GreenGeeks gjennomgang

Generell vurdering

Billigste plan
USD 2,95 / mnd (ned fra $ 9,95)

GreenGeeks er vår favorittvert for hele tiden for Canada, kombinasjonen av rimelige priser, ubegrenset diskplass, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og deres industriledende miljøvennlige systemer gjør dem til en ikke-brainer!

Vi ser generelt på de følgende fire aspektene ved en webhotell for å bestemme dens generelle kvalitet: Brukervennlighet, hastighet (på globalt nivå), støtte og oppetid. GreenGeeks har alle perfeksjonert!

Grunner til å velge GreenGeeks

La oss begynne med det vi anser som de beste funksjonene i GreenGeeks, de som umiddelbart gir dem fordelen over konkurransen. For de fleste som leter etter en anstendig webvert, er følgende raske sammendrag nok til å overbevise dem om at GreenGeeks er den å gå med.

 1. Servere i Canada: Dette er en av hovedårsakene til at de fleste kanadiere velger GreenGeeks, de har faktisk et datasenter i Canada, noe som gjør nettstedet ditt raskt og raskt lastet. Selv om de har servere over hele verden hvis du føler behov for å bli global.
 2. 24/7 support: Super nyttig, og det er via telefon, chat og billetter, valget er ditt.
 3. Innebygd skalerbarhet: Vokser nettstedet ditt plutselig raskere enn forventet? Ikke noe problem, GreenGeeks kan justere de nødvendige ressursene mens du er på farten, og holder alt i gang jevnt.
 4. 30-dagers pengene-tilbake-garanti: Ikke lykkelig av noen grunn? Ikke noe problem, du har ingenting å tape.
 5. Supergrønn: For hver strømstyrke de trekker fra nettet, investerer de tre ganger det i form av fornybar energi, så nettstedet ditt vil være karbonneduserende! Hvor kult er det!

Det er virkelig en ikke-brainer. Når det gjelder kostnader, har de 3 hostingplaner, deres rimeligste plan starter kl bare USD 2,95 / mnd (midlertidig rabatt ned fra $ 9,95)!

GreenGeeks er vert for forskning

Gjennomgangen: 300% grønt webhotell drevet av fornybar energi.

Intro og kort historie om GreenGeeks

Greengeeks ble startet tilbake i 2006 av Trey Gardner, en naturelsker og ivrig turgåer, surfer og skiløper. Han ønsket å opprette et webhotellfirma med et positivt energifotavtrykk. Han bestemte seg for at webhotellfirmaet hans ville bruke overskuddet til å kjøpe kreditt for vindenergi, og gjenopprette tre ganger energien som Greengeeks bruker. Et selskap med miljøfokus i dagens tidsalder er ikke så overraskende, men med tanke på Greengeeks ble introdusert på begynnelsen av 2000-tallet, er det ganske imponerende.

Når det er sagt, er ikke Greengeeks ‘hovedfokus på bærekraft når de ofrer kvaliteten og ytelsen til teknologien. De forblir dedikert til kvalitetsteknisk ytelse som deres viktigste prioritet, mens de fremdeles er engasjert som EPA Green Power Partner. De er også opptatt av å hjelpe sine brukere med å finne suksess på nettet, med dedikert veiledning og et kompromissløst engasjement. Siden starten har de vokst til å være vertskap for mer enn 300 000 nettsteder og 35 000 brukere til å tjene sin plass som en av de ledende hostingleverandørene med en grønn vri..

Priser

Perfekt i tråd med de fleste andre vertsselskaper, men legg til en liste over funksjoner som du vanligvis må betale for … gratis med GreenGeeks.

hosting planer

Pros

Greengeeks målretter sine hostingtjenester mot nybegynnere og mellomliggende eiere. Det er ganske vanskelig å finne en legitim anmeldelse for GreenGeeks, og med god grunn!

