MidPhase Review: Awesome Uptime (99,99%), men litt treg …

MidPhase hjemmeside

MidPhase er billig.

Som, fire dollar i måneden billig.

Hvis livet har lært oss noe, er det at noe billig ofte ikke er bra.

Vi mener, MidPhase må ha forferdelig oppetid eller flekkete kundetjenester som Web Hosting Pad eller HostMetro. Ikke sant?

Fire dollar dekker ikke engang en kopp kaffe i disse dager. Hvordan i all verden dekker det sinnssykt høye kostnader for å kjøpe og drive hosting-servere. For ikke å snakke om leie og ansatte for sitt hovedkontor i den vakre Salt Lake City, Utah.

Men MidPhase er ikke en fly-by-night-operasjon. De har eksistert siden 1998, har lag i Storbritannia, Ukraina og India. Siden den gang har de slått seg sammen med UK2 Group i ’07 (som også eier WestHost).

Poenget er: Dette er ikke deres første rodeo.

Vi etablerte et grunnleggende WordPress-nettsted i juni 2015 på MidPhase ‘Personal Web Hosting Plan’ for å analysere ytelsen deres, og se om gode ting virkelig kan komme i billige pakker.

Du kan sjekke resultatstatistikken, som oppetid & hastighet, for deg selv ved å klikke på ‘Historikk’ for å gå dypere.

Fordeler med å bruke MidPhase Hosting

Den første tingen som du tenker på for $ 4-hosting, er å måtte sitte på telefonen med noen som ikke snakker språket ditt i tre timer mens du prøver å finne ut hvorfor nettstedet ditt er nede – igjen. Heldigvis er det ikke en gang i nærheten av å være nøyaktig.

Slik utførte MidPhase gjennom vår 24-måneders gjennomgangsprosess.

1. 99,99% oppetid over 24 måneder (Det er virkelig bra)

Mot alle odds leverte MidPhase 99,99% oppetid i løpet av 24 måneder. Det er ikke bare bra, det er fantastisk (ett av beste har vi sett etter å ha gjennomgått over tretti webhoteller til dags dato). Bare Bluehost og SiteGround er for øyeblikket på samme nivå.

Ta en titt:

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 100%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 100%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%

MidPhase siste 24-måneders statistikkMidPhase gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

2. Hurtigsupportbillett-svar

OK, oppetid er flott. Det må bety at kundeservice er et outsourcet mareritt. Hvordan ellers kan du løpe lønnsomt på $ 4 i måneden?

Vi testet deres supportbillettsystem og fikk et detaljert svar fra Britton (support tekniker) innen 40 minutter fra deres kundesupport. Slik så samtalen ut:

MidPhase-støtte

Kundestøtteagent på MidPhase

I motsetning til noen andre verter, tilbyr de telefonstøtte med både gratis og internasjonale numre.

Så langt så bra!

3. VELDIG billig

Nevnte vi at MidPhase er billig?

En langsiktig plan med deres billigste delte hostingalternativ kommer ut til $ 3,95 per måned.

Fangsten? Det er minst ett års forpliktelse (som dessverre er et standard bransjetriks).

De tilbyr en ekte månedlig plan som starter på $ 7,95 per måned (det er verdt å merke seg at noen andre verter krever minst en 12-måneders registrering, så dette er et anstendig alternativ på kort sikt).

MidPhase-priser

4. Gratis migrasjoner & Overganger

MidPhase kjøper en vanlig industritrend ved å tilby gratis migreringstjenester for nettsteder for alle cPanel-kontoer.

For å være ærlig hørtes dette litt for godt ut til å være sant. Mange verter kan tilby en enkelt nettstedoverføring for null dollar. Men så vil de belaste deg for mer.

Andre vil belaste deg opp til $ 150 for å flytte noe som helst.

Ikke MidPhase, skjønt. Det er hyggelig å se at til tross for deres billige tilnærming, er de ikke nikkel-og-diming kunder for å gjøre opp for det.

