Beste reisekredittkort Canada

reisemål

Hva er den beste måten å tilbringe vinteren i Canada?

Ved å komme vekk fra det.

På vei til et tropisk reisemål som Cuba eller Mexico er en tidstest kanadisk høytid tidligere. ��

Riu Palace Peninsula Cancun bestilt via Air Miles �� ��

Jeg heter Gary og de siste fire årene tror jeg at jeg har søkt og brukt alle kanadiske kredittkort der ute. Jeg har hatt noen gode opplevelser og noen dårlige.

Jeg har også vært i stand til å reise til over 20 land ved å bruke poeng samlet inn via forskjellige kort. Selv om jeg vanligvis skriver om nerdete ting som webhotell, tjenester og små biz-verktøy i denne guiden, skal jeg dele med deg toppvalgene mine og forklare noen av fordelene for hver enkelt.

Det viktigste å huske på med de fleste reisekort, er at det er mye fintrykk. Tilbud kan se like ut på papiret, men når du begynner å bruke vil du oppdage at avgifter og priser i utgangspunktet kansellerer eventuelle rabatter eller belønninger du får.

Hvordan jeg valgte toppvalgene mine

Måten jeg har strukturert denne guiden på er ganske enkel. Jeg har valgt de beste delene for hver kategori reisekort. Jeg har kort for salonger på hotell hvis det er din greie, best cashback eller Air Miles.

Den store forskjellen mellom guiden / anbefalingene mine og hva du får på større økonomiske nettsteder, er at jeg faktisk har prøvd disse kortene. Noen av valgene på større nettsteder har fryktelige belønninger for påmeldinger, men store bonuser for promotørene av produktet.

⚠️ Hvis du leter etter den raske og skitne oppdelingen av dette, vil jeg bare være ærlig hvis du på en eller annen måte kan få et amerikansk kredittkort som kanadisk, vil jeg foreslå det. I gjennomsnitt gir amerikanske kort 1,5-2X bonusoppmeldingspoengene som kanadiske programmer. Du kan takke kapitalismen og en konkurrerende finansiell økonomi for det. Canada er ikke det samme. 

Når det er sagt, er mitt øverste valg TD Aeroplan Card (besøk hjemmesiden deres her). Aeroplan har de høyeste utmeldingspoengene, 2X belønningsprogram for online shopping gjennom 2000+ partnere, reiseforsikring + gratis salongtilgang.

Uansett, klagende nok. La oss komme inn i guiden! ��

Hvis noen har flere forslag, kan du trykke på kontaktskjemaet øverst og gi meg beskjed. Jeg reviderer vanligvis dette innlegget en eller to ganger i året, avhengig av hvilke kort jeg prøver.

Forstå reisekredittkort

Mange reisekort gjør at du kan samle poeng og milevis på hverdags forbruksgjenstander, og dermed gjøre det mulig for deg å samle et stort antall belønninger selv om du ikke tilfeldigvis flyr ofte.

Overfloden av reisekort og det mangfoldige av belønningsprogrammene deres etterlater så mange kunder i mørket. For å gjøre din beslutning enklere, ser vi på de beste kredittkortene i syv brede kategorier for belønning av reiser. Disse kategoriene er reisepunkter, air miles, tilbakebetaling av kjøp i utenlandsk valuta, hotellbelønning, påmeldingsbonuser, salonger på flyplassen, hyppige flygeblad og vinneren totalt.

Denne guiden er designet for å tjene som en verdifull ressurs når du må velge et kredittkort med belønning for reiser. For å gi deg fordelen med de beste overalt, er kortene vi har valgt de ledende aktørene i deres kategori.

Tips om reisende: Har du noen gang mistet vesken mens du reiser? Visste du at det å velge riktig kort lar deg få $ 500-1000 for hver dag med forsinket bagasje. Du kan også få penger tilbake for forsinkede flyreiser eller andre flyplasser.

