4 bedste dedikerede værter i 2020 (mest pålidelig oppetid og hastighed)

For den gennemsnitlige blogger eller ejer af mindre virksomheder er opgradering til en dyre dedikeret server den ultimative øvelse inden for futilitet.

Det er som at tage et nyt års opløsning for at komme i en forbløffende form og derefter annullere dit gymnastikmedlemskab i februar og sprænge $ 2.000 på den seneste muskelvækst eller kosttilskud. ��

Du vil ikke gøre nogen fremskridt, og du vil bare miste en masse penge i processen.

Hvis du kører et websted, der genererer en betydelig mængde trafik (siger mere end 50.000 unikke visninger / måned), kan en dedikeret hostingtjeneste imidlertid være forskellen mellem at køre en lynhurtigt, brugervenligt og vildt rentabelt sted… eller lider under så mange problemer med dit websteds ladetid og sikkerhed, at dine brugere sprang hurtigere en filmstjerne med en invitation til en af ​​Harvey Weinsteins fester (for tidligt?)

Hvis du kører et meget trafikeret forretningswebsted, er dedikeret hosting ikke bare en god idé, det er alt andet end obligatorisk.

Den rigtige dedikerede hosting-service vil sikre, at dit websted forbliver sikkert fra hackere og garanterer, at dine seere kan få adgang til det indhold, de har brug for i tide hver gang.

(For dem af jer, der lige er begyndt og er på udkig efter at købe hosting på entry level til din blog eller freelancer-webside, kan du tjekke vores anbefalinger til de bedste lavpris-webhostingtjenester.)

Jeg vil tage et par minutter på at forklare, hvordan vi har gennemgået disse værter, og hvad du skulle kigge efter i en dedikeret hostingtjeneste, men før jeg gør det, her er en hurtig PSA for jer, der har travlt …

jeg forstår det.

Den gennemsnitlige voksen har nu et opmærksomhedsspænd, der er omkring 8 sekunder (mindre end for en guldfisk), og du har sandsynligvis steder at være og tweets til at kvitre (eller dog siger børnene det i disse dage), så jeg vil bare skære til jagten.

Hvis du leder efter bedst dedikeret webhostingstjeneste, så vil du være med Kinsta. Tjenesten er indstillet på Google Cloud Platform, som giver mulighed for brandende hastigheder og absurd optimering. Dette er for virksomhedsejere, der ønsker det bedste for deres virksomhed.

Hvis du vil spare et par dollars, er den bedste mulighed SiteGround. Årsagen er enkel, de har de hurtigste datacentre, en metrisk bådbelastning med gratis opgraderinger, der kan spare dig for mere end $ 300 / år sammenlignet med andre værter, upåklagelig support 24/7, og GRATIS overførsler, sikkerhedskopier, SSL-certifikater og hacking-beskyttelse.

HVORDAN OVERSIGT VORES VÆRTER

Vi tester grundigt hvert eneste hostingfirma og ser på alt fra oppetid til hastighed til sikkerhed til support. For at få en fornemmelse af vores top-til-bund testproces, tjek resten af ​​vores Canadiske anmeldelser af webhosting.

For at give dig Cliff Note-versionen kører vi et udviklingsteam, der bygger og vedligeholder klientwebsteder og i løbet af det sidste årti, vi har bygget mere end 900 websteder som vi stadig administrerer hosting i dag.

Med vores projekteres levetid har vi unik adgang til data og oppetidsposter for en lang række værter, som de fleste gennemgangsfirmaer simpelthen ikke har. Du kan se live tracking her. Læs mere om vores 4-trins forskningsproces her.

Matematik-guiderne her har været venlige nok til at sammensætte nogle grafer og statistiske analyser for os, så vi kan dele alle disse oplysninger med dig for at hjælpe dig med definitivt at beslutte den rigtige hostingtjeneste til dine behov.

HVAD TIL AT SE I EN GODT DETICERET BEDRIFTSJENESTE

Uanset om du driver en fuldtidsblog, en stor eCommerce-butik eller en stor trafikwebsted, er mærkerne for en god dedikeret hostingtjeneste de samme (ikke at bekymre dig, alle vores anbefalinger opfylder disse kriterier med flyvende farver)

Nemlig at du vil kigge efter en vært med:

 • �� Gratis SSL (sikkert socketlag)
 • �� Gratis sikkerhedskopier
 • �� Stærk oppetid og lav nedetid
 • �� 24/7 kundesupport
 • �� Sikkerhedsfunktioner og bonuser

Jeg vil kort dykke ned i hver af disse og forklare i detaljer nederst i gennemgangen.

