Arvixe-gennemgang (+ statistik): Sidste 24-måneder? Forfærdelig. Tip: Uptime & Speed

arvixe-hjemmesideArvixe hjemmeside

Arvixe blev grundlagt af Arvand Sabetian i 2003, før den senere blev overtaget af EIG (der ejer et TON af andre hostingfirmaer, herunder Bluehost og endda HostGator) i 2014.

På det tidspunkt havde Arvixe over 150.000 domæner og 70.000 hostingkonti med 80 fuldtidsansatte og entreprenører beliggende over hele verden.

Mens de oprindeligt blev grundlagt i San Luis Obispo, Californien, har de også datacentre i Nordamerika (Dallas), Europa (Amsterdam) og Asien (Hong Kong).

Sund fornuft er, at det at få erhvervet af et stort, erfarent konglomerat med dybe lommer skal give dig større ressourcer til at levere bedre service.

Desværre har vi, efter at have gennemgået mange af deres virksomheder, set det modsatte være sandt. At blive erhvervet af EIG forekommer mere som en værtskirkegård end en genfødsel.

Men vi elsker at blive bevist forkert!

Vi købte Arivxe ‘Personal Class Plan’ tilbage i juni 2015, oprettede et grundlæggende WordPress-websted for at teste deres ydeevne og gøre denne anmeldelse så passende som muligt.

I løbet af de sidste par år har vi samlet detaljerede statistikker som oppetid & hastighed for objektivt at sammenligne deres ydelse med næsten tredive andre hostingfirmaer.

Her er en objektiv oversigt over, hvad vi har fundet

Fordele ved at bruge Arvixe Hosting

For at være ærlig er Arvixes liste over ‘PROs’ ikke meget lang. Her er en hurtig oversigt over deres fordele:

1. Avancerede planfunktioner

Arivxe er ikke den billigste vært derude …

Men i det mindste inkluderer de mere avancerede funktioner på alle deres grundlæggende planer, som du normalt skulle betale meget mere med andre værter. For eksempel har deres billigste delte hostingplan ubegrænset lager- og båndbreddestandard. De giver dig endda mulighed for at bruge op til seks domænenavne.

De vil også omfatte gratis Google-, Yahoo- og Bing-annoncekreditter, hvilket er en dejlig ekstra bonus, hvis du allerede overvejer at bruge online-annoncer til at udvide din forretning eller læserskare.

2. Talrige, proaktive sikkerhedsindstillinger

Arvixe inkluderer også en række proaktive sikkerhedsforanstaltninger, der hjælper dig med at beskytte dit websted. For eksempel leveres deres planer:

 • SpamAssassin
 • Spamhaus&amp
 • SpamCop-kontroller
 • Domæne nøgler
 • SPF til e-mail-sikkerhed

Derudover tilbyder de også daglige (!) Sikkerhedskopier, detektion af brute force, natlige sikkerhedsopdateringer, en firewall, SSL-support og SSH-adgang også.

Hvis alt det, der ikke giver dig ro i sindet, er jeg ikke sikker på, at noget vil ske.

3. Gratis cPanel-migrering af websteder

Arvixe behandler nye kunder rigtigt. I stedet for at prøve at tjene et par ekstra dollars ved at opkræve dig ekstra for overførsel af websteder, vil de heldigvis bare tage sig af dem for dig – så længe din nuværende vært giver cPanel-adgang.

Der er heller ingen omkostninger for flere websteder. Så du kan spare timer (og potentielt hundreder af dollars) ved at læne dig på Arvixe for at hjælpe dig.

4. Ingen stigning i fornyelsespriser

Arvixe nikkel og klipper heller ikke nye kunder, når deres oprindelige plan udløber.

Tænk på det sådan:

Du går igennem al den smerte og lidelse for at finde en ny webhost lige nu. Du flytter dit websted, dit domæne og alt sammen. Du forudbetaler i et par år for at få den bedste pris.

Hvor sandsynligt er det nu, at du vil skifte værter igen, når din plan udløber? Chancerne er ikke meget sandsynlige.

Problemet er, at mange andre værter benytter lejligheden til at fordoble prisen lige under næsen. Du får den samme nøjagtige service, men betaler meget mere, fordi de ved, at du ikke vil skifte værter i slutningen af ​​dagen.

Arvixe gør imidlertid ikke dette. Din pris for fornyelse er nøjagtig den samme som de oprindelige omkostninger, du tilmeldte dig. Så det ser ud til, at Arvixe har dine bedste interesser i tankerne i slutningen af ​​dagen.