Metodikken vår

Metodikken min var enkel, men likevel detaljert. Jeg tok hensyn til de viktige faktorene som spekteret av bonuskategorier, velkomsttilbudene som er tilgjengelige, reiseforsikringsmengder, fleksibiliteten i lojalitetsprogrammer, fritak for årlig avgift og mye mer. Jeg beregnet belønningspoeng basert på enten personlige eller forretningsutgifter.

På den måten kombinerte vi forskjellige aspekter ved månedlig bruk og kjøp på varer som dagligvarer, regningbetalinger, bensin, underholdning, reiser, spisesteder, apotek, og så videre.

Nedenfor er et sammendrag av de beste reisekortene i Canada. Dette er bare et øyeblikksbilde, men detaljene på hvert kort er under.

�� VIKTIG MERK – Disse kortene endrer priser ofte, så hvis du ser noe her, som ikke er nøyaktig det samme som nettstedet, må du huske at selskaper vil tilby forskjellige priser og avtaler basert på IP-stedet du besøker nettstedet fra. Jeg gjør mitt beste for å holde dette så oppdatert som mulig. ��

Beste kredittkort for reisepunkter

1. Beste generelle reisekredittkort – TD Aeroplan (40K registreringsbonus)

 • Vinner: TD® Aeroplan® Visa Infinite *
 • Årlig avgift: $ 120, men kommer med en rabatt for det første året. (Så…. $ 0 Avgift)
 • Inntektsberettigelse: Har enten $ 60.000 i personlig inntekt, eller $ 100.000 i samlet husholdning årlig inntekt.
 • Noen av fordelene: En velkomstbonus på 40.000 Aeroplan miles

Det er så mange gode tilbud tilgjengelig i kategorien kredittkortpremier, så det var vanskelig å velge en. Men etter en streng analyse bestemte jeg meg etter hvert at i det kanadiske markedet hører kronen til det beste samlede belønningskortet til TD® Aeroplan® Visa Infinite *

Foto av Chris Lawton på Unsplash

Det er for tiden det mest populære belønningsprogrammet i Canada. På grunn av sin popularitet, prøver kanadiere konstant å rack opp Aeroplan-poeng uansett hva de kan. Kortholdere kan tjene miles de kan innløse mot hotell, fly, leiebil, feriepakker, diverse varer og billetter til begivenheter.

De det beste aspektet av alt er at kortholdere kan tjene dobbelt poeng ved å kjøpe varer hos Aeroplan-tilknyttede partnere. Derfor, hvis du er medlem av 5 millioner Aeroplan-samfunnet, er det verdt å få et Aeroplan-kort.

For å illustrere hvorfor dette kortet anses som best-in-race, er her et sammendrag av noen av fordelene:

 • Den ruller ut den røde løperen ved å gi en enorm velkomstbonus på 40.000 Aeroplan miles.
 • Den inkluderer en omfattende reiseforsikringspakke.
 • Det gir prioritert innsjekking og ombordstigning når du reiser på AirCanada.com med Aeroplan flybelønning.
 • Kortholdere tildeles ett gratis gjestepass hvert år til Air Canada Maple Leaf-salongen.
 • Dobbelt miles opptjent på kjøp gjort hos deltagende Aeroplan-partnere og online forhandlere via Aeroplan eStore.
 • Gir 1,5 poeng for hver $ 1 brukt på bensin, dagligvarer, apotek og kjøp gjort på AirCanada.com
 • For andre kjøp er det ett poeng for hver $ 1 brukt.
 • Så lenge du er TD Aeroplan-kredittkortinnehaver, utløper ikke Aeroplan Miles.
 • Se den enorme listen over Aeroplan-partnere her. hvor mange flyplan vil jeg tjene på en flytur
Hvor mange flyplan vil jeg tjene på en flyreise?

Vårt utvalg for beste belønningskort kommer med mange fordeler. Den er fullpakket med flere funksjoner som gjør at den skiller seg ut fra pakken, for eksempel den uimotståelige velkomstbonusen på 40.000 Aeroplan Miles. For å sette dette i perspektiv, er denne belønningen omtrent sammenlignbar med to premium økonomi kortdistanse, tur / retur flytur.

