Digital Ocean – Er det bra Hosting & Server Provider? (Gjennomgang av 2020)

DigitalOcean-anmeldelseDigitalOcean hjemmeside

Vi har overvåket vårt testnettsted for DigitalOcean hosting siden begynnelsen av 2018.

Vi har vært en betalende kunde hos DigitalOcean i løpet av hele tiden, og nøye overvåket systemets viktige beregninger. Spesielt lastetid, kundeservice, og viktigst, oppetid og driftsstans.

Så langt er resultatene lovende. Her er en grundig gjennomgang av hvordan de måler seg med andre der ute.

DigitalOcean ble lansert sin første server i 2011, og er et amerikansk nettskyvertsfirma med fokus på å hjelpe utviklere med å lansere flere apper raskere og enklere.

Det som startet som et lite oppstartsselskap basert i New York City, har vokst eksponentielt og nådd et kundegrunnlag på over en halv million utviklere.

Det endelige målet med DigitalOcean er å bruke en solid state-stasjon, eller SSD, for å lage en brukervennlig plattform som lar deres rikdom av kunder overføre prosjekter til og fra skyen, og øke produksjonen med hastighet og effektivitet.

Er det bra nok til en dag å bli rangert som en av våre Topp 10 Hosting Services?

La oss finne det ut!

Fordeler med å bruke DigitalOcean Hosting

1. Fantastisk ”gjennomsnittlig” oppetid på 99,99%

Bransjens gjennomsnittlige oppetid for en nettskyvertjeneste er 99,94%.

DigitalOcean blåser det ut av vannet (ordspill ment) med hele 99,99%.

Det betyr at fra april 2018 til mars 2019 hadde DigitalOcean bare åtte strømbrudd som til sammen tilsvarte bare 43 minutter.

Det knytter Bluehost til vår mest pålitelige oppetid for hosting til dags dato. Vi kan ikke overselge hvor fantastisk det er. De fleste av våre topp ti tjenester kommer mellom 99,96% og 99,98% av oppetiden.

DigitalOcean siste 12-måneders statistikkDigitalOcean gjennomsnittlig oppetid 2018-2019 | Se statistikk

Gjennomsnittlig oppetid de siste 12 månedene:

 • Gjennomsnittlig oppetid fra mars 2019: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for februar 2019: 100%
 • Januar 2019 gjennomsnittlig oppetid: 99,98%
 • Desember 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • November 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Gjennomsnittlig oppetid for oktober 2018: 100%
 • September 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • August 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Juli 2018 gjennomsnittlig oppetid: 99,94%
 • Juni 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • Mai 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100%
 • April 2018 gjennomsnittlig oppetid: 100%

Som du kan se er det en liten dukkert om sommeren, med den laveste registrerte oppetidsprocenten som ligger på 99,94% i juli. Men systemet rebounds i august, uten at det oppstår noen strømbrudd i løpet av september, oktober, november eller desember.

Det er en forbedring i riktig retning. Pilen beveger seg konstant opp, den viser at DigitalOcean er på toppen av sine problemer.

2. Lynrask lastetid

Oppetid er statistikken som nummer én å se etter når du velger en webvert.

Tross alt – hver bjelle og plystre på planeten vil ikke utgjøre en høyde med bønner hvis nettstedet ditt tilbringer lange perioder offline.

Å komme inn som et nært sekund er hastigheten.

Lagging av nettsteder kan like gjerne være ‘nede’, for enhver hensikt. Treg nettsteder er praktisk talt ubrukelige. Trafikken din nøl ikke med å sprette. Bokstavelig. En forskjell på bare noen få sekunder kan koste deg nesten tre fjerdedeler av den potensielle nettstedstrafikken.

Høres sprøtt ut? Dessverre er det ikke det.

Markedsundersøkelser slår fast at nettsteder som ikke kan lastes i løpet av fem sekunder, kan miste mer enn 74% av mobilt nettstedstrafikk.

Omvendt har synkende belastningstider vist å øke trafikk- og salgskonverteringer med mer enn 74%. Vi kaller det 74% se-sag. Når det lener seg i den ene retningen, vinner du, og i den andre taper du.

Så hva betyr det for vennen vår DigitalOcean?

Gode ​​ting. Virkelig gode ting.

