Hosting24-gjennomgang – Stor oppetid og gjennomsnittshastighet

Hosting24 hjemmeside

Hosting24 ble startet opp i 2008 og er en del av Hostinger-nettverket. De tilbyr service for 29 millioner brukere i 178 land.

På samme måte som mange andre webhoteller, er nettstedet deres full av hyperbolsk språk, inkludert 99,9% oppetidsgarantier og “automatiske sikkerhetskopier” (som vi vil debunkere om et øyeblikk).

La oss se hvordan de måler seg.

Vi satte opp et WordPress-nettsted med deres billigste delte hostingplan tilbake i juni 2015. Siden har vi fulgt nøye med oppetid og hastighet, i tillegg til å teste deres kundestøtte og utføre bakgrunnssjekker for å sammenstille resultatene våre i en objektiv, ærlig anmeldelse.

Fortsett å lese for å finne ut hva vi fant.

Fordeler med å bruke Hosting24

Hosting24 har ganske god kundestøtte. De kaster også inn noen få andre fine ting å ha (men ikke essensielle) ting. Det handler om det.

Ta en titt:

1. Anstendig god kundestøtte

Hosting24 tilbyr først og fremst støtte via live chat, som umiddelbart koblet oss til en av deres supportagenter.

Svarene deres var gjennomtenkte, detaljerte og klare nok. Selv om det var en merkbar forsinkelse mellom å svare på spørsmål hvis vi ikke velger. En rask bakgrunnssjekk avslører andre lignende blandede anmeldelser.

Generelle vurderinger er ikke så ille.

Hosting24 Support

2. Forbedret sikkerhet med automatiserte sikkerhetskopier

Hosting24 følger opp sin tilsynelatende kundesentriske tilnærming ved å være spesielt oppmerksom på nettstedets sikkerhet.

Mange av hostingplanene deres leveres som standard med Cloudflare DDOS Protection og ClamAV antivirusskanner for å beskytte nettstedet ditt proaktivt.

De vil også utføre ukentlige sikkerhetskopier. I en ideell verden vil du ha daglige sikkerhetskopier. Siden de kaster det gratis, mens mange andre nettsteder tvinger deg til å betale ekstra, er det ikke en dårlig avtale. Vi vil gjennomgå disse sikkerhetskopiene mer detaljert snart.

I tillegg tilbyr de også SpamAssassin Protection for e-post.

3. Amerikanske og europeiske serverplasseringer

Når du registrerer deg for en ny delt eller VPS-vertskonto, har du muligheten til å velge mellom å være vertskap for nettstedet ditt på Nord-Amerika (Asheville, North Carolina) eller europeiske (Storbritannia) steder (avhengig av målgruppe).

4. Tallrike salgsfremmende salg

Hvis du har tid til det, kan du få utrolig mye.

I skrivende stund denne anmeldelsen (5/18/16 – Oppdatering 11/01/18 ser det ut til at de fremdeles gjør dem!), Kjørte de en 50% levetidsrabatt flash salg.

En rask titt på Facebook-siden deres viser mange forskjellige salg, vanligvis forbundet med litt ferie.

5. Gratis nettstedoverføring

Hosting24 hjelper deg å overføre eller migrere et eksisterende nettsted – gratis – hvis det er vert et annet sted. (Det er verdt å merke seg at nesten alle andre verter vi har vurdert, også tilbyr denne fordelene.)

6. Over gjennomsnittlig oppetid over de siste 24 månedene

Noe av det første du vil merke når du besøker Hosting24-nettstedet, er 99,9% + oppetid skryt.

Etter å ha satt dem på prøve, fikk vi resultatet de tilbyr.

I løpet av de siste 24 månedene kunne Hosting24 levere 99,97% oppetid i testen vår.

Bakgrunnssjekkingene våre avdekket at mange kunder klager over at de ikke kunne få tilgang til nettstedet sitt (inkludert den fryktede ‘Tjenesten er midlertidig utilgjengelig’).

 1. Oppetiden har vært fryktelig. Nettstedet mitt blir offline nesten daglig. I følge Pingdom har nettstedet mitt vært frakoblet i over 50 ganger. “
 2. Oppetid var det verste poenget: nettstedene mine har vært nede så mange ganger på grunn av såkalte “serveroppdateringer” og Hosting24 har aldri lagt merke til det selv. “
 3. “Den vanligste feilen jeg får er: Tjenesten er midlertidig utilgjengelig
 4. “Jeg jobbet med Hosting24, men likte ikke stabiliteten og støtten deres
 5. “Nå yter de god service, bare oppetid er ikke 100%

Siste 12-måneders gjennomsnittlig oppetid:

 • Gjennomsnittlig oppetid for januar 2020: 99,97%
 • Desember 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,99%
 • Gjennomsnittlig oppetid i november 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2019: 100%
 • September 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • August 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • Juli 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,95%
 • Juni 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Mai 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • April 2019 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 99,98%

Hosting24 24-måneders gjennomsnittlig oppetid og hastighetHosting24 gjennomsnittlig oppetid | Se statistikk

7. Over gjennomsnittet

Hosting24 presterte ganske bra med lastetidene sine. De klokker inn på 668ms det siste døgnet.

