One.com anmeldelse

Samlet bedømmelse

Billigste plan
Gratis… oprindeligt

One.com: En hurtig oversigt for folk uden tid (stort set alle os)

Desværre anbefaler vi, i en nøddeskal, One.com af nogle få grunde, hvor de vigtigste er oppetid og support. Lad os køre gennem et par problemer, vi har fundet.

Ingen oppetidsgaranti: Ja, du læser det rigtigt, de har ingen garantier for, at dit websted vil være oppe, eller hvor længe … med enhver anden hostingudbyder, der prøver at opnå 99,9% oppetid, siger one.com nej, vi garanterer ikke noget , ikke en god start!

Funktioner: Selvom der er nogle få funktioner, som vi altid gerne vil se i vores hosting-udbydere, tror jeg, at sikkerhedskopier ville være en af ​​de vigtigste, bestemt, hvis der ikke er nogen oppetid eller ydelsesgaranti… godt, startpakken inkluderer ikke sikkerhedskopier, stort no- nej i vores bog.

Support: Der er ganske mange klager over deres støtteholdning, der svæver rundt, alt for mange til at ignorere. Det ser ud til, at supportmedarbejdere kan bruge garantien for oppetid (eller ydeevne) som en undskyldning for alle slags problemer …

Så hvad vi virkelig siger, er… der er en masse andre webhoste derude, der er meget bedre til stort set alt. Vores favorit er stadig SiteGround, de er gode til sikkerhed, fantastisk oppetid, meget lydhør support, har flere datacentre over hele verden (inklusive i London) og er officielt anbefalet af WordPress (de kan naturligvis tackle enhver CMS du kast dem). De er en ægte ikke-hjerne. Se vores anmeldelse her.

Stadig interesseret i One.com, fortsæt med at læse nedenfor.

One.com-undersøgelse

One.com Hosting anmeldelse

Virksomheden blev grundlagt af Jacob Jensen tilbage i 2002 i Danmark. Indtil videre har det omkring 1,5 millioner kunder, der spænder over 149 lande. De har også over 270 ansatte. One.com har registreret virksomheder i Danmark, Filippinerne, Indien og Dubai, hvilket gør det muligt for det at være konkurrencedygtigt på markedet (inklusive det britiske webhostemarked ser det ud til).

Virksomheden leverer forskellige produkter og tjenester, herunder hosting, webstedsbygger, e-mails, domæneregistrering og Office 365, blandt andre. De har vundet mange priser, såsom at være Netzsieger’s Editor’s Choice blandt webhostingudbydere. PC Magazine Holland & Belgien tildelte også One.com som redaktørens valg for den bedste webhost (kunne de plejede at være dejlige) … men vi kan virkelig ikke se dem som en af ​​de bedste webhosts.

One.com har supportteam, udviklere og ingeniører beliggende i Indien, Dubai og Danmark. Support tilbydes på forskellige sprog, herunder dansk, hollandsk, tysk, norsk, fransk, svensk og engelsk. Hver måned besvarer supportteamet over 100.000 henvendelser.

Prisfastsættelse

One.com leverer fire typer hostingpakker. Disse planer kaldes Hosting Starter, Professional, Professional Plus og Business. De nævnte planer kan ses nedenfor:

prissætning af one.com

Den billigste plan kaldes Hosting Starter-pakken. Det koster USD 2,45 pr. Måned, og du kan kun vælge en årlig betalingsmåde. Således skal du udskudte i alt USD 29,4. Opsætningsgebyret koster 13,80 USD. Derudover skal du stadig betale moms (moms) ved udtjekning.

Ifølge One.com er hosting-startpakken perfekt til basale websteder, blogs og e-mail-hosting. Det giver dig en lagerplads på 25 GB, hvilket er stort set nok, hvis du starter et grundlæggende websted. Du kan kun have et websted pr. Hostingkonto. Så hvis du kun har et enkelt websted pr. Hostingkonto, er 25 GB diskplads “muligvis” nok til dine lagerbehov.

