15 måder at fremskynde dit websted

En af de værste ting, der kan ske med dit websted, er at miste kunder på problemer, der er helt forebyggelige. Statistikker fra Google Page Load Time-undersøgelsen i 2017 viser, at et sekund kan gøre en stor forskel i dit trafiknummer og kundetilfredshed.

På kun et sekund:

 • Dine sidevisninger kan reduceres med 11 procent ��
 • Niveauet for kundetilfredshed kan falde med 16 procent ��
 • Du kan opleve en reduktion på 7 procent i konverteringsfrekvenser ��

I løbet af et år kan en forsinkelse på et sekund resultere i et fald på 2,5 millioner dollars i indtægter for virksomheder, der normalt gennemsnitligt $ 100.000 i det daglige salg.

Kort sagt, reaktionstid er fjenden for hjemmesidens ydeevne og brugertilfredshed. Treogtredive procent af forbrugerne oplyser, at de ville forlade et websted, der tog mere end tre sekunder at indlæse.

Hvad er forsinkelse, og hvorfor er det vigtigt?

Der er tre komponenter, der bidrager til dataleveringshastighed: båndbredde, latenstid og gennemstrømning. I forbindelse med optimeret indhold og kodning går disse elementer hånd i hånd. Problemer med det ene vil påvirke de andre.

billede der viser netværkets latenstid og hastighedbåndbredde er den pipeline, som dine data rejser over. Smal båndbredde reducerer mængden af ​​information, der bevæger sig over denne rørledning til enhver tid. Dette fører til problemer med latenstid og påvirker gennemstrømningen.

Internet side reaktionstid defineres som den tid det tager for information at foretage en rundtur fra browser til server og tilbage til brugeren igen. gennemløb er mængden af ​​data, der rejser over en server i en bestemt tidsperiode.

Det er den optimale balance mellem latens (lav) og båndbredde (høj), der fører til effektiv levering og bedre gennemstrømning. Hvis denne balance er ugunstig, vil belastningstiderne på din webside blive langsommere, og dataleveringen forsinket.

Hvad der bidrager til høje latenstider?

 • Formering. Dette er den tid, der kræves for datapakker at rejse fra en kilde til en anden.
 • Transmissionsmedium. Vi er nået langt siden dagene med opkald, men overførselsmediet påvirker stadig latenstid. Selv sådanne teknologiske fremskridt som fiberoptik og WAN har fysiske begrænsninger, der påvirker indholdets leveringshastigheder.
 • Routere. Hvad vi kan gøre med et museklik eller ved at indtaste en URL, sætter en kæde af begivenheder i gang, der giver os adgang til internettet. For gennemsnittets brugeres øjne fremsættes en anmodning og respekteres med lysets hastighed. Det afhænger dog af vores routers evne til korrekt at analysere pakkeoverskrifter og anden information.

Jo mere distribueret netværket er, jo flere gange skal en pakke hoppe fra router til router. Dette bidrager til høj latenstid.

 • Opbevaring. Forsinkelser opstår, hver gang en pakke med data lykkes eller gemmes. Processen, hvis yderligere kompliceret af antallet af kontakter og broer, der er stødt mellem den første browseranmodning og levering. Se relateret – bedste skyopbevaring
 • Formatering Hvordan du konfigurerer filer og administrerer WordPress-databaser, vil påvirke, hvordan instruktioner og kode læses og behandles. Ren, mager og elegant kode fører til effektivitet og hastighed.
 • Filtyper og -størrelser. Det er grunden til, at mindre filer og enklere formatering gennemgår et netværk hurtigere og mere effektivt. Websteder, der er tunge på grafik og andre rige medier, indhold forekommer mere rodede, og det påvirker, hvor hurtigt sider kan indlæses fuldstændigt. Derfor er det vigtigt at komprimere dine webstedsfiler.

Fordelene ved at optimere dit websted

Uanset om du beslutter dig for at bruge en webstedsbygger i høj kvalitet, ansætte en webdesigner eller konstruere din webside på egen hånd, i betragtning af sikkerhed og hastighed ved design vil forbedre udseendet og leveringen af ​​dit indhold. Dette hjælper med SEO optimering og giver en bedre brugeroplevelse (UX).