Bedste dedikerede webhost i Canada

1. KINSTA

BEDSTE PREMIUM HOSTING-VALG TIL BEDSTE I KLASSEHASTIGHED ($ 30-60 / måned)

Siteground-logoIndlæsningstid: 520Ms
Uptime: 99,9%
Koste: $ 600,00 / mo
Support: Live chat

 • HASTIGHED

  Kinsta er besat af at skabe den hurtigste hostingarkitektur for deres kunder. De bruger teknologi på topniveau for at sikre, at din webside indlæses til latterlige priser.
  De bruger en næste generations infrastruktur – fra serverhardware til den software, de bruger.

  Google Cloud Platform driver hele operationen, og de har 19 datacentre over hele verden. Alt er på deres premium-netværk, der er specifikt designet til at minimere afstand og humle.

 • INGEN VERDIG BOLIG

  Det bedste ved Kinsta udover deres hastighed er deres latterlige sikkerhedsprocesser. De tjekker status for hver enkelt af deres websteder hvert andet minut. Din hjemmeside bliver kontrolleret 720 gange hver eneste dag for at sikre, at den er i gang.

  Kinsta sikkerhedskopierer dit websted hver eneste dag og har mulighed for at tage backup af dit websted hver sjette time. De har også en hackgaranti med konstant overvågning. Hvis der sker noget angreb, garanterer de en rettelse med øjeblikkelig prioritet.

KUNDE SUPPORT

Når du betaler for en premium service, får du bedre premium support. Kinsta leverer til det yderste med 24/7 support uanset hvor du er, WordPress-eksperter, en 100% opløsningsfrekvens og hurtige responstider.

Kinsta bruger Intercom, som er den bedste supportplatform for at sikre, at du får hjælp til det, du har brug for hjælp til. Hvis dit websted er ude af en eller anden grund, kan de endda have det igen og køre inden det tidspunkt, du indberetter.

2. SITEGROUND

BEDSTE SAMMENHÆFTIGHED TIL PRIS / HASTIGHED / OPTID & UNBEATABLE SUPPORT ($ 269,00 / måned)

Siteground-logoIndlæsningstid: 475Ms
Uptime: 99,99%
Koste: $ 269,00 / mo
Support: Live chat

Hvis du har gennemgået nogle af de andre anmeldelser på vores site, ved du sandsynligvis, at vi er STORE fans af SiteGround.

Vi har brugt dem i mere end 7 år, og i løbet af den tid har vi været vidne til virksomhedens udvikling fra dit gennemsnitlige “ho-hum” hostingfirma til et af tjenester på det højeste niveau på markedet.

I modsætning til nogle af de mere kendte navne (hoste Bluehost hoste) hviler de ikke på deres laurbær og er et af de eneste firmaer, der regelmæssigt opgraderer deres datacentre og servere for at sikre de højeste niveauer af hastighed og sikkerhed.

 • STOR OPTID: 99,95%

  Kommer varmt med en 99,95% oppetid, sikrer SiteGround, at dit websted forbliver i gang (næsten) hvert minut af året.

 • GRATIS SSL OG BACKUPS

  En god bonus, der sparer dig $ 60 / år (minimum) og sikrer, at du kan hvile let ved at vide, at dit websted er helt sikkert og regelmæssigt sikkerhedskopieret i det usandsynlige tilfælde af brud.

UBELIFTLIG KUNDESUPPORT

I en branche, der er berygtet for at yde beskidt kundeservice og halv-assed support, SiteGround står hoveder og skuldre over andre hostingfirmaer, leverer nogle af de mest lydhør og effektive kundeservice på planeten.

Seriøst… Vi er ikke imponeret over meget, men SiteGrounds kundesupport forbandede nær ved at sprænge vores sokker af.

3. A2 BOLIG

Fantastisk værdi for den pris, du betaler ($ 141 / måned)

A2 HostingIndlæsningstid: 601Ms
Uptime: 99,99%
Koste: $ 141,00 / mo
Support: Live chat

 • SUPPORT

  Efter at have sendt en række komplicerede supportbilletter og forespørgsler, blev vi (for at sige mildt) imponeret over, hvor hurtigt og effektivt A2s kundesupport var i stand til at håndtere vores “problemer”.

  Selvom de ikke er lige så lydhøre som SiteGround, er forskellen nominel (det kan tage dig maksimalt 20 minutter), og deres support er førsteklasses.

