HostNine-anmeldelse: Rask vert med en av de verste oppetidene (Les hvorfor)

HostNine gjennomgang

HostNine er et av de yngre ansiktene innen webhotell, opprinnelig grunnlagt i 2006.

Til å begynne med viste løfte, ble de søkt opp i 2012 av EIG, som også eier noen av de største hostingmerkene som HostGator og Bluehost.

Alle verter liker å strekke sannheten litt når det gjelder kampanjekrav på nettstedet deres.

De la fengende lydbiter på hjemmesiden sin, uavhengig av fakta, og forsøkte å kaste seg forbi på omdømmet alene.

Vi kjøpte HostNines ‘Personal Plan’ tilbake i juni 2015, og etablerte et WordPress-nettsted for å overvåke og kjøre tester de siste månedene. Vi har samlet de viktigste dataene, inkludert oppetid & hastighet, og er klar til å avgjøre i denne habil vurdering som støttes av fakta og statistikk.

Fordeler med å bruke HostNine Hosting

HostNine leverte varene på noen få forskjellige områder, inkludert et forfriskende moderne, brukervennlig nettsted og en fin pengene-tilbake-garanti.

Ta en titt på proffene:

1. Brukervennlig registrering og registreringsprosessen

De fleste av de store webvertene ble startet tilbake på 1990-tallet eller begynnelsen av 2000-tallet. Nettstedene deres ser for det meste ut.

Mange er utdaterte, vanskelige å bruke og ganske enkelt ikke tiltalende. De er tøffe å navigere og finne enkel informasjon, som bare blir mer problematisk på mobile enheter (som ikke var rundt når noen av disse nettstedene opprinnelig ble designet ut fra den ser ut).

Heldigvis har HostNine et moderne nettsted med tydelig organisering og oppmerksomhet til informasjonshierarki som gjør livet ditt enkelt.

Forhåpentligvis er at oppmerksomhet på detaljer og fokus på brukerens synspunkt et tegn på ting som kommer …

2. Evnen til å velge forskjellige datasentre

HostNine har datasentre på seks forskjellige steder, inkludert USA, Storbritannia, Singapore, Canada, Australia og Amsterdam.

Mens det billigste delte hostingalternativet bare kan være vertskap i deres amerikanske datasenter, kan du velge ditt eget sted med de andre planene.

3. Gratis migrering av nettstederhostnine gratis migrasjoner

HostNine tilbyr gratis migrering av nettsteder for alle sine nye kunder, så lenge deres forrige vert tilbyr cPanel-tilgang.

Ingen høy, tresifret pris for å flytte ditt første nettsted. Og ingen pris per sted hvis du har mange av dem heller.

Det gjør HostNine en flott passform hvis du allerede har en pakke med nettsteder å administrere.

4. Ingen fornyelser

HostNine dobler eller tredobler heller ikke fornyelsesprisen på hostingplanen din. Uansett hva du betaler den første dagen, er det samme som du betaler den siste.

Til sammenligning vil andre verter starte prisene sine til bare noen få dollar hver måned. Når det er tid for planen å fornye seg, hopper den nærmere ti eller tjue i måneden.

Så du trenger heldigvis ikke å bekymre deg for de samme prisoppgangene som overrasker deg om noen års tid.

5. 45-dagers pengene-tilbake-garanti (og forhåndsregulerte kreditter)

HostNine tilbyr full refusjon på 45 dager. Hvis noen nye kunder er ulykkelige av en eller annen grunn, kan du få alt tilbake minus kostnadene for “domenenavn, SSL-sertifikat, WHMCS-lisens, dedikert IP-adresse og behandlingsgebyr” i henhold til deres vilkår og betingelser.

Nye planer vil tilby noen av disse, som domenenavn og SSL-sertifikater, gratis. Men hvis du prøver å be om refusjon, kan du også trekke kostnadene for hver av disse.

