Slik fremskynder du WordPress-nettstedet (uten å endre webhotell)

Hva er fordelene med å få fart på et nettsted??

Som nettstedseier bør ikke effekten av nettstedets hastighet på trafikk, konverteringer og inntekter undervurderes. Hastighet er også veldig viktig når du surfer på nettet via mobile enheter. Google-undersøkelser viser for eksempel at 53% av besøkende på mobilt nettsted forlater en side som tar lenger enn tre sekunder å laste.

Mange andre studier har blitt publisert om virkningen av nettstedets hastighet. For eksempel fant en studie i 2017 at en forsinkelse på ett sekund i lasting av nettsteder kan redusere sidevisninger med 11%, redusere kundens tilfredsstillende med 16% og spiser bort 7% av den ettertraktede konverteringsfrekvensen.

Det er også viktig å merke seg det Google bruker nå nettstedets hastighet som en rangeringsfaktor.

Kort sagt, å ha et tregt nettsted vil ha negativ innvirkning på følgende:

 • Trafikk og sidevisninger
 • konverteringer
 • Salgs
 • Merkebilde og persepsjon i tankene til de besøkende

Siden det er vårt mål å gjøre hostingfacts.com til den fremste ressursen for å bygge vellykkede nettsteder, har vi besluttet å utarbeide en guide for hvordan du kan øke hastigheten på nettstedet ditt. Nedenfor er 21 måter å øke nettstedets hastighet:

Du lærer:

OPPDATER: Før du begynner å optimalisere nettstedet ditt for å laste raskere, er det to ting du bør vurdere:

Gå først og sjekk den nåværende lastetiden for nettstedet ditt via Pingdom eller Google PageSpeed ​​Insights. Dette hjelper deg å sammenligne hastighetsendringene når du har justert nettstedet.HostingFacts pingdom hastighet

HostingFacts innsikt om hastighet

For det andre, sørg for at du sikkerhetskopierer nettstedet ditt, da noen av metodene krever finjustering / redigering av filer som kan rote nettstedet ditt. Slik sikkerhetskopierer du WordPress-nettstedet, og her sikkerhetskopierer du andre …

Klar? La oss begynne med TRINN 1:

1. Fjern unødvendige plugins og tilleggsprogrammer

Unødvendige plugins og tilleggsprogrammer kan redusere hastigheten på nettstedet ditt med MYE, og det er spesielt viktig å være oppmerksom på dem hvis du bruker CMS-er som WordPress, Joomla eller Drupal.

En god case study om påvirkningen plugins kan ha på nettstedets hastighet avslører hvordan det var i stand til å ta nettstedets hastighet fra 4,23 sekunder til 1,33 sekunder. Mens vi analyserte nettstedet, ble det funnet at plugins bidro til hele 86% av nettstedets lastetid

Det er veldig viktig å merke seg at det ikke bare handler om antall plugins du har installert på nettstedet ditt, men også om kvaliteten. et nettsted med 50 plugins kan lastes mye raskere enn et nettsted med 10 plugins hvis nettstedet med færre plugins har crappy plugins; generelt vil du unngå plugins som laster inn mange skript og stiler, plugins som utfører mange eksterne forespørsler og plugins som legger til ekstra databasespørsmål til hver side på nettstedet ditt.

Faktisk er plugins med på å forbedre nettstedets funksjonalitet, men det er også viktig å bare bruke en plugin hvis du er overbevist om at det er helt nødvendig.

Hvis du er en WordPress-bruker, kan det være lurt å installere P3 (Plugin Performance Profiler);

P3_performance

Denne plugin-en vil skanne alle WordPress-programtilleggene dine for å finne flaskehalser, og den vil gi deg en rapport, slik at du kan se hvordan hvert programtillegg påvirker nettstedets ytelse..

2. Begrens, eller fjern, sosiale delingsknapper på nettstedet ditt

Hvis du tror at du trenger å ha 100 sosiale delingsknapper på nettstedet ditt, bør du tenke nytt; det er vanskelig å finne forskning som skaper et enormt løft i trafikken på nettstedet på grunn av sosiale delingsknapper (hvis noe, for mange sosiale delingsknapper vil forvirre leserne dine), men forskning viser at et tregt nettsted reduserer trafikken.

