7 bedste værktøjer og tjenester til overvågning af websteder (gratis og betalt)

overvågning af hjemmesidens ydelseØnsker du at holde øje med dit websteds præstation?

Måske vil du se, om du virkelig får den 99,99% oppetid, som din webhostingudbyder lovede?

Eller måske er du bekymret for, at dit websted ikke er hurtigt nok?

Nå, hold op – vi har en løsning til dig. Det er her webstedsovervågningstjenester kan være nyttige. Med disse værktøjer kan du se, hvor dit websteds stærke og svage punkter er, hvilket hjælper dig med at forbedre dit websted og øge konverteringsfrekvensen. Fantastisk, he?

Nedenfor ser vi på nogle af de bedste GRATIS og BETALTE overvågningstjenester for websteder, som du kan begynde at bruge med det samme. Vi tog en fridag og besluttede testen alle sammen.

Lad os grave dig ind.

7 bedste webstedsovervågningstjenester

1. StatusCake (gratis version tilgængelig)

StatusCake-interface* StatusCake brugergrænseflade

 • Omkostninger: 0 $ / mo (inkl. 10 skærme, 5-minutters overvågningsintervaller)
 • Præmie: 66,66 $ / mo årligt (inkl. 300 skærme, 30 sekunders overvågningsintervaller)

StatusCake har også en “Superior Plan” for 20,41 $ / mo og den inkluderer 100 skærme med 15-minutters testintervaller. Hvis du tilmelder dig deres betalte planer årligt, får du to måneder gratis (for livet!).

StatusCake er et let at bruge overvågningsværktøj, og det leveres med en masse gode funktioner som:

 • Sidehastighedstest (gratis plan inkluderer 1 test hver 24 timer)
 • Globale testplaceringer (de har 48 placeringer i 28 lande)
 • Domæneovervågning (kun med betalte planer)
 • Serverovervågning (kun med betalte planer)
 • SSL-certifikatovervågning (kun med betalte planer)

Du kan tilmelde dig deres gratis plan (intet kreditkort nødvendigt) og begynde at teste dit webstids oppetid og hastighed med det samme.

StatusCake tjekker dit websted hvert 5. minut og advarer dig, hvis der er nogen nedetid via e-mail eller integrationer med en tredjepart-app som Zapier. StatusCake hjælper også med rodårsanalyse, så du ved, hvorfor problemet blev forårsaget. Desuden får du med deres gratis plan at teste indlæsningstid for websidens side (1 test hver 24. time).

Samlet set er StatusCakes betalte planer stablet op med flere godbidder, men deres gratis version er bestemt værd at prøve. Og hvis du vil opgradere din plan, leveres deres betalte planer med en 7-dages prøveversion.

2. DotCom-Monitor (30-dages gratis prøveversion)

DotCom-Monitor præstation dashboard* DotCom-Monitor brugergrænseflade

 • Koste: $ 1,99 / mo pr. Mål (min. 10 mål, 30 overvågningssteder, 5-minutters kontrolfrekvens)
 • Præmie: $ 19.99 / mo (10 opgaver, 5-minutters kontrolfrekvens)

DotCom-Monitor har fire platforme, og hver har pakker med kombinationer af forskellige overvågningsopgaver. Pakker er opdelt i to dele, hyppigheden af ​​overvågning og antallet af opgaver. Så for eksempel koster deres webservices-platform, der leveres med mindst 10 mål inklusive 5-minutters testfrekvens, dig $ 19,99 / mo (Premium-pakke) og en 1-minuts testfrekvens med 10 opgaver er $ 39,98 / mo (Platinum-pakke ).

Du kan prøve hele platformen gratis i 30 dage for at se, hvilke funktioner og løsninger der bedst passer til dine behov. Efter 30 dage kan alle planer tilpasses fuldt ud, og du betaler kun for det, du bruger.

DotCom-Monitor blev grundlagt i 1998, og i øjeblikket bruger over 25.000 kunder deres tjenester. De var det første firma, der introducerede 1 minuts overvågning.

DotCom-Monitor-webstedets overvågningstjeneste inkluderer alle de nøglefunktioner (transaktion, FTP, e-postserverovervågning, oppetidsrapport, realtidsdashboards osv.), Der er nødvendige til ydeevne analyse af webside. De bruger ægte browsere fra skyen til performancecheck og giver dig besked, hvis der opdages problemer via e-mail, SMS og telefon.

Det er et let at bruge overvågningsværktøj, og du får bestemt den bedste værdi for pengene.

3. Montastic (gratis version tilgængelig)

Montastisk overvågningsservice* Montastic brugergrænseflade

 • Omkostninger: $ 0 (inkl. 9 skærme, 30-minutters overvågningsintervaller)
 • Præmie: $ 49 / mo (inkl. 500 skærme, 5-minutters overvågningsintervaller)

Der er også en række forskellige planer mellem den gratis konto og $ 49 / mo-kontoen. Du kan vælge funktionerne afhængigt af din virksomheds størrelse og behov.

