Midphase Review

Sigla Midphase

Rating general

Planul cel mai ieftin
$ 2,78 / mo

Midphase: un rezumat rapid pentru persoanele fără timp (cam toate noi)

Pe scurt, nu recomandăm cu adevărat Midphase (cu excepția cazului în care vă aflați într-un buget foarte mic), din câteva motive, principalele fiind securitatea și viteza de încărcare. Sunt ieftine, ceea ce este bun, dar dacă doriți să conduceți orice afacere legitimă care are nevoie de un site rapid, există o mulțime de alternative mai bune acolo.

Securitate: A avea un certificat SSL (https, un site securizat) este obligatoriu în aceste zile, cu siguranță Google favorizează site-urile https, iar Chrome etichetează site-urile non-sigure ca „nu sunt sigure” … Certificatele SSL de bază sunt de fapt gratuite în aceste zile, deoarece „ sunt atât de important. Majoritatea gazdelor oferă acest lucru și gratuit, deoarece este ușor de integrat. Cu Midphase, totuși, va trebui să vă înscrieți la un plan „de afaceri” pentru a obține un certificat SSL gratuit …

Viteza de încărcare: Cu siguranță nu este optim aici, în timp ce majoritatea recenziilor utilizatorilor par să fie pe partea neutră / pozitivă … ceea ce iese în evidență este accentul pe site-urile web lente … dar asta vine cu o găzduire super ieftină, așa că nu vă puteți aștepta mult.

Deci, ceea ce spunem cu adevărat este… există o mulțime de gazde web acolo, care sunt mai bune la aproape toate (de la securitate, la asistență și performanță). Vă sugerăm să consultați cea mai bună comparație a noastră de hosting.

Dacă mai sunteți interesat de Midphase, continuați să citiți mai jos.

Cercetare în faza medie

Recenzie de gazduire MidPhase

O introducere în MidPhase

MidPhase a fost fondată în 1998, de către Daniel L. Ushman, Zachary D. și Zak Boca. Sediul companiei este situat în Salt Lake City, Utah. Au echipe în mai multe locații din întreaga lume, precum SUA, Marea Britanie, Ucraina și India.

În 2007 MidPhase a fost achiziționată de UK2 Group. Aceasta din urmă este o companie care oferă servicii de internet și are sediul în Marea Britanie și deține și alte companii de găzduire, cum ar fi WestHost și VI.net. MidPhase a fost nominalizat la Premiul HostReview Readers Choice Award în 2010.

Prețuri

MidPhase vă oferă trei tipuri diferite de pachete de găzduire web. Acestea sunt denumite personal, profesional și de afaceri. Planurile menționate pot fi văzute mai jos:

Cel mai ieftin plan se numește Basic și costă 3,48 USD pe lună dacă optezi pentru un contract pe 1-, 2- sau 3 ani. Deși prețul menționat este doar un preț promoțional. Planul vă va costa 7,95 USD și 6,95 USD pe lună dacă primiți contracte lunare, respectiv 3 luni.

Un domeniu este posibil numai cu planul de bază. Subdomeniile sunt limitate la unul pentru fiecare cont de găzduire. Deși cu planul menționat, puteți avea spațiu web nelimitat. Acest lucru este util mai ales dacă trebuie să plasați imagini și videoclipuri de înaltă rezoluție pe site-ul dvs. web. Nu sunteți limitat de spațiul pe care îl aveți, astfel încât să puteți plasa în mod liber orice fișier dorit în contul de găzduire.

De asemenea, vi se oferă o lățime de bandă nelimitată. Aceasta se referă la transferul nelimitat de date între server și dispozitivul care solicită conținutul site-ului web. Aceasta înseamnă că puteți avea o cantitate nelimitată de trafic și nu trebuie să plătiți în plus dacă depășiți cantitatea obișnuită de trafic pe care o experimentați.

Dacă optați pentru planul anual, puteți obține un domeniu gratuit. Aceasta se va aplica numai domeniului principal. Înregistrarea domeniului este limitată la extensiile .com, .org, .net, .us, .biz și .org. Aveți la dispoziție un panou de control universal, care vă permite să gestionați conturi de găzduire, adrese de e-mail și informații de facturare, printre altele.

Configurarea contului dvs. este gratuită. Acest lucru vă poate economisi aproximativ 10,00 USD. Nu este rău, nu? Pachetul este livrat cu Softaculous, un program de instalare a aplicațiilor care vă permite să instalați sute de aplicații cu doar câteva clicuri.

Conturile de e-mail sunt nelimitate. Aceasta înseamnă că fiecare persoană responsabilă pentru un departament diferit al site-ului dvs. web poate avea propriul său cont. Îți economisește câțiva bani la plata unui alt furnizor de gazduire prin e-mail. Este livrat cu funcții precum alias de e-mail, expeditori de e-mail și respondenți auto. De asemenea, vine cu protecție anti-spam și anti-virus pentru apărarea împotriva atacurilor malițioase.

Puteți obține mai multe informații despre site-ul dvs. web prin intermediul caracteristicilor lor statistice online. Webalizer, un software de analiză de jurnal web, este disponibil cu cel mai ieftin pachet. Acest instrument raportează statistici, cum ar fi accesări, vizite, recomandări și țara de origine a vizitatorului. Un alt instrument de raportare a analizei web, AWStats, este inclus de asemenea.

