Hostinger anmeldelse

Hostinger logo

Samlet bedømmelse

Billigste plan
USD $ 0,99 / mo, GBP £ 0,80 / mo

I en fart? Her er vores hurtige oversigt!

I et nøddeskal anbefaler vi absolut Hostinger! De tilbyder hosting af høj kvalitet til en brøkdel af prisen sammenlignet med deres konkurrenter. De har også et globalt netværk af servere, stor support og den bedste onboarding-proces, vi har set i en vært indtil videre!

Her er en hurtig oversigt over deres bedste funktioner:

�� Meget overkommelig: Deres mest overkommelige hostingplan er virkelig billig, og den har faktisk tilstrækkelig kraft og funktioner til at lade dig være vært for din gennemsnitlige blog eller virksomhedswebsted uden problemer, det er ret imponerende!

�� Stor støtte: Det er der for dig 24/7/365, og brugeranmeldelser af deres support er virkelig rigtig gode sammenlignet med hvad vi normalt ser … gode ting! Åh, og deres support er flersproget (20+ sprog !!)

�� Global rækkevidde: De har datacentre over hele verden for maksimal ydelse.

�� 30-dages pengene-tilbage-garanti: Temmelig selvforklarende, bare i tilfælde ��

Helt ærligt, vi kan virkelig godt lide dem, de er en no-brainer!

Hostinger-forskning

Hostinger anmeldelse

Virksomhedens rejse begyndte i 2004 i Kaunas, Litauen. De startede med navnet Hosting Media. I 2011 blev Hosting Media omdøbt til Hostinger. Deres ICANN-akkreditering blev givet i 2014.

I januar 2017 har Hostinger betjent 29 millioner kunder i 178 lande. Ifølge virksomheden modtager de omkring 15.000 tilmeldinger om dagen, hvilket er ca. 1 klient hvert 5. sekund.

De leverer forskellige produkter og tjenester, herunder webhosting, forretningshosting, VPS-hosting og domæneregistrering. Deres servere er placeret i USA, Singapore, Storbritannien, Holland, Litauen, Brasilien og Indonesien.

Prisfastsættelse

Mens de tilbyder en masse hostingtyper, fokuserer vi på deres delte webhosteplaner, da det er det, de fleste mennesker har brug for.

Hostinger delte planer

Priserne ovenfor er i USD, men de har lokale prisstrukturer afhængigt af hvilket land du er i. Som du kan se, er deres billigste plan sindssygt overkommelig og leveres med alt hvad du har brug for for at få et websted i gang. Så hvis du har brug for at vokse, kan du bare skalere op derfra og købe det næste niveau op, som giver mulighed for et ubegrænset antal sider, inkluderer et gratis domæne, flere serverressourcer og ugentlige sikkerhedskopier.

Jo højere du går i deres niveau, jo flere ressourcer får du, så jo mere magt kan du skubbe til dine websteder. Deres Cloud Hosting-løsning til $ 7,45 tager kagen dog, med 48x tildelte ressourcer, en dedikeret IP og drevet af Google Cloud-infrastruktur! Det er sindssygt højdrevet hosting til en overkommelig pris.

De tilbyder også Minecraft-server-hosting, bare hvis du ønsker at være vært for din egen verden!

Alle planer leveres med LiteSpeed ​​Cache, WordPress Acceleration (LSCWP), Cloudflare Protected Nameservers, Github Integration, 24/7/365 Support, Easy Website Builder og selvfølgelig en 99,9% oppetidsgaranti.

Og de tilbyder en 30-dages pengene-tilbage-garanti hvis du ikke er glad af nogen grund.

Supportindstillinger

Hostinger giver dig forskellige muligheder for kundesupport. Disse inkluderer følgende:

  • Vidensbase
  • Vejledninger
  • Live chat

Deres vidensbase og tutorials indeholder en række oplysninger, du kan bruge til at administrere deres produkter og / eller tjenester. Du kan også bruge dem til at fejlfinde enkle problemer, du måtte støde på.

Live Chat er tilgængelig 24/7 og er meget godt integreret i hele deres platform, det er en meget god brugeroplevelse, og svarene kommer meget hurtigt. Det, vi virkelig kan lide ved deres støtte, er, at de tilbyder flersproget support med over 20 sprog!

Anmeldelser af deres kundesupportsystem var positive. Mange kunder var meget tilfredse med deres service. De var hurtige til at svare på spørgsmål, og de kan løse selv komplekse problemer. Kudos til Hostinger!

WordPress Hosting

Vi besluttede at tilføje dette individuelle afsnit om WP-hosting til denne anmeldelse, da de fleste i disse dage bruger WordPress til at køre deres websteder. Når det kommer til WordPress-hosting, har Hostinger tilføjet en hel del ekstra funktioner for at sikre, at hver WP-installation kører glat som muligt. Dette inkluderer kundesupport, der er specialiseret i WordPress, øget sikkerhed gennem deres partnerskab med BitNinja, selvfølgelig den nyeste PHP-version, og endda et specialbygget WordPress-cache-plugin for at maksimere ydelsen.

For udviklere inkluderede de også WP – CLI og GIT integration.

Hostinger WP planer

Ud over WordPress-hosting har Hostinger også en webstedsbygger, som de for nylig har lanceret. Det kaldes Zyro og det sigter mod at gøre webstedsopbygning ekstremt let og enkel. Hvad der virkelig er imponerende ved Zyro er, at det er en webstedsbygger med AI-funktioner.

Der er AI Writer, der øjeblikkeligt kan generere tekst til dit nye websted. Og så er der AI Heatmap, der forudsiger, hvor dine besøgende ‘øjne vil blive trukket til, hvilket giver dig mulighed for at optimere dit websted til konverteringer, lige som du bygger det..

Vi siger, at det er lykkedes dem at skabe en meget intuitiv og brugervenlig platform, og der er også nogle smukke skabeloner at vælge imellem.

Deres onboarding-proces

En anden ting, vi virkelig har brug for at nævne, er deres onboarding-proces, den er absolut sømløs og superglat. Og det er også godt. Hvert trin flyder ind i det næste, indtil du ved, at du har et websted live med WordPress installeret og klar til indhold og billeder, der skal uploades.

Det er meget imponerende! Vi har indsat et par skærmbilleder nedenfor.

Valg af temaValg af tema

Vælg domæneopsætningValg af domænenavn

Setup Quiz - hosting niveauSuper tankevækkende

Setup Quiz - målPersonaliserede installationsprocesser

Opsætning - færdigAaaaaand færdig!

Fordele

Sådan gentages de største fordele ved at bruge Hostinger:

  • Meget overkommelig
  • 30-dages pengene-tilbage-garanti
  • Fremragende kundesupport service
  • Hurtige servere
  • Fremragende oppetid
  • Super nem installation

Konklusion

Virksomheden er en fremragende spiller i hostingbranchen, når det kommer til hastighed, support, pålidelighed og ydeevne … dybest set alt, hvad du ønsker i en hostingudbyder, de har vores godkendelsesstempel!

ResuméBetjent Matthew Rogers Gennemsynsdato 2018-08-22Anvendt produkt HostingerAuthor Rating 51star1star1star1star1starProduktnavn HostingerPrice
USD 0,99

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author