Bortsett fra å være ganske lukrativ, tilbyr denne pakken potensialet til å tjene Aeroplan miles med hver eneste dollar som brukes. Hver. Dollar. Brukt. Forholdet mellom kilometer opptjent og brukt dollar er som følger: 1,5 Aeroplan miles for hver $ 1 på bensin, dagligvarer, apotek og på AirCanada.com; så gir den 1 Aeroplan Mile for hver dollar brukt på alt annet.

Det er grunnen til at den vinner vårt topplassering som det beste samlede kredittkortet som er tilgjengelig, nedover.

Hvordan løse inn Aeroplan Miles?

Innløsningsprosessen for dette kortet henger sammen med det du prøver å innløse. For ting som varer eller billetter til begivenheter er prosessen så enkel som å kjøpe gjennom deres elektroniske eStore. Dessuten tjener kjøp på Aeroplan-partnerutsalg kortinnehavere dobbelt belønning, noe som gjør dem i stand til raskt og enkelt å rackere Aeroplan miles.

Andre eksklusive fordeler og fordeler inkluderer en døgnåpen concierge-tjeneste.

Gratuitisk kan det hende at episke treffer noen som over bord når de beskriver reiseforsikring og bilforsikring, men det er kanskje ikke så langt unna. Det har opptil 1 million dollar medisinsk dekning for reiseforsikring de første 21 dagene for kortholdere som er under 65 år. Det inkluderer også andre typer relevant reiseforsikring som forsinket / mistet bagasje, tur / avbestilling, fly / turforsinkelse og bilutleieforsikring.

Til slutt gir den deg tilgang til alle disse kule premium frynsegodene til en beskjeden årlig avgift på $ 0 (etter rabatten).

En siste ting – Aeroplan forsikring

Som jeg nevnte i tipset ovenfor, har Aeroplan noen gode insentiver for å oppmuntre kunder til å bestille fly og ferier som inkluderer avbestillingsforsikring, penger hvis kofferten din går tapt og en haug med andre mindre insentiver.

Tips for beste samlet: Se opp for programmer med partnere og avtaler som lar deg overføre poeng. Derfor, hvis du er kort, for eksempel, 500 poeng for et gratis hotellopphold, kan du fremdeles trekke poeng fra det ekstra du har i flyprogrammet ditt. Hint hint… kortet nedenfor gjør det. ��

2. Best for reisepunkter – Scotiabank American Express

 • Vinner: Scotiabank Gold American Express®-kort
 • Årlig avgift: $ 120
 • Inntektsberettigelse: Lag et minimum på $ 12 000 i årlig inntekt.
 • Noen av fordelene: muligheten til å tjene så mye som 30 000 Scotia Rewards-poeng det første året.

Det er så mange kredittkortprodukter tilgjengelig, og overfloden gjør det utfordrende å bestemme hvilket som er de beste poengkredittkortet. Selv om de kan begrense hva du kan bruke poengene dine på, gir de fleste imidlertid muligheten til å overføre poeng mellom programmer.

Scotiabank Gold American Express®-kort utmerker seg i en viktig faktor som tvinger kortholdere til å velge et bestemt reisekort. Poeng-til-dollar-forholdet representerer beløpet i dollar som poeng er verdt.

Tre nivåer tilbys av Scotiabank Gold American Express®-kort i deres Scotia Rewards-poengprogram. Hvert beløp som brukes i kvalifiserte bedrifter som dagligvarebutikker, restauranter, drikkevarer og gatekjøkken vil gi deg utrolige 5 Scotia Rewards-poeng.

Stor registreringsbonus + 25 000 belønningspoeng

Dette reisebelønningskortet gjør det mulig for brukerne å samle opp til $ 300 dollar i bonus Scotia Rewards-poeng, også i det første året. I løpet av de første tre månedene etter åpning av en konto, hvis du bruker $ 1000 i kvalifiserte hverdagskjøp, vil du automatisk tjene 25 000 Scotia Rewards-poeng.