Vi fulgte opp med deres kundeservicerepresentanter for å bekrefte alt. Og vi er glade for å kunngjøre at de ikke vil belaste mer for flere nettsteder, så lenge kontoene gir cPanel-tilgang.

5. 99,9% oppetidsgaranti

MidPhase-testen vår viste utmerket oppetid de siste årene.

Det er ingen overraskelse gitt deres forpliktelse til oppetid.

De har en Status-side på nettstedet som inneholder sanntidsoppdateringer, samt tidligere rapporter eller hendelser.

Men det er ikke den beste delen.

De har også en “99,9% oppetidsgaranti” for hostingpakkene.

Slipp under den terskelen, og du kan be om en kontokreditt.

Basert på vår erfaring så langt, trenger du imidlertid ikke spørre dem om dette for ofte.

Det laveste månedlige oppetidstallet vi har sett er 99,98%. Og det er godt over det 99,9% minimum de holder.

Ulemper ved å bruke MidPhase Hosting

Fire dollar hosting kan ikke være perfekt. Det er noen ulemper å vurdere hvis du verdsetter andre hostingfunksjoner i tillegg til å spare mest.

1. Langsom gjennomsnittshastighet

MidPhase oppetid er flott. Kundesupporten deres er oppmerksom.

Det samme kan dessverre ikke sies for lastetidene og hastigheten for siden. Vår siste 24-måneders analyse viste en gjennomsnittlig hastighet på 1135ms.

Ikke forferdelig, ikke bra heller.

Men billig! Og nesten den raskeste for den prisklassen.

Hvis hastighet er en topp prioritering (som det bør være for kommersielle nettsteder da det påvirker brukervennlighet, konverteringer og søkerangeringer), kan det være lurt å veie kostnadene kontra fordelene på dette tidspunktet.

Siste 12 måneders gjennomsnittlig lastetid

MidPhase siste 12-måneders detaljerte statistikkMidPhase gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

For å konkludere: Denne typen lastetider er ikke nødvendigvis dårlige. For eksempel har langt mer populære og dyre hostingleverandører ikke klart å laste inn et nettsted raskere enn 1 sekund.

2. Uklar pengene-tilbake-garanti

Mange webhoteller vil tilby en standard 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Noen går til og med for å strekke denne perioden til 90 (eller 97!) Dager for å forsikre deg om at du er fornøyd med tjenesten deres før du får deg til å forplikte deg.

Vi fant nevner om en 30-dagers pengene-tilbake-garanti for deres WordPress og delte hostingplanalternativer. Merk at vi ikke fant de samme garantiene for mange av deres andre tjenester.

Det er også massevis av helpdesk-svar (som dette), som bekrefter at en slags 30-dagers refusjon eksisterer.

De anbefaler å lese vilkårene sine for mer informasjon, men det er en del av problemet: det er ikke mye informasjon der, heller.

Så vi synes du skal være god på 30 dager.

Noe å vurdere og eventuelt spørre om du prøver å dra nytte av den lave, langsiktige satsen.

3. Sikkerhet? Noen, noen? Bueller?

Mange webverter vil tilby en lang liste over sikkerhetsapper som er tilgjengelige med noen få enkle klikk for å låse nettstedet ditt og holde ting trygt mot ubehagelige forsøk. Noen vil til og med gå utover og utføre forebyggende vedlikeholdstjenester for å sikre at du er i orden.

Vi kunne ikke finne de samme støttealternativene med MidPhase. En annen mulighet å vurdere eller spørre om når du registrerer deg.

4.Høye fornyelsespriser (på tvers av alle produkter)

MidPhase $ 3,95 / måned-klistremerkepris for deres Web Hosting Personal-pakke ser ganske bra ut på overflaten.

Imidlertid, hvis du har vært med i spillet så lenge vi har, vil du vite at annonserte priser vanligvis kommer med noen få “gotchas” som kan komme tilbake til å hjemsøke deg hvis du ikke er forsiktig.

Dessverre er MidPhase ikke annerledes i dette tilfellet.

Den største fangsten, i dette tilfellet, er de høye fornyelseskostnadene når den første planen utløper. Prisen vil i utgangspunktet dobles overalt, uansett hvilke planer du velger.

