TSOHost gjennomgang: Cons & Pros etter 12 måneders overvåking.

TsoHost anmeldelseTsoHost hjemmeside

Tsohost ble grunnlagt i 2003 av Paragon Internet Group.

I dag er de vertskap for over 500 000 nettsteder fra sin britiske base.

I motsetning til noen selskaper som har nådd samme skala og utsolgt, ledes Tsohost stort sett av det samme stifteteamet som har drevet det siden oppstarten i nesten 14 år.

Tsohost er kanskje ikke en av de største eller kjente vertsleverandørene der ute. Men at jevn vekst og stabilt lederskap peker på et selskap som vet hva det gjør.

Denne anmeldelsen du har lest, har vært nesten et år i gang.

I november 2018 meldte vi oss på deres nettskyvertsplan og har fulgt nøye med resultatstatistikker som oppetid og sidehastighet siden.

Målet vårt er å sammenstille en rettferdig, objektiv gjennomgang og la Tsohosts data snakke for seg selv basert på ytelsen til vårt live testnettsted.

La oss se hvordan Tsohost har gjort det de siste månedene.

Fordeler med å bruke TsoHost Hosting

Tsohost (selskapet) har vokst jevnlig og holdt grunnleggende team intakt. Det peker på en veldrevet organisasjon som (bør) levere de viktigste aspektene som oppetid og hastighet.

1. Hyggelige ‘Bonus’ planfunksjoner

TsoHost prisplan sammenligningTsoHost prisplan sammenligning

Som mange av de beste vertene på nettet, har Tsohost en enkel ett-klikk-installasjon av favorittprogrammene dine som WordPress, Drupal og ZenCart. Det betyr at du kan ha et nytt nettsted oppe i løpet av få minutter, og muligens selge innen slutten av dagen.

Hver delte hostingplan har også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. (Og i motsetning til mange andre verter, er denne pengene-tilbake-garantien virkelig en god avtale, uten skjulte avgifter eller andre triks å bekymre deg for.)

Planene deres – også de mest billige og grunnleggende – har mange ekstra funksjoner som ikke er veldig vanlige med andre verter. For eksempel tilbyr alle planene deres et gratis domenenavn og migrering av nettsteder.

2. Gjennomsiktig prisfastsettelse

Mange vertsleverandører har massevis av salg ved utsjekking i siste øyeblikk. Når du velger de valgte planene, kommer det ofte med 2 eller 3 års forpliktelse med høyere fornyelsespriser.

Vi likte Tsohosts prisplaner, da du finner ALLE FUNKSJONene som er vist i prisplanene deres, og de viser deg også de forskjellige prisforpliktelsesprisene.

Vis priser er i 12 måneder (ca. 4 $ / mo for oppstartplan) og for en månedlig betaling vil du se på en prisøkning på 1 $ – omtrent 5 $ / mo.

3. Rask, responsiv støtte

Tsohost tilbyr kundeservice på alle større kanaler. Som mange selskaper i dag liker de blandede anmeldelser.

Det vi setter pris på, er raske responstider og gjennomsiktig kommunikasjon på store sosiale nettverk som Twitter.

TsoHost sosiale medier støtteTsoHost Twitter-støtte

Vi ble også imponert over live chat-alternativene deres. De koblet seg umiddelbart, var lydhøre og profesjonelle, så de viste oppriktig interesse for våre behov. Vi koblet oss på en lørdag også, noe som var en hyggelig fordel Tsohost kommer med.

Tsohost har også nylig utvidet telefonsupport-timene for noen måneder tilbake, fra klokken 07.00 til midnatt GMT. Det er både bra og dårlig, som vi får se om et øyeblikk …

Ulemper ved å bruke TsoHost Hosting

Alt i alt har Tsohost mange ting å like.

Oppetid og hastighet er begge solide. Planene deres, også de billigste, har noen fine funksjoner som daglige sikkerhetskopier og installasjoner med ett klikk.

Og deres kundestøtte, selv om den ikke er perfekt, svarer i det minste raskt for å prøve å løse eventuelle fremragende problemer.

Imidlertid er det noen ulemper med deres tjeneste du bør være klar over.

1. 99,45% oppetid – verre enn bransjens gjennomsnitt

Oppetid er uten tvil de viktigste kriteriene et vertsfirma er ansvarlig for.

Årsaken er at selv den minste nedetid – som 99% – kan legge til at nettstedet ditt er offline i nesten en hel dag hver måned.

Tsohost har lagt ut svake oppetidstall i perioden vi har overvåket dem.

Siste 12 måneders overvåking: oppetid

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 99,85%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,83%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 99,63%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 99,69%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 98,33%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,61%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,45%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,94%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,91%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,60%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 98,28%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 99,28%

TsoHost siste 12-måneders statistikkTsoHost gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

Gjennomsnittlig oppetid er under bransjens gjennomsnitt.

Det er bare altfor mange strømbrudd og mye driftsstans betyr tapt trafikk og potensielt mye tapt inntekt.

Du vil ha det mye bedre med noen andre leverandører (inkludert vårt nummer 1, HostGator Managed WordPress-plan).

2. Side lastetider tregere enn konkurranse

De andre viktige beslutningskriteriene du bør bruke når du evaluerer et nytt vertsfirma er hastighet.

Grunnen? Tre fjerdedeler av nettstedstrafikken din vil forlate hvis det tar lengre tid enn fem sekunder å laste inn sider.

Siste 12 måneders overvåking: LASTTID

TsoHost siste 12-måneders detaljerte statistikkTsoHost gjennomsnittlig hastighet | Se statistikk

Vi er veldig bekymret for de første månedene da vi begynte å overvåke dem. Med 2 sek. Lastetid betyr det at nesten halvparten av trafikken din vil forlate nettstedet og besøke noen andre som har mye bedre lastetid, minst under 1 sek..