Imidlertid økte Scotiabank Gold nylig den årlige avgiften som ble belastet på kortet fra $ 99 til $ 120. Denne bemerkelsesverdige fotturen kan dempe kortets appell. Til tross for denne økningen er prisen fortsatt skikkelig sammenlignet med lignende avgifter som andre reisekort pålegger.

Likevel gir det deg fortsatt store fordeler som fravær av utenlandske transaksjonsgebyrer, med Amex Front Of the Line®-tilgang, og omfattende reiseforsikring.

Fleksible overførbare poeng

En annen imponerende funksjon dette kortet viser, er fleksibiliteten i belønningsprogrammet for belønning. Prosessen er enkel og forenklet – alt som kreves er å logge inn på systemet og deretter fortsette for å velge alternativet “Apply Points to Travel”. Du kan deretter bruke Scotia Rewards-poengene du har samlet for å kompensere for reiserelaterte kostnader som belastes kredittkortet ditt. Disse kan dekke ting som fly, hotell, leiebiler og så videre.

Bekvemmeligheten er et pust av frisk luft: det belaster deg ikke med irriterende restriksjoner eller blendingsperioder. Dette er noen av grunnene til at Scotiabank Gold American Express®-kort ofte er rangert som det beste reisekredittkortet i Canada.

3. Best for Air Miles – BMO Air Miles World Elite

 • Vinner: BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard®
 • Årlig avgift: $ 120, selv om det er frafall for det første året.
 • Inntektsberettigelse: $ 80 000 i årlig inntekt, eller $ 150 000 for en husholdning.
 • Noen av fordelene: 3000 AIR MILES velkomstbonus.

BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® er ganske enkelt en av de beste måtene å tjene premier i Canada. Air Miles-programmet forvandler daglig shopping av dagligvarer og bensin til fordeler som gratis billetter til arrangementer, hotellopphold, flyreiser, leiebil og til og med elektronikk..

En sjenerøs bonus og høy opptjeningsrate er bare noen av tingene som gjør BMO® AIR MILES® † World Elite® * Mastercard® reisekort spennende. Den gir deg 1000 fly miles rett etter ditt første kjøp, og som om det ikke var nok, det gir deg ytterligere 2.000 fly miles når du belaster opp til $ 3.000 på kredittkortet ditt i løpet av de første tre månedene av medlemskapet.

I tillegg tjener kortene rate på en LUFT MILE for hvert kjøp på 10 dollar er den høyeste avkastningen for et AIR MILES kredittkort. Mastercard Airport Experience, som består av to gratis årskort, tilbys gjennom LoungeKey lufthavnsalongprogram.

Kortholdere kvalifiserer også for 15% avslag på AIR MILES-flyvningene i Nord-Amerika, under forutsetning av at flyvningene må bestilles ved å bruke AIR MILES. Den leveres med en omfattende reiseforsikringspakke som består av reisemedisinsk forsikring som spenner over 15 dager per tur.

⚠️ For å være ærlig er jeg ikke en stor fan av dette kortet. For mengden av firma BMO som tydelig gjør ut av sine kredittkortkunder, synes jeg dette er en ganske så lun bonus. Hvis belønningspoeng + fordeler er det du er etter at dette kortet absolutt mangler. ⚠️

4. Beste kontant tilbake på kjøp av utenlandsk valuta – Roger’s Wireless

 • Vinner: Rogers ™ World Elite Mastercard®
 • Årlig avgift: $ 0
 • Inntektsberettigelse: Har enten $ 80.000 i personlig inntekt, eller $ 150.000 i samlet husholdning årlig inntekt.
 • Noen av fordelene med det: Du får 4% cashback ved alle kjøp i utenlandsk valuta.

Kontanter, sier ordtaket, er konge. På samme måte, med hensyn til belønning, gir cashback-kredittkort deg en liten prosentandel av beløpet du har brukt på kjøp. Imidlertid går Rogers ™ World Elite Mastercard® den ekstra milen ved å gjøre reisekostnadene dine i utenlandsk valuta for å opparbeide penger som ingen andre kort.

