Beste VPS Hosting for Australia

Før vi går inn i topp 3 for VPS-hosting-kategorien, må du forsikre deg om at du vet hva du vil, ettersom VPS-hosting kommer i mange varianter (det er definitivt ikke det samme som dine vanlige webhotellpakker).

De viktigste er selvstyrt (du er en tekniker og kan sette den opp selv) og fikk til (noen andre tar seg av alt teknisk). Så så langt som infrastruktur går, kan du gå med fysiske datamaskiner … eller min preferanse, sky vps hosting, som bruker et nettverk av servere for å opprette kontoen din, på den måten kan du skalere opp eller ned når som helst og nesten umiddelbart.

Våre 1 spesialiserer seg på sky VPS, nr. 2 og nr. 3 er tradisjonelle VPS.

Beste VPS for Australia: vår Topp 3-sammenligning – Mai 2020

Nettvertsselskap Overordnet rangeringStartpris / mo.Disk SpaceStarter Plan Fullt administrert? Én setningsanalyse (bare Topp 5) Omtaler
siteground2 $ 80 40 GB JA Lynrask, gratis CDN (global rekkevidde), offisielt anbefalt av WordPress, 30 dagers pengene tilbake-garanti = Vinn! SiteGround gjennomgang
Crucial $ 29.90 25 GB NO (administrert fra $ 249,90 / mo) Australske servere, veldig rimelige barebones! Avgjørende gjennomgang
Digital Pacific $ 24.92 25 GB NO (administrert fra $ 58,25 / mo) Mange valg! Digital Pacific Review

# 1 Siteground

SiteGround bruker en high-end Cloud VPS for å gi deg en absolutt best mulig ytelse. Med SSD-er overalt, auto-skalerbare funksjoner, fullstendig administrert, gratis CDN inkludert … det er en imo som ikke går bra!

Og bortsett fra de fire faste planene, lar de deg til og med lage din egen hostingplan. De blåser virkelig konkurransen ut av vannet!

siteground2

Brukervennlighet

90%

gunstig

90%

Ytelse / kraft

85%

# 2 Crucial

Avgjørende er en av de vertsbedriftene med et veldig veldig godt rykte, og med god grunn.

Med Aussies-baserte servere, døgnet rundt støtte (Jeep, 24/7, hele året), og infrastruktur som takler stort sett alt du kaster på det, kan du virkelig ikke gå galt!

Disse karene er flotte hvis du er den teknologien som vil ha full kontroll!

CrucialLogo

Brukervennlighet

85%

gunstig

70%

Ytelse / kraft

85%

# 3 Digital Pacific

Digital Pacific er et av de første selskapene som begynte å tilby hosting-tjenester i Australia.

Den ene tingen som skiller dem fra de andre på listen er mengden vps-pakker / servere de har på tilbudet. De har 4 alternativer for både selvstyrt og administrert VPS-er. Deres administrerte tjenester er også mye rimeligere enn nr. 2.

digpacific

Brukervennlighet

85%

gunstig

85%

Ytelse / kraft

70%

VPS Hosting Graph Australia

VPS-servere: En rask oppsummering

Hva er en VPS?

Ett trinn over delt hosting og bare et skritt under dedikert serververt. VPS (virtual private server) hosting er den vanlige løsningen for nettsteder som har vokst frem til en delt hosting-tjeneste.

For å forstå virtuelle private servere kan du forestille deg et inngjerdet nabolag. Mens alle i nabolaget lever i mer privatliv enn de i et stort leilighetskompleks (delt hosting), bor de fortsatt blant dem i nabolaget. Folk i et inngjerdet nabolag bruker mer penger, men har også flere flere designalternativer angående hjemmet sitt. Selv om de ikke har så mange alternativer som noen som bor i et herskapshus (dedikert serververt), er det å bo i et inngjerdet nabolag luksuriøst og stort sett privat.

Nettsteder på en virtuell, privat server har mer privatliv og kreativ kontroll enn de på en delt vert. I stedet for å måtte dele plass og båndbredde med alle nettsteder på serveren, er VPS vertskap for separate nettsteder i mindre områder kjent som containere. Disse containerne tilbyr betydelig mer privatliv og plass enn det som tilbys av en delt hosting-tjeneste. Mens VPS-hosting er et trinn over delt hosting med tanke på funksjoner, er dette også sant når det gjelder pris.

Hvorfor trenger du denne typen hosting?

Mens delt hosting vanligvis er det første (og noen ganger siste) alternativet for nye webutviklere, får mange raskt erfaringer og utvider nettstedene sine forbi vertenes muligheter. Mens mange delte hosting-nettsteder tilbyr “ubegrenset” plass, er dette bare en prediksjon snarere enn faktum. Ingen mengde serverplass er virkelig ubegrenset, så delte hostingtjenester spår potensielle kundesider for å holde seg under den tildelte plassen på serveren. Hvis du utvikler et vellykket nettsted som tiltrekker seg tung nettrafikk, er det sannsynlig at en delt vert etter hvert vil trenge å skyve deg ut. Selv om dette kan virke uheldig, er det et tegn på at nettstedet ditt er attraktivt og lever opp til designet design.