De fleste sosiale delingsknapper bruker JavaScript, og dette kan være veldig plagsomt når det gjelder ytelse; det har vært gjentatte tilfeller av en Facebook, eller et annet sosialt medieside, strømbrudd som har betydelig innvirkning på nettstedets hastighet til folk som installerte deleknappene.

Løsningen på dette er å enten begrense / fjerne sosiale delingsknapper, eller å konfigurere dem til å laste asynkront slik at et strømbrudd på et bestemt nettsted for sosiale medier ikke bremser nettstedet ditt.

sosiale delingsknapper

3. Last inn Analytics- og annonsenettverkskoden asynkront

Analytics-sporingskoder og annonsenettverkskoder kan også hindre nettstedets hastighet betydelig, spesielt hvis den eksterne serveren er treg eller senker. du kan enkelt forhindre dette problemet ved å konfigurere alle sporingskodene dine til å bruke asynkron levering; på denne måten vil et serveravbrudd eller forsinkelse med annonsenettverket eller analysetjenesten ikke senke nettstedet ditt.

4. Aktiver Utløper topptekster

Det er flere faktorer som påvirker hvor raskt et nettsted er, men serverens responstid bidrar mye til nettstedets hastighet; jo flere forespørsler som sendes til serveren din, desto tregere vil det ta nettstedet ditt å laste.

Utløper Topptekster forteller brukerens nettleser når de skal be om bestemte filer fra serveren din kontra fra nettleserens cache; Hvis en Expires Headers er konfigurert slik at den besøkende nettleseren bare ber om en fil en gang i løpet av en måned, og filen har blitt lagret i cachen deres fra et nylig besøk, vil nettleseren ikke be om denne filen igjen før en måned er over. Dette er som et tveegget sverd for å øke hastigheten på nettstedet fordi det begrenser antall HTTP-forespørsler på serveren din og samtidig reduserer belastningen på serveren din siden den samme filen ikke vil bli bedt om flere ganger.

Hvis du vil implementere Expires Headers på nettstedet ditt, viser denne veiledningen fra GTmetrix deg hvordan du gjør nettopp det.

5. Aktiver hurtigbufring

Bufring sikrer en mye raskere opplevelse for brukerne av nettstedet ditt ved å lagre en versjon av nettstedet ditt i nettleseren deres og servere dem den versjonen til nettstedet ditt er oppdatert eller til du instruerer den om å oppdatere versjonen av nettstedet de blir servert.

Det er forskjellige måter å aktivere hurtigbufring av nettsteder avhengig av hvilken plattform du bruker; for WordPress, kan du installere følgende plugins:

 • W3 Total Cache
 • W3 Super Cache

Hvis du vil ha noe mer avansert, kan du kjøpe WP Rocket (det er sannsynligvis det beste!). For Drupal kan du følge denne ressursen.

Her er flere opplæringsprogrammer for hvordan du aktiverer hurtigbufring for nettstedet ditt:

 • Slik optimaliserer du nettstedet ditt med HTTP-hurtigbufring
 • GTmetrix-artikkel om Leverage caching

6. Bruk et innholdsleveringsnettverk (CDN)

De fleste nettsteder ligger på servere i USA, og selv om disse nettstedene generelt vil være raskere for folk i USA eller folk som besøker en amerikansk VPN-tjeneste, vil nettstedet ditt være tregere for folk fra andre deler av verden. En CDN løser dette problemet ved å distribuere nettstedfilene dine over et nettverk av servere forskjellige steder i verden, slik at noen som prøver å besøke fra India vil få servert fra en server i Asia i stedet for fra en server i Europa. Dette vil føre til en betydelig økning i nettstedets hastighet.

For å bestemme hvor effektive CDN-er kan være, utførte Matthew Woodward et eksperiment og fant ut at bruk av CDN kan øke hastigheten på nettstedet med opptil 60%.