DigitalOcean er ikke bare raskt … det er det raskeste produktet vi noen gang har vurdert. Seriøst, det etterlater de andre topphotellprogrammene vi har vurdert i støvet.

Bransjens gjennomsnittlige lastehastighet er 890ms.

På det raskeste beveget DigitalOcean seg med en utrolig hastighet på 218ms. På det tregeste var det 496ms. Selv når de presterte på det laveste, var det fortsatt nesten 50% raskere enn bransjens gjennomsnitt.

Så la oss ta en titt måned for måned for å se hvordan DigitalOcean presterte:

DigitalOcean siste 12-måneders detaljerte statistikkDigitalOcean gjennomsnittsfart 2018-2019 | Se statistikk

Det er en rask hosting, med en gjennomsnittlig gjennomsnittshastighet på 357ms.

De siste månedene er relativt sett noe av det raskeste vi noensinne har sett, noe som gjør DigitalOcean til en konkurrent til det første stedet i total nettstedhastighet. For øyeblikket tilhører den raskeste hastigheten A2 Hosting.

3. Utvikler-vennlig produktøkosystem

DigitalOcean er ikke bare en pik med ett triks.

Faktisk tilbyr deres pakke med produkter massevis av potensial for utviklere.

Hva er de forskjellige alternativene som tilbys av DigitalOcean? Glad for at du spurte!

✅ Dråper

Droplets er en skalerbar databehandlingsplattform som kan tilpasses for å imøtekomme alle virksomhetens applikasjonsbehov. Det inkluderer også tilleggslagring, overvåking og avansert sikkerhet.

DigitalOcean dråper

Du kan velge mellom standard eller optimaliserte dråper og deretter tilpasse til ditt hjerte innhold. Dråper lar devs hoppe over tidkrevende installasjon og konfigurasjon for å bevege seg rett mot kodedistribusjon.

✅ Mellomrom

Mens Droplets er for app-distribusjon, handler Spaces om enkel objektlagring.

Vi snakker om et sikkerhetssystem som lar deg lagre og levere data til applikasjoner og sluttbrukere. Mellomrom fungerer under en enkel prosess, og skaper pålitelig lagring med et dra-og-slipp-brukergrensesnitt eller API.

DigitalOcean mellomrom

Mellomrom kan brukes til å lagre sikkerhetskopifiler, weblogger, dataanalyse og mye mer.

Tjenesten er også skalerbar, slik at Spaces kan vokse med din bedrift. Hva mer – Spaces kan kombineres med andre DigitalOcean-funksjoner, eller de kan brukes på egen hånd.

✅ Kubernetes

Kubernetes er et kommende produkt som lanseres av DigitalOcean i slutten av 2018.

Det er ikke mye informasjon om det, men selskapet uttaler på sitt offisielle nettsted at Kubernetes er, “Designet for utviklere og bedrifter som vil ha en enkel måte å distribuere og administrere container arbeidsmengder i skyen.”

De tilbyr for øyeblikket tidlig tilgang til produktet, som kommer med en gratis Kubernetes-klynge til og med september 2018.

4. Tilpassbare priser

Selv om vi også har det under Cons, synes vi det er kjempebra at du faktisk kan tilpasse alt du betaler for – lagring av nettstedet ditt, CPU-bruk, båndbredde, database, minne, etc. Det er virkelig en stor fordel hvis du er avansert bruker og allerede kjent med nøyaktig hva du trenger, hva dine mål er, hva du ikke trenger osv.

5. Daglige sikkerhetskopier

DigitalOcean utfører sikkerhetskopier daglig, og du kan alltid gjenopprette data opptil 7 dager før. Selv om DigitalOcean har overlegen oppetid, er det alltid bedre å være trygg enn beklager!

6. God sikkerhet

Dine data og trafikk er alltid sikret. Dette er noe mange andre verter ikke legger vekt på eller ikke gir. DigitalOcean sørger for at dataene dine er beskyttet fra en til ende. Det er en stor fordel å holde de uvillige tilkoblingene og virusene utenfor nettstedets system.

Som standard har DigitalOcean lagt til kryptering i volumene. Hvis du vil legge til et ekstra lag med sikkerhet, som med de fleste av funksjonene, må du gå gjennom en veiledning, følge trinnene og kjenne til koding for å lykkes.

