A2 Hosting Review – En af de bedste canadiske webhosts

Cloud computing-landskabet er et overfyldt sted. Overalt hvor du ser, er der et nyt firma, der dukker op og tilbyder at være vært for dit websted til en lavere pris, men med hurtigere hastigheder og højere pålidelighed …… Spørgsmålet er, kan du stole på dem?

Det er her vi kommer ind – vi tilbragte det sidste år og en god del af 2017 med at analysere webhosts fra forskellige steder overalt i Canada. Vi knuste dataene og samlet vores resultater for at vælge vores foretrukne. Et af vores top valg er et lille hostingfirma kaldet A2 Hosting, som ikke har et enormt omdømme, men alligevel giver en stor værdi for pengene.

a2 hosting logo

A2 Hosting har faktisk eksisteret i lang tid. Virksomheden startede i 2001 af CEO Bryan Muthig, en tidligere Unix SysAdmin. Dette var tilbage i internetets urrrrly-dage og har forblevet et uafhængigt ejet selskab siden den tid. Det opstod som et hobbyprojekt fra en enkelt systemadministrator og er nu vokset til en højdrevet hostingløsning til kunder i alle størrelser.

A2 Hosting’s platform kører på et sæt af tre store datacentre, der ligger i Michigan, Amsterdam og Singapore. I betragtning af nærhed til Canada har vi kørt hovedparten af ​​vores test gennem Michigan-datacenteret.

Vi har lanceret over 50 webprojekter på A2 Hosting-infrastruktur for at køre og måle testene til denne gennemgang af A2.

Hvor hurtig er A2 Hosting?

gepard super hurtigDer nægter det ikke A2 Hosting tilbyder nogle af de hurtigste hastigheder på Internettet i dag.

Ifølge deres hjemmeside er deres gennemsnitlige ydelse op til 17,6 gange hurtigere end deres bedste konkurrenter. Det er udfordrende at bekræfte det nøjagtige krav, men i de test, der blev udført af Hosting Canada, vurderede vi A2 Hosting’s ydelse til at være utroligt hurtig.

Og når det kommer til at få synlighed på internettet, enten for små blogs eller websteder til små virksomheder, er hastighed måske den mest kritiske faktor. Hvis dine websider ikke indlæses hurtigt nok, vil besøgende være tilbøjelige til at lukke deres browserfane og flytte til en anden mulighed. Opretholdelse af høj ydeevne på dit system vil sikre dig at holde dine brugere glade.

Som nævnt fungerede vores hastighedstest med A2 Hosting ret godt sammenlignet med anden konkurrence. Når du kører nye webprojekter gennem deres Michigan-datacenter, den gennemsnitlige responstid kom ind på et lyn 222 ms.

Dette måler det nøjagtige tidspunkt, det tager for serveren at modtage en anmodning fra en brugers browser og levere det krævede HTML-indhold tilbage til brugeren. Sådanne hurtige hastigheder sætter A2 Hosting i samme kategori af tophostingtjenester som vores andre topvalg.

Bedst af alt var, at A2 Hosting’s responstidsresultater var ens på tværs af alle vores teststeder, som omfattede de største canadiske byer Montreal, Toronto, Vancouver og Winnipeg.

Du kan se live tracking her. Læs mere om vores 4-trins forskningsproces her

Hvordan er A2 Hosting så hurtig?

Du spekulerer måske på, hvad præcis vores hastighedstestresultater betyder, og hvordan kan A2 Hosting hoppe så langt foran så mange konkurrenter, især i betragtning af at de stadig er en relativt lille operation.

Svaret ligger i arkitekturen på deres platform, som drager fordel af effektiviteter, der direkte kommer deres kunder til gode.

For det første er der begrebet Delte hostingressourcer. Alle skyfirmaer ejer eller lejer plads med massive datacentre, og inden for disse placeringer er fysiske stykker hardware som CPU’er, harddiske og netværksudstyr. Sammen danner de en platform, der kan opdeles i forskellige enheder kendt som virtuelle maskiner.

Når du som sky-kunde vælger at være vært for et webprojekt hos en udbyder, lejer du faktisk computerkraft fra en af ​​disse virtuelle maskiner. Dette betyder, at dine data faktisk lever side om side af anden information, der ejes af enkeltpersoner eller virksomheder.

Ved at tvinge kunder til at dele disse skyressourcer kan en udbyder spare penge for sig selv, samtidig med at risikere nedsat ydelse og pålidelighed for deres kunder. Men i tilfælde af A2 Hosting skærer de ikke hjørner, når det kommer til ressourcer til delt hosting.

I stedet for at flette data så meget som muligt sammen med den samme hardware, de opretholder et lavt forhold mellem servere og kunder. Dette betyder, at din virtuelle maskine deles mellem færre mennesker og holder mere computing og netværkskraft for sig selv. Derfor er virksomhedens påstand om at være 20 gange hurtigere end andre hostingmuligheder.

