3 Bedste forhandlervirksomheder for canadiere i 2020

Har du et webstedsudviklings- eller designbureau?

Er du på udkig efter at tjene en ekstra $ 1000 + / måned gør (næsten) intet arbejde overhovedet?

I så fald vil du lytte til det.

Nej, jeg taler ikke om en form for sleazy MLM-ordning, der kræver en investering på $ 2.000 på forhånd og resulterer i den uundgåelige fremmedgørelse af alle, som du holder kære (i det mindste … alle, der ikke ønsker at købe din crap).

Jeg taler om forhandler hosting.

Og det er måske bare det sejeste siden skivet brød (selvom jeg stadig er forvirret over, hvorfor det skulle være cool… det er bare brød?)

Hvad er forhandlerhosting, og hvorfor skal jeg pleje?

Forhandlerhosting er et relativt simpelt koncept, der kan generere en betydelig indtægt for dit digitale bureau med en nominel indsats.

Sådan fungerer det:

Lad os sige, at du i øjeblikket har en liste over 100 små webstedsklienter, som alle ønsker hurtige, pålidelige og brugervenlige webhostingtjenester. Da de allerede kender, kan lide og stole på dig, fordi du (forhåbentlig) hjalp dem med at designe et fantastisk og intuitivt websted, vil de naturligvis være mere tilbøjelige til at købe deres hosting igennem i stedet for at bruge en mainstream vært.

Så du går over til en af ​​de forhandlere, vi er ved at anbefale, og du køber en hostel-pakke, der giver dig adgang til 600 GB båndbredde og et ubegrænset antal domæner for kun $ 20 / måned.

Du kan derefter gå og tilbyde dine hostingtjenester til en rimelig pris på for eksempel $ 10 / måned (forudsat at det pågældende websted kun bruger 6 GB båndbredde), hvilket tjener dig i alt nettoresultat på $ 980 / måned for at gøre… ja næsten intet.

Temmelig sej, ikke?

Vi tror det.

Og for at hjælpe dig med at begynde dit skridt ind i verdenen med at generere passiv indkomst gennem forhandlerhosting, har vi udarbejdet denne hurtige guide til at hjælpe dig med at bestemme nøjagtigt, hvad du skal kigge efter i en forhandlerudbyder såvel som vores top 4 anbefalinger til topforhandleren værter.

Lad os dykke ind.

TL; DR. Hvis du vil komme i gang med den mest overkommelige pakke, der stadig giver pålidelige oppetider og belastningshastigheder (og masser af ekstra godbidder), vil du bruge A2 Hosting.

Når det gælder forhandlerhosting tilbyder A2 en uovertruffen diskplads på 80 GB, 800 GB båndbredde og en dedikeret IP til kun $ 13,99 / måned (i løbet af introduktionstilbudet).

Hvis du vil have alle de saftige detaljer bag denne anbefaling eller foretrækker at bruge en anden hostingtjeneste … Så bare bliv ved med at læse (hvad skal du ellers gøre? Se på katte-gifs)

Anyways … Tilbage til virksomheden.

Hvorfor skal du stole på os?

Godt…

Vi har videresolgt hostingtjenester til vores egne klienter (mere end 900 af dem) i mere end et årti og har et meget interesseret i at finde de mest overkommelige og pålidelige forhandlere på markedet.

Men det er ikke alt.

I løbet af vores tiårige periode som topudvikling af webstedsudviklere har vi haft unik adgang til en overflod af data, der simpelthen ikke er tilgængelig for offentligheden. Du kan se live tracking her. Læs mere om vores 4-trins forskningsproces her.

Vi har optaget oppetider, belastningshastigheder, kundeserviceafhandlinger og mere i den bedre del af 9 år, og vi har haft vores egne #genier til at samle og dele disse data her, så vi kan give dig den mest objektive og nøjagtige information mulig.

Desuden er vi canadiere. ��

Hvad skal man kigge efter i en forhandler-webhost

Alle udbydere af hostingforhandlere oprettes ikke ens, og hurtigste måde til uigenkaldeligt piss off din eksisterende kundebase og miste deres tillid for evigt er at vælge den billigste forhandler, du kan finde for at maksimere din fortjeneste.