Her er noen av de beste CDN-alternativene for deg:

 • Cloudflare (gratisplanen deres er god nok!)
 • KeyCDN (verdt å prøve det)

7. Få en bedre webverten

Liste over raskeste leverandører av webhotellerBeklager, men vi måtte bare kaste det inn her …

Hvis alt du gjør for å gjøre nettstedet ditt raskere ikke fungerer, eller hvis du bare legger merke til liten, ubetydelig forskjell i nettstedets hastighet fra å følge beste praksis, er det kanskje på tide å endre webhotellet.

I en artikkel for Smashing Magazine avslørte Marcus Taylor hvordan webhotellet som ble brukt påvirket nettstedets hastighet for to av klientene hans; begge klienter har lignende nettsteder, men en annen hostingleverandør. En av klientene er vert på en pålitelig dedikert server, mens den andre vert på en billig server. Resultatet var en enorm forskjell i responstid på nettstedet; DNS-responstiden for klienten på den dedikerte serveren var 7 millisekunder, mens responstiden til klienten på den billige serveren var 250 millisekunder. Ingen finjustering eller plugin kan avhjelpe en slik forskjell!

Nettverten din er veldig viktig når det gjelder hastigheten på nettstedet ditt, så velg noe godt fra våre vertsomtaler her. I henhold til testene og analysene våre på hostingfacts.com, bør de tre hostingleverandørene imidlertid være de raskeste (<400 ms):

 1. A2 Hosting 320ms
 2. Hostinger 363ms
 3. Bluehost 380ms

Så med mindre du har brukt nettstedbyggere (som Wix for eksempel) for å bygge nettstedet ditt, må du undersøke for å finne den beste verten for nettstedet ditt.

8. Nettstedets tema

Hvor mye av effekten har nettstedstemaet ditt en hastighet på stedet? Mye! Julian Fernandes kunne ta lastetiden for nettstedet sitt fra 630ms til 172ms bare ved å bytte temaer; dette var det samme nettstedet, med den samme verten, og ingenting annet ble endret, men nettstedets tema, og dette resulterte i et enormt løft i lastingstiden for nettstedet.

Selv den beste serverkonfigurasjonen vil ikke lagre nettstedet ditt hvis du bruker et crappy tema med oppblåst kode; sørg for at du også vurderer ytelse når du ser etter et nettstedstema, ikke bare estetikk.

9. Installer Google PageSpeed ​​på serveren dingoogle sides hastighet

PageSpeed-modulen er en open-source servermodul fra Google som automatisk optimaliserer nettstedets hastighet; den gjør endringer på serveren og filene dine, etter beste praksis på nettstedets ytelse, uten å kreve at du gjør noe annet.

Hvis du er teknisk erfaren, kan du installere Google PageSpeed ​​selv. Hvis du ikke er teknisk erfaren, kan du be webhotellet / utviklerne om å installere det for deg.

10. Optimaliser og reduser bildestørrelse

Uoptimaliserte bilder kan være veldig tunge, og som et resultat, bruk mye serverressurser og ta lengre tid å laste; Hvis den gjennomsnittlige bildestørrelsen på nettstedet ditt er 1mb eller 2mb +, har du seriøst arbeid å gjøre. Du kan redusere størrelsen på bildet ditt betydelig, samtidig som du sikrer at kvaliteten ikke påvirkes negativt ved å bruke følgende verktøy:

 • WP Smush (for WordPress-brukere)
 • EWWW Image Optimizer (for WordPress-brukere)
 • Kraken (for alle – Drupal og Joomla)

11. Aktiver Gzip-komprimering

Du har sannsynligvis prøvd å komprimere en fil på datamaskinen din, og du har sett hva en enorm reduksjon i størrelse dette kan resultere i; en fil på 60 MB kan komprimeres til bare 5 MB. Gzip-komprimering fungerer på samme måte, men for nettsteder; Gzip komprimerer automatisk nettstedets filer til zip-filer, reduserer størrelsen på filene drastisk og øker nettstedets hastighet som et resultat.gzip-komprimering

I Smashing Magazine-artikkelen vi refererte til tidligere, gikk et nettsted fra å være 68KB til 13KB utelukkende på grunn av at Gzip var aktivert.

Hvis du vil aktivere Gzip-komprimering på nettstedet ditt, er denne guiden av GTmetrix et bra sted å starte.