Web Hosting Personal går for eksempel fra $ 3,95 per måned og opp til $ 6,95 per måned. Profesjonell plan går fra $ 4,95 / måned til $ 8,95 / måned, mens Business en også øker fra $ 5,95 / måned til $ 10,95 / måned.

Priser for fornyelse av MidPhase øker raskt.

Bummer, ikke sant?

Bortsett fra her er tingen:

Dette er ikke en gang den verste prisøkningen vi har funnet.

Nei, den luksusen er forbeholdt domeneregistreringene. Det første året vil koste deg $ 15.99. Det er litt høyt, men ikke så ille i det store ordningen med ting.

Problemet dukker opp når det er tid for domeneprisen å fornye seg. Priser for høyere fornyelse er enn vanlig på vertsområdet. Men det er ikke i domener. Du betaler årsavgiften, og det endres nesten aldri uansett hvor lenge du har den.

MidPhase vil derimot øke domeneprisen fra $ 15.99 / år opp til $ 45.99 / år! Det er absurd hvis vi er ærlige.

De taper i utgangspunktet kunder, og vet godt at sannsynligheten for at du vil flytte domenet ditt eller være hosting etter det første året, er slank-til-ingen. Så de drar nytte av ‘byttekostnadene’ for å prise deg.

Kall oss gale, men vi er ikke store fans av forretningspraksis som er utviklet for å spesifikt straffe gode, lojale kunder.

MidPhase-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

Her er en rask oversikt over MidPhase hostingplaner for å hjelpe deg med å finne ut om de passer godt for deg:

MidPhase-priser og planer

Delte vertsplaner:

 • “Personlig webhotell” plan starter på $ 3,95 per måned (for ett års forpliktelse). Det tillater 1 nettsted, 1 underdomen, 1 database og ubegrenset e-post.
 • Deres “Professional Hosting” -plan starter på 4,95 dollar per måned (samme forpliktelse på ett til tre år). Det tillater opptil 3 nettsteder og 3 databaser og maksimalt 5 underdomener. Det kommer også med ubegrenset e-post, og du kan ha tillegg som en dedikert IP-adresse, et SSL-sertifikat og webanalyse for en ekstra avgift.
 • Deres “Business Hosting” -plan starter på $ 5,95 per måned (ett til tre års forpliktelse). Det kommer med ubegrensede nettsteder, ubegrensede databaser, ubegrensede underdomener og ubegrenset e-post. Det kommer også med en gratis dedikert IP-adresse, et gratis SSL-sertifikat og gratis webanalyse.

Alle de delte hostingplanene deres har ubegrenset webområde, ubegrenset båndbredde og et gratis domenenavn.

 • Gratis domene: Ja.
 • Enkel registrering: Vennlig og enkel å bruke påmeldingsprosess i tre trinn.
 • betalingsmetoder: Kredittkort, PayPal.
 • Skjulte avgifter og klausuler: Det er en grense på 200 000 filer og 10 GB kumulativ databasestørrelse på alle delte hostingkontoer. Overskridelse av denne grensen kan føre til at kontoen din avsluttes.
 • upsells: Masse upsells. Ikke morsomt.
 • kontoaktivering: Rask kontoaktivering.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Rask og enkel installasjon av populære apper og CMS-er med Softaculous.

Anbefaler vi MidPhase?

Det er alvorlige spørsmål du må vurdere før du registrerer deg med MidPhase. Primært – hastighet. Men også pengene-tilbake-garantien og sikkerhetsfunksjonene.

Til tross for det, hvis du leter etter et raskt, billig alternativ med god oppetid og støtte, kan MidPhase være verdt en rulling av terningen. I dette tilfellet, Vi anbefaler ganske dem.

PS! Hvis du ønsker å se vertsleverandører som rangeres over MidPhase, kan du sjekke de beste vertene våre her.

Har du brukt MidPhase? Legg igjen MidPhase-vurderingen basert på din erfaring – positiv eller negativ – for å hjelpe oss med å gi ærlige og transparente anmeldelser.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author