Montastic er et andet værktøj, der er populært blandt webmastere, der søger en gratis løsning. Selvom det er temmelig grundlæggende, er det nyttigt for enkeltpersoner og mindre virksomheder, der simpelthen ønsker at blive advaret, når deres websted går ned. I modsætning til andre udbydere på listen har Monastic ikke nøjagtigt et instrumentbræt – de holder det meget grundlæggende og enkelt med kun underretninger, når noget går galt.

Montastic tjekker ind på dit websted hvert 30. minut, hvilket ikke nødvendigvis er stort i forhold til de fem minutters intervaller, der tilbydes af andre gratis tjenester, men du kan opgradere for at få hyppigere intervaller og URL’er til at overvåge.

Montastic sender dig en e-mail både når dit websted går ned, og når det kommer op igen. Du kan også se nøgleordets tilstedeværelse eller fraværsverifikation på en webside; det giver support til ethvert portnummer; og det indeholder widgets til Mac, Windows og Android.

Selvom Montastic ikke er så kraftig som nogle andre webstedsovervågningsværktøjer derude, leverer den nok funktioner til at gøre det gratis service værd for små steder, der muligvis ikke har brug for ekstra muligheder.

Pingdom-overvågningstjeneste* Pingdom-brugergrænseflade

4. Pingdom (14-dages gratis prøveversion)

 • Omkostninger: $ 42,12 / mo (inkl. 50 skærme, 1 minuts overvågningsintervaller, offentlig status side)
 • Præmie: $ 228,25 / mo (inklusive 250 skærme, ubegrænset måneders logfiler, 1 minuts overvågningsintervaller, adgang til flere brugere og siden med offentlig status)

Der er en anden plan mellem kontiene Standard og Premium (Professionel). Den avancerede pris er $ 82,45 / måned og inkluderer 80 skærme. Pingdom tilbyder også en virksomhedsplan, der tilbyder fra 500.000 til 5 millioner sidevisninger om måneden.

Hvis folk ikke kan få adgang til dit websted på bestemte punkter i løbet af dagen, mister du salg og placering af søgemaskiner. Desværre kan du ikke manuelt overvåge dit webstids oppetid på alle tidspunkter, og det er her Pingdom’s værktøjer er nyttige.

Selvom Pingdom tilbyder nogle gratis værktøjer, såsom en webstedshastighedstest, hvor det virkelig skinner, er det i sine premium-funktioner. Pingdom kan hjælpe dig med at analysere dit webstids oppetid og ydeevne ved at teste dit websted fra servere over hele verden og advare dig, hvis der er et problem.

Pingdom hjælper dig også med at forbedre brugeroplevelsen ved at levere feedback fra virkelige brugere og analysere ydelsesfaktorer som webstedshastighed. De hjælper dig også med at finde frem til årsager til problemer for at hjælpe dig med at løse dem hurtigt.

Generelt er det et kraftfuldt, pålideligt værktøj for mindre virksomheder på et budget, men nogle brugere klager over, at det lægger lidt vægt på mobiltrafik, har upålidelige SMS-kapaciteter og mangler overvågningsservere i Asien-Stillehavet. Vi bruger også Pingdom til at overvåge de bedste hosting-udbydere.

5. Ny relikvie (14-dages gratis prøveperiode)

Ny opsætningsside for relikvier* Ny opsætningsside for relikvier

 • Omkostninger: $ 12,50 / mo (for virksomheder med mere basale overvågningsbehov)
 • Præmie: $ 25 / mo (for virksomheder med mere avancerede overvågningsbehov)

Der er ingen grænser for skærme og prisfastsættelse er afhængig af antallet af værter eller miljøstørrelsen.

New Relic er en skybaseret software, der hjælper brugere med at spore deres websted og applikationspræstationer. Deres teknologi leveres i en software som en service (SaaS) -model. Virksomheden er mest kendt for sine applikationsevneovervågningsevner (APM), men det tilbyder også andre tjenester som infrastruktur, browser og syntetisk overvågning, som du kan kombinere sammen med APM.

New Relic understøtter 8 sprog: Ruby, PHP, Java, Microsoft.NET, Python, Node.js, C SDK og Go. For at begynde at overvåge en applikation på et af disse sprog skal du installere en af ​​de ovennævnte agenter.

Deres APM-overvågning analyserer din applikations ydelse som oppetid og hastighed og sender dig fejlrapporter, hvis der opstår problemer. New Relic inkluderer databaseovervågning af målinger, filtrerbar fejlanalyse og spor. De leveres også med responstid, gennemstrømning (anmodninger pr. Minut gennem applikationen) og fejlprocent (procentdel af fejl over en bestemt tidsperiode for din app).

New Relic er bestemt et stærkt overvågningsværktøj, men det kan være vanskeligt at navigere mellem forskellige tjenester og hvordan de fungerer sammen, især sammenlignet med andre overvågningsfirmaer som StatusCake eller Montastic. Du kan dog tjekke og prøve deres tjenester gratis 14 dage uden nogen forpligtelse.

