Kinsta WordPress Hosting Review

logo kinsta

Rating general

Planul cel mai ieftin
$ 30 / mo

Kinsta: Un rezumat rapid pentru persoanele fără timp (cam toate noi)

Pe scurt, îl IUBIM pe Kinsta. Avem mai multe proiecte care rulează pe Kinsta și rareori avem probleme. Asistența este super receptivă, iar configurarea serverului lor este rapidă! La acestea se adaugă CDN-ul lor global, certificatele SSL gratuite, migrațiile site-urilor gratuite și securitatea lor antiglonț … sincer, este un lucru fără creier.

Iată o prezentare rapidă a celor mai bune caracteristici ale acestora:

 • Suport excelent: Sunt aici pentru dvs. 24/7/365, asistență WordPress expertă!
 • Google Cloud: Infrastructura lor rulează pe Google Cloud, care are 20 de locații în întreaga lume, și este nesigur de rapid.
 • Securitate: Monitorizare continuă pentru uptime, detectare atac DDoS, restricții bazate pe software, suport SSL și firewall-uri hardware ….
 • Garanție de returnare de 30 de zile: Nu știi niciodată, dar nu vei avea nevoie!

Sincer nu poți greși aici. Planurile lor sunt de 30 USD / lună și este desigur ușor scalabil dacă aveți nevoie de mai multe resurse.

Cercetare Kinsta

Evaluarea

Din când în când, o companie tehnologică vine bine. Kinsta este una dintre acele companii.

Kinsta este o companie de găzduire web care a fost lansată în 2013. Astăzi, are 20 de locații de server în întreaga lume folosind infrastructura Google Cloud, cu centre de date din America de Nord, America de Sud, Australia, Europa și Asia.

Inca de la inceputuri, Kinsta a depus un efort extraordinar pentru a se distinge ca o platformă de găzduire web rentabilă, sigură, fiabilă și ușor de utilizat. În această recenzie, veți vedea că Kinsta a obținut o mare parte din acestea și multe altele.

Specialitatea Kinsta găzduiește site-uri WordPress, iar compania oferă serviciile sale la unele dintre cele mai competitive tarife din industrie. Chiar și cu prețurile sale atrăgătoare, totuși, Kinsta nu merge pe calea multor alți furnizori de hosting cu prețuri competitive, prin compromisul cu funcții precum viteza și securitatea.

De exemplu, aruncați o privire la unele actualizări pe care le-au împins în 2019:

 • A fost adăugat mai mult spațiu de stocare SSD pe toate planurile.
 • Lansat DB de optimizare automată și funcții de auto-vindecare PHP.
 • Lansat supliment de spațiu pe disc pentru cei care au nevoie de și mai mult spațiu.
 • A anunțat cea mai mare actualizare a funcțiilor din an, lansând gratuit noile mașini Google Cloud optimizate pentru calcul (C2). Acest lucru oferă un impuls masiv în ceea ce privește performanța!
 • PHP 7.4, da!

Caracteristici Kinsta

În loc să te lase atârnat cu un suport minim, Kinsta oferă găzduire WordPress gestionată care optimizează și asigură performanța site-ului tău WordPress în numele tău.

În numele dvs., Kinsta gestionează multe dintre aspectele tehnice ale site-ului dvs. WordPress, inclusiv actualizări de securitate și copii de rezervă. Și cu profesioniștii care au grijă de funcțiile tehnice esențiale care îți mențin site-ul, poți să te concentrezi pe bucurarea site-ului tău WordPress și atingerea obiectivelor tale.

Kinsta este deosebit de convenabil și de ajutor pentru persoanele fizice sau companiile care sunt noi în lumea deținerii și rulării unui site WordPress.

Ca parte a recenziei noastre Kinsta, am analizat, de asemenea, viteza de încărcare a site-urilor web folosind găzduirea WordPress a lui Kinsta. Ni s-a părut impresionant să vedem că site-ul web obișnuit care folosește Kinsta pentru găzduire are viteze de încărcare mai rapide și mai mult timp decât site-urile comparabile din planurile de găzduire mai scumpe.

În plus față de viteza de încărcare rapidă, site-urile găzduite de Kinsta, în medie, prezintă și mai puține probleme de performanță.

Să aruncăm un pic mai adânc în modul în care Kinsta oferă servicii de găzduire și suport WordPress de înaltă calitate.

