Pressidium Review

Pressidium logó

Összesített értékelés

Legolcsóbb terv
$ 21 / mo

Pressidium: Gyors összefoglaló idő nélküli emberek számára (nagyjából mindannyian)

Dióhéjban szeretjük a Pressidiumot. Valójában ez a webhely a Pressidium házigazdája! Rendkívül megbízható és biztonságos WordPress-tárhelyet kínálnak, villámgyors adatközpontokkal rendelkeznek a világ minden tájáról (+ beépített CDN a maximális sebességre vonatkozó nagyobb tervekhez), és olcsóbbak, mint a WP Engine.

Itt található a rövid áttekintés a legjobb tulajdonságaikról:

Megfizethető indulási terv: A hasonló fejlett funkciókkal rendelkező kezelt WP-házigazdákhoz képest a legolcsóbb a környéken.

Nagyszerű támogatás: Itt állnak az Ön számára, a nap 24 órájában, a WordPress szakértői támogatásával!

Globális elérhetőség: Adatközpontokkal rendelkezik a világ minden tájáról, és lángoló, gyorsan integrált CDN-vel rendelkeznek, amely megkönnyíti a globális működést.

Biztonság: Kezelt automatikus frissítések, rosszindulatú programok figyelése és automatikus eltávolítása, ingyenes rosszindulatú programok eltávolítása, rossz robotok szűrése, ingyenes SSL tanúsítványok és még sok más … ez egy nagyon lenyűgöző beállítás!

60 napos pénz-visszafizetési garancia: Csak abban az esetben … milyen jó ez ��

Őszintén szólva, ők nem gondolkodók a könyvünkben. A legolcsóbb tervük (a mikroterv) ekkor kezdődik csak $ 21 / hónap (A WP motor indulása 35 milliárd forintnál).

Pressidium kutatás

Pressidium tárhely áttekintés

Bevezetés a Pressidium-ba

A Pressidiumot 2013. február 28-án alapították Andrew Georges, John Andriopoulos, Filip Slavik és Giannis Zachariadis. Négy fő adatközpont-régió található Észak-Amerikában, Európában, Óceániában és Ázsia-csendes-óceánon. Ráadásul 22 stratégiai élszegmens található a világon.

Szakterületük a felügyelt WordPress tárhelyszolgáltatások az Enterprise Architecture-en. A vállalat büszke arra, hogy egy nagy ügyfélkörrel támogassa a Fortune 500 társaságokat. Néhány ügyfelük a Fujitsu, a Transifex, a Modern Retail, a 6 Yards és a Cornell University.

Kevin Ohashi, a Review Signal alapítója a Pressidium-nek adta a Legmagasabb szintű WordPress tárhelyi teljesítmény díjat. Ez volt 2015-ben és 2016-ban.

Árazás

A Pressidium 4 típusú felügyelt WordPress tárhely-tervet kínál. Ezek neve személyes, szakmai, üzleti és üzleti plusz:

A második legolcsóbb csomag neve Személyes, és havi évi számlázással havi 42,00 USD-t fizet (a legolcsóbb a Micro csomag, de a személyes tervre összpontosítunk, mivel tartalmazza a CDN-beállításokat). Ha hónapról hónapra szeretne fizetni, akkor 49,90 USD fog havonta fizetni.

Az említett csomag legfeljebb 3 WordPress telepítést tesz lehetővé. Ha további WordPress telepítést szeretne, havonta 14,90 USD-t kell fizetnie érte. A többoldalú támogatást a csomag nem tartalmazza.

A sávszélesség korlátlan. Ez azt jelenti, hogy a szokásosnál nagyobb forgalomért nem számít fel külön díjat. A Pressidium szerint azonban a Personal csomagot havonta 30 000 egyedi látogatásra tervezték. Így a szerver erőforrásai csak körülbelül 30 000 havi egyedi látogatásra korlátozódnak.

