deres webstedsbygningsværktøj, der er tilgængeligt for alle dets kunder, uanset om de vælger Personal Class eller Personal Class Pro-planen.

Værktøjet hjælper nye brugere med at designe deres websted ved hjælp af et træk-og-slip-interface. Det lyder som en fantastisk løsning, men vi fandt det ubehageligt og buggy sammenlignet med Wix og andre topwebbuildere.

Det er ikke at sige, at Arvixe ikke er en levedygtig mulighed, men for webstedsbyggerne kan det være en bedre ide at se andre steder.

Arvixe tilbyder også et par forskellige funktioner til e-mailadministration. Deres abonnementsplaner inkluderer postkassen plads, så du kan linke dit domæne til indgående og udgående post. Derudover kan du konfigurere dig med forskellige e-mail-marketingværktøjer. Dette kan være nyttigt, når du udvider din webvirksomhed og ønsker at begynde at annoncere via e-mail.

En vigtig ting at passe på med Arvixe er den måde, de håndterer SSL, protokollen, der krypterer transmissioner mellem webbrowsere og servere. Mange hostingudbydere inkluderer et SSL-certifikat med deres pakker, ellers hjælper du dig med at oprette et gratis gennem Let’s Encrypt. Men Arvixe gør det heller ikke debiterer dig faktisk $ 25,00 pr. år for at sikre dit websted.

De debiterer dig også for “Prioritet support” for $ 20 pr. Måned. Jeg er ikke tilhænger af denne praksis, da support bør være en inkluderet prioritet i de fleste hosting-tjenester. Den eneste gang det giver mening at betale mere for support er på virksomhedsniveau.

Andre funktioner, der er værd at nævne (mere kan ses på deres pris side) er dækket nedenfor:

Når man ser gennem Arvixes funktioner afslører, at denne webhosting markedsføres til folk, der ikke er begyndere. Kodning er en høj prioritet på funktionssiden.

positive

Begyndere finder ikke alt for mange positive ting til at låse sig fast med med Arvixe. Når det er sagt – vil avancerede brugere finde et par ting at lide ved tjenesten.

Avancerede egenskaber

Udover de gratis værdikuponer – hvis du henviser til diagrammet ovenfor tilbyder Arvixe en masse funktioner, der er rettet mod et mere avanceret marked.

Selv den måde, prisfastsættelsen er indstillet på, gør det tydeligt at se, at de er interesserede i mere avancerede brugere – især i de højere niveauplaner.

Med vægt på, at udviklingsfunktioner er i stand til at implementere forskellige kode, er det helt klart en vigtig faktor, når man beslutter at bruge Arvixe.

Sikkerhed

Dette er langt det meste af Arvixe. Sikkerhedsforanstaltninger, der træffes gratis med Arvixe, er ud over andre hostingudbydere.

Specialiseret DDoS-angrebssvar er fantastisk, da det er de mest almindelige former for angreb på hverdagens websteder.

De tilbyder også sikker indgang / udgang, netværksovervågning, firewall, registrering af brute force og natlige sikkerhedsopdateringer.

Oven på alt det de leverer daglige sikkerhedskopier hvilket er et vanvittigt værditilvækst.

Negativer

Hvis sikkerhed er din første prioritet, er disse negativer muligvis ikke vigtige for dig.

Ikke begyndervenlig

Hvis jeg lige var begyndt, ville jeg ikke røre ved Arvixe. Alt om Arvixes tilbud er alt for kompliceret. En person, der har meget foruddannelse, bliver ikke forvirret, men det er stadig ikke brugervenligt – de er nødt til at forenkle.

Langsomere end gennemsnitlig belastningstid

Som nævnt tidligere – belastningstid er super duper vigtig. Ja. Super duper.

Brug af en service, der er langsommere end andre tjenester eller under gennemsnittet, giver ikke så meget mening. Hvis en kunde eller besøgende på webstedet venter for længe på en webside til at indlæse, forlader de bare dit websted. Hvor længe skal du vente på, at en webside indlæses?

Knowledge Base og kundesupport

Kundeservice - dårligDesværre svækker Arvixe mig, når det kommer til deres vidensbase. Det er ikke som om de ikke har en masse emner – det er bare det, at de emner, de dækker, ikke er så relevante.

De relevante emner, de dækker, forklares ikke grundigt eller trin for trin det meste af tiden. De giver dig muligheden for at gennemgå deres vidensbasisartikler, og anmeldelserne er ikke smukke.

Arvixe anklager også flere penge til prioriteret støtte som bare er bananer for mig. Som canadisk forventer jeg et vist støtteniveau inkluderet i den pris, jeg betaler. Deres grundlæggende support er temmelig langsom og giver ikke meget tillid til deres tilgængelige prioriterede support.

Pris

Arvixe gik glip af notatet, når det kommer til prisfastsættelse på dette marked. De fleste hosting-tjenester tilbyder fantastiske introduktionspriser, så du kan bruge produktet relativt risikofri.

Arvixe er ligesom – “Nah, tjek den fulde pris.”

Der er ikke noget galt med det, men for at konkurrere med andre muligheder skal tjenesten være det værd.

Opsummer det

Arvixe er ikke en dårlig mulighed hvis du prioriterer sikkerhed og avancerede kodningsfunktioner frem for alt andet. Jeg vil anbefale at tjekke vores liste over de bedste hosting-udbydere i Canada, for hvis du er nybegynder eller værdsætter andre aspekter af hosting sammen med sikkerhed, er der en masse tjenester tilgængelige.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer Arvixe?

Endurance International Group (kendt som EIG) ejer Arvixe. De ejer også andre webhostingfirmaer som BlueHost, HostGator og iPage.

Kan jeg bruge Linux-hosting på Windows?

Ja, det betyder bare, at den server, du bruger, køres på Linux. De fleste situationer kræver brug af Linux-hosting.

Referencer og billedkreditter:

 • RazorRank.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author