Den anvendte lagerplads er solid-state drev (SSD’er). På grund af dets unikke processer fungerer SSD’er hurtigere end traditionelle drev. Dette betyder, at dit websteds indlæsningshastigheder vil være hurtigere sammenlignet med andre, der bruger traditionelle drev som deres middel til opbevaring.

Du får ubegrænset båndbredde, hvilket betyder, at du kan rumme en ubegrænset mængde trafik. Du behøver ikke betale ekstra for en usædvanlig stor mængde webstedsvisere. Derudover får du ubegrænset e-mail-konti. Igen behøver du ikke at udskifte flere penge til yderligere postkasser. Du kan tildele e-mail-konti til forskellige personer, der er ansvarlige for forskellige afdelinger på dit websted (eller virksomhed).

Hosting Starter-pakken, sammen med andre pakker, leveres med et gratis SSL-certifikat. SSL-certifikatet giver dig mulighed for at kryptere følsomme oplysninger, så de ikke kan ses, mens de overføres fra server til server, før det når sin destination. Dette er nyttigt, hvis dit websted håndterer vigtige oplysninger såsom kreditkortnumre.

Derudover giver SSL-certifikatet dig mulighed for at konvertere dit websted fra HTTP til HTTPS. Det sidstnævnte er foretrukket af Google i stedet for førstnævnte i rangering af søgemaskiner. At have et SSL-certifikat er som at slå to fugle med en sten – du skal beskytte følsomme oplysninger, mens du forbedrer din placering på resultatsiderne i søgemaskinerne.

Du får et brugervenligt kontrolpanel, der giver dig mulighed for nemt at administrere din webhostepakke. Dette intuitive kontrolpanel giver dig mulighed for at få adgang til DNS-, fil- og e-mail-moduler. Du kan også bruge den til at aktivere tilføjelser som SiteLock og MarketGoo.

Supportindstillinger

One.com giver dig forskellige muligheder for at få support. Disse indstillinger er inkluderet nedenfor:

  • One.com-systemstatusside,
  • Self-Help Knowledge Base,
  • Online live chat support,
  • Telefonstøtte og
  • E-mail support.

Siden Systemstatus viser den generelle tilgængelighed af systemer i Europa og Amerika. Den angiver, om disse systemer er operationelle eller ikke. Derudover er One.coms partnere som Rushfiles, Sitelock og MarketGoo også inkluderet på denne side med statusrapporter. Planlagte vedligeholdelsesrapporter kan ses på siden Systemstatus med tidligere hændelser inkluderet for at informere deres kunder om vigtige tidligere begivenheder, der er sket med deres operationer.

Self-Help Knowledge Base, eller Help Center, som virksomheden kalder det, er stort set indlysende. Det indeholder vejledninger til, hvordan du opsætter og administrerer de pakker, du benytter. E-mail support, telefon og online live chat er tilgængelig 24/7 for at imødekomme de voksende supportbehov for deres kundebase.

Når det kommer til kundeanmeldelser, indsamlede One.com blandede følelser. Nogle kundeanmeldelser oplyste, at deres kundesupportsystem var hurtigt til at svare på spørgsmål. De oplevede faktisk god kundesupport service fra virksomheden.

Andre anmeldelser oplyste imidlertid, at One.com har et dårligt supportteam, der ikke er i stand til at besvare enkle og komplicerede spørgsmål. Selvom det var hurtigt at få fat i en repræsentant, løste de fleste af dem ikke kundens problemer. I sidste ende måtte de fleste kunder flytte fra One.com til en anden webhostingudbyder.

Fordele

Når det kommer til at tilmelde dig One.com, er der nogle fordele. Disse er inkluderet nedenfor:

Ubegrænset båndbredde

Med Hosting Starter-pakken får du ubegrænset båndbredde. Dette betyder, at du kan rumme en ubegrænset mængde trafik. Du bliver ikke debiteret for et mere end sædvanligt beløb på webstedsvisere.