 • STOR SIKKERHED & GRATIS SSL

  Ligesom SiteGround kommer A2-hosting bevæbnet til tænderne med en overflod af sikkerhedsfunktioner og (selvfølgelig) et gratis SSL-certifikat.

  Med en gratis Cloudflare CDN, ny Relic Server Monitoring Setup og ‘Perpetual Security’, bliver du hårdt presset for at finde en mere funktionsrig hostingtjeneste til den pris, du betaler.

STOR OPTID & Lyn hurtige datacentre

Med 99,91% oppetid og 601ms webstedshastigheder leverer A2 Hosting nogle af hurtigste og mest pålidelige dedikerede hostingtjenester til de mest overkommelige priser. Dedikeret hosting er dyrt, der nægter det ikke.

Men til kun $ 141 / måned (mere end $ 1.200 / år mindre end SiteGround) giver A2 noget af det bedste bang til dit penge. Deres hastigheder og oppetider er ikke så imponerende som SiteGround; men i betragtning af den pris, du betaler, vil du være hårdt presset for at finde en udbyder, der tilbyder mere værdi.

4. HOSTGATOR

Super overkommelig service med fantastiske funktioner og oppetid

hostgatorIndlæsningstid: 601Ms
Uptime: 99,99%
Koste: $ 119,00 / mo
Support: Live chat

 • STOR OPTID, VED HURTIG

  Som med hver vært, vi hidtil har anbefalet, tilbyder HostGator kunder upåklagelig oppetid på 99,99% med dårlige hurtige belastningshastigheder. Til kun $ 119 / måned er de langt den billigste dedikerede hosting-service på markedet, og de vil sikre, at du får mest mulig værdi for din investering.

 • GOD SIKKERHED & GRATIS SSL

  Selvom de ikke har så mange godbidder og gratis funktioner som SiteGround eller A2, tilbyder HostGator stadig en overflod af avancerede sikkerhedsfunktioner, herunder: en gratis SSL (duh), DDoS-beskyttelse, et fuldt redundant netværk og 3-5 dedikerede IPv4 IP’er.

SUPPORT

Ligesom SiteGround og A2-hosting tilbyder HostGator nogle af de bedste kundesupporter i virksomheden. Selv når vi gennemgik deres mere basale hosting-tjenester (som du kan tjekke her), var kundesupporten førsteklasses.

Men med en dedikeret hostingpakke er deres kundesupport næste niveau. I det usandsynlige tilfælde, at du har problemer med din tjeneste, hjælper deres effektive supportteam dig med at komme tilbage og køre på kort tid.

SSL – SIKKET SOCKET LAYER BESKYTTELSE

Jeg ved, at dette lyder som noget futuristisk Star Trek crap, men en SSL er faktisk et ret simpelt koncept.

Et SSL eller sikkert socketlag opretter og krypteres “tunnel” fra den besøgende’s computer til din server. Inde i denne tunnel er al kommunikation og data sikkert beskyttet og fri for nysgerrige øjne.

Det er som om at skrive et brev på et kodet sprog, før det sendes til en ven.

Hvis du skrev brevet på almindeligt engelsk, kunne alle, der opfangede beskeden let se og bruge det, du skrev. Ved at “kryptere” dit brev garanterer du dog, at ingen udenfor vil være i stand til at dekryptere og forstå din besked.

Med Googles nylige opdateringer, disse certifikater er alle undtagen obligatoriske hvis du vil have enhver chance for at rangere dit websted efter konkurrencedygtige søgeord. Og hvis du behandler betalinger på dit websted, er dette et absolut MUST (de fleste hæderlige processorer accepterer ikke engang betalinger uden et aktivt SSL-certifikat).

Heldigvis, med en webhost af høj kvalitet (dedikeret eller på anden måde) kommer et SSL-certifikat gratis. Hvis et firma forsøger at få dig til at betale for dit certifikat (som den ubestridelige GoDaddy), skal du løbe for bakkerne.

Der er absolut intet behov for at betale for et SSL-certifikat, og ethvert selskab, der foregiver andet, slipper dig som en bandaid. Alle gode webhostingfirmaer tilbyder at opsætte din SSL gratis ved hjælp af en service kaldet Let’s Encrypt.

GRATIS BACKUPS

Cyberangreb er stigende, og de ser ikke ud til at aftage hurtigt.