Undersøgelser viser, at det kan tage op til 22 sekunder for et mobilwebsted at indlæse den gennemsnitlige destinationsside fuldt ud. Forestil dig den kant, du har over konkurrencen, hvis du kan barbere dine belastningstider til syv sekunder eller mindre.

15 måder, du kan øge din webhastighed i dag

Dagens servere er i stand til at levere belastningstider, der måler i millisekunder i stedet for sekunder. Ud over at kontrollere teknologien, der leverer dit webindhold til besøgende, kan du implementere et antal ændringer og justeringer for at sikre ensartede, hurtige indlæsninger af sider og en mere tilfredsstillende samlet UX.

Her er 15 måder, du kan øge dit websteds hastighed på, og de forringer ikke din indholdskvalitet eller webstedets æstetik overhovedet.

1. Aktivér filkomprimering

Filkomprimering er ikke noget nyt. Vi har alle fundet filer, der var for store til at downloade, som vi har adgang til, efter at de er komprimeret. Den samme idé kan hjælpe dit websted med at indlæse hurtigere ved hjælp af Gzip-komprimering.

For at udføre dette ved at installere komprimeringsplugin til dit indholdsstyringssystem eller manuelt gennem .htaccess-filen. Dette fungerer for CSS, JS, XML og HTML ved at tilføje følgende kode:

AddOutputFilterByType DEFLATE tekst / almindelig
AddOutputFilterByType DEFLATE text / html
AddOutputFilterByType DEFLATE text / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE text / css
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / xml
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / xhtml + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / rss + xml
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / javascript
AddOutputFilterByType DEFLATE ansøgning / x-javascript

2. Fjern unødvendige plugins og extensions

Når du først bygger dit websted, er det fristende at installere og prøve et antal plugins. Nogle af dem er fantastiske, men mange flere ender med at samle støv i vores biblioteker. Gør det til en regel at straks afinstallere gamle, unødvendige eller ikke-understøttede plugins og tilføjelser eller udvidelser. At deaktivere dem kan virke som den nemmere mulighed, men det kan forårsage sikkerhedsproblemer og sætte dig i fare for brud og udnyttelse.

Når det kommer til webstedets sikkerhed med fokus på kun at have de bedste WordPress-plugins installeret, mens unødvendige fjernes, er det også ekstremt vigtigt.

3. Optimer HTTP

Der er to måder, hvorpå du kan forbedre sideindlæsningstider gennem HTML-optimering. Den første er at minimere dine HTTP-anmodninger. Du kan udføre dette på flere måder:

 • Brug CSS i stedet for billeder, når det er muligt
 • Kombiner CSS-, JS- og HTML-filer for at undgå oppustethed og redundans
 • Design rene, enkle sider med færre elementer
 • Aktivér cache
 • Reducer antallet af omdirigeringer ved at rense gamle sider og ødelagte links

Den anden måde, du kan optimere HTML på, er ved at aktivere Keep-Alive. Normalt indleder hver filanmodning en separat handling. Ved at aktivere HTML Keep-Alive opretter du en åben forbindelse, der forbliver på den måde, indtil alle browseranmodninger er overholdt. Kopier denne bit af kode ind i din .htaccess-fil, omgivet af de relevante åbnings- og lukningskoder:

IfModule mod_headers.c
Header-sæt Forbindelse holdes i live
IfModule

4. Installer et Content Delivery Network (CDN)

Netværk til indholdslevering (CDN’er) reducer sideindlæsningstider på meget samme måde som servere. Disse netværk er spredt rundt til forskellige steder på kloden, hvilket gør det muligt for nogen i denne geolocation at få adgang til dit websted tættere på hjemmet.

Mange hosting-tjenester inkluderer et CDN som en del af deres tjeneste, så tjek tilgængelighed, før du logger på med nogen. Se relateret – bedste canadiske CDN’er

5. Aktivér cache

Cache efterlader en kopi af din webside i brugerens browser, indtil siden opdateres og indholdet opdateres. Dette betyder færre HTTP-anmodninger og sider, der skal indlæses. Når du aktiverer cache, kan du reducere sideindlæsningstider med 1,5 sekunder. I en æra, hvor hvert sekund tæller, svarer det til en enorm forskel.

