InMotion Hosting gjennomgang

inmotion hosting logo

Generell vurdering

Billigste plan
USD 6,39 USD / mo

InMotion Hosting: En rask oppsummering for folk uten tid (stort sett alle av oss)

Kort sagt er InMotion ganske fantastisk, tjenestene og teknologien som brukes er av høy kvalitet og støtten er lydhør og kunnskapsrik…. men ser på kostnadene og det faktum at serverne deres er i USA, er det definitivt bedre alternativer der ute. Selv om du bodde i USA og nettstedet ditt var rettet mot et amerikansk publikum, er det fortsatt rimeligere alternativer der ute … selv om faktum fremdeles er at InMotion er veldig bra, og derfor vurderer vi det så høyt!

Når det er sagt, for Canada er favoritten vår fortsatt GreenGeeks, de er supergrønne (setter 300% av det de bruker tilbake i nettet), har et lynraskt datasenter i Canada (og USA), og de tilbyr de samme funksjonene til en mye mer overkommelig pris ($ 6.39 vs $ 3.95, det legger opp over tid)! Ta en titt på GreenGeeks-anmeldelsen vår.

For å lære mer om InMotion Hosting, fortsett å lese nedenfor.

InMotion Hosting-forskning

InMotion Hosting gjennomgang

Et av de største vertsselskapene, inMotion Hosting, startet i 2001. Det er en av få webhotellleverandører som ikke eies av Endurance International Group (EIG), som eier ganske mange massive hostingleverandører som HostGator, iPage og Bluehost.

inMotion Hosting er stolte av å bemanne eksperter med webhotell som har gjennomsnittlig 4 års erfaring med profesjonelle hostingprodukter og / eller tjenester. Deres ledergruppe består av teknologieksperter som har gjennomsnittlig 10+ års erfaring med webhotell.

De har jobbet med flere merker som Yahoo !, Bing, Twitter, Dell, Intel, Cisco, Cpanel og Parallels, blant andre. De har inngått et samarbeid med Sucuri.net for nettstedets sikkerhet. Det nevnte selskapet er en globalt anerkjent leder innen bransjen for websikkerhet.

inMotion Hosting har fått flere priser siden starten. Business.com så dem til og med som det beste valget for webhotelltjenester.

Priser

inMotion Hosting tilbyr tre typer forretningshotellplaner. Disse heter “Launch”, “Power” og “Pro.” Nevnte pakker kan sees nedenfor:

inMotion Business Hosting Plans

Den første pakken, Lansering, koster 6,39 dollar per måned hvis du velger å betale totalt 2 år på forhånd. Det vil imidlertid koste deg $ 7,46 per måned hvis du velger en årlig betalingsperiode. For lanseringspakken kan du ikke benytte deg av en betalingsmåte per måned.

Lanseringsplanen gir deg en rekke funksjoner til din disposisjon. Du får et gratis domenenavn. I tillegg kan du ha to nettsteder på en hosting-konto. Det fine med denne planen er at den gir deg ubegrenset diskplass og ubegrenset båndbredde. Dette betyr at du har fått rikelig med lagringsplass for nettstedet ditt, slik at du kan være vert for flere bilder og videoer i domenet ditt.

Med ubegrenset båndbredde kommer muligheten til å overføre data til flere brukere. Dette er spesielt nyttig hvis du har tusenvis (eller millioner) nettlesere per dag. Hvis du vil at nettstedet ditt skal være sikkert, gir inMotion Hosting deg også et gratis SSL-sertifikat.

Hvis du har flere brukere med ansvar for domenenavnet ditt, kan du gi dem egne e-postkontoer. Lanseringspakken kommer med ubegrensede e-postkontoer som du har tilgang til på hvilken som helst enhet. De tilbyr også data-sikkerhetskopier gratis. I tilfelle noe skjer med nettstedet ditt, kan du gjenopprette det basert på en viss sikkerhetskopi laget av inMotion Hosting.

Å installere programvare manuelt kan være vondt. Med installasjonsprogrammet for 1 klikk i inMotion Hosting, kan du installere mer enn 400 applikasjoner på nettstedet ditt, noe som gjør det å lage din egen webside veldig enkelt. For de som trenger å bruke Google-apper, inneholder pakken også en Google Apps-integrasjonsfunksjon. Dette betyr at Google Apps er inkludert i cPanel slik at du enkelt kan integrere det i domenet ditt i løpet av få minutter.

Hvis du er en webutvikler eller har ansatt en som kan hjelpe deg på nettstedet ditt, gjør lanseringspakken det enkelt for deg å opprette nettsteder. De delte serverne støtter flere programmeringsspråk som MySQL, PHP, Ruby og PostgreSQL. Dette lar nettutviklere utvikle et nettsted ved hjelp av et språk de kjenner best.

Hvis du vil reklamere, gir lanseringspakken deg gratis annonseringskreditter til en verdi av $ 150. Bortsett fra det tilbyr de en 90-dagers pengene tilbake-garanti. Du kan kansellere og få pengene tilbake hvis deres produkter og / eller tjenester ikke oppfyller dine forventninger.