Ved at bruge en webhost, der tilbyder daglige sikkerhedskopier, kan du dog sikre dig, at selvom dit websted er målrettet mod et ransomeware-angreb, vil du hurtigt kunne få dit indhold tilbage online uden at gå glip af et beat. (Stol på os, du vil IKKE sikkerhedskopiere dit websted manuelt hver dag.)

OPTID OG NEDTID

Uptime er, som navnet antyder, blot en måling af den tid, dit websted er online. Alt over 99% er anstændigt, og ideelt set ønsker du en hosting-service, der kan levere 99,95% oppetid eller bedre.

Nedetid (igen, som navnet antyder) er en måling af den tid, dit websted er nede eller ikke kan få adgang til.

Hvis du vil bevare et professionelt udseende med dine brugere, dette er en af ​​de største ting, som du vil undgå. Heldigvis, hvis du vælger en af ​​de tjenester, vi skal anbefale, vil dette være en saga fortid, og du kan nyde at tænde hurtige hastigheder, høj sikkerhed, og nominel nedetid.

DATA CENTER

Datacentre er den fysiske placering af den server, du bruger. Jo tættere datacentre er for dine slutbrugere, jo mindre afstand skal informationerne rejse, og jo hurtigere bliver dit websted.

Som sådan er det vigtigt at sikre, at de datacentre, du bruger, er tæt på dine slutbrugere (f.eks. I Toronto eller Montreal).

Verdens største datacentre

SUPPORT

Medmindre du tilfældigvis er en kodningsguide eller teknisk geni, du er går at have brug for forbløffende støtte for at sikre, at dit websted forbliver i gang og undgår potentielle hikke.

For dem af jer, der ikke har 22 år til at kamre gennem ofte stillede spørgsmål eller se lange YouTube-videoer, betyder det, at du ønsker en hosting-service, der yder kundesupport i høj kvalitet 24/7. Du ønsker at undgå virksomheder, der outsourcer deres support til Indien, eller som kun tilbyder deres brugere online billetter eller e-mail support.

En dedikeret server koster dig en smule øre, så du vil sørge for, at du har adgang til chat eller via telefonstøtte, så du kan få dine penge værd.

SIKKERHED

Hvis du er den type person, der mener, at det at bruge en bred vifte af stærke adgangskoder til dine online aktiviteter er “unødvendig”, er denne del hvis for dig.

Høj kvalitet på serverniveau sikkerhed mindsker i høj grad risikoen for, at dit websted bliver krænket af et DDoS- eller brute force-angreb og vil hjælpe med at sikre, at dine egne mangelfulde sikkerhedsstandarder ikke resulterer i den dårlige ødelæggelse af hele din online infrastruktur.

Sørg for at vælge en webhost, der giver dig DNS-beskyttelse, aktiv webstedsovervågning og andre avancerede sikkerhedsfunktioner.

Med alt dette ude af vejen, lad os dykke ned i de tre bedste dedikerede hostingtjenester i 2020 …

Afsluttende tanker

Selvom dedikeret hosting bestemt ikke er for alle, hjælper ovenstående tjenester dig med at strække dit budget og maksimere dine investeringer, så du kan hvile let, velvidende at dit websted fungerer ved maksimal kapacitet.

Selvom der er masser af andre dedikerede værter, der er ‘gode’, hos Hosting Canada, foretrækker vi kun storheder.

Vi håber, at denne guide har været hjælpsom, og som altid, hvis du har spørgsmål, bekymringer eller snarky bemærkninger (lad os faktisk overlade det til de amerikanske hostinganmeldelsessteder ��) … lad dem droppe i kommentarfeltet nedenfor!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste dedikerede serverhostingfirma?

Det bedste dedikerede serverhostingsfirma er Kinsta på grund af deres bedst i klassen hastigheder såvel som deres top-notch sikkerhed og kundesupport.

Hvad er dedikeret webhosting?

Dedikeret hosting er, når en server er afsat til et enkelt websted eller firma. Dette gør det muligt for alle serverens ressourcer at være tilgængelige for det ene firma.

Hvad er forskellen mellem dedikerede og ikke-dedikerede servere?

En ikke-dedikeret hosting-server betyder, at ressourcerne på den server eller servere, som din virksomhed bruger, deles. En dedikeret server tillader, at alle ressourcer på en server er tilgængelige for et firma eller et websted.

Du vil måske også syntes om:

 • Bedste Webstedsbygger

Referencer og billedkreditter:

 • Snipcart.com
 • ComingSoonWP.com
 • WeeblyTutorials.com
 • Hpc-Asia.com
 • SiteSelection.com
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author