Mens hovedproduktet er en nybegynnerplan, har de også forskjellige nivåer og planer når en bruker blir komfortabel. En nybegynnerplan kan utvides til en tilpasset plan bygget for å passe dine behov, med VPS, dedikerte WordPress og dedikerte serveralternativer. Kvaliteten på deres dedikerte server (og deres andre alternativer, også) er bemerkelsesverdig høye resultater, støttet av noen av de beste prosessorene der ute.

Greengeeks skiller seg ut fra massene av nybegynnerhotelprodukter ved å tilby et veldig skalerbart produkt som kan starte som nybegynner og jobbe seg mot WordPress hosting eller noe annet.

Selv med den imponerende kvaliteten på produktet, er det som forblir imponerende deres forpliktelse til å være grønn. Deres forpliktelse på 300% fornybar energi plasserer dem utover resten av denne kategorien – de holder sin plass som det reneste alternativet for webhotell der ute. Ikke bare negerer de sitt eget karbonavtrykk, men gjør også fremskritt i å redusere fotavtrykket til andre selskaper! I hovedsak blir to andre webhotellfirmaer i lignende størrelse som ikke praktiserer bærekraftighet ivaretatt av Greengeeks.

Selv for den personen som ikke bryr seg mye om miljøkonsekvensene av hosting eller miljøet generelt, skiller Greengeeks seg fremdeles blant andre kanadiske webhotellsteder og vertsider generelt med sin kvalitet og deres service.

Som nybegynner-sideeier, trenger du ikke å bekymre deg for små detaljer og tekniske problemer som kan ødelegge deg og distrahere de virkelige tingene som å få innholdet ditt der ute. Læringskurven for ting som å konfigurere innstillinger på serveren er ganske bratt, selv om det ikke ser ut til at det er utenfor rekkevidde for nybegynnere. Greengeeks ‘forenkling av denne typen ting gjør livet enklere for alle og gjør bygging av nettsteder til en lek.

Funksjoner

Greengeeks skiller seg ut i tre hovedområder:

 • Hastighet
 • Sikkerhet og pålitelighet
 • Datacenter-lokasjoner

De hastighet Greengeeks-tilbud kan ikke legges for mye vekt. I 2018 er hastighet alt. Jo lengre tid nettstedet ditt tar å laste, jo flere besøkende mister du (som det ser ut, det er omtrent 1/10 av besøkende du vil miste for hvert sekund nettstedet ditt fortsatt lastes inn). Oppmerksomhetsspennet og tålmodigheten er på et lavest mulig tid, så det å ha en rask side er uerstattelig.

Greengeeks tilbyr noen få kule tekniske funksjoner direkte relatert til sikkerheten og påliteligheten til nettstedet ditt, inkludert filskanning i sanntid, proaktiv serverovervåkning som kan se problemer og handle på dem før de oppstår, trusselanalyse, vF-er som er ekstremt sikker og vertskap for kontoisolering.

Deres datasentre er på 5 steder: Chicago, Montreal, Phoenix, Amsterdam og Toronto. Dette betyr at Greengeeks også fungerer veldig bra for hvor som helst i Europa, enten det er Storbritannia, Frankrike, Spania eller til og med Tyskland. Og med servere i USA også, kan du til og med forvente anstendig ytelse på steder som Brasil også.

Og til og med Greengeeks ‘grunnleggende delt vertsplan har en ganske liste over funksjoner:

 • Ubegrenset båndbredde
 • Ubegrensede ressurser for serveren
 • Ubegrensede domener på en enkelt konto
 • Cloudfare CDN
 • Tilgjengelige SEO og markedsføringsverktøy

De tilbyr til og med et gratis domenenavn når du oppretter kontoen din.

Konklusjon

Gratulerer hvis du har lest så langt, analysene våre forteller oss at de fleste treffer den første påmeldingslenken på siden :). Du kan ikke virkelig gå galt med GreenGeeks for øyeblikket, definitivt hvis du ønsker å målrette mot Canada eller USA.

SammendragReviewer Matthew RogersVisningsdato 2019-11-23Omvist varen GreenGeeks Forfattervurdering 51star1star1star1star1starProduktnavn GreenGeeksPrice
USD 2,95

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author