Egy gyakran megválaszolt kérdést felszámítanak extra látogatásokért. A Pressidium válaszol: „Ha az Ön webhelyén hirtelen növekszik a valódi felhasználói munkamenetek száma, vagy támadásokon megy keresztül, akkor gondoskodunk arról, hogy jól teljesítenek. Nem számolunk fel automatikus többletet, mivel ezeket a költségeket önnek fedezzük Önnek, de ha továbbra is túllépi a terv korlátjait, javasoljuk a frissítést. ”

Ingyenes Let’s Encrypt tanúsítványt kapunk Önnek. Ez azt jelenti, hogy biztonságban tudja tartani a webhelye által kezelt érzékeny információkat. Ez elősegíti a keresőmotorok rangsorolásának javítását is. FYI, a Google a biztonságos webhelyeket (HTTPS) részesíti előnyben a nem biztonságos webhelyekkel szemben (HTTP).

Ha webhelyét egy másik web hosting cég üzemelteti, akkor ingyenesen áttérhet webhelyére. A regisztráció után azonnal ütemezheti az áttérést. Csak el kell nyitnia egy támogatási jegyet. A Pressidium csapata utána mindent megtesz.

A hostfiók biztonságát a Pressidium komolyan veszi. Menedzselt automatikus frissítéseket, rosszindulatú programok figyelését és eltávolítását kapja meg. Teljesen lezárt környezetben van, és élvezheti a rossz robotok szűrését.

A biztonsági mentés naponta történik, automatikusan. Saját biztonsági mentéseket is létrehozhat. Ez segít abban az esetben, ha webhelye komolyan bonyolult kérdésekkel néz szembe. Ha ezeket a problémákat nem lehet megoldani, akkor egyszerűen visszaállíthatja a biztonsági másolatot (amikor egy webhely még működőképes volt).

Ami a sebességet illeti, a Pressidium sok mindent kínál:

  • CDN – Ez lehetővé teszi a weboldal adatainak gyorsítótárként történő tárolását több földrajzi helyen. Így még az adatközponttól távol lévő webhely-látogatók is tapasztalhatják az oldal feltöltési sebességét. Egyszerűen kiszolgálják a közeli helyen tárolt gyorsítótárazott adatokkal.
  • PHP 7 – Ez egy frissítés a PHP 5.6-hoz, gyorsabbá téve az említett verziót. Az alkalmazások a PHP 7-rel is gyorsabban futnak, mint a PHP 5.6.
  • HA SSD tároló – Ez magas rendelkezésre állású szilárdtest-meghajtókat jelent. Az ilyen típusú tárolómeghajtók gyorsabbak a hagyományos mechanikus meghajtókhoz képest. Így az adatok gyorsabban kerülnek kiszállításra, a gyors betöltési sebesség eredményeként.
  • Dinamikus terheléselosztás – Ez a munkaterhelés elosztását különféle számítógépes erőforrások között jelenti, hogy elkerüljük az egyetlen erőforrás túlterhelését, minimalizáljuk a válaszidőt és optimalizáljuk az erőforrások felhasználását. Az optimális dinamikus terheléselosztás mellett az oldal betöltési sebessége gyorsabb lesz, mivel az erőforrások nem kerülnek túlterhelésre. Ennek oka elsősorban az, hogy a munkaterhelés több szerveren (vagy erőforráson) oszlik meg.
  • Automatikus képoptimalizálás – A kép automatikusan optimalizálódik a méretének csökkentésével. Így a képek betöltése kevesebb erőforrást igényel, ami viszont gyorsabb betöltési sebességeket eredményez.

A felhasználói műszerfalnak számos funkciója is van. Lehet, hogy manuális és automatikus biztonsági mentéseket készít, és ellenőrizheti a használati és forgalmi elemzéseket. Az irányítópulton megjelenik a számla és a számlázási előzmények is. Ez lehetővé teszi a különféle pluginek kezelését egy platformon.