6. Uptime Robot (gratis version tilgængelig)

uptime_robot* Uptime Robot brugergrænseflade

 • Omkostninger: $ 0 (inkl. 50 skærme, 2 måneders log, 5-minutters overvågningsintervaller)
 • Præmie: $ 129 / mo (inklusive 1000 skærme, 24 måneders logfiler, 1 minuts overvågningsintervaller og 160 SMS-kreditter)

Du kan vælge en Premium Plan, der leveres overalt mellem 50 til 20.000 skærme. Hver plan leveres også med et højere antal SMS. Jo højere antal skærme, desto højere er omkostningerne.

Hvis du leder efter en helt gratis løsning, er Uptime Robot et godt sted at starte. Det blev lanceret i 2010, da dens udviklere begyndte at skabe et gratis værktøj til alle. De lover, at det fortsat vil være gratis, med priser kun tilføjet for alle premiumfunktioner, de udvikler i fremtiden.

Dette værktøj tjekker ind på dit websted hvert femte minut og advarer dig, hvis der er nogen nedetid. Selvom det fungerer godt, mangler det de større operationer, du ser med premium-indstillinger. For eksempel har Uptime Robot hovedovervågning i Dallas, USA, med et par andre spredt over hele verden, men premiumovervågningsværktøjer har typisk 40-50 serverplaceringer til at overvåge og verificere dit websteds nedetid.

Når du tilmelder dig en gratis konto, får du også to måneders logfiler, så du kan følge med på, hvordan dit websted har ændret sig over tid. Du kan også overvåge op til 50 websteder gratis.

Uptime Robot er et godt værktøj til rådighed uden omkostninger for dig, selvom nogle brugere klager over de begrænsede funktioner, såsom ingen manuel alarmtest. Du får heller ikke indblik i sidehastighed som med nogle betalte webstedovervågningsværktøjer.

7. Monitis (15-dages gratis forsøg)

Monitis.com brugergrænseflade* Monitis.com brugergrænseflade

 • Omkostninger: $ 1,20 (inkl. 1 monitor, 24 timers log, 1 minuts overvågningsintervaller)
 • Præmie: $ 120 / mo (inkl. 100 skærme, 3 overvågningssteder, 1 minuts overvågningsintervaller)

Hvis du tilmelder dig deres årsplan, får du 20% rabat.

Du kan tilpasse din egen plan ved at vælge blandt nedenstående funktioner. Derfor kan planer variere alt fra cent op til hundreder af $$$ pr. Måned. Det afhænger virkelig af dine behov, hvad du vil opnå og din viden og evner.

Monitis.com er en alt-i-en IT-løsning baseret på skyen, der tjekker ind på dit websted hvert femte minut. Det kan prale af den bedste brugeroplevelse for dine besøgende og tilbyder en række webstedsovervågningsværktøjer, alle tilgængelige på et instrumentbræt. Dette værktøj er fyldt med funktioner, der gør det nemt at forudsige problemer, før de sker, og let løse dem, hvis de gør det. Med det kan du overvåge:

 • Hjemmeside oppetid: Spor oppetid, responstid og ydeevne fra flere steder overalt i verden.
 • Server sundhed: Registrer flaskehalse, før de opstår.
 • Netværkets ydelse: Overvåg multi-site netværk, og modtag meddelelser om eventuelle fejl.
 • Tilpassede beregninger: Tilpas dine unikke overvågningsbehov.

Monitis.com annoncerer, at du ved at bruge dens service kan forbedre oppetid, eliminere besvær, optimere brugeroplevelsen og udvide din kundebase. Plus, det er tilgængeligt på engelsk, portugisisk, spansk og tysk.

Samlet set er det et fantastisk værktøj fyldt med adskillige funktioner.

Hvad er dommen? Hvilken skal vi vælge?

Der er virkelig ingen måde at sige, hvilken websideovervågningstjeneste der er bedre end de andre, fordi det hele afhænger af, hvad dine mål er med dit websted.

Fra vores erfaring er de bedste gratis muligheder sandsynligvis StatusCake og Uptime Robot. De har tilstrækkelig fleksibilitet / funktioner og kan overvåge dit websted i 5-minutters intervaller. Så hvis du bare tester farvandet og ikke er sikker på, om du virkelig har brug for et, skal du gå videre og prøve dem.

Det mest pang for det penge, du sandsynligvis får fra DotCom-Monitor, men vi elsker Pingdom-brugergrænsefladen mere, så det er helt op til dig.

En ting er sikkert – Premium overvågningsværktøjer til websteder vil tilbyde flere funktioner og pålidelige data, der hjælper dig med at forbedre dit websted. Hvis du er seriøs omkring overvågning af websteder, skal du oprette et budget, så du kan drage fordel af disse værktøjer.

Vi siger dog ikke, at de gratis værktøjer er dårlige. Faktisk er de gode, hvis du ikke har brug for alle klokker og fløjter. Du kan starte med et af de gratis værktøjer, der er nævnt her, og hvis du føler, at du har brug for et kig på det “større billede”, skal du overveje en premiumplan til overvågning af dit websteds ydelse.

Har du brugt noget af værktøjerne ovenfor? Fortæl os det ved at efterlade en kommentar ��

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author