MDDHosting gjennomgang

mddhosting-logo

Generell vurdering

Billigste plan
$ 5.99 / mo

MDDHosting: En rask oppsummering for folk uten tid (stort sett alle av oss)

Kort sagt, vi liker dem, av noen få grunner, og de viktigste er oppetid og støtte.

oppetid: De bruker en StorPool-drevet lagringsplattform (supersnell, selvhelbredende osv.) Som gjør dem i stand til å tilby en 1000% oppetidsgaranti som støttes av deres servicenivåavtale.

Brukerstøtte: 24x7x365 teknisk support som faktisk bryr seg, alltid praktisk!

Sikkerhet: Med en kombinasjon av gratis SSL-sertifikater, gratis SiteLock lite (som skanner nettstedet ditt etter skadelig programvare) og daglige sikkerhetskopier, trenger du ikke å bekymre deg for å miste data, det er ganske imponerende.

Så langt så bra … men … det vi ser på er serverressurser, det er ikke mye for grunnleggende plan, ikke nok til å gi rom for ubegrensede domener og båndbreddefunksjoner. Kontoen vil kveles opp på et tidspunkt. Selv om det er normalt, og du ikke kunne forvente mer for pengene, var det fint om det ble sagt tydeligere.

Generelt sett imponerende ting! Hvis du ønsker å være vert for dem, kan du absolutt registrere deg, vil du ikke angre!

Alternativt kan du sjekke ut vår beste webhotelliste for flere alternativer.

MDDHosting-forskning

MDDHosting gjennomgang

En introduksjon til MDDHosting

MDDHosting ble grunnlagt av Michael Denney i 2007. Han er også administrerende direktør i det nevnte selskapet. Hovedkvarteret ligger i Indiana, USA. Datasentre ligger i Denver, Colorado.

MDDHosting tilbyr en rekke produkter og tjenester. Disse inkluderer Managed Shared Cloud Hosting, Virtual Private Servers (VPS), og Reseller Hosting. De tilbyr også SpamExperts spamfiltrering, SiteLock Malware Protection, SSL-sertifikater, domeneregistrering og domeneoverføring.

Priser

Selskapet tilbyr ni typer Managed Shared Cloud Hosting-planer. Disse heter CloudStarter, Cloud1, Cloud2, Cloud4, Cloud6, Cloud8, Cloud10, Cloud12 og Cloud14. Puh! Det er mye. De nevnte planene kan sees nedenfor:

Den billigste planen kalles CloudStarter og koster USD 5,99 hvis du betaler fra måned til måned. Hvis du velger en 36-års kontrakt, vil den koste deg USD 4,00 per måned. Med denne planen kan du ha ubegrensede domener per hostingkonto. Dette betyr at selskapet ikke begrenser antall Addon-domener og alias på hostingkontoen din.

Du får også lagringsplass på 10 GB. Sammenlignet med andre hostingleverandører, er dette for lite ettersom andre tilbyr ubegrenset lagring. Båndbredde er ubegrenset. Dette betyr at dataoverføring fra serveren til den anmodende enheten er ubegrenset. Du kan få plass til alle nettlesere der ute uten å måtte betale ekstra.

Bortsett fra ubegrensede domener, får du også andre ubegrensede funksjoner. Disse inkluderer ubegrensede MySQL-databaser og e-postkontoer. Dermed kan du gi hver person som administrerer nettstedet sine egne e-postkontoer uten å måtte betale for en ekstra leverandør av e-posthotell.

Når det gjelder ytelse, får du 0,5 CPU Core og 0,5 GB RAM (minne). Jo høyere statistikk disse to er, desto raskere vil nettstedet ditt være. Du kan velge mellom mange PHP-versjoner hvorav noen er PHP 7.0, 7.1 og 7.2. De nevnte versjonene av PHP er raskere sammenlignet med eldre versjoner. Igjen, dette betyr raskere lastehastigheter for nettsteder for deg.

Du kan aktivere og få tilgang til CloudFlare direkte i MDDHostings cPanel siden de er en Cloudflare Optimized Partner. De støtter også CloudFlare Railgun og gir den gratis på pakken. Dette sørger for at forbindelsen mellom den opprinnelige serveren og Cloudflare-nettverket er så rask som den kan være. Railgun brukes til å komprimere tidligere uavklarte webobjekter med opptil 99,6%. Dette resulterer i en gjennomsnittlig ytelsesøkning på 200%.

CloudStarter-pakken bruker en LiteSpeed ​​webserver. Dette er 100% kompatibelt med Apache. I følge MDDHosting er den også “minst” 174% raskere enn Apache og “minst” 76% raskere enn NGINX.

MDDHostings plan støtter også LiteSpeed ​​Cache. Dette er et av de raskeste hurtigbuffersystemene for Magento, WordPress, PrestaShop, Joomla !, Drupal, MediaWiki og XenForo. Det gir deg også muligheten til å håndtere et stort antall besøkende uten å brekke svette. I tillegg har de også LiteSpeed ​​Cache for WordPress (LSCW). Dette brukes til å redusere lastetiden for sider dramatisk. Dette fører til en høy PageSpeed-score og en forbedret brukeropplevelse.

Softaculous Application Installer er også inkludert, slik at du kan installere hundrevis av apper med bare noen få klikk. Disse appene inkluderer blant annet WordPress, Joomla !, og Drupal. SitePad, en dra-og-slipp-nettstedsbygger, følger med i pakken. Det er brukervennlige grensesnittet inkluderer mer enn 50 temaer og over 40 moduler som Bildegallerier, Bilde-skyveknapper, Bilder og gallerier.

