Krystal gjennomgang

Generell vurdering

Billigste plan
£ 3.99 / mo

Krystal: Et raskt sammendrag for folk uten tid (stort sett alle av oss)

I et nøtteskall, anbefaler vi absolutt Krystal! De tilbyr veldig pålitelig hosting, har et lynraskt datasenter i Storbritannia, tilbyr mange gratis funksjoner som gratis SSL-sertifikater (gjør nettstedet ditt sikkert med https), gratis migreringer hvis du kommer fra en annen leverandør, gratis sikkerhetskopier og mye mer.

Her er en rask oversikt over de beste funksjonene:

Brukerstøtte: UK-basert 24/7 support til fingerspissene, og dette i en tid der alle legger ut støtte for å spare penger, er vi imponert!

Sikkerhet: Gratis SSL-sertifikater, DDOS-beskyttelse og vanlig virus & malware skanner for å holde alt superrent.

Grønn hosting: London datasenter er fullstendig drevet av fornybar / ren energi!

60-dagers pengene-tilbake-garanti: Ganske selvforklarende, i tilfelle du ikke er fornøyd.

Hastighet: Ved å bruke en kombinasjon av SSD-er og LiteSpeed-hurtigbufring, er serverne deres veldig veldig raske!

Ærlig talt, vi liker dem virkelig, de er en ikke-brainer i vår bok. Deres viktigste sky hosting planer starter på bare £ 3.99 / mo.

Krystal-forskning

Krystal Review – En UK-vert som gjorde det riktig.

Simon Blackler grunnla Krystal i 2002 fordi han var frustrert over dårlige tjenester og dårlig forretningsskikk. For øyeblikket har de vert over 190.000 nettsteder og har over 23.000 klienter. For tiden er selskapet Storbritannias største uavhengige hostingfirma.

Selskapet leverer en rekke produkter og / eller tjenester, inkludert britisk webhotell, forhandlervert, UK WordPress Hosting, Cloud VPS og dedikerte servere, blant andre. De har over 15 års erfaring i virksomheten og har skaffet seg et sted på vår topp webhotelliste.

Krystal er stolt av å være ansvarlig for miljøet. De bruker 100% fornybar energi på alle stedene. De tror på å være ærlige, ansvarlige og pålitelige overfor kundene sine og legge dem foran alt annet inkludert fortjeneste.

De har vært vertskap for flere veldedige organisasjoner gratis og til dags dato har de støttet totalt 167. Det er dager hvor de til og med har gitt hver eneste krone de har gjort for å støtte årsaker som Comic Relief.

Priser

Krystal tilbyr tre typer nettskyvertjenester. Disse pakkene heter Amethyst, Topaz og Ruby.

Krystallvert-priser

Den billigste planen til Krystal heter Amethyst og koster 3,99 GBP per måned ekskl. Mva. Hvis du valgte en årlig betalingsmåte, kan du få 2 måneders verteringstjenester gratis. I tillegg, hvis faktureringssyklusen din er hvert tredje år, kan du få 1 års vertskapstjenester gratis.

Den grunnleggende planen gir deg en total diskplass på 5 GB. Den bruker solid state-stasjoner, noe som betyr at nettstedet ditt vil lastes raskere sammenlignet med tradisjonelle stasjoner.

Med Amethyst-pakken kan du ha 2 nettsteder på en hosting-konto. Du kan også ha et ubegrenset antall underdomener. Du får også en ubegrenset båndbredde slik at du kan imøtekomme tusenvis eller millioner av seere per dag. Du blir ikke belastet ekstra hvis for mange brukere får tilgang til nettstedene dine på et tidspunkt.

Postkasser er også ubegrenset. Dermed kan du ha flere e-postkontoer for flere personer eller avdelinger på nettstedet ditt. E-postfunksjoner inkluderer ubegrenset videresending og fange alle e-postmeldinger. I tillegg har du en anti-spam-tjeneste fra SpamExperts. Postlister og autosvar støttes også. Du har bare lov til å sende en grense på opptil 500 e-poster per time.

Amethyst-planen er optimalisert for forskjellige nettapplikasjoner. Disse inkluderer WordPress, Joomla! Drupal, OpenCart, PrestaShop, Concrete5 og phpBB. Sikkerhetstiltak tas også for å beskytte nettstedet ditt mot nettkriminalitet. Disse tiltakene inkluderer ukentlige sikkerhetsskanninger, tofaktorautentisering og omfattende brannmur. IP-adresseblokkering lar deg forhindre at visse IP-adresser får tilgang til innholdet ditt.

Når det gjelder utvikling støttes PHP, Perl og Python. Sikkerhetskopiering gjøres ukentlig og månedlig og lagres utenfor serveren. I tillegg får du gratis ubegrensede SSL-sertifikater. Dette betyr at du kan sikre ditt nettsted og den sensitive informasjonen den inneholder og / eller håndterer.

Du kan også lage tilpassede 404 og 500 feilsider. Dette kan være bra for SEO og konverteringer, da du kan lage en tilpasset side som omdirigerer seere til en relevant side på nettstedet ditt. I stedet for å slå tilbake-knappen og forlate nettstedet ditt fullstendig, vil seerne være mer tvunget til å besøke andre sider på nettstedet ditt og holde seg lenger.

Oppetidsgarantien er 99,99%. Dette betyr at nettstedet ditt ikke vil oppleve drifttid i de fleste tilfeller. Det er ingen installasjonsgebyr, og du har en 60-dagers pengene-tilbake-garanti.