De siste månedene har de imidlertid vist forbedrede lastetider, så det er håp om at de vil fortsette å forbedre hastigheten.

Foreløpig er de ikke gode nok med de gjennomsnittlige 813 ms til å få tommelen opp fra oss.

3. UK-baserte servere

Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Imidlertid, hvis nettstedet ditt hovedsakelig er for det amerikanske markedet og kundegrunnlaget, vil du være bedre med serverne dine som ligger i USA, ikke utenlands.

Utenlandske servere bremser ofte nettstedet ditt ettersom dataoverføringer tar lengre tid.

4. Strenge betalingsbetingelser

De lange og fryktelig kjedelige tjenestevilkårene er vanligvis der alle kroppene er gravlagt.

Og Tsohosts vilkår var intet unntak.

For det første er de strenge vilkårene for hvordan og når fornyelser betales.

Her er problemet: hvor ofte får du et nytt kreditt- eller debetkort gjennom året, bare for at det gamle fortsatt er koblet til mange nettkontoer (som hostingleverandører)?

Hvis forfalte fakturaer ikke blir ivaretatt i løpet av noen få dager, vil Tsohost automatisk stanse kontoen din (som betyr at nettstedet ditt går ned). Så følg med på påminnelsesemailene!

Når andre produkter som er kjøpt gjennom dem, som et domenenavn, utløper (igjen, dessverre, vanlig når de prøver å kjøre et kort med et gammelt nummer og betalingen ikke går gjennom – selv om du bare antar at det gjør det), er det produktet utløper umiddelbart neste dag.

Etter at du har gjort betalingen riktig, må du fortsatt varsle dem via e-post for å få domenet eller nettstedet ditt tilbake online i løpet av de neste 24 timene. Så du kan se utilsiktet på en lang nedetid hvis noe vanlig, som kortopplysningene dine endres, skjer og betaling ikke går gjennom.

En annen potensiell ulempe er at alle mottatte betalinger må være i britiske pund. Det betyr at du er på kroken for mulige valutakostnader.

Sist, men ikke minst, forbeholder de seg retten til å endre eller justere priser når som helst. Det betyr at selv om din neste fornyelsesperiode ikke koster deg mer akkurat nå … betyr det ikke at det vil være tilfelle i nær fremtid.

5. Begrenset telefonsupport

En liten sluttkritikk.

Ja, det er flott at telefonsupporten til Tsohost er utvidet til 07.00 til midnatt GMT.

Imidlertid, hvis du er lokalisert i USA (eller andre steder enn Storbritannia og Vest-Europa), kan det være noen problemer.

Hva for eksempel, hvis du sitter i California kl 17:30 og nettstedet ditt har problemer? Synd, da midnatt GMT er 17:00 PST, noe som betyr at du ikke vil kunne nå noen på telefonen i ytterligere seks eller syv timer.

Det, kombinert med at du er inne på valutakursene, kan gjøre det ganske vanskelig å takle utenfor hvis du bor utenfor Storbritannia..

TsoHost-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

TsoHost tilbyr fire forskjellige delte hostingplaner. Alle viste priser er med 12m forpliktelse. Det er en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Dette er hva som er inkludert i hver:

 • Økonomi: Denne planen koster 3,99 £ per måned, og gir deg 100 GB lagringsplass med ubegrenset båndbredde og 100 x 200 MB postkasser, la oss kryptere SSL-støtte + gratis domenenavn.
 • Deluxe: Denne planen koster £ 5,99 hver måned, ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde, 500 x 1 GB postbokser, la oss kryptere SSL-støtte, gratis standard SSL + gratis domenenavn
 • Ultimat: Denne planen koster £ 8,99 månedlig, og leverer ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde, ubegrenset x 10 GB postbokser, la oss kryptere SSL-støtte, gratis standard SSL, 2 e-handelsmigrasjoner + gratis domenenavn.
 • Maksimum: Denne planen koster £ 14,99 månedlig, og leverer ubegrenset lagring, ubegrenset båndbredde, la oss kryptere SSL-støtte + gratis domenenavn, 3 e-handelsmigrasjoner.

TsoHost prisplanTsoHost-priser og planer

 • Enkel registrering: Registreringsprosessen er relativt rask og smertefri
 • betalingsmetoder: Du kan betale med kredittkort eller PayPal.
 • Skjulte avgifter og klausuler: Ingen domenenavn på noen planer. Vær forsiktig med fornyelser.
 • upsells: Det er noen få utsalg underveis.
 • kontoaktivering: Vanligvis kan øyeblikkelig imidlertid ta opptil en dag i noen tilfeller.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Ekstremt enkel installasjonsprosess med ett klikk for de mest populære appene som er tilgjengelige.

Anbefaler vi Tsohost?

Dessverre ikke.

Vi liker deres relativt billige planer som tilbyr flotte funksjoner. Vi setter også pris på at prisene deres, selv om det følger med strenge vilkår, er transparente og ærlige på deres hjemmeside. Prisene vises imidlertid uten moms, som bestemmes av ditt land for faktureringsdetaljer.

Vi er ikke imponert over oppetiden og for gjennomsnittlige hastigheter.

Vi er glade for deres støtte. Når andre viktige funksjoner er så dårlige, bør du imidlertid registrere deg hos noen andre.

Du vil ha det bedre med noen av våre beste hostingleverandører.

Har du noe erfaring med TsoHost? I så fall vil vi gjerne høre en gjennomsiktig og ærlig anmeldelse nedenfor – positiv eller negativ!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author