Ulemper ved å bruke DigitalOcean Hosting

1. For avanserte brukere (Jargon + Complex)

Merket av et virkelig flott produkt ligger i evnen til å oppsummere tjenestene i lekmannsbetingelser.

Dette er spesielt teknologiselskaper som har vanskelig for å pakke kollektive hoder rundt seg.

Som sådan har de fleste tech-nettsteder og plattformer en tendens til å være fulle av sjargong. Som i “spesielle ord eller uttrykk som brukes av et bestemt yrke eller gruppe og er vanskelig for andre å forstå”.

Når man ser på tekniske produkter som DigitalOcean, blir fristelsen til å ty til sjargongbasert språk tydelig. Du har med mange tekniske data å gjøre – en ekspert på området vil være tvunget til å skrive det slik de kjenner det, og ikke hvordan det gjennomsnittlige mennesket kan forstå det.

Alternativer for skalering av DigitalOcean

Det er ikke så viktig for de avanserte strømbrukere. De får det. Det vil være fornuftig.

Men for nybegynnerne? Ikke en sjanse.

Dette er et område der DigitalOcean mislykkes dramatisk. Nettstedets kopi er fylt med tekniske termer og akronymer uten forklaring. De markedsfører tydeligvis produktene sine spesielt til utviklere.

Derfor vil andre slite med å finne ut hvordan de kan flytte et nettsted over, lansere, vedlikeholde eller til og med utvide nettstedet.

Til sammenligning gjør HostGator en fantastisk jobb med å forenkle språket på nettstedet til termer som en gjennomsnittlig Jane eller Joe kan forstå. Det er et brukervennlig produkt for både nybegynnere og avanserte brukere.

Det er ikke tilfelle med DigitalOcean.

2. Mangler grunnleggende funksjoner som andre forbrukerverter gir

De fleste webhotellene vi har gjennomgått, vil kaste inn de samme “statister”. Ting som sikkerhetskopier, muligens en god CDN og til og med et SSL-sertifikat.

I motsetning til andre, fordi DigitalOcean henvender seg til et mer avansert publikum, kaster de ikke inn en haug med grunnleggende funksjoner som mange andre verter vil tilby eller ta seg av for deg etter at du har registrert deg.

Ting som:

 • ❌ Gratis domenenavn med hosting
 • ❌ Muligheten til å kjøpe et domenenavn
 • ❌ Gratis migrering av nettsteder

Jeg mener – de kan hjelpe deg med noen av disse tingene. Men du bør ikke forvente mye håndtjenester når du registrerer deg.

Noe som faktisk bringer oss til vårt neste punkt:

3. Begrenset kundesupport

De fleste hosting selskaper tilbyr en viss variant av 24/7 support.

Det er ikke alltid det er veldig bra, men det er i det minste noe.

Dessverre har DigitalOcean ikke noe sånt. Hvis nettstedet ditt går ned midt på natten (noe som kan være katastrofalt hvis du handler i utenlandske markeder), er det ingen du kan snakke med. Du må gå til hjemmesiden deres og åpne en supportbillett ved hjelp av deres elektroniske skjema.

DigitalOcean kundesupport

Hvis vi har et problem, liker vi å stole på et selskap som vil ha en chatbot tilgjengelig for oss å samtale med (eller i det minste en supportline).

Selv om det ikke er 24 timer, er muligheten til å snakke med et ekte levende menneske i sanntid i arbeidstiden bedre enn et kontaktskjema med vage løfter om “Vi kommer snart tilbake til deg.”

Dessuten fungerte ikke kontaktskjemaet deres!

Vi prøvde å fylle det ut med et spørsmål om Kubernetes-produktet deres, siden nettstedet virket litt vagt med hva det kunne gjøre.

Vi ble møtt med en feilmelding.

DigitalOcean kundesupport svarer ikke

Derfor måtte vi sende dem direkte via e-post, sende det samme nøyaktige spørsmålet, og vi har ennå ikke mottatt svar over et døgn senere.

Ikke bare skal du være en kraftbruker for å finne ut av deres produkt, men tilsynelatende må du også være en for å fikse dine egne problemer, også.

4. Komplisert cPanel

Som nevnt allerede, er DigitalOcean definitivt ikke for nybegynnere. I utgangspunktet er en cPanel det du trenger for å bygge nettstedet ditt i dag (med mindre du er i god form med programmeringsspråk).