HostNines 45-dagers tidslinje dekker hele refusjonsbeløpet. Imidlertid, hvis du ønsker å be om refusjon ett år til en tre-årig avtale, vil de tilby å tilbakebetale et forhåndsbetalt beløp.

Det er veldig viktig med tanke på at mange andre verter ikke utvider den samme luksusen. Så når det opprinnelige refusjonsvinduet lukkes, kan du ikke få tilbake noe annet som var forhåndsbetalt (uansett hvor lenge).

Refusjon vil bli utført via den opprinnelige betalingsmetoden hvis kreditt, debet eller PayPal. Sjekker, postanvisninger og bankoverføringer er ikke kvalifisert for refusjon.

Ulemper ved å bruke HostNine Hosting

Vanligvis, hvis et webhotell skal kjempe hvor som helst (mens du får det grunnleggende som oppetid riktig), er det hastigheten. Det er ikke tilfelle med HostNine …

Her er de dystre detaljene om en av de verste hendelsene vi har sett etter å ha gjennomgått nesten 30 andre webverter.

1. Ineffektiv støtte

Vår første erfaring med HostNines kundesupport var god.

De koblet seg på i løpet av få minutter og svarte på alle spørsmålene våre relativt raskt, og det var en fantastisk opplevelse generelt.

HostNine-støtte

Men så gikk nettstedet vårt ned. Og alt vi fikk var én e-post fra dem.

HostNine mislykkes

E-post fra HostNine

Det er det.

TO måneder nedetid, og en enkelt e-post der de i utgangspunktet innrømmet at de ikke hadde noen plan om å gjenopprette dataene og heller ikke hadde noen sikkerhetskopier. Ikke engang et tilbud om å få tilbakebetalt for de to månedene av å være frakoblet.

Her er tingen.

Det er ikke slik at kundestøtten deres virkelig er forferdelig (som noen andre webverter vi har vurdert). Vi opplevde fantastiske resultater i å håndtere dem selv.

Men når selskapets oppetid er så fryktelig, er hendene bundet. Det er ikke mye de kan gjøre, bortsett fra å gå ned med skipet når det synker.

Ytterligere forskning støttet dette, da kundesupport ikke kunne gjøre mye for å hjelpe andre kunder heller:

 • Live Help er en vits siden de ikke kan gjøre noe mer enn å hjelpe noen å gjenopprette et passord eller åpne en hjelpebillett som ingen vil svare på i løpet av 72 timer. Dette var den NØYAKTE grunnen til at jeg forlot HostGator, og nå gjør dere SAMME ting! # Patetisk”
 • “Så… .30 timers ventetid på svar på en supportbillett.”
 • 3 supportbilletter siden lørdag + Ingen svar på noen av dem annet enn et “vi ser på det” (som var for to dager siden) = Flyttet nettopp alle nettstedene mine til en ny vert. “

Dessverre er deres kundeservice skyldig av tilknytning i dette tilfellet.

2. Ganske dårlig oppetid – 99,87%

I løpet av de siste 24 månedene var de bare 99,87% – langt under bransjegjennomsnittet på 99,93%. Vi ble ekstremt skuffet, for å si det mildt.

Vi var tydeligvis ikke de eneste. Vi gjennomfører en bakgrunnssjekk i hver vert som er gjennomgått for å gi en avrundet profil som ikke blir offer for skjevhet.

I dette tilfellet støtter det overveldende flertallet av anmeldelser vi har sett direkte fra andre kunder erfaringene våre. Ta en titt:

 • “Jeg har akkurat mistet den tredje klienten på rad, fordi e-postene deres ikke har fungert i løpet av en uke …”
 • “Nettstedet mitt har gått 4 dager nå.”
 • “Hadde 18 nettsteder gått ned forrige uke i over 24 timer … to servere blir svartelistet og e-postadressene til kunden min var nede i tre dager og teller uten ende i sikte.”
 • “Nettstedene mine er nede igjen…. alle sammen. Og de har spredd seg over et dusin forskjellige servere. Ikke sikker på hvor mye mer jeg kan ta av denne crappy tjenesten. ”

Det maler ikke et veldig rosenrødt bilde.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 100%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 100%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99.90%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,93%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 99,76%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%

HostNine siste 24-måneders statistikkHostNine gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

3. Langsom sideinnlastingstid – 931 ms

HostNine leverte ganske treg lastetid for side, i løpet av 24 måneders testperiode, og kom på i gjennomsnitt 931ms.

