Beste netthandel for Storbritannia

Som et nettbyrå med mange hostingkontoer (vi har utallige sideprosjekter og liker å eksperimentere), har vi en ganske god ide om hva som definerer en god webhotell. Kvaliteten til din webhotellleverandør kan ha en enorm innvirkning på potensiell suksess for nettbutikken din.

La oss ta nettstedshastighet for eksempel, visste du at en forsinkelse på 1 sekund betyr at sidevisninger reduseres med 11%, det betyr at over 1/10 av besøkende bare vil vende seg bort hvert sekund nettstedet ditt fortsatt lastes inn … dette er grunnen til en anstendig nett vert er viktig!

Dette er de beste leverandørene av e-handelstjenester for Storbritannia, ekte kvalitetshotell uten å bryte banken.

Side-note: Vår # 1 har en midlertidig rabatt på 69%! Grip den mens den varer!

Noen få av de mer kjente merkevarene / nettstedene som lenker til innholdet:

Vi kjenner tingene våre, en liten prøve av våre mange attester:

Tom er lidenskapelig og forstår raskt kundenes behov. Jeg har virkelig satt pris på hans vilje til å dele kunnskap og dyktighet meg i hvordan jeg bruker den splitter nye hjemmesiden min. Takk Tom!

Sally Mac
Innholdsfortegnelser

MangoMatter gjorde det så enkelt å designe vår nåværende webside. Tom var personlig involvert fra første konsultasjon til ferdigstillelse, og han er fremdeles lett tilgjengelig for eventuelle justeringer som måtte være nødvendige!

Demitrios Lecatsas
Ferskt hår

Vi valgte Tom å designe nettstedet vårt fordi vi likte stilen til andre nettsteder han hadde designet. Hele prosessen var stressfri. Tom var så nyttig, og ingen av de flere forespørslene våre var for store problemer. Tom er en glede å jobbe med. Vi elsker nettstedet han har laget for oss, det er så enkelt å bruke og ser fantastisk ut.

Carl Olive
Vår!

Vår erfaring med Mango Matter var fantastisk! Tom er veldig enkel å jobbe med, positiv, effektiv og tydeligvis genial på det han gjør. Sterkt anbefalt.

Lucy Reeves
Betyr hvorved

Vi engasjerte Tom til å utvikle det nye selskapets nettsted og var strålende fornøyd med resultatet. Han var ikke bare i stand til å levere kortene våre, men også gi noen gode ideer som vi aldri ville ha tenkt på. Det beste av alt er at Tom er raus med tiden sin og fortsetter å være tilgjengelig for å gi råd og støtte.

Neil Mackenzie
Enventive

For en enkel og jevn opplevelse det har vært å jobbe med MangoMatter! Tom forsto nøyaktig hva vi var ute etter, og vi er ekstremt imponert over sluttproduktet. Jeg ville ikke nøle med å velge MangoMatter igjen i fremtiden.

Tyson King
Direktør / Plumbrite Solutions

Tom fra MangoMatter har vært ekstremt hjelpsom, profesjonell og god støtte for å etablere nettstedet mitt. Han er et vell av kunnskap og veldig effektiv. Jeg nøler ikke med å anbefale MangoMatter og har allerede gjort det.

Michelle Watson
Jeg fikser

Vi har foretatt analysen og gjennomgå webhotellomtaler & sammenligninger slik at du ikke trenger å gjøre, noe som resulterer i en liste over de beste e-handelshotellvirksomhetene i Storbritannia. Tabellen nedenfor gir deg en oversikt på høyt nivå av – etter vår mening – de 5 beste vertene for e-handel, sortert etter rangering, og angir kostnad / måned, & hvor mye diskplass de tilbyr. Vi tok også topp 3 og vurderte dem separat rett under tabellen.