Caracteristici

Dacă aveți un site WordPress, beneficiați absolut de angajarea unei gazde WordPress. Și în timp ce Kinsta nu este singura companie de găzduire WordPress administrată acolo, este una dintre cele mai bune datorită caracteristicilor sale benefice și ușurinței în utilizare.

Krista vă poate găzdui unul sau mai multe dintre site-urile dvs. WordPress și puteți crea altele noi conectându-vă la panoul de control personalizat Kinsta. Ce este minunat este că puteți gestiona toate site-urile dvs. WordPress găzduite de Kinsta dintr-un singur centru de date / tablou de bord – o caracteristică rară, dar convenabilă.

Alte caracteristici standard pe care Kinsta le oferă pentru a-l deosebi de serviciile tipice de găzduire WordPress includ:

Suport profesional

Kinsta are o echipă dedicată de servicii pentru clienți, formată din guru WordPress. Este disponibil 24/7 prin chat-ul online pentru a vă ajuta cu orice probleme legate de WordPress.

Suport Kinsta

Cache site-ul web

Indiferent de pachetul de găzduire pe care îl alegeți, primiți memorie în cache la nivel de server și un plugin intern de memorie în cache WordPress pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor dvs. pe site-ul dvs..

Rețea de livrare de conținut (CDN)

Cu planul de găzduire Kinsta cu cel mai mic preț, veți primi 50 GB de utilizare KeyCDN pe lună. Cu fiecare plan de nivel superior, veți avea acces la mai multe utilizări KeyCDN.

HTTP / 2.0

HTTP / 2.0 este disponibil pentru toate site-urile găzduite pe Kinsta, asigurând viteze rapide de încărcare a site-ului.

SSL

Obțineți un certificat SSL (free sockets layer gratuit), indiferent de planul de găzduire pe care îl alegeți cu Kinsta. Suport pentru această tehnologie de securitate este, de asemenea, disponibil.

Masuri de securitate

Kinsta își protejează site-urile web găzduite cu scanare distribuită de refuz de serviciu (DDoS), blocare GeoIP (identificarea locației geografice a computerului pe baza protocolului său de internet sau IP, adresa), firewall-ul Google Cloud Platform (GCP), firep auto-vindecător, și altele. Și dacă site-ul dvs. administrat de Kinsta va fi piratat, compania vă va ajuta să îl recuperați fără taxe suplimentare.

Backup-uri automate de site-uri web

Toți utilizatorii primesc zilnic copii de rezervă automate ale site-ului. Acest sistem vă asigură că, dacă ceva nu merge bine, puteți restabili rapid site-ul dvs. din cea mai recentă copie de rezervă.

Verificări uptime

Prin tabloul de bord Kinsta, puteți monitoriza în mod convenabil timpul de funcționare și dezactivare al site-ului dvs. web.

După cum puteți vedea, este foarte multă dragoste pentru Kinsta. Dar produsele și serviciile companiei nu înseamnă nimic dacă nu le puteți permite, așa că aruncăm o privire asupra prețurilor Kinsta.

Prețuri

Kinsta oferă 11 planuri de gazduire WordPress gestionate. Cu marea varietate disponibilă, veți avea un timp mai ușor pentru a alege unul care se potrivește cel mai bine bugetului și obiectivelor dvs. Toate planurile sunt livrate cu certificate SSL și CDN gratuite, precum și migrații gratuite, o garanție hack-fix și o garanție de returnare a banilor pentru 30 de zile.

Prețul Kinsta

Planul de pornire

Planul Starter este cel mai ieftin și cel mai de bază plan, cu 30 USD pe lună sau 300 USD pe an. Include:

 • O instalare WordPress
 • 10 GB spațiu pe disc
 • 20.000 de vizite

Planul Pro

Costă 60 USD pe lună sau 600 USD pe an și vine cu:

 • Două instalări WordPress
 • 20 GB spațiu
 • 40K vizite

Afaceri 1

Costă 100 USD pe lună sau 1.000 USD pe an. Vine cu:

 • Cinci instalări WordPress
 • 30 GB spațiu
 • 100.000 de vizite

Afaceri 2

Costă 200 USD pe lună sau 2.000 USD pe an și livrează:

 • 10 instalări WordPress
 • 40 GB spațiu
 • 250.000 de vizite

Afaceri 3

Costă 300 USD pe lună sau 3.000 USD pe an și include:

 • 20 de instalări WordPress
 • 50 GB spațiu
 • 400K vizite

Afaceri 4

Costă 400 USD pe lună sau 4.000 USD pe an și include:

 • 40 de instalări WordPress
 • 60 GB spațiu
 • 600K vizite

Planurile Enterprise la nivel superior și mașinile virtuale dedicate (VM) sunt de asemenea disponibile.