I en verden af ​​forhandler og delt webhosting er ordene “billig” og “crap” stort set synonyme … hvilket er grunden til, at du skal undgå selvbeskrevne “gratis” hosting-websteder for enhver pris. Selvom du vil sikre dig, at din valgte udbyder er overkommelig, vil du også sikre dig, at de opfylder følgende kriterier.

Pålidelig oppetid

Der er ingen mening i at betjene et websted, hvis det pågældende websted ikke er længe online, så potentielle kunder faktisk kan få adgang til noget af dit indhold.

Du vil være sikker på, at enhver forhandlerhost, du vælger, tilbyder garanteret oppetid på mindst 99%, så du ikke modtager 127 telefonopkald kl. 14 fra utilfredse klient, hvis websteder ikke længere er i drift.

Hurtige belastningstider

I betragtning af at den gennemsnitlige bruger kun vil vente i 3 sekunder på, at et websted skal indlæses, inden hun opgiver deres søgning og bruger en anden ressource, er dit websteds (og din klients websteder) hastighed vigtigt. Og det betyder meget.

En god tommelfingerregel er, at du vil have en hvilken som helst forhandler-hostingtjeneste til leverer belastningstider under 1.000 Ms (selvom de tjenester, vi anbefaler, er meget hurtigere end dette).

Stor kundesupport

Hvis du betjener et websted, holder oddsen for at støde på et eller andet problem eller hikke, der kræver hjælp fra en kundesupportrepræsentant, omkring 100% (tættere på 114,2%, hvis vi er nøjagtige ��). Hvis du videresælger snesevis eller endda hundreder af hostingpakker, går disse odds eksponentielt op.

Inden du investerer i en hvilken som helst forhandler-hostingpakke, skal du sikre dig, at de har effektive virkninger 24/7 live kundesupport for at hjælpe dig i den uundgåelige begivenhed, at noget går galt.

customizability

Hver klient og kunde, du i øjeblikket betjener, har unikke behov for webhosting. Nogle af dem har brug for mere båndbredde end andre og nogle vil kræve særlige funktioner og sikkerhedsprotokoller der ikke er standard for de fleste hostingtjenester.

Som sådan er det vigtigt, at den forhandler-hostingudbyder, du vælger, har en høj grad af tilpasning så du kan skræddersy hver enkelt af din kundes hostingpakker til deres specifikke behov.

Nu hvor du ved, hvad du skal kigge efter i en forhandler-hostingudbyder af høj kvalitet, lad os dykke ind i vores personlige anbefaling. (Men ikke rolig, hver af disse webhoste opfylder eller overskrider alle ovenstående kriterier.)

De 3 bedste hostforhandlere i Canada

# 1. A2 Hosting

En funktionsrig web- / e-mail-vært (med en lidt højere prisskilt)

A2 HostingIndlæsningstid: 601s
Uptime: 99,99%
Koste: $ 13,19 / mo
Opbevaring: 30 GB
Support: 24/7 365 Live Chat
Pengene tilbage garanti: Ja

I de berømte ord fra Charles Darwin, “Det er ikke den hurtigste eller mest pålidelige forhandler-hosting-tjenesteudbyder, der overlever, men den, der giver mest værdi for prisen.” (Parafrasering her …)

I vores erfaring tilbyder A2 Hosting ikke de hurtigste belastningstider eller mest pålidelige oppetider hos vores anbefalede værter, de er uden tvivl den bedste værdi for den pris, du betaler. Når du overvejer, at A2 Hosting sparer dig cirka $ 5 / måned over SiteGround eller Hostgator’s pakker, bliver den lille forskel i deres ydelse nominel.

Opladning kun $ 13,19 / måned for nye kunder, A2s hosting-pakke for forhandler er en absolut stjæle, der vil holde dine kunder glade og din tegnebog fuld.

De tilbyder en høj grad af tilpasning og adgang til 24/7/365 kundesupport som (til trods for vores bedste indsats) gennem årene har vist sig at være helt utilbøjelig. Hvis du ikke er helt begejstret med A2’s forhandler-hosting, er du beskyttet af deres ‘Anytime Money Back Garanti’.