Nettvertsselskap Overordnet rangeringPris / mo.Servere over hele verdenFunksjoner om vurdering Nettsted
siteground2 £ 2.95 (Midlertidig 67% rabatt, ned fra £ 8,95)
 • Storbritanniasbaserte servere + et globalt nettverk
 • Lynet raskt
 • Rimelig (kostnader i GBP)
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti!
 • Rask ekspertstøtte
 • Offisielt anbefalt av WordPress = vinner!
SiteGround gjennomgang
GreengeeksLogo USD 2,95
 • Grønn vertskap
 • servere i Europa
 • Ubegrenset diskplass
GreenGeeks gjennomgang
A2HostingLogo USD 3,92
 • Billig
 • Ubegrenset diskplass!
A2 Hosting Review
eukhost-logo £ 3.33
 • Høy ytelse
 • Storbritannia basert
TSOhost gjennomgang
kinsta USD 30
 • WordPress hosting er perfeksjonert
 • Bra ytelse
 • Bruker Google Cloud Platform
 • Høyere prislapp
Kinsta gjennomgang

# footable_8165 td.ninja_column_3 {text-align: center; }

Beste netthosting UK 2020 – Omtaler

1. SiteGround

Dette er vårt tidlige favorittvertsfirma for e-handelsnettsteder. De er rimelige, har lynraske servere i London, og viktigst av alt er støtten veldig responsiv (gjennomsnittlig responstid er omtrent 10 minutter).

SiteGround kommer også sterkt anbefalt av WordPress (veldig få vertsselskaper kan hevde dette! De kan selvfølgelig takle alle CMS du kaster på dem), dette er en absolutt ingen hjerner! Åh, + de har en 30-dagers pengene tilbake-garanti!

SiteGrounds ‘planer har også en rekke kule funksjoner som et utrolig effektivt sikkerhetssystem, automatiserte sikkerhetskopier og gratis SSL (veldig viktig for nettsteder med e-handel)

De har 3 hostingplaner, den rimeligste planen starter bare £ 2.75 / mo (69% avslag på vanlig pris)! 

siteground2

  Vinner

Brukervennlighet

97%

Brukerstøtte

95%

Ytelse / kraft

95%

2. GreenGeeks

Pris: $ 2.95
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks er et av selskapene du bare vet at gjør alt riktig, de har sett en massiv vekst siden de kom live i 2008. Årsakene til suksessen er ganske klare når du begynner å jobbe med dem, det er kombinasjonen av global rekkevidde (flere datasentre over hele verden), fantastisk ytelse, flott og ganske rask støtte, og sist, men ikke minst, de legger tilbake energiforbruket tre ganger i nettet gjennom vindenergi, som er ganske fantastisk!

Så langt spesifikke funksjoner går, tilbyr de ubegrenset diskplass på selv den mest grunnleggende planen, har 24/7 support, og akkurat som SiteGround, en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd! En solid nr. 2 på listen vår!

Deres billigste plan starter bare USD 2,95 / måned (eksklusiv MangoMatter-rabatt – ned fra $ 9,95)

GreenGeeks-logo

Brukervennlighet

94%

Brukerstøtte

95%

Ytelse / kraft

90%

3. A2 Hosting

A2 Hosting er veldig lik SiteGround, både i ytelse og funksjoner (bare en smule dyrere), de har også en rekke pene raske servere rundt om i verden (inkl. London). For netthandel liker vi dem når de tilbyr turboladede servere for økt hastighet, og de er ganske fleksible med serverressursene sine, slik at butikker i anstendig størrelse kan kjøre silkemyke.

De tilbyr også 3 hostingpakker, deres billigste plan starter bare USD $ 3,92 / mo (opprinnelig var $ 7,99 / mo).

Brukervennlighet

87%

Brukerstøtte

94%

Ytelse / kraft

93%

e-handel Storbritannia

UK E-Commerce Hosting: Hvordan finne den rette

Netthosting er en type webhotell som er spesifikt utpekt for å være vert for e-handelsnettsteder for bedrifter eller gründere. Det vil si nettsteder som fungerer som nettbutikker, utstyrt for å lette online transaksjoner av varer og tjenester. Vi opprettet også vertsammenligninger for e-handel som er vertskap i Australia og e-handelshotell for Canada.