DigitalOcean cPanel

For DigitalOcean, til å begynne med, må du sette opp en dråpe du ønsker (DigitalOcean-servere). Da må du installere cPanel etter en grundig guide som involverer å sette inn flere kodekommandoer (ja, du må kjenne litt koding), registrere kontoen din, installere eksekveringsfilen og osv..

På toppen av alle de andre tingene, må du kjøpe retten fra en tredjepart for å bruke cPanel. Det er en månedlig betaling på $ 20 eller $ 15, hvis du vet hvor du skal se etter.

Hvis du ikke har noen erfaring med koding og hvordan du selv kan være en utvikler, foreslår vi at du enten ansetter en utvikler (en god) eller unngår DigitalOcean og finner løsninger som passer dine behov og ferdigheter mer..

Brukervennligheten til cPanel er relativt intuitiv, men så igjen – det er en læringskurve og den er absolutt ikke for nybegynnere.

5. Prisfastsettelse er dyr (relativt)

Det er et gammelt ordtak at du får det du betaler for. Dette ordtaket brukes vanligvis til å diskutere billige varer som ikke virkelig fungerer. Helt motsatt skjer her.

DigitalOcean er et svært funksjonelt produkt som koster en pen krone.

Først og fremst, la oss se på dråpene:

DigitalOcean-priser

Som du kan se, har vi standarddråpene som starter på $ 5 per måned. Nå kommer dette bare med 1 GB minne. Prisene stiger derfra og blir høyere og høyere til du betaler $ 80 per måned for mer avanserte tjenester.

Når du ser på CPU-optimaliserte dråper, begynner de på $ 20 og går helt opp til hele 920 dollar per måned.

Når du ser på lagringspriser, er det ikke mye bedre.

DigitalOcean lagringspriser

Spaces, som starter med 250 GB lagringsplass, starter på $ 5 per måned, som – sammen med det første nivået med vanlige dråper – vil komme ut til $ 10 per måned.

De har massevis av andre tilleggstjenester. Hver og en av dem vil koste deg en pen krone.

Dette er noen bratte priser, spesielt når du vurderer at mange av våre topprangerte tjenester koster $ 3 per måned eller mindre.

Likevel er det viktig å huske at du får uovertruffen hastighet og ytelse til den høyere prisen med DigitalOcean. Det er absolutt noe å vurdere.

Du betaler ikke bare for grunnleggende hosting eller båndbredde, her. Hvis du trenger det, er dette sannsynligvis en overkill.

Bare hvis du har et nettsted med mye trafikk (eller noen få av dem), vil dette være noe du ønsker. Og trenger.

6. Prising er også komplisert

Når du kommer inn på prisplanene, vil du bli svimmel av alle alternativene og mulighetene du kan bruke og oppgradere. Det er forskjellige kategorier for båndbredde, plass, servere (forskjellige hastigheter), CPU, sikkerhetsalternativer, osv.

Enkelt sagt – med DigitalOcean er det mange måter å gjøre den månedlige avgiften virkelig-virkelig kostbar. De fleste andre tilbydere tilbyr 2-5 forskjellige planer som gir deg en god oversikt over hva du får. Med DigitalOcean kan du tilpasse alt selv. Det kan være bra, men med mindre du er en avansert bruker (som nevnt ovenfor), er det ganske komplisert og tidkrevende. I tillegg, som angitt i forrige seksjon, er prisene ganske bratte sammenlignet med andre tilbydere.

Anbefaler vi DigitalOcean?

Ja…

… så lenge du er utvikler.

Hvis du bare er en gjennomsnittlig person som ønsker å lansere en tilstedeværelse på nettet, er det langt mer brukervennlige produkter der ute som vil koste deg langt mindre.

For noen som kjenner seg rundt i teknologiverdenen, ser det ut til at det ikke er noe raskere eller mer ytende produkt enn DigitalOcean.

Kundesupportproblemet og prisen er ikke lett å mage.

Hvis oppetid og hastighet er de viktigste faktorene for deg, er DigitalOcean blant de beste valgene på markedet.

Har du noen positiv eller negativ erfaring med hosting av DigitalOcean? Hvis du gjør det, vennligst legg igjen en gjennomsiktig og ærlig anmeldelse!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author