PHP 7, Python, Perl-CGI și Ruby On Rails sunt acceptate de planul menționat. ImageMagick 5+ este de asemenea acceptat. Au o garanție de disponibilitate de 99,99%. Acest lucru înseamnă că site-ul dvs. web este cel mai mult timp și se întâmplă „rareori”.

În cele din urmă, au o garanție de returnare de 30 de zile. Cu toate acestea, acest lucru exclude numele de domeniu și este aplicabil numai dacă anularea apare în termen de 30 de zile din ziua vânzării. Dacă pur și simplu încercați produsele și serviciile acestora, puteți obține o rambursare completă atât timp cât îndepliniți termenul și condițiile garanției menționate..

Opțiuni de asistență

Există diferite opțiuni pe care le puteți utiliza pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie. Mai jos sunt incluse aceste opțiuni:

  • Pagina de stare a serviciului
  • Bază de cunoștințe
  • Trimitere bilet
  • Chat online live
  • Asistență telefonică

Pagina Stare de serviciu vă oferă informații în timp real despre starea serviciilor lor. Acestea includ informații despre sistemele lor principale, panourile de control și serverele de găzduire. Incidentele din trecut sunt de asemenea incluse aici. Întreținerea programată viitoare va fi publicată și aici.

Baza de cunoștințe conține diverse subiecte pe care le puteți verifica pentru a configura și gestiona produsele și serviciile pe care le-ați utilizat cu MidPhase. Dacă credeți că problema dvs. este simplă, puteți consulta informațiile despre Baza de cunoștințe. Deși, dacă problema dvs. nu poate fi rezolvată de baza de cunoștințe, trebuie să optați pentru funcțiile de chat live, asistență telefonică și transmiterea biletelor.

Echipa lor de asistență tehnică este disponibilă 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână. Puteți trimite, de asemenea, un bilet care este disponibil și 24/7. Funcția lor de chat live este utilizată în principal pentru vânzări și este disponibilă de luni până vineri, între 08:00 și 17:00, Ora de munte.

Pro-uri

Există câteva avantaje pentru a lucra cu MidPhase. Acestea sunt incluse mai jos:

Spațiu de disc nelimitat

Vi se oferă o cantitate nelimitată de spațiu web. Acest lucru poate fi foarte util dacă trebuie să introduceți fișiere mari pe site-ul dvs. web. Imaginile și videoclipurile pot fi plasate fără ezitare. Nu trebuie să obțineți un plan mai scump doar pentru a obține spațiu web suplimentar. Fiecare spațiu de care aveți nevoie este disponibil.

Domeniu gratuit

Dacă optați pentru planul anual, obțineți un domeniu gratuit. Acest lucru salvează portofelul câțiva dolari. Destul de util dacă tocmai începeți și nu aveți încă un nume de domeniu. Extensiile de domeniu sunt limitate la .com, .org, .net, .us, .biz și .org. Dacă vă gândiți la o altă extensie, puteți să o obțineți pur și simplu de la un alt furnizor.

Contra

Viteze de încărcare lentă

Viteza de încărcare a site-urilor site-ului MidPhase este lentă comparativ cu media. Este de fapt evident. Nu fac reclame SSD sau tehnologii de cache. Nu fac reclamă folosind servere LiteSpeed. Nimic legat de îmbunătățirea vitezei nu poate fi văzut pe site-ul lor web.

Vitezele slabe de încărcare a site-ului web duc la o experiență slabă a utilizatorului. La rândul său, acest lucru duce la conversii mai mici. Viteze lente de încărcare înseamnă, de asemenea, clasamente mai mici în motoarele de căutare. Google favorizează site-urile care se încarcă mai repede față de cele care încarcă mai lent.

Fără certificat SSL gratuit

Nu vi se oferă un certificat SSL gratuit cu cel mai ieftin plan. Un certificat SSL este important în protejarea informațiilor sensibile (de exemplu, datele cardului de credit) pe care site-ul dvs. web le conține. În plus, este un bonus pentru îmbunătățirea clasamentului motorului de căutare, deoarece Google favorizează site-urile din HTTPS față de site-urile din HTTP.

Un certificat SSL gratuit este disponibil numai dacă optați pentru pachetul anual al planului de afaceri. Acest lucru vă va costa 4,38 USD pe lună. La un contract de un an, trebuie să scoateți 52,56 USD în avans. Prețurile menționate sunt doar prețuri promoționale curente. Asigurați-vă că le citiți termenii și condițiile pentru a fi conștienți de ce aveți în vedere.

Concluzie

Așa cum am menționat în prezentare, dacă aveți un buget și trebuie doar să porniți un blog, Midphase poate funcționa cu siguranță pentru dvs. … dar dacă aveți nevoie de altceva decât de genul https, viteze rapide de încărcare, etc. furnizori alternativi de găzduire.

Rezumat Recenzor Matthew RogersData revizuirii 2018-08-31Produs revizuit MidphaseAutor Rating 31star1star1stargrigriNumele produsului MidphasePrice
2,78 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author