Ubegrænset e-mail-konti

Selv den billigste pakke leveres med ubegrænsede e-mail-konti. Du behøver ikke at beskytte flere penge bare for at få en anden e-mail-hostingtjeneste. Hver person, der er tilknyttet dit websted (eller virksomhed), der har brug for en e-mail-adresse, vil have sin egen konto.

Gratis SSL-certifikat

SSL-certifikatet gives dig gratis. Dette giver dig mulighed for at kryptere følsomme oplysninger, når de sendes langs forskellige servere til deres endelige destination. Dette betyder også, at du kommer et skridt foran konkurrencen med hensyn til placering af søgemaskiner. Som du måske eller måske ikke ved, favoriserer søgemaskiner som Google sikre websteder (HTTPS) frem for ikke-sikre websteder (HTTP).

Ulemper

Der er forskellige ulemper, når det kommer til at tilmelde dig One.com. Nedenfor er nogle af dem:

Ingen oppetidsgaranti

Ydeevne på dit websted er ikke garanteret. De fleste hostingudbydere har en garanti på oppetid på 99,95% til 99,99%. Nogle giver endda en 100% garanti. Hos One.com er denne oppetidsgaranti imidlertid ikke tilgængelig.

Kunder har klaget over, at deres side går ned. Virksomhedens supportrepræsentanter erklærede dog, at ydeevne og oppetid ikke var garanteret i deres pakker, så de kan ikke gøre noget ved, at webstedet går ned.

Wow! Det er en alvorlig bekymring, hvis du har et websted, der skal være online hele tiden for at samle mange kunder og salg. Du ønsker ikke, at dit websted skal gå ned. Og hvis det faktisk gjorde det, vil du have, at et supportteam skal være ved din side. Det er tydeligt, at One.com mangler ydeevne og pålidelighed for webhosting.

Begrænset opbevaring

Hosting Starter Plan giver dig kun 25 GB diskplads værd. Dette er muligvis ikke nok, hvis du vil have et websted fyldt med billeder og videoer i høj kvalitet. Nogle hostingfirmaer leverer ubegrænset diskplads, og One.com er helt klart ved at miste slutningen på denne.

Blandede anmeldelser om kundesupport

Nogle anmeldelser var positive. Selvom nogle var negative. Som nævnt tidligere sagde negative anmeldelser endda, at deres kundesupportrepræsentanter gentog, at der ikke var nogen garanti for oppetid og ydelse. Dette indikerer, at de ikke er ligeglade med eller ikke kan gøre noget, hvis websteds ydelse går ned.

En god kundesupport service er en af ​​de vigtigste faktorer i valg af en webhostingudbyder. One.com har blandede anmeldelser, og du kan ikke satse på noget, der ikke vil være konsekvent. Vil du have et inkonsekvent websted, der går op og ned på tilfældige tidspunkter? Selvfølgelig ikke.

Ingen sikkerhedskopi & Gendan funktioner

Den billigste plan har ingen sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktioner. Hvis noget går galt med dit websted, og du ikke kan løse det, har du ikke en sikkerhedskopi, du kan bruge til at gendanne dit websted til et tidspunkt, hvor det fungerede. Puha. Det er ærgeligt. Du ville starte fra bunden, hvis noget går galt. Og det ville du ikke have lyst til.

Konklusion

One.com er bestemt et hostingfirma at undgå. De har ikke oppetid eller ydelsesgarantier, og de har blandede kundesupport-følelser. Dette er de vigtigste funktioner, du har brug for i et webhostingfirma, og One.com mangler helt klart dem.

Et stort fedt nej fra os, skal du i stedet tjekke SiteGround!

ResuméReviewer Matthew RogersUdgivelsesdato 2018-08-20Omsynet vare One.comAuthor Rating 21star1stargrågrågråProduktnavn One.comPris
GBP 0

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author