# 2. SiteGround

Runner Up og personlig favorit

Siteground-logoIndlæsningstid: 475s
Uptime: 99,99%
Koste: $ 45 / kredit (tilgængelige volumenrabatter)
Opbevaring: 10 GB / konto
Support: 24/7 365 Live Chat
Pengene tilbage garanti: Ja

I modsætning til A2 og HostGator (mere om dem på et sekund), SiteGround ser ud til at have en pervers fornøjelse med at overkomplicere en ellers simpel transaktion …

I stedet for at betale på forhånd for et fast antal lager og båndbredde med et ubegrænset antal konti, fungerer SiteGround på et kreditsystem, hvor hver kredit, du køber, giver dig mulighed for at opsætte en ny hosting-konto med 10 GB web-plads.

Kreditter starter ved $ 45 / år (eller $ 3,75 / måned), men afhængigt af mængden af ​​kredit, du køber, skal du gå så lavt som $ 42 / år. På trods af denne givetvis indviklede prisstruktur leverer SiteGround en yderst høj kvalitet til en rimelig pris.

Hver nye hosting-konto / kredit, som du køber, er udstyret med uovervåget dataoverførsel, ubegrænsede FTP-konti, gratis daglige sikkerhedskopier (en sand livredder), gratis e-mail-konti, og a gratis Cloudflare CDN.

Oven på alle de bonusgodt, de tilbyder, er SiteGround den hurtigste og mest pålidelige forhandler på denne liste med en flammende hurtig 475 ms gennemsnitlig indlæsningstid og en garanteret oppetid på 99,99% (som giver os mulighed for at tilgive deres forvirrende-som-helvede priser ).

Vi har været store fanboys-fans af SiteGround i ganske lang tid, og deres forhandler-hosting-tjenester opretholder det gode omdømme, de har opbygget i det sidste årti.

# 3: HostGator

Ekstraordinære funktioner, uheldige prismærker

hostgator

Indlæsningstid: 657s
Uptime: 99,99%
Koste: $ 19,95 / mo
Opbevaring: 60GB
Support: 24/7 365 Live Chat
Pengene tilbage garanti: Ja

Selvom de er den dyreste forhandler på denne liste, vil vi hævde, at HostGator leverer det største smell for dit sorteper og tilbyder tjenester af høj kvalitet, der vil holde dig og dine kunder glade som en skinke i årene fremover (jeg har aldrig forstået den analogi ). ����

Mens de tilbyder en driftstidsgaranti på 99,99% (som alle de andre værter på denne liste) og en lastetid på 657 ms, hvor HostGator virkelig skinner, er det i en overflod af ekstra funktioner og bonusgodt, de tilbyder til nye kunder.

Ubegrænset e-mail-konti? Kontrollere. ✅

Umeterede domæner, underdomæner og FTP-konti? Kontrollere. ✅

Overvejende god kundesupport, ingen pengene-tilbage-garanti, og en række sikkerhedsfunktioner? Kontroller, check og check-a-roony! ✅ ✅ ✅

Efter at have brugt og gennemgået HostGator i mange år, er de let en af ​​vores foretrukne forhandlere hosting-udbydere gennem tidene, og du bliver hårdt presset for at finde en mere overkommelig og pålidelig service derude (tro på os, vi har set).

Afsluttende tanker

Selvom det kan vise sig at være mere udfordrende at tilbyde forhandler-hosting-pakker til eksisterende klienter, end du oprindeligt måtte forvente, er det en fremragende måde at generere konsekvent og forudsigelig passiv indkomst… uden at lære noget vanvittigt nyt kodningsevne, investere i fast ejendom eller dykke ned i den komplekse verden af ​​cryptocurrencies.

Og hvis du beslutter dig for at hoppe ind i verdenen af ​​forhandler, der er vært for første gang, tør jeg tredoblet-hunde dig til at prøve at finde en bedre udbyder end dem, vi har anbefalet her.

Som altid skal du sørge for at lave din egen research og udføre din egen due diligence, inden du træffer din endelige beslutning, og hvis du har spørgsmål, kommentarer eller bekymringer, er du velkommen til at slippe dem ned nedenfor, så vender vi tilbage til dig som hurtigst muligt.

Håber dette hjalp, kom nu derude og begynd at videresælge nogle hosting-pakker!

Du vil måske også syntes om:

  • Bedste webhosting
  • Bedste Webstedsbygger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author