Støttealternativer

Selskapet gir deg mange muligheter for kundesupport. Disse inkluderer følgende:

  • Tjenestestatus-side,
  • Selvhjelpsveiledninger,
  • Online Live Chat,
  • Billettinnleveringer, og
  • Telefonstøtte

Tjenestestatusiden deres gir deg informasjon om statusen til det nåværende nettverket. Serverstatusen til Core Services, Cloud Hosting, Business Hosting og Reseller Hosting er også inkludert. For å vite om systemer er i drift eller ikke, er dette siden du må besøke.

Selvhjelpsveiledninger ligner en kunnskapsbase der du får opplæringsprogrammer som hjelper deg med å administrere produktene og / tjenestene du har benyttet deg av. Online live chat support er tilgjengelig hele døgnet, mens telefonsupport er tilgjengelig fra mandager til fredager fra 09.00 til 20.00.

Gjennomgangene av Krystals kundesupportsystem er forbløffende positive. De fleste sier at de går utover plikten til å hjelpe kundene sine. De er veldig effektive når det gjelder å skaffe det kundenes behov har. Tjenesten blir sett på som kontinuerlig rask og nyttig.

Krystal er stolt av å være et uavhengig selskap som er annerledes enn andre store navneleverandører. Det lever opp til sitt løfte om å tilby 100% rask og effektiv kundesupport.

Pros

Å velge Krystals tjenester har en rekke fordeler. Nedenfor er noen av dem:

Gratis nettstedbygger

Hvis du ikke har programmeringsferdigheter, kan du fremdeles opprette et profesjonelt nettsted innen få minutter med deres gratis nettstedbygger. De gir maler som svarer fullt ut, noe som betyr at nettstedet ditt vil tilpasse seg både stasjonære og mobile enheter. Å ha et mobilvennlig nettsted vil også hjelpe deg med rangeringer ettersom søkemotorer som Google flyttet til en mobil-første indeks som favoriserer mobile-responsive nettsteder fremfor ikke-responsive.

Solid State-stasjoner (SSD-er)

De bruker solid state-stasjoner for diskplass. Dette betyr at du får overført data raskere sammenlignet med tradisjonelle stasjoner. Hvis nettstedet ditt er raskere, forbedres brukeropplevelsen og fører til flere kjøp. Dette kan også påvirke SEO-en din. Raskere nettsteder er foretrukket av søkemotorer som Google, Yahoo !, og Bing.

Gratis sikkerhetskopiering

Du får gratis ukentlige og månedlige sikkerhetskopier med Amethyst Hosting Package. Dette er nyttig når nettstedet ditt plutselig blir ødelagt. Du kan løse problemet ved å gjenopprette nettstedet ditt ved hjelp av en sikkerhetskopi.

60-dagers pengene-tilbake-garanti

De har en veldig sjenerøs 60-dagers pengene-tilbake-garanti. De har definitivt et bedre tilbud sammenlignet med andre hostingleverandører som bare gir 30-dagers garanti. Hvis du ikke er fornøyd med deres produkter og / eller tjenester, kan du få pengene tilbake.

Stellar kundeservice

Ubegrensede postkasser

Med Amethyst-pakken kommer ubegrensede postkasser. Dette betyr at du kan gi forskjellige avdelinger på nettstedet ditt med sine egne e-postkontoer. Du trenger ikke å betale ekstra bare for å gi alle sine egne e-postkontoer oppkalt etter nettstedet ditt.

Støtter flere applikasjoner

Vertsproduktene og tjenestene til Krystal er fullt optimalisert for webapplikasjoner som WordPress, OpenCart, Joomla !, PrestaShop, Drupal, Concrete5 og phpBB. I tillegg støtter de PHP, Perl, Python og Ruby on Rails.

Sikkerhetsegenskaper

Du får ukentlige sikkerhetsskanninger for å sikre at du er beskyttet mot nettkriminalitet. Ondsinnet skanning i sanntid er også tilgjengelig. En omfattende brannmur beskytter også nettstedet ditt mot hackere. To-faktor autentisering sikrer også at bare autoriserte brukere kan få tilgang til nettstedet og dets data.

Ubegrenset båndbredde

Hvis du har millioner av seere per dag, trenger du ikke betale et for høyt beløp. Med ubegrenset båndbredde kommer muligheten til å imøtekomme flere seere på et delt sekund.

Ulemper

Hvis vi må finne et negativt punkt, er det kanskje diskplass.

5 GB diskplass

Mange webhoteller gir deg ubegrenset diskplass i disse dager … selv om disse selskapene vet godt nok at flertallet av nettstedene aldri vil overstige 1 GB … så jeg antar at det kommer an på om du planlegger å bygge en butikk med flere tusen produkter, eller bare en blogg / bedriftsside / osv.

Konklusjon

Vi elsker Krystal seriøst og vil at du skal prøve dem. Planene deres er fullpakket med funksjoner som du definitivt vil trenge for å opprette og administrere nettstedet ditt. I tillegg har de et utmerket kundesupportsystem som alltid har ryggen i tilfelle du trenger hjelp.

SammendragReviewer Matthew RogersVisningsdato 2018-07-26Vurdert vare KrystalAuthor Rating 51star1star1star1star1starProduktnavn KrystalPrice
3,99 GBP

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author