Cache i WP kan aktiveres med Rocket-plugin eller gennem et af de gratis plugins som WP3 Total Cache eller Super Cache. De, der bruger HTML, kan aktivere cache gennem Etags, Expire eller andre metoder. Drupal-brugere kan udføre cache-aktivering ved at følge disse instruktioner.

6. Komprimer JS- og CSS-kode

Du kan forbedre dine sideindlæsningstider ved at reducere den mængde kodning, det kræver for at udføre en handling. Start med at oprette en separat fil til JS og CSS, og arbejd derefter på at reducere hvid plads, slette unødvendige kommentarer og kombinere filer eller kommandolinjer, hvor det er muligt. Hvis du er usikker på, hvordan du bedst minimerer kode uden at oprette andre problemer, er der tilgængelige minificeringsværktøjer, der identificerer og korrigerer oppustet kodning.

7. Anvend asynkron JS- og CSS-filindlæsning

Når din kode er slank og effektiv, kan du finjustere, hvordan filerne indlæses på din side ved asynkron indlæsning. Dette ændrer, hvordan indhold indlæses på din side ved at gøre det mere effektivt.

Du ser, de fleste browsere håndterer anmodninger ved at indlæse sider i rækkefølge en ad gangen. Dette er kendt som synkron sideindlæsning. Hver gang browseren støder på en side, der er synkron, standser den al anden aktivitet, indtil den aktuelle side er fuldt indlæst. Med asynkron indlæsning er din browser i stand til at håndtere nogle forespørgsler samtidigt, hvilket betyder kortere belastningstider for websteder helt.

De fleste indholdsstyringssystemer har en mekanisme, der muliggør asynkron CSS- og JS-filindlæsning. For eksempel har WordPress en fane “Statiske filer” i deres Rocket-plugin, der giver dig mulighed for at aktivere denne funktion ved at markere de relevante felter i afsnittet “Render-blocking CSS / JS”. Ikke-WP-bruger kan aktivere dette i JS ved hjælp af attynk async eller udsættelse. For CSS kan du prøve at skrive stilarter til den første skærm i hovedet på html for at aktivere asynkron indlæsning af den første side.

Udskudt JavaScript-indlæsning kan give de samme resultater, og det kan aktiveres i det samme afsnit af WP Rocket-panelet som indstillinger for indlæsning. Hvis du kører et websted på HTML, kan du udskyde indlæsning af JS ved at placere et opkald til den eksterne fil lige før koden på din kode som denne:

8. Optimer billedfiler

En af de største ressourcer og databasehunde er billeder. Selvfølgelig vil fotos tilføje dit indhold, men for mange vil også påvirke hastigheden og føre trafikken væk. Hvis du skal medtage billeder på dit websted, skal du vælge en eller to, reducere deres filstørrelse og -type til noget mere effektivt som .jpeg eller gøre dem til en collage snarere end et galleri med separate billeder. Du kan også flytte dem til en platform, der er lavet til billeder, som InstaGram, og et simpelt link til denne platform fra dit websted.

Det samme gælder videoindhold, der kan fjernes til en YouTube-kanal. Begge disse løsninger vil også hjælpe med SEO, da du kan optimere dem separat ved at bruge en kombination af alt-tags til indeksering af billeder og videoindhold og on-side SEO til samlet sideoptimering. En af vores favoritter er Optimizilla.

9. Deaktiver hotlinking og begræns deling af sociale medier

Når du taler om sociale medier og billeder, ville du gøre det godt for at deaktivere hotlinks på din webside og begrænse deling af sociale medier. Det andet forslag synes at være i modstrid med alt hvad du kender til socialt bevis, opsøgende og engagement, men du kan finde en balance, der understøtter din tilstedeværelse på sociale medier uden at påvirke ydeevnen.

Dette fører os til problemet med hotlinks. Hotlinks er en smule tech, der giver andre mennesker mulighed for at tage dit indhold og bruge det på deres egen hjemmeside eller sociale medieplatform. Det øger også utilsigtet din ressourceforbrug.