5. Masser af inkluderede sikkerhedsfunktioner (uden ekstra omkostninger)

Det endelige prisbedrageri, som de fleste webhostere kan lide at trække, er at hævde, at de tilbyder ekstra funktioner som SiteLock-sikkerhed eller daglige sikkerhedskopier.

Så på overfladen ser det ud til, at du får denne fantastiske værdi.

Bortset fra, når du tjekker ud, vil du indse, at næsten alle disse tjenester er udsalg, der let kan fordoble eller tredoble den samlede pris, før du kører dit kreditkort.

Endnu en gang bøjer Arvixe sig ikke mod disse tricks. De inkluderer alt fra DDoS-angrebssvar til netværksovervågning, firewalls, registrering af brute force og natlige opdateringer alt sammen gratis.

6. 45-dages pengene-tilbage-garanti

Sidst men ikke mindst har Arvixe en refusionspolitik, der ikke stilles spørgsmål. Det betyder, at du kan forudbetale i et par år for at få det bedste bang for dit sorteper. Og du kan prøve deres service i hele seks uger med relativt lille risiko.

Hvis du ikke er tilfreds med sidehastighedshastigheden eller oppetiden eller noget andet, skal du bare sige ordet, så får du dine penge tilbage.

arvixe pengene tilbageArvixe pengene tilbage-garanti

Husk, at disse restitutioner kun er tilgængelige til delt planer, forhandlere og VPS-hostingplaner. Dedikerede servere er ikke omfattet af denne klausul. Det er heller ikke administrationsgebyrer eller ekstra køb, som domænenavne. (Ingen anden vært inkluderer disse heller for det, det er værd.)

Ulemper ved at bruge Arvixe Hosting

Arivxes sikkerhedsindstillinger, avancerede planfunktioner og gratis domænenavn for livet udgør en overbevisende blanding af ekstramateriale til at hjælpe med at sætte dem over toppen.

Desværre er det det primære ydelsesområde for en webhost, der lader dem svigte. Se:

1. Over 7 sekunder belastningstider

Ud over dårlig oppetid kæmper Arvixe desværre også med deres sideindlæsningstider.

I løbet af de sidste 24 måneder var deres gennemsnitlige indlæsningstid 7280ms – dette er den værste belastningstid, vi så i vores testperiode med de andre værter.

Det er ikke et godt resultat, især i betragtning af hvor meget vigtige (men forsømte) siderhastigheder er for succes på dit websted.

For mange år siden så Google trafikken faldt 20% natten over, da der var en forsinkelse på 0,5 sekunder på siderne. Hvis et e-handelswebsted ikke indlæses fuldt ud inden for tre sekunder, mister de halvdelen af ​​deres trafik.

Sådan er kritisk webstedshastighed. Det påvirker anvendeligheden til det punkt, at det faktisk koster dig i tabte konverteringer.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig belastningstid:

Arvixe sidste 12-måneders detaljerede statistikkerArvixe gennemsnitshastighed 2019-2020 | Se statistikker

2. Svag kundesupport svar

Vores oplevelse med Arvixes kundesupport var snarere ikke god.

Kunderepræsentant blev tilsluttet inden for fem minutter, men svarene var langsomme, og nogle detaljer, som vi allerede har givet, blev totalt ignoreret. Så vi måtte gentage os selv og stille det samme spørgsmål to gange, indtil vi fik et svar, vi ledte efter.

Vores tidligere erfaringer med Arvixes support har også været negative (især med langsomme svartider).

arvixe live chat 1En hurtig chat med Arvixe kundesupport

3. Dyre planer & Prisfastsættelse

Arvixes laveste $ 7,70 pr. Måned lyder ikke så dårligt i lyset af den, indtil du er klar over, at det er to år, betalt fuldt ud på forhånd.

Vil du have en kortere periode? Selv måned til måned? Du betaler næsten det dobbelte af den oprindelige pris til $ 11 hver måned.

Det er dejligt, at de kaster et par nyttige ekstramateriale, som det førnævnte domænenavn for livet og ubegrænset båndbredde, for at opveje disse omkostninger. Det er dog stadig stejlt, især i betragtning af de præstationsproblemer, vi diskuterede ovenfor.

Oplysninger om Arvixe-priserDetaljer om Arvixe-prisplaner

4. Uacceptabelt-lav oppetid – 92,95%

I vores testperiode på 24 måneder gav vores ‘testsite’ på Arvixe en frygtelig oppetid.