På grunn av den sensitive naturen til dataene som deles gjennom disse transaksjonene, er det en rekke funksjoner og funksjoner tilknyttet denne typen britisk webhotellplattform som skiller dem fra andre typer webhotell.

Hva som skaper hosting for e-handel forskjellig fra vanlig webhotell for Storbritannia

Sammenlignet med den typen vertsplan som er nødvendig for et generelt nettsted eller en blogg, avviker netthosting fra “vanlig” webhotell på flere måter.

Funksjoner

Først av alt, e-handel hosting innebærer en rekke funksjoner og verktøy som er nødvendige for bedrifter for å lette online transaksjoner.

Selv om netthandel fremdeles inkluderer hensynet til generelle aspekter ved bygging av nettsteder, for eksempel grunnleggende funksjoner i webdesign, inkluderer funksjoner som er spesifikke for denne vertsplattformen:

● Online kataloger

● Beholdningsstyring

● Betalingsbehandlingsfunksjoner

● Handlekurvfunksjoner

● og et SSL-sertifikat (Secure Sockets Layer)

Funksjonene som tilbys innen hostingplaner for e-handel gjør det mulig for eiere av nettstedet å opprette tilstrekkelig sitt e-handelsnettsted og deretter administrere og gjennomføre prosessen med forretningstransaksjoner.

Selv om generelle nettsteder ikke har behov for funksjoner som betalingsbehandling, er de uunnværlige for bedrifter og gründere som planlegger å være vertskap for en nettbutikk.

Koste

Kostnaden for hosting av e-handel kan variere avhengig av den spesifikke leverandøren du velger for hostingplanen din, samt funksjonene de tilbyr.

Vanligvis vil en hostingplan av god kvalitet løpe fra $ 20 – $ 250 pluss en måned. Vertskapet for et tilpasset e-handelssystem kan imidlertid løpe som koster enda høyere, og starter på $ 300 med plass til å klatre.

Webhotellplaner uten e-handelsfunksjoner kan derimot kjøpes for så lite som $ 4 per måned og gå derfra basert på typen webhotellplattform (f.eks. VPS, delt, dedikert osv.). Selv om det også er noen gratis webhotellalternativer, anbefales dette vanligvis ikke for bedrifter.

Hva du skal se etter når du søker etter en leverandør av e-handelstjenester

Det er flere faktorer du bør tenke på når du søker etter en netthostleverandør. De viktigste hensynene bør omhandle de spesifikke behovene til bedriften din, siden noen funksjoner som tilbydes av leverandører kan være eller ikke nødvendigvis for å oppfylle formålet ditt.

Detaljert nedenfor er korte forklaringer på de forskjellige typene webhotell, samt viktige ting du må se etter når du surfer på leverandører av e-handel.

Hosting Typer

Delt hosting

Delt hosting er en type webhotell som er populær blant bedrifter, spesielt de som har budsjett, da disse planene pleier å være mer budsjettvennlige.

I en delt hostingplan er nettstedet ditt vert på en server som deles med andre nettsteder. Det faktiske antallet nettsteder du deler serveren din, samt hva du kan forvente så langt ytelsen går, avhenger av leverandøren. Nettsteder som er vert på en delt server kan være åpne for sikkerhetstrusler, og nettprestasjoner kan også være avhengig av hvor mange ressurser som kreves eller brukes av andre nettsteder på den samme serveren..

Cloud Hosting

Cloud hosting innebærer å dele en server med andre nettsteder, lik VPS-hosting, og opererer på flere sammenkoblede webservere. Det er tre hovedkategorier av netthosting: Software-as-a-Service (SaaS), Infrastructure-as-a-Service (IaaS) og Platform-as-a-Service (Paas).

Fordelene med skyhosting inkluderer å kunne bruke enten et Linux- eller Windows-operativsystem (OS), så vel som fleksibiliteten som tilbys gjennom skalerbarheten til skyhosting. Det vil si at skyløsninger er priset basert på bruk, og krever bare at virksomheter må betale for ressursene de faktisk bruker.