Derudover bruger A2 Hosting brug af den nyeste Content Distribution Networks (CDN) -teknologi og kraften i cache. Hvad dette betyder er, at A2 Hosting kan udnytte netværket mellem deres tre datacentre i USA, Europa og Asien for at betjene deres kunder så hurtigt som muligt.

Når vi kører vores egne test inden for den canadiske grænse, opretter vi logisk forbindelse til A2 Hosting’s servere i Michigan, da de er tættest på os med hensyn til fysisk nærhed.

Men da du ønsker, at dit websted skal være hurtigt fra overalt i verden, A2 Hosting sporer hvor dine besøgende befinder sig og forbinder dem til det nærmeste datacenter, hvilket sikrer, at websiden indlæses så hurtigt som muligt.

Cache sparer også tid, når du arbejder på skymiljøer. Hvis data på dit websted ikke konstant ændres eller opdateres, kan A2 Hosting gøre brug af cache og rutinemæssigt sende besøgende til en gemt kopi af dit indhold. Regelmæssigt, de tjekker med den virtuelle maskine for at se, om nye data skal vises eller ændres.

Vores historiske data om A2 Hosting’s ydelse går flere måneder tilbage, og du kan finde de gennemsnitlige sider for indlæsning fra 2018 nedenfor:

 • Maj gennemsnitlig hastighed: 209ms
 • April gennemsnitshastighed: 218ms
 • Gennemsnitlig hastighed i marts: 199ms
 • Februar gennemsnitshastighed: 211ms
 • Januar gennemsnitshastighed: 224ms
 • December gennemsnitshastighed: 276ms

Samlet set en virkelig stærk præstation. Mere information kan også findes på vores forskningsside.

Hastighed er kritisk for et webhostingfirma, men det mister sin værdi som en salgsfunktion, hvis platformen ikke er konstant stabil. Hvad vi taler om her er ideen om oppetid.

Uptime bruges til at beskrive den procentdel af tid, et websted er tilgængeligt og fungerer for eksterne besøgende. Det modsatte kaldes nedetid, som måler den tid, webstedet er nede og ikke tilgængeligt.

Hvis dit websted er bundet til din virksomhed eller en anden professionel indsats, bør oppetid være meget for dig. Selv minutter af Nedetid kan være ekstremt dyrt og skade dit omdømme blandt brugere og besøgende. Med hastighederne i dagens moderne internet har folk lidt tålmodighed til langsomme eller ikke-reagerende websteder.

Så kan du stole på A2 Hosting, når det kommer til stabilitet og pålidelighed? Hosting Canada siger ja, baseret på vores måneders test i deres amerikanske datacentre. Uptime beregnes som en procentdel af de tilgængelige timer divideret med de samlede timer. Ingen server kan realistisk opnå 100% oppetid, men satser over 99% indikerer stærk ydelse.

Vores A2 Hosting-test var i gennemsnit oppetid på 99,8%, hvilket betyder, at deres servere kun var nede eller utilgængelige i .2% af tiden. Det svarer til blot 17,5 timer i løbet af et helt år. Det betyder, når det gælder oppetid, A2 sammenlignes positivt med andre topindstillinger som Bluehost og HostGator.

Her er de historiske data om A2 Hosting’s oppetidspræstation:

 • Maj oppetid: 99,9%
 • April oppetid: 99,9%
 • Optid i marts: 99,98%
 • Februar oppetid: 99,96%
 • Januar oppetid: 99,99%
 • December oppetid: 98,92%

Som du kan se, er A2 Hosting’s servere pålidelige året rundt, selv gennem den brutale canadiske vinter. Når du læser dette, sporer vi alle vores top hosting-valg med hensyn til oppetid, og dataene er tilgængelige for dig, hvis du gerne vil tjekke dem.

A2 Hosting Support Review

De fleste hostingfirmaer tilbyder et vist niveau af teknisk support til betalende kunder, men det kan variere meget og ofte være temmelig mangelfuldt. Flere og flere udbydere er afhængige af vidensbaser og tekstbots for at besvare spørgsmål snarere end faktiske mennesker.

A2 Hosting er dog anderledes, da de tilbyder live-hjælp 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Du kan komme i kontakt med repræsentanter direkte over telefonen eller i online chat. De accepterer også spørgsmål via e-mail, der indføres direkte i deres supportbillet-system. Her er et skærmbillede af, hvordan deres chat-system ser ud:

a2hosting chat support2

A2 Hosting giver også deres kunder en række ekstra funktioner, der hjælper med at gøre dit websted endnu bedre og mere sikkert. Disse er alle gratis og leveres med en af ​​A2 Hosting’s planmuligheder. Betragt dem som et andet incitament til at grøfte din nuværende webhost og skifte.