De implementerer automatiserte daglige sikkerhetskopier som er lagret et sted utenfor stedet i minst 7 dager. Backup-systemet deres blir drevet av JetBackup. Du kan også gjenopprette sikkerhetskopiene selv ved å bruke cPanel.

De har en oppetidsgaranti på 1000% som støttes av en servicenivåavtale (SLA). I følge MDDHosting, hvis serveren din har en fysisk nedetid på mer enn 1 time, kan du be om 10 ganger (1000%) den faktiske driftsstansen. Dermed, hvis du opplever 1 times driftstid, vil du motta 10 timers kreditt. Dette er imidlertid underlagt visse vilkår og betingelser.

Til slutt gir de deg en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Bare førstegangskontoer er kvalifisert for refusjon. Veldig nyttig hvis du bare prøver ut tjenestene deres for første gang.

Støttealternativer

MDDHosting gir forskjellige alternativer for støtte. Disse inkluderer følgende:

  • Telefonstøtte
  • Innlevering av billetter
  • E-poststøtte
  • Fellesskapsfora
  • Kunnskapsbase
  • Serverstatus

Billettsending og e-poststøtte er tilgjengelig 24/7/365. Telefonstøtte brukes til salg og fakturering og er tilgjengelig mandag til fredag, fra 08:00 til 16:00, Eastern Time. Serverstatus viser en sanntidsoversikt over serverne deres. Du kan bruke den til å sjekke om det er noen problemer med driften deres.

Kunnskapsbasen deres inneholder opplæringsprogrammer om hvordan du konfigurerer og administrerer sine produkter og tjenester. Community Forums, derimot, er et Q&En plattform som lar deg stille spørsmål og svare på andre spørsmål også.

Omtaler av kundesupporttjenesten deres var stort sett positive. Kundene var fornøyde med sine representanter og uttalte at de var raske til å svare. Omtaler også at de fleste problemer, enten det er enkle eller kompliserte, løses av kundesupportteamet til MDDHosting.

Pros

Det er flere fordeler med å jobbe med MDDHosting. Nedenfor er noen av dem:

Flere hastighetsoptimaliseringsfunksjoner

De bruker solid state-stasjoner som er raskere enn tradisjonelle mekaniske stasjoner. I tillegg har de støtte for LiteSpeed ​​og Cloudflare. Igjen er dette funksjoner som forbedrer hastigheten på nettstedet ditt. Deres webservere er LiteSpeed ​​også. Det er 100% kompatibelt med Apache pluss 174% og 75% raskere enn henholdsvis Apache og NGINX.

Ubegrensede domener

Du kan ha ubegrensede domener per hostingkonto selv for den billigste planen. Dette betyr at du kan være vert for et ubegrenset antall nettsteder. For en godbit!

Ubegrensede e-postkontoer

Med CloudStarter Hosting-planen kan du ha ubegrensede e-postkontoer du kan glede deg over. Hvis du har mer enn én person som har ansvaret for nettstedet eller virksomheten din, kan du gi dem en postkasse. Du trenger ikke å skaffe ut ekstra penger for en egen hosting-pakke for e-post.

Ubegrenset båndbredde

Du trenger ikke å bekymre deg for høysesonger eller tider når det er en uvanlig stor mengde besøkende på nettstedet. Med ubegrenset båndbredde kan du ha en ubegrenset mengde trafikk, og du trenger ikke å betale ekstra.

Softaculous + Site Builder

Softaculous kan brukes til å installere hundrevis av applikasjoner med bare noen få klikk. I tillegg gir MDDHosting deg en nettstedsbygger som enkelt kan lage nettsteder selv uten kodingserfaring. Du får ganske enkelt et dra-og-slipp-grensesnitt der du kan bruke mer enn 50 temaer og over 40 widgets som bildegallerier, rik tekst og bildeslider, blant andre.

Ulemper

0,5 CPU-kjerne

Ja, du får ubegrenset båndbredde. Men du får bare ½ av en hel CPU-kjerne. I tillegg får du til og med ubegrensede domener per hostingkonto. 0.5 CPU Core er kanskje ikke i stand til å imøtekomme alle nettsteder du trenger. Pluss at ubegrenset trafikk + en halv CPU-kjerne ikke virkelig stemmer overens.

I følge MDDHosting, hvis du går over CPU-grensen, vil hostingkontoen din være begrenset av deres system med vilje, og dette fører til at den senkes for å sikre at den er innenfor grensen. Så hvis du vil kunne håndtere ubegrenset trafikk og ubegrensede domener, bør du oppgradere til en dyrere plan.

0,5 GB RAM (minne)

Se ovenfor, den samme resonnementet gjelder her.

Konklusjon

MDDHosting tilbyr mange funksjoner sammen med anstendig hastighetsoptimalisering. Imidlertid vil de begrensede ressursene kvele din portefølje av nettsteder ganske raskt (avhengig av hvor mange nettsteder du vil opprette), mens det er bra, og folk bør ikke forvente mer av startplaner … det ville være fint om det ble forklart tydelig på siden.

Avslutningsvis er de gode … men det er bedre alternativer. Sjekk vår sammenligning med webhotell for andre alternativer.

SammendragReviewer Matthew RogersVisningsdato 2018-08-29Vurdert produkt MDDHostingAuthor Rating 41star1star1star1stargråProduktnavn MDDHostingPrice
5,99 dollar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author