De startet ganske sterke, men de siste månedene har HostNine vist konsekvent trege resultater som påvirker deres gjennomsnittshastighet.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig lastetid:

HostNine 12 måneders gjennomsnittlig lastetidHostNine gjennomsnittsfart 2019-2020 | Se statistikk

4. Begrenset ‘billig’ plan

HostNine øker kanskje ikke fornyelseskostnadene dine, men de tilbyr bare de billigste prisene hvis du registrerer deg på lengst sikt. En enkelt måned vil koste deg $ 9,12, og den kommer bare ned til $ 7,69 / måned hvis du forhåndsbetaler i to eller tre år.

Denne billige planen inkluderer heller ikke et gratis domenenavn (slik at det blir ytterligere $ 15 / år) og bare tilgang til et datasenter i U.S.A..

Så det er en ganske begrenset plan for et høyere prispunkt. Ikke en stor verdi.

HostNine-priser, vertsplaner & Kjappe fakta

HostNine tilbyr delt, forhandler, VPS og dedikert hosting – uansett hvilket servicenivå du trenger, finner du det hos dem. Nedenfor er en rask oversikt over deres delte hostingplaner:

 • Personlig plan: Denne planen starter på $ 7,69 per måned. Den støtter 1 domenenavn. Serveren din vil være lokalisert i USA.
 • Forretningsplan: Denne planen starter på $ 12,20 per måned. Den støtter ubegrensede domenenavn, kommer med et gratis domenenavn, og du kan velge servere fra USA, Storbritannia, Singapore, Canada, Australia og Amsterdam.
 • Foretaksplan: Denne planen starter på $ 16.49 per måned. Den støtter ubegrensede domener, kommer med et gratis domenenavn, og du kan velge servere fra USA, Storbritannia, Singapore, Canada, Australia og Amsterdam.

Alle delte hostingplaner har ubegrenset lagring og båndbredde.

HostNine-priser og planer

 • Enkel registrering: Registrering av en side. Veldig enkel registreringsprosess.
 • betalingsmetoder: Kredittkort, PayPal.
 • Skjulte avgifter og klausuler: En grense på 10 prosent CPU-bruk, 5 prosent eller 512 MB minne, 50 prosesser som kjører, 15 minutter maks. Maksimal utførelsestid, 150 000 totale inoder og 500 utgående e-postmeldinger per 60 minutters periode er plassert på delte og forhandlerhotellkontoer.
 • upsells: Svært få upsells.
 • kontoaktivering: Veldig rask aktivering.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Rask og enkel installasjon av populære apper og CMS via Softaculous.

Anbefaler vi HostNine?

Bare hvis du er en masochist.

Vitser til side – enda ikke.

De kan være over gjennomsnittet hvis sidehastigheten og noen få andre kategorier presterte bra.

Dessverre var oppetiden deres et mareritt, og brakte resten av selskapets ytelse ned som en albatross. De har vist veldig lovende oppetider i noen måneder, men det er for upålitelig å anbefale dem.

Deres dristige oppetid påstander i begynnelsen var nesten en direkte løgn også, som på toppen av alt annet ikke etterlater oss en god, varm, uklar følelse.

PS! Hvis du vil se hostingleverandører som rangeres over HostNine, kan du sjekke de beste webhotell-tjenestene våre her.

Har du noen erfaring med HostNine? Legg igjen en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – spiller ingen rolle så lenge den er gjennomsiktig og ærlig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author