Til at begynde med giver de deres kunder gratis sikkerhed og forhindring af hack, og det er især vigtigt, hvis du kører en masse web-plugins eller vil være vært for et WordPress-sted. De bruger et system kaldet “HackScan Protection” til konstant at overvåge sikkerheden på din konto og holde ubudne gæster ude.

Derudover kommer et gratis SSL-certifikat, der vil gøre alle forbindelserne mellem A2 Hosting’s servere og dine brugere fuldt krypterede. SSL-certifikater kan koste virksomheder meget på årsbasis, men A2 Hosting bruger Let’s Encrypt-systemet og gør det hele gratis for dig. At have et SSL-certifikat er afgørende for enhver lille virksomhed, der planlægger at sælge via internettet eller gemme brugerens private oplysninger.

Chancerne er, at du måske har et websted, der allerede er vært andetsteds, men er interesseret i at flytte det til en bedre platform som hvad A2 Hosting kan tilbyde. Intet problem, fordi A2 Hosting tilbyder gratis migrationshjælp for at få alle dine filer og webkonfiguration flyttet til deres servere. Derudover tænder de for automatisk sikkerhedskopiering for at reducere din risiko og hjælpe dig med at komme dig efter datatab.

A2 hosting-pakker – som er den rigtige for dig?

I gennemsnit er A2 Hosting’s priser lidt højere end hvad du finder fra andre virksomheder.

Men vi mener, det er det værd – de tilbyder god værdi for pengene, især da du kan vælge mellem pakker og vælge den plan, der fungerer bedst til dit budget.

Her er en oversigt over deres pakkepriser:

A2 Hosting tilbyder tre plantyper: Lite, Swift og Turbo. Lite-planen er god til små projekter eller hobbywebsteder, da den fungerer med et enkelt domæne og inkluderer begrænset brug af database og e-mail.

Ved at opgradere til Swift-indstillingen får du ubegrænsede databaser og kan administrere uanset hvor mange e-mail-konti du ønsker med dine domæner. Turbo-planen er rettet mod små virksomheder, da den inkluderer en site-accelerator, der hjælper med at gøre dine domæner op til 20 gange hurtigere.

A2 Hosting har muligheder for hosting af virtuel privat server (VPS). Med et VPS-abonnement får du fuld adgang til et helt computermiljø på en virtualiseret platform. Dette kan være kritisk for større virksomheder, der har brug for at køre deres egen software og foretage komplekse konfigurationsændringer til deres webprojekter.

Husk, at A2 Hosting tilbyder en 30-dages problemfri refusionspolitik:

”Hvis der indsendes en anmodning online om øjeblikkelig aflysning inden for de første 30 dage, der udstedes en fuld refusion. ”

Dette er, for at være ærligt, uhørt i hosting-rummet, som er kendt for luskede regninger og forsøger at holde kunderne “på krogen”.

Sådan tilmelder du dig A2 Hosting

Canadiske kunder kan starte en A2 Hosting-konto lige fra deres hjemmeside. Tilmeldingsprocessen er ret let uden skjulte gebyrer eller andre tricks. De understøtter også en række månedlige betalingsmuligheder, herunder kreditkort, PayPal, postanvisning eller bankoverførsel.

A2 Hosting kører også ofte specialtilbud eller salg, som du kan låse ind til en månedlig sats i et helt år.

Når din A2 Hosting-konto er åbnet, kan du starte dit nye projekt med et enkelt klik. Hvis du vil overføre data fra en anden platform, hjælper de med det, eller du kan starte fra bunden og bruge deres webdesignværktøjer.

A2 Hosting garanterer, at dit websted vil være tilgængeligt med over 99% oppetid, og hvis du ikke er tilfreds eller de ikke rammer det uptime-nummer, får du dine penge tilbage.

For at opsummere tingene, vi har fundet A2 Hosting som et kvalitetsselskab der tilbyder pålidelig, stærk ydelse og support.

Når det kommer til at vælge en webhost, har vi fundet dem at være et godt valg for canadiske brugere, uanset hvor du befinder dig i landet.

Ofte stillede spørgsmål

Hvem ejer A2 Hosting?

Virksomheden ejes af Bryan Muthig. Han grundlagde virksomheden i 2001 som Iniquinet.

Hvor er A2 Hosting placeret?

Der er servere placeret i Michigan, Arizona, Amsterdam og Singapore.

Hvad er forskellen mellem Linux og Windows hosting?

Alt det betyder, er hvilket operativsystem, der kører på de servere, virksomheden bruger. Linux er det mest populære på servere, så det har flere funktioner, og de fleste webdesignere foretrækker Linux-baseret webhosting. Den eneste gang Windows giver mening er, hvis der er specifikke Windows-applikationer, der skal bruges.

Hvordan kan jeg fortælle, hvem der er vært for et websted?

Der er visse værktøjer på internettet, der kan hjælpe med det, såsom Hosting Checker.

Du vil måske også syntes om:

 • Bedste Webstedsbygger

Referencer og billedkreditter:

 • Offreee.com
 • Vendasta.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author