Endelig er inMotion Hosting det eneste selskapet som tilbyr maks hastighetssoner. De bruker avansert ruteteknologi, en rekke datasentre og premium båndbreddeleverandører for å gi et raskere nettverk. Dette resulterer i den forbedrede ytelsen til nettstedet ditt, inkludert raskere lansering av nettsteder, håndtering av e-post og nedlasting av filer.

Støttealternativer

inMotion Hosting gir deg forskjellige muligheter for å kontakte dem for støtte:

  • Online live chat,
  • Støtt billetter,
  • Telefonsamtale,
  • E-postmeldinger,
  • Fellesskapsstøtte,
  • Skype, og
  • Hjelpesenter for selvhjelp.

Deres selvhjelpsstøttesenter er fylt med en rekke informasjoner, for eksempel vanlige spørsmål, veiledninger, verktøy og ressurser og produktguider.

Det flotte med inMotion Hosting er deres evne til å gi støtte gjennom Skype. Kommunikasjonsplattformen er mye brukt blant bedrifter og kan være en praktisk måte å kommunisere med selskapet på. De tilbyr også et 24 × 7 live chat- og telefonstøttesystem. Gir deg flere måter å kontakte dem på.

Kundeservice for inMotion Hosting er ypperlig. De fleste anmeldelser oppgir at de er raske når det gjelder å svare på spørsmål både på online live chat og telefon. Støtteteamet kan svare på kompliserte spørsmål, og de ansatte er svært kunnskapsrike om produktene og / eller tjenestene sine. Støttebilletter får også svar innen få timer.

Pros

Å være vertsgigant har inMotion Hosting sine fordeler:

90-dagers pengene-tilbake-garanti

De fleste vertsleverandører tilbyr bare 30 dager pengene tilbake-garanti. Med inMotion Hosting tilbys du pengene tilbake i 90 dager. Dette er et ganske sjenerøst tilbud. Når du er misfornøyd med tjenesten deres, trenger du ikke å bekymre deg for at pengene dine blir bortkastet på ingenting.

SSD-lagring

Alle forretningshotellplaner gir gratis SSD-lagring. Dette er en fordel ettersom SSD er raskere enn de tradisjonelle kollegene. Dette resulterer i at nettstedet ditt lastes raskere enn nettsteder som bruker gamle stasjoner. Hvis nettstedet ditt lastes raskere, er kundene mer fornøyde. Alle hater å vente, ikke sant? I tillegg favoriseres nettsteder som laster raskere av søkemotorer som Google når det gjelder rangeringer.

Gratis SSL-sertifikat

Du kan få et gratis SSL-sertifikat som lar deg beskytte kundens sensitive informasjon. I tillegg hjelper det å øke rangeringen i søkemotorer også!

Ubegrensede postkasser

Med den billigste pakken får du allerede ubegrensede postkasser som kan synkroniseres på flere enheter. Du kan til og med få tilgang til disse postkassene på hvilken som helst enhet. Når flere personer har ansvaret for nettstedet ditt, kan du gi dem sine egne e-postkontoer uten ekstra kostnad.

Pålitelighet og ytelse

Omtaler har vist at inMotion Hosting tilbyr utmerkede nettsteder på grunn av deres avanserte teknologi og servere. De gir en oppetid på 99,99%, noe som betyr at nettstedet ditt ikke vil oppleve krasj eller nedetid.

Pålitelig kundesupport

Støttesystemene deres er tilgjengelige i flere kommunikasjonsmåter. De gir fellesskapsstøtte som et ekstra lag med støtte slik at brukere kan snakke med andre brukere. I tillegg kan de svare på vanskelige og ut-av-verden spørsmål knyttet til deres produkter og / eller tjenester.

Ulemper

Det er ulemper å samarbeide med inMotion Hosting. Her er noen av dem:

Ingen fakturering per måned

Når du bare vil prøve et webhotellfirma, vil du kanskje bare få en måned-til-måned-kontrakt. Du vil ikke ønske å dele ut tjenester som er 3 år uten å vite om det er på nivå.

Den dårlige delen om inMotion Hosting er mangelen på betalingsbetingelser per måned. Du ønsker kanskje ikke å betale for et helt år på forhånd, spesielt hvis du er lite på midler.

Ikke den billigste

Ja. inMotion er ikke det billigste der ute. Noen selskaper tilbyr til en pris av $ 3 eller $ 4 i måneden for de samme funksjonene som inMotion har å tilby.

Bare 2 domener

Du kan bare være vertskap for 2 domener i en hostingkonto. Hvis du for eksempel har 10 nettsteder, må du følge den tredje planen, Pro-pakken. Dette vil koste deg rundt 18,99 dollar per måned hvis betalt måned per måned – og den prisen er ikke for billig.

Telefonbekreftelse

For å forhindre svindel forplikter selskapet klienter til å bekrefte kjøp via telefon. Dette kan være vanskelig for kunder som ikke har base i USA.

Konklusjon

Som nevnt i sammendraget vårt, er InMotion veldig bra, men det kommer til en pris, og du vil ikke være vertskap i Canada som påvirker nettstedets totale hastighet. Vi vil på det sterkeste anbefale deg å se på GreenGeeks, sjekk gjennomgangen vår.

SammendragReviewer Matthew RogersVisningsdato 2019-11-17Vurdert element InMotion HostingAuthor Rating 41star1star1star1stargråProduktnavn InMotion HostingPrice
6,39 dollar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author