Végül kockázatmentes 60 napos pénz-visszatérítési garanciát kapunk. Az éves tervekben azonban nem kínálják fel. Ha nem elégedett szolgáltatásaikkal, teljes visszatérítést kaphat az okától függetlenül.

Támogatási lehetőségek

Különféle támogatási lehetőségeket kap a Pressidium segítségével. Az alábbiakban néhány ezek közül:

  • Jegy & E-mail támogatás
  • Telefonos támogatás
  • Tudásbázis
  • Felhő állapota
  • Dedikált fiókkezelő (Business / Business Plus Plans)

Jegy- és e-mail támogatás elérhető a nap 24 órájában, a hét minden napján, és segítségért kérhet segítséget a DevOps szakértőitől. A tudásbázis útmutatásokat tartalmaz a Pressidium termékek és szolgáltatások kezelésére vonatkozóan. Útmutatásokat tartalmaz továbbá az egyszerű problémák elhárításához. A dedikált fiókkezelő csak akkor érhető el, ha a Business vagy a Business Plus terveket választja.

A Cloud Status oldal frissítéseket tartalmaz a Pressidium platformjáról és szolgáltatásairól. Az állapotfrissítések között szerepel a tűzfalak, a WebApp tűzfalak, a terheléselosztók, a többrétegű gyorsítótárazás, a WordPress alkalmazáskiszolgálók, az adatbázis-fürtök, a CDN, az SFTP, a szakaszos & Pillanatképek, felhő biztonsági mentések, portál és API.

Előnyök

Többsebességű optimalizálási funkciók

A Pressidium számos olyan funkciót kínál, amelyek optimalizálják webhelyének sebességét. Magas rendelkezésre állású szilárdtest-meghajtókat (HA SSD) használnak, amelyek gyorsabbak, mint a hagyományos mechanikus meghajtók. Emellett dinamikus terheléselosztást valósítanak meg az erőforrások túlterhelésének elkerülése érdekében, és több erőforráshoz osztják el a terhelést, ami optimális töltési sebességet eredményez.

További sebesség-optimalizálási szolgáltatások közé tartozik a többrétegű adaptív gyorsítótárazás, a tartalomszolgáltató hálózatok (CDN), a PHP 7 támogatása, az automatikus képoptimalizálás és az adatközpontok helyének megválasztása..

Kiváló Uptime

A Pressidium olyan webhelyeket szállít, amelyek kiválóan teljesítenek – ezek a webhelyek ritkán tapasztalnak leállásokat. A Pressidium által üzemeltetett webhelyek rendelkezésre állási ideje meghaladja az átlagot. A jól teljesítő webhelyek biztosításával eleget tesznek az ügyfeleknek nyújtott szuper kiszolgálás ígéretének.

Ingyenes SSL tanúsítvány

Ingyenes SSL tanúsítványokat kapunk. Ezeket arra használják, hogy webhelyét biztonságosabbá tegyék, ezzel védve a webhelyén található érzékeny információkat. Ez elősegíti a rangsorolásának javítását a keresőmotorokban is. A Google szereti a biztonságos webhelyeket a nem biztonságos webhelyek felett.

Biztonsági másolat érhető el

Az automatikus napi biztonsági mentés a webhelyen történik. Ez elősegíti a webhely biztonságát olyan esetekben, amikor a problémákat nem lehet megoldani. Azonnal visszaállíthatja webhelyét a biztonsági másolat segítségével – egy adott időpontra, amikor a webhely továbbra is működik.

60 napos pénz-visszatérítési garancia

A Pressidium nem hisz az eladó beszüntetésében. Bármikor visszavonhatja előfizetését. 60 napos pénz-visszafizetési garanciát vállalunk. Ha nem elégedett termékeikkel és szolgáltatásaikkal, akkor mindig visszatérítést kaphat.

Következtetés

Csak csináld ��

ÖsszegzésVélemény író Matthew RogersÁttekintés dátuma 2019-11-24A megtekintett tétel PressidiumAuthor Rating 51star1star1star1star1starTermék neve PressidiumPrice
21 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author