I stedet for at linke til billeder eller indhold på et andet websted, eller tillade, at dit bliver stjålet, skal du downloade dem og gemme dem på din server. Det kan virke modsætningsfuldt, men linking til andet webstedsindhold kan have den utilsigtede konsekvens af at tillade, at en andens potentielt dårlige stedets ydeevne påvirker din egen.

10. Reducer eksterne scripts

Tilføjelse af eksterne scripts vi JS-kode øger antallet af HTTP-anmodninger, hvilket reducerer webstedshastigheden. Nogle eksterne scripts er nødvendige, så du behøver ikke at fjerne dem helt. Pingdom giver dig mulighed for at teste hvert eksterne link for at finde ud af, hvad der forårsager et problem.

Inden du tilføjer eksterne links til dit webindhold, skal du sørge for, at kildewebstedet er pålideligt, eller at du kan bringe deres problemer hjem til din platform.

11. Find og rettet ødelagte links

Eventuelle ødelagte links, der slutter med omdirigeringer eller fejlmeddelelser, kan påvirke UX. Imidlertid henviser dette tip til links indeholdt i dit billede, JS eller CSS filer. Se efter og test links i overskriften på dine CSS-filer og i JavaScript-kildeadressen. Du kan kigge efter dem manuelt, ved at undersøge serverlogfiler eller ved hjælp af et link-kontrolværktøj.

12. Optimer dine databaser

Omfangsrik fillagring bidrager bestemt til langsom ydeevne. Du ønsker en komplet registrering af hver handling til sikkerhedsmæssige formål, men hver gang en plugin eller anden funktion gemmer data, bygger den sig op i din database. Forestil dig alle disse pingbacks, spammy eller unødvendige kommentarer, og send revisioner, der hoper sig op, og du har en god idé om problemet.

databaseoptimering

For at undgå dette problem skal du udføre regelmæssige sikkerhedskopier efterfulgt af rensninger for at slippe af med for store data uden at lide utilsigtede konsekvenser.

13. Brug lette temaer

Du vil blive forbløffet over forskellen ved blot at ændre dit tema fra noget uklart og fyldt med kode til en letvægtsramme. Hvis dit websted virker langsomt, og alle andre elementer er fine, kan du prøve at bruge et nyere, lettere tema. Dette betyder at dykke dybere ned i temaets performancehistorie i stedet for bare at gå efter noget, der ser pænt ud.

Som med plugins skal du sørge for at afinstallere det gamle tema i stedet for at deaktivere det.

14. Vælg et godt indholdsstyringssystem

Indholdsstyringssystemer (CMS’er) er kritiske for at opretholde pålidelig hastighed og ydeevne. Det mest populære er WordPress, men der er også Joomla, Drupal og mange andre. De tilbyder fordelen ved indholdsoptimering og tilgængeligheden af ​​ydeevneforbedrende plugins eller funktioner.

15. Vælg din hostingtjeneste med øje på ydeevnen

Det kan være fristende at finde en billig hosting-service. Tross alt er dit brød og smør i din platform, ikke? Optimering af alle andre komponenter, der bidrager til effektiv ydelse, betyder dog ikke noget, hvis din hostingplatform er understandard.

Dette betyder ikke kun at vælge en plan, der giver dig mulighed for at håndtere trafikspidser og vækst, men også at finde en udbyder med teknologien, der understøtter ydeevnen. Delte hostingplaner er okay, hvis du lige er startet og bruger mere statisk indhold. Din hastighed og ressourcetilgængelighed er dog undertiden afhængig af at have gode naboer.

Når det er muligt, vælg et virtuelt privat netværk af høj kvalitet (VPN) eller a dedikeret server. Dette giver dig de ressourcer, opbevaring og tilgængelighed, der er nødvendig for at reducere nedetid og latenstid.

Glem ikke om testning og løbende evaluering

At vide, hvad man skal justere, og hvornår afhænger af, hvad man ved, hvilke problemer der påvirker sideindlæsningstider og den samlede indholdsleveringshastighed. Nogle hostingtjenester har indbyggede værktøjer, som du kan bruge til at måle hjemmesidens ydelse. Der er også en række metoder og værktøjer, du kan bruge til at måle latenstid og sideindlæsningstider.