Ikke det beste vi har sett, men ikke det verste også.

Vurder dette:

74% av folk vil forlate nettstedet ditt for alltid hvis det ikke lastes innen bare 5 sekunder. HALV av folket vil ikke en gang vente i tre sekunder.

Det betyr at hastighet ikke bare er et opplevelsesproblem. Faktisk har det en direkte innvirkning på konverteringsfrekvensene dine, og får besøkende til å gå i hopetall.

En av de viktigste faktorene for nettstedets hastighet kommer ned til hastigheten på hosting. Det er bare så mange ting du kan gjøre hvis grunnlaget er feil.

Siste 12-måneders gjennomsnittlig lastetid:

Hosting24 12-måneders detaljert statistikkHosting24 gjennomsnittshastighet 2019-2020 | Se statistikk

Ulemper ved å bruke Hosting24

Det er noen ulemper å vurdere før du går til Hosting24.

Ta en titt:

1. Begrensede, marginalt gunstige sikkerhetskopier (til tross for påstander om motstridende)

Hosting24 annonserer sikkerhetskopifunksjonen sin som et æremerke på deres nettsted. Dessverre, etter vår erfaring, lever det ikke opp til sprøytenarkomanen.

Her er grunnen til:

Årsak 1: De gjør bare ukentlige sikkerhetskopier.

Ideelt sett bør disse gjøres daglig for å sikre at du alltid har en kopi klar til å gjenopprette, i tilfelle noe skulle skje.

Årsak nr. 2. I løpet av den ukentlige sikkerhetskopien vil de slette de forrige.

Det er ikke ideelt, for for å være på den sikre siden, er det alltid bedre å ha flere versjoner. Å stole på en enkelt sikkerhetskopi kan være et problem hvis det er tilfeldige problemer eller problemer som oppstår.

Årsak nr. 3. For å fullføre det hele, sikkerhetskopierer de ikke kontoer som er større enn 2 GB.

2BG er ikke så stor. Spesielt hvis nettstedet ditt er veldig visuelt (e-handel kommer til hjernen). Hvis du ikke skalerer, beskjærer og komprimerer bilder i høy oppløsning på riktig måte før du laster dem opp, kan du enkelt ta opp et enkelt bilde på over 20 MB. Multipliser det med 10 (eller 100), og du går raskt ut.

Alt i alt, ikke tro sprøytenarkomanen!

Du har sannsynligvis det bedre å sikkerhetskopiere nettstedet selv.

Hosting24 Prising, Hosting Plans & Kjappe fakta

Her er en rask oversikt over hostingplanene deres. De tilbyr to delte planer:

 • Enkelt webhotell: Denne planen starter på $ 0,80 per måned. Det leveres med 1 nettsted, 10 GB diskplass, 100 GB båndbredde og muligheten til å velge serverplassering.
 • Premium webhotell: Denne planen starter på $ 2,15 per måned. Den leveres med 50 nettsteder, 20 GB diskplass, ubegrenset båndbredde, pluss tilpassede navneservere og tilleggsdomener.
 • Business Web Hosting: Denne planen starter på $ 3,45 per måned. Det kommer med ubegrenset nettsteder og båndbredde. I tillegg til 30 GB diskplass, daglige sikkerhetskopier, tilpassede navneservere og tilleggsdomener.

Hosting24 priser og planer

 • Gratis domene? Nei.
 • Enkel registrering: Enkel påmeldingsprosess.
 • betalingsmetoder: Kredittkort, PayPal.
 • Skjulte avgifter og klausuler: Kontoer med en enkelt fil over 1 GB, eller med mer enn 250 000 filer, kan avsluttes uten varsel til kontoeieren.
 • upsells: SSL-sertifikat.
 • kontoaktivering: Øyeblikkelig aktivering.
 • Kontrollpanel og instrumentpanelopplevelse: cPanel.
 • Installasjon av apper og CMS-er (WordPress, Joomla, etc.): Installering av populære apper og CMS-er med ett klikk gjennom Softaculous.

Anbefaler vi Hosting24?

Nei vi kan ikke.

Når du registrerer deg for webhotell, betaler du for ytelsen.

Nemlig (1) oppetid og (2) side lastetid.

Hosting24s oppetid var vel i overkant av gjennomsnittet. Verdens beste nettsted, som kontinuerlig faller offline, kommer ikke til gode.

Deres side lastetid er omtrent det samme – bare litt bedre enn bransjestandarden. Det kan bli et problem når det gjelder å generere inntekter fra nettstedet ditt (som diskutert tidligere).

En rask titt på vår komplette webhotelliste vil hjelpe deg med å finne webverter, med mer stabil oppetid, lynrask lastetid og fantastisk kundesupport – alt til et anstendig prispunkt. Men hvis du leter etter noe virkelig grunnleggende, har vi også listet opp de beste gratis webhotell-tjenestene (ikke anbefalt).

Har du noen erfaring med Hosting24? Legg igjen en anmeldelse nedenfor – god eller dårlig – så lenge den er ærlig og gjennomsiktig.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author