12. Optimaliser databasen regelmessig

Dette er en ofte ignorert, men veldig kraftig måte å øke hastigheten på nettstedet ditt; det er spesielt effektivt hvis du bruker WordPress eller CMS som er veldig avhengig av databasebruk.

Noen CMS-er og plugins du installerer, er veldig avhengige av databasen din for å lagre data; Dette øker dataene som er lagret i databasen når du bruker CMS / plugin, noe som gjør nettstedet ditt gradvis tregere. Dette gjelder spesielt plugins som lagrer logger, statistikk og brukerdata. Det gjelder også hvis du bruker WordPress og aktiverer postrevisjoner, pingbacks og trackbacks.

Du kan gjøre nettstedet ditt mye raskere ved å rydde opp databasen regelmessig, en prosess som kan automatiseres med WP-Optimize-plugin hvis du bruker WordPress, eller manuelt (for andre plattformer) ved å følge denne opplæringen.

13. Komprimer Javascript- og CSS-filer

Hvis nettstedet ditt bruker mange JavaScript- og CSS-filer, er det stor sannsynlighet for at nettstedet ditt forteller den besøkende nettleseren om å behandle disse filene individuelt; Dette fører til mange forespørsler som til slutt påvirker nettstedets hastighet negativt. Minifisering av JavaScript- og CSS-filer reduserer antall individuelle JavaScript- og CSS-filer ved å ha dem på ett sted, og dermed forbedre nettstedets hastighet betydelig.

14. Kombiner bakgrunnsbildene dine til bildesprites

Jo flere forespørsler en brukers nettleser må stille til serveren din, jo tregere blir nettstedet ditt for den brukeren. de fleste nettstedsmaler består av flere bakgrunnsbilder, og dette ender opp med å lage flere forskjellige forespørsler hver gang en besøkende prøver å laste inn nettstedet. Løsningen på dette er å kombinere disse bildene til et slik at den besøkende nettleseren bare trenger å be om ett bilde når du prøver å laste inn nettstedet ditt; dette kan oppnås med image Sprites.

Ved å kombinere bakgrunnsbilder til bildesprites, vil du kunne redusere forespørselskostnader, antall bytes som besøkende besøker lastet ned og forsinkelse forårsaket av tur / retur når serveren din laster ned andre ressurser. Dette vil føre til et mye raskere nettsted.

Du kan bruke SpriteMe til å kombinere bildene dine i sprites, eller du kan følge forslagene i denne Smashing Magazine-artikkelen.

15. Aktiver HTTP Keep-Alive

Vanligvis, når en besøkende nettleser prøver å be om en fil fra webserveren, vil den hente hver fil individuelt; med andre ord, en tilkobling lukkes når en fil er tatt og deretter åpnes igjen for å be om en ny fil. Denne bruker mer prosessor, nettverk og minne og fører til slutt til et tregere nettsted hvis det er mye belastning på serveren din. Aktivering av HTTP-vedlikehold sikrer at alle filforespørsler til serveren din blir gjort via en enkelt åpen forbindelse, noe som fører til et mye raskere nettsted for brukerne dine ved å begrense antall tilkoblinger til serveren din.

Du kan aktivere å holde liv ved å kopiere og lime inn koden nedenfor i .htaccess-filen din:

Topptekst Tilkobling holdes i live

Alternativt kan du følge disse instruksjonene avhengig av serveren din.

16. Løs alle ødelagte koblinger på nettstedet ditt

Selv om ødelagte koblinger i innholdet ditt ikke vil påvirke nettstedets hastighet, selv om de kan gi en dårlig brukeropplevelse, kan ødelagte koblinger i JavaScript-, CSS- og bildewebadressene gjøre nettstedet ditt irriterende tregere. husk å skanne disse sidene på nettstedet ditt etter ødelagte koblinger og fikse dem før de sender brukerne dine bort.

17. Unngå hurtigkobling av bilder

Hotlinking av bilder, også kjent som “inline linking”, er å koble til et bilde på en annen persons nettsted, i stedet for å laste inn bildet på din egen server. På overflaten virker dette som en handling som vil spare deg for mye båndbredde, spesielt hvis du har et nettsted med høy trafikk, men det kan faktisk gjøre at nettstedet ditt virkelig blir tregt hvis nettstedet som er vert for bildet du hotlinket opplever en driftsstans eller går sakte.