Dacă sunteți începător sau utilizați site-ul dvs. WordPress pentru blogging și nu vă așteptați foarte mulți vizitatori, Planul de pornire este suficient. Însă, dacă derulați un site comercial WordPress care atrage creșterea enormă a vizitatorilor, este posibil să aveți nevoie de unul dintre planurile Business sau Enterprise.

Indiferent de ce plan alegeți, puteți vedea că planurile anuale oferă o afacere mai bună decât cele lunare, oferindu-vă efectiv două luni de găzduire gratuită.

A sustine

Spre deosebire de alte gazde web, Kinsta nu oferă asistență prin telefon. Dar oferă asistență online 24/7 prin intermediul sistemului său de mesagerie chat live. Puteți accesa acest sistem de mesagerie prin tabloul de bord Kinsta. Fiecare membru al echipei de asistență este un expert WordPress, așa că veți primi un răspuns rapid pentru a vă rezolva problemele.

Echipa de servicii pentru clienți utilizează un sistem de ticketing pentru a urmări comunicările. Acest sistem vă asigură că orice reprezentant al clienților vă poate accesa informațiile despre clienți, așa că nu trebuie decât să vă explicați situația o singură dată.

Pro-uri

Pe baza recenziei noastre Kinsta, aici sunt cele mai notabile avantaje ale opțiunii pentru un plan de găzduire Kinsta:

 • Vă bucurați de toate avantajele oferite de site-ul dvs. web pe platforma Google Cloud, dar Kinsta se ocupă de toate aspectele tehnice.
 • Găzduirea este rapidă și automat scalabilă, asigurând că performanța site-ului dvs. web nu este afectată în timpul vârfurilor de trafic.
 • Măsuri de securitate active și pasive extinse protejează site-ul dvs., inclusiv copii de rezervă automate zilnice pentru o recuperare ușoară.
 • Dacă trebuie să restaurați site-ul dvs. dintr-o copie de rezervă, îl puteți rula mai întâi într-un mediu de testare înainte de a-l lua în direct.
 • Suport online 24/7 de la experți WordPress prietenoși.
 • Migrarea site-ului WordPress este gratuită pe toate planurile de găzduire.
 • Ușor de vizualizat și de înțeles statisticile referitoare la traficul dvs. este disponibil în tabloul de bord.
 • Dashboard ușor de înțeles și de utilizat, chiar dacă sunteți un novice WordPress.
 • Infrastructura pentru viteze optime de încărcare a site-urilor web, inclusiv PHP 7.3 și MariaDB (sistem de gestionare a bazelor de date).
 • Verificări și rapoarte de funcționare și dezactivare regulate și precise.
 • Garanție de remediere a hack-urilor și garanție de returnare de 30 de zile pe toate planurile.
 • Gazduire WordPress prietenoasă pentru dezvoltatori care accelerează și automatizează fluxul de lucru.

Contra

 • Fără asistență telefonică, dar nu este o problemă, având în vedere că asistența online a lui Kinsta este disponibilă 24/7, rapid și gratuit.

Concluzie

Pentru a fi sincer, indiferent dacă aveți sau nu experiență cu hostingul WordPress, puteți folosi cu încredere găzduirea WordPress administrată de Kinsta pentru a vă alimenta site-ul și pentru a vă atinge obiectivele.

Și dacă nu sunteți sigur dacă Kinsta este platforma potrivită pentru dumneavoastră, profitați de garanția sa de returnare de 30 de zile pentru o încercare fără riscuri a oricărui plan de găzduire Kinsta. Dacă nu vă bucurați de acest serviciu, vă puteți recupera banii fără probleme.

Pe baza experienței noastre și a recenziilor obișnuite ale utilizatorilor, este posibil să vă bucurați de Kinsta la fel de mult ca noi. Vă recomandăm foarte mult gazda WordPress!

RezumatReviewer Matthew RogersData revizuirii 2019-12-12Prezultat articol KinstaAutor Rating 51star1star1star1star1starNumele produsului KinstaPrice
30 USD

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author