Uanset hvilken metode eller værktøj du bruger, skal du sørge for at teste fra forskellige steder. Det er grunden til, at servere, der er placeret længere væk fra kilden, vil tage længere tid at levere indhold. Geotestning fra en række placeringer vil hjælpe dig med at måle latenstid. Når du udfører hastighedstest, skal du gøre det både med dit CDN aktiveret og deaktiveret. Dette vil hjælpe dig med at evaluere effektiviteten af ​​din CDN og anden teknologi.

hvordan fungerer en cdn

Et af de mest almindelige og effektive hastighedstestværktøjer er Pingdom. Dette gratis online værktøj er en nem måde at bestemme en række problemer med websteds ydeevne og hastighed. Du indtaster bare din URL og serverplacering i søgefeltet og rammer “Start Test”. Du kan også købe et premiumabonnement til mere dybtgående test af oppetid og indholdstyper fra mere end 70 serverplaceringer.

Dette er et eksempel på en ping-test ved hjælp af Googles offentlige DNS:

$ ping 8.8.8.8
PING 8.8.8.8 (8.8.8.8): 56 databyte
64 byte fra 8.8.8.8: icmp_seq = 0 ttl = 56 tid = 54.524 ms
64 byte fra 8.8.8.8: icmp_seq = 1 ttl = 56 tid = 43.423 ms
64 byte fra 8.8.8.8: icmp_seq = 2 ttl = 56 tid = 50.773 ms

Et traceroute-værktøj sporer pakkerejsen fra server til server, måler ruten fra browser til vært og identificerer eventuelle flaskehalse eller andre problemer.

Her er et eksempel på traceroute-kommandorapporten ved hjælp af den samme Google DNS:

$ traceroute 8.8.8.8
traceroute til 8.8.8.8 (8.8.8.8), 64 humle max, 52 byte pakker
1 192.168.0.1 (192.168.0.1) 6.632 ms 9.659 ms 10.089 ms
2 10.89.0.1 (10.89.0.1) 29.867 ms 14.293 ms 30.259 ms
3 blk-212-126-117.eastlink.ca (173.212.126.117) 20.677 ms 19.575 ms 20.155 ms
4 ns-hlfx-dr002.ns.eastlink.ca (24.215.102.161) 30.093 ms 29.371 ms 30.796 ms
5 ns-hlfx-br002.ns.eastlink.ca (24.215.102.221) 29.540 ms 29.516 ms 29.989 ms
6 ns-hlfx-br001.ns.eastlink.ca (24.215.102.9) 26.678 ms 29.203 ms 30.787 ms
7 google.eastlink.ca (24.215.101.10) 49.027 ms 49.196 ms 90.601 ms
8 209.85.241.127 (209.85.241.127) 49.999 ms
72.14.239.75 (72.14.239.75) 48.939 ms
72.14.235.169 (72.14.235.169) 46.823 ms
9 google-public-dns-a.google.com (8.8.8.8) 49.465 ms 45.436 ms 43.772 ms

Når vi taler om Google, har de også et gratis værktøj til at teste websteder for problemer med hastighed og ydeevne. Du kan få adgang til deres PageSpeed ​​Insights her.

Testning er ikke en engangsoperation. Dit websted skal overvåges døgnet rundt ved hjælp af automatisering og nogle af de tilgængelige værktøjer til ydeevne og hastighedstest. for at resultaterne har nogen betydning. Dette vil hjælpe dig med at identificere eventuelle problemer, før de bliver dyre problemer.

Afsluttende tanker

Efterhånden som netværk bliver mere overfyldte og distribuerede, bliver latens mere sandsynligt. Vores mål er at give dig de oplysninger, du har brug for, for at forbedre dit websteds ydeevne og hastighed. Ud over at vælge den bedste webhostetjeneste til dine behov og budget, vil optimering af dit indhold og hvordan det leveres gå langt i at eliminere mange af årsagerne til nedetid og langsom ydeevne.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author