Foto av pina messina på Unsplash

Rogers ™ World Elite Mastercard® tjente sin topplassering ved å gjøre det mulig for kortholdere å tjene en enorm 4% cashback på alle tillatte kjøp gjort i utenlandsk valuta. Men før du blir for svimmel av spenning, husk at det kommer med et utenlandsk transaksjonsgebyr på 2,5%. Imidlertid oppveies dette av den massive 4% cashback, og etterlater en betydelig netto gevinst på 1,5% cashback.

Kortholdere får 2% cashback på Rogers produkter og tjenester, mens de får 1,75% cashback på alt annet. De har også rett til å få et gratis tilleggskort, som lar dem tjene enda mer penger tilbake hvert år.

Med Mastercard® Pay kombinert med Rewards ™ -appen kan du øyeblikkelig bruke tilbakebetalingsbelønning på tillatte kjøp av minst 20 dollar som du har gjort i løpet av de siste 90 dagene ved å bruke kredittkortet ditt.

Tips for Cash Back Loving Businesses – Selv om 1,5% er ganske dårlig, kan du hvis du er en enkelt grunnlegger av en virksomhet, kjøre alle påfølgende forretningsutgifter gjennom kortet og få en god avkastning på kundeannonsekostnader eller andre utgifter. Dette gjelder bare hvis du gjør 1-2 millioner i året på forretningsutgifter.

5. Beste registreringsbonus – Scotiabank Passport Infinite (35k Point)

 • Vinner: Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * -kort
 • Årlig avgift: 139 dollar
 • Inntektsberettigelse: Ha enten $ 60.000 i personlig inntekt, eller $ 100.000 i samlet husholdning årlig inntekt, eller minst $ 250.000 i eiendeler som forvaltes.
 • Noen av fordelene med det: Gir opptil 35 000 bonusbelønningspoeng akkurat det første året

Enten du foretrekker kort som tilbyr betydelige velkomstbonuser, gir de høyeste tjenerprisene, eller i stedet higer etter de som er en pålitelig reisefølge, har Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * -kort du dekket.

En betydelig registreringsbonus er en av de prøvde og sanne måtene kredittkortselskaper bruker for å rulle i kortholdere, og du bør dra nytte av denne strategien for å gi reiselønningen din et stort løft. Av alle strategiene som er brukt for å lokke kortholdere til å registrere seg for reisebelønningsprogrammer, ser imidlertid ut til at Scotiabank Passport har mestret Holy Grail.

Når du har registrert deg, ruller Scotiabank ut velkomstmatten, slik at du kan tjene, bare i det første året, opp til 35 000 Scotia Rewards-poeng. Disse belønningspoengene tilsvarer omtrent $ 350 for å reise alene.

Slik fungerer inntjeningsmetodikken: de første 3 månedene som kortholder gir muligheten til å tjene opptil 25 000 bonus Scotia Rewards-poeng med de første 1000 dollar i daglig kjøp.

Tjen ekstra 10.000 poeng

I tillegg har alle kortholdere lov til det tjene årlig 10.000 poeng bonus etter at de har brukt minimum $ 40.000 på kvalifiserte, daglige kjøp hvert år. Andre fordeler inkluderer muligheten til å tjene to Scotia Rewards-poeng for hver dollar som brukes på kvalifiserte restauranter, dagligvarebutikker, underholdningsartikler og kjøp av daglig transport, som busser, metro-symboler og drosjer..

Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * -kort ble også designet med fokus på reisende. Derfor kommer Scotiabank Passport ™ Visa Infinite * -kort med liten eller ingen reisebagasje, noe som gjør det til en verdig reisepartner med sin beundringsverdige policy å kreve null utenlandske transaksjonsgebyrer.

På grunn av denne mangelen på gebyrer, sparer reisende penger hver gang de bruker kortet sitt. Enten hjemme eller i utlandet, opplever kortinnehavere ingen valutagebyrpåslag ved kjøp gjort i utenlandsk valuta. Reiserelaterte fordeler inkluderer reiseforsikring, seks gratis årlige passasjerer for flyplasstuer, sammen med en registreringsbonus for tiden verdt $ 250.