Enten det er bilder i innholdet ditt eller bannerbilder for annonsene dine, må du huske å være vert for bildene dine på nettstedet ditt før du kobler til dem.

18. Begrens antall eksterne forespørsler

For å sikre et fullt funksjonelt nettsted, må du stole på filer og ressurser fra andre nettsteder; som et resultat, må du legge inn videoer, presentasjoner og andre multimediefiler. Selv om dette ikke nødvendigvis er ille, hvis det er for mye eller hvis du ber om eksterne filer fra langsomme nettsteder, kan det ha innvirkning på lastetiden for nettstedet ditt.

Forsøk å begrense antall eksterne forespørsler nettstedet ditt vil komme med; hvis mulig, vert så mange filer du kan på serveren din. For andre filer, la bare nettstedet ditt be om dem fra veldig pålitelige nettsteder.

19. Bruk et pålitelig CMS

Ditt CMS er rammen av nettstedet ditt; Hvis du bruker enkel HTML eller populære og pålitelige CMS-er som WordPress eller Drupal, bør du ha det bra. Hvis du derimot bruker et mindre populært CMS eller noe du har laget for deg selv, risikerer du å ha et tregt nettsted; sørg for at du kjører passende tester og gjør riktig undersøkelser for å sikre at en CMS er rask og pålitelig før du bruker den.

20. Bruk en PHP-akselerator

PHP reduserer behovet for å fortsette å oppgi den samme informasjonen på nettstedet ditt hele tiden, men det kan legge til lastetid for nettstedet ditt. Du kan enten prøve å erstatte PHP-filer med statiske HTML-filer når det er mulig, eller du kan bruke en PHP-akselerator for å gjøre nettstedet ditt mye raskere hvis det er avhengig av mye på PHP.

Denne Wikipedia-oppføringen inneholder en liste over flere PHP-akseleratorer du kan bruke.

21. Hindre andre fra å koble sammen bildene dine

Akkurat som det er viktig å unngå hotlinking av andre menneskers bilder, bør du også forhindre at andre kobler sammen dine egne bilder.

Når folk kobler koblingen til bildene dine, stjeler de i utgangspunktet båndbredden din siden det kommer en forespørsel til serveren din hver gang leserne prøver å se bildene på hjemmesiden deres. Du kan forhindre dette ved å deaktivere hotlinking av bilder som er vert på serveren din.

Denne artikkelen om Hongkiat vil lære deg hvordan du kan forhindre hotlinking av bildene dine, og dette verktøyet vil hjelpe deg automatisk å generere en .htaccess-fil som forhindrer at bildene dine kobles hotlinked.

Din tur – Test nettstedets hastighet

Test nettstedets hastighetEtter å ha implementert forslagene ovenfor, bør du gå videre og teste nettstedets hastighet for å se om det er en forskjell (legg igjen en kommentar nedenfor hvis du ser en forskjell). Her er de beste anbefalingene våre for å teste nettstedets hastighet:

Pingdom-hastighetstest for nettstedet: Med dette verktøyet, bør du ta sikte på å få en redusert belastningstid for nettstedet samt et redusert antall serverforespørsler. Dette verktøyet sammenligner også nettstedets hastighet med andre nettsteder på nettet.

GTMetrix: Dette verktøyet analyserer hastigheten på nettstedet ditt ved hjelp av Google Pagespeed Insights og Yslow og gir deg en rangering fra A til F. Det tilbyr også forbedringsforslag.

Webside Analyzer: Dette verktøyet gir deg informasjon om sidestørrelse og nedlastningstid for nettstedet, og det gir forslag til hvordan du kan forbedre belastningen på nettstedet ditt.

Google Pagespeed Insights: Du bør sikte mot en poengsum nærmere 100. Den har også et mobilhastighetstestverktøy som du kan bruke.

Yslow: Dette verktøyet analyserer nettstedets hastighet basert på Yahoo! S regler for nettstedets ytelse.

WebPage Test: Jo nærmere poengsummen din er 100, jo raskere er nettstedet ditt.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author