Arvixe har en måde, der ligger under gennemsnitlig oppetidsproduktion de sidste 24 måneder, og kommer på 92,95%.

Sidste 12-måneders gennemsnitlig oppetid:

 • Januar 2020 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • December 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • November 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Oktober 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • September 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • August 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,98%
 • Juli 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Juni 2019 gennemsnitlig oppetid: 100%
 • Maj 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,99%
 • April 2019 gennemsnitlig oppetid: 99,96%
 • Marts 2019 gennemsnitlig oppetid: 94,61%
 • Februar 2019 gennemsnitlig oppetid: 82,18%

Arvixe sidste 24-måneders statistikArvixe gennemsnitlig oppetid | Se statistikker

5. SSL-certifikatudgifter ekstra ($ 25 / år)

Websteder i dag kræves praktisk talt for at bruge SSL-certifikater. Google Chrome, den mest populære browser online i dag, advarer aktivt folk fra at bruge bestemte websteder, der ikke har dem.

Alt i alt er det en god ting for alle. Det hjælper med at holde dine oplysninger sikre og sunde, mens du gennemser rundt.

Derfor vil masser af webhosts indeholde gratis SSL-certifikater i alle deres planer nu. Alle kan også få en gratis gennem Let’s Encrypt.

Men desværre kan du ikke få en gratis gennem Arvixe. De opkræver yderligere $ 25 pr. År for hver enkelt.

Arvixe-priser, hostingplaner & Hurtige fakta

Arvixe tilbyder fem klasser af hosting til at imødekomme mennesker med forskellige behov.

Vi nedbryder deres hostingplaner for dig:

Delt hosting: Deres delte hosting leveres med to hovedplaner:

 • PersonalClass: Denne plan koster $ 7,70 per måned. Det understøtter op til seks websteder.
 • PersonalClass PRO: Denne plan koster $ 11 per måned. Det understøtter ubegrænsede websteder.

Arvixe-prissætning 1Arvixe-prisplan 1

 • PersonalClass ASP: Denne plan koster $ 8,80 per måned. Det understøtter et websted og ubegrænset månedlig dataoverførsel.
 • PersonalClass ASP PRO: Denne plan koster $ 12,10 per måned. Det understøtter fem websteder og uovervåget månedlig dataoverførsel.

Arvixe-prisplan 2Arvixe-prisplan 2

Alle delte hostingplaner har ubegrænset båndbredde og ubegrænset lagerplads.

 • Gratis domæne? Ja.
 • Nem tilmelding: Tilmelding på en side. Nem tilmelding.
 • betalingsmetoder: Kreditkort, PayPal.
 • Skjulte gebyrer og klausuler: Ingen.
 • Upsells: Ingen opsalg.
 • Kontoaktivering: Øjeblikkelig aktivering.
 • Kontrolpanel og kontrolpaneloplevelse: cPanel til Linux-hosting og WebSitePanel til Windows-hosting.
 • Installation af apps og CMS’er (WordPress, Joomla osv.): Softaculous til et-klik installation af apps og CMS’er.

Anbefaler vi Arvixe Hosting?

Nej, det gør vi ikke!

Arvixe har lidt at lide. Vi kan godt lide sikkerhedsindstillinger og daglige sikkerhedskopier. Den ubegrænsede båndbredde og opbevaring er nyttige, typisk kun set på dyrere planer andre steder. Et gratis domænenavn for livet er en meget flot touch.

Men vi kunne bare ikke komme forbi deres dårlige præstationer inden for de primære tre ansvarsområder for en webhost.

Deres oppetid var den laveste af det, vi har set i de sidste 24 måneder, og deres indlæsningstid for sider var meget langsom, hvilket kan have negativ indflydelse på mere end blot din besøgende’s oplevelse (også din lommebog).

Deres kundeservice var bare ikke god nok.

Selvom de måske har været en stor vært for mange år siden, ligner de nu tæt på andre EIG-mærker, vi er stødt på, der er afhængige af deres omdømme og husholdningsnavne (mens deres præstation fortsat bliver dårligere med tiden).

Du ville have det bedre med at tjekke vores toppresterende værter her for at finde mere pålidelige og billigere værter.

Nogen erfaring med Arvixe? Efterlad en kommentar nedenfor. Vi glæder os over alle – gode eller dårlige anmeldelser – så længe de er ærlige og gennemsigtige.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author