Dette kortet er ideelt for personer som ønsker et kort de kan bruke både lokalt og i utlandet uten bekymringer eller problemer. Dessuten er Scotiabank et Visa-kort, og det aksepteres generelt hvor som helst i verden.

Det er gratis Priority Premier Pass-medlemskap seks gratis besøk på flyplassstuer årlig.

6. Beste hotellbelønning – Best Western Mastercard

 • Vinner: Best Western Mastercard®
 • Årlig avgift: $ 0
 • Inntektsberettigelse: Det krever ingen minimum inntektsberettigelse.
 • Noen av fordelene: En velkomstbonus på 20.000 Best Western Mastercard®

Hotelloppholdet du velger, avhenger av faktorer som rimelighet, personlige preferanser og valg. Med andre ord, dette er ikke et forslag som passer for alle. Best Western Mastercard® følger denne filosofien og gjør belønningen så fleksibel som mulig.

De gjør det mulig for kortholdere å innløse sine premier i så mange som 100 Best Western-hoteller over hele verden, på ting som hotellopphold, gavekort, servering og mye mer. Derfor, når kanadiere må reise lokalt eller i utlandet, er Best Western Mastercard® ofte et praktisk og fornuftig valg.

Etter at du har gjort ditt første kvalifiserte kjøp, er bonusen for signering av 20 000 Best Western Rewards®-poeng tilstrekkelig til å gi deg et helt gratis opphold på én natt. Overfloden av hoteller og en rekke alternativer gjør det enkelt for kortholdere å samle disse poengene.

I tillegg til fleksibiliteten, kommer den uten en årlig avgift. Tilgjengeligheten av mange Best Western-hoteller over hele verden gjør det praktisk for en kortholder å finne et hotell som passer deres smak og budsjett. Det gjør det også lettere å utnytte poeng for å skaffe deg gratis hotellopphold.

7. Beste flyplassstuer – Scotiabank Platinum

 • Vinner: Scotiabank Platinum American Express®-kort
 • Årlig avgift: $ 399
 • Inntektsberettigelse: Lag minimum 12 000 dollar i årlig inntekt.
 • Noen av fordelene med dette: 30 000 Scotia Rewards-poeng med først kvalifiserte kjøp.

Jeg liker å henge på flyplassen – sa absolutt ingen. Heldigvis for beleirede reisende overalt følger kredittkortselskapene til slutt frustrasjonen og har gitt en stadig mer ettertraktet bekvemmelighet. Tilgang til verdensomspennende flyplasser er en populær reise fordel som Scotiabank Platinum American Express®-kort har utnyttet til sin fordel og til glede for kortholdere.

Scotiabank Platinum har et gratis Priority Pass-medlemskap som følger med utrolige ti gratis salongbesøk hvert år. Siden de fleste ikke reiser så ofte hvert år, er disse gratis salongbesøk dekkende for de fleste kortholdere.

Reiseforsikring, sammen med 30 000 bonus Scotia Rewards-poeng umiddelbart etter det første kjøpet, bør gi det en verdig vurdering. 4 Scotia Rewards-poeng på hver dollar som brukes på kvalifiserte dagligvarebutikker, bensinstasjoner, underholdning og spisekjøp, skal heller ikke tas lett på.

Imidlertid bærer det en ganske høy årsavgift på 399 dollar.

Sammendrag

Å belønne personer med poeng eller miles for å gjøre daglig kjøp er måten kredittkortselskaper som incitamenterer kundene til å bruke kortene sine. Et reisebelønningskredittkort gir enorme fordeler for kortholderen med fly, hotellovernatting og transporttjenester.

Noen fordeler er mer sofistikerte, og pakke ekstra fordeler som tilgang til stilige flyplasser salonger og omfattende reiseforsikring til pakken. Reisekort er et must for reisende fordi de er praktiske, raske og hjelper deg med å spare penger på reiserelaterte utgifter.

Håper denne guiden var nyttig! Ta gjerne en melding hvis du har noen tips og triks du vil legge til på denne siden!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author