Etter å ha utviklet et nettsted som er for stort for en delt vert, er det neste logiske trinnet å skaffe seg tjenesten til en VPS-vert. VPS hosting-nettsteder tilbyr mer plass, båndbredde og personvern enn det som er tillatt med en standard delt vert. Disse tjenestene er også dyrere enn en delt vert, så det er viktig å etablere en konsekvent metode for å støtte webområdet ditt. Hvis du ønsker å øke nettstedets rolle dramatisk på nettet, er VPS-hosting viktig. Når det er sagt, hvis du faktisk ikke er i Australia, har vi topplister for webhotell i følgende land: Storbritannia, Irland, Canada, NZ, & Singapore

Pros

  • rimelig: Mens VPS-hosting koster betydelig mer enn delt hosting, får du mer plass, båndbredde og kreativ kontroll, som alle er avgjørende for suksessen til et nettsted. Hvis du produserer et nettsted med en kommersiell interesse, kan du vurdere VPS hosting som en investering i fremtidig fortjeneste. Til tross for at en VPS er dyrere enn delt hosting, blir begge tjenestene dverg etter prisen for dedikert serververt.
  • Pålitelighet: Gitt prisen forbundet med VPS-hosting, kan kundene forvente en viss følelse av pålitelighet. Mange delte hosting-nettsteder er blitt beskyldt for å ha oversolgt, eller solgt mer serverplass til kundene enn det som er tilgjengelig, de fleste gratis webverter gjør det samme. Denne praksisen fører til at mange nettsteder slettes tilfeldig, eller enda verre, forårsaker en komplett serverfeil. Overselling er et ekstremt sjeldent fenomen innen VPS-hosting.
  • Full kontroll: VPS-verter tilbyr kundene muligheten til å kjøre et virtuelt operativsystem i tillegg til flere designapplikasjoner (eller kontrollpaneler som cPanel). Med denne typen programvare har kundene egentlig kreativ kontroll over nettstedene.

Ulemper

  • Teknisk kunnskap: Selv om du kanskje har designet et nettsted som har gått forbi funksjonene til delt hosting, er det fortsatt en sjanse for at du vet veldig lite med hensyn til generell webdesign. Siden mange nybegynnersider er avhengige av enkle HTML- eller WordPress-installasjoner, er ikke brukerne pålagt å være teknologiske for å utføre grunnleggende operasjoner. I tilfelle du bytter til en VPS-vert, hvis programvare gir full kreativ kontroll, kan du gå inn i et område der du ikke har forkunnskaper. Mangel på design på VPS-plattformer kan gjøre at sider virker billige eller ufullstendige, til tross for at de betaler betydelig mer for disse plattformene.
  • Prishopp: Selv om VPS-hosting klart er en bedre avtale enn delt hosting med tanke på funksjoner, kan prishoppet ofte være litt mye for webdesignere på et budsjett. Siden webhotell belastes hver måned, er det noen webdesignere som betaler for en VPS-vert før nettstedet deres virkelig er klar for disse plattformene. Dette kan føre til at budsjetter tømmes før det respektive nettstedet er funksjonelt eller lønnsomt.
  • Vedlikehold: Mens VPS hosting tilbyr flere funksjoner og personvern, kommer dette ikke uten en og annen problemstilling. VPS-nettsteder krever mer regelmessig vedlikehold fra webdesigneren, en oppgave som åpenbart krever en betydelig mengde teknisk kunnskap. Hvis du ikke har denne tekniske kunnskapen, kan det hende du finner ut store mengder penger til tredjepartsreparasjoner.

Vanlige spørsmål om VPS

Hva er betydningen av “virtuell” i begrepet virtuell offentlig server?

Gitt den avanserte programvaren som er til stede i VPS-hosting, kan selskaper lage virtuelle datamaskiner og kjøre dem innen fysiske maskiner. Disse virtuelle datamaskinene er vert for en gruppe nettsteder, som hver har fordelene med et fullverdig operativsystem (vanligvis Linux), flere designapplikasjoner og en effektiv server.

Er dette ikke det samme som delt hosting?

Nei. I delt hosting (billig webhotelltype) deler alle nettsteder en enkelt maskin (enten fysisk eller virtuell). I VPS-hosting tilordnes ett nettsted til en virtuell maskin. I delt hosting frarådes kunder fra å opprette nettsteder som tiltrekker seg stor nettrafikk og bruker store mengder båndbredde. I VPS-hosting kan du produsere mye større nettsteder som ikke plutselig vil forsvinne fra serverområdet.

Er en virtuell privat server bedre for søkemotoroptimalisering?

Ja, men ikke direkte. Google, Bing og andre søkemotorer prioriterer nettsteder som har relativt raske lastetider. Hvis du har et nettsted på delt vert eller feil administrert server, vil nettstedet ditt falle i søkemotoroptimalisering på grunn av lange lastetid. Nettsteder på en VPS-vert konkurrerer ikke om båndbredde, noe som betyr at de vil laste raskere og klatre i Googles rangeringer.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author