VPS Hosting

Virtual Private Server (VPS) hosting ligner på både dedikert og delt hosting, ettersom den tilbyr noe av kontrollen og ressursene som tilbys innenfor dedikerte hostingplaner, men innenfor et delt hostingmiljø. Det vil si at en VPS-hosting fungerer gjennom flere forskjellige virtuelle operativsystemer på en fysisk server.

Med en VPS-hostingplan deler du fortsatt noen ressurser med andre nettsteder, men du har fordelen av å ha operativsystemet ditt. To forskjellige typer VPS-planer kan tilbys av leverandører: selvstyrt VPS og administrert VPS. Førstnevnte gir nettstedseieren kontroll over serveren, samt ansvaret for å håndtere alle tekniske aspekter. Med en administrert VPS-plan håndterer vertsselskapet de tekniske aspektene.

Dedikert hosting

Dedikert hosting er en av de dyrere typene hosting. Med dedikert hosting, leier webhotellene og har full kontroll over sin egen server. Dedikerte hostingplaner har høy ytelse, kontroll over tilpasning og praktisk talt 100% oppetid.

WordPress hosting

WordPress hosting er en type webhotell som er optimalisert spesielt for å støtte nettsteder som opererer gjennom det tilpassede styringssystemet (CMS), WordPress.

Serverplassering og hastighet

Serverplassering betyr noe, spesielt med e-handelsnettsteder. Tenk på at jo lenger du eller ditt målmarked er fra serverens geografiske beliggenhet, jo tregere vil nettstedet ditt gå. Når det gjelder netthandel, kan forsinkelser i lastetidene være svært skadelige og føre til at bedriften din mister salget.

For å holde nettstedet ditt tilstrekkelig med lastetider og redusere forsinkelser, er det best å holde serverne geografisk nær den tiltenkte målgruppen..

Brukerstøtte

Det er ideelt å velge en vertsleverandør som gir enkel tilgang til et supportteam. Hvis nettstedet ditt krasjer, eller en annen funksjon ser ut til å fungere som den ikke, er det viktig å ha et oppmerksomt supportteam i beredskap for å raskt kunne løse og rette opp problemet.

Diskplass

Å ha en tilstrekkelig tildeling av diskplass er en annen viktig faktor når du velger en vertsplan.

Selv om det kan variere fra virksomhet til bedrift, vil nettstedet ditt for e-handel trenge tilstrekkelig diskplass for de enkelte produktsidene. Spesielt produktsider som har grafikk av høy kvalitet, tar mer plass enn nettsteder som blogger, som har en tendens til å være mer teksttunge med mindre plass som trengs for grafikk og andre medier..

Tildelingen av diskplass du mottar gjennom hostingplanen, utgjør også video- og lydfiler, databaser, e-postkonto og installerte skript og programmer.

Noen planer tilbyr ubegrenset diskplass, noe som kan være det beste alternativet for større nettsteder. Bedrifter som planlegger å drive mindre e-handelsnettsteder med mindre websider og innhold, trenger imidlertid ikke nødvendigvis å strekke dollar for en ubegrenset pakke.

SSL

Secure Sockets Layer (SSL) er en teknologi som gir en sikker, kryptert internettforbindelse mellom en server og nettlesere – dvs. kundene dine. Dette muliggjør privat overføring av sensitive data, for eksempel betalingsbehandlingsinformasjon.

Nettsteder som er beskyttet av SSL, har en grønn adresselinje eller låsesymbol til venstre for adressefeltet. URLen vil også begynne med https: // i stedet for standard http: //

Datasikring er viktig til suksessen og omdømmet til et netthandelsnettsted, noe som gjør SSL mye ansett som en nødvendig funksjon i disse dager heller enn valgfri. På grunn av den sofistikerte krypterte teknologien gjør det å ha et SSL-sertifikat at nettstedet ditt kan etablere tillit og tillit hos kundene dine..

oppetid

Sist er vurderingen av å velge en vertsplan som har optimal oppetid. Nesten hver webhotellleverandør tilbyr 99-100% oppetid til kundene sine; selv at 1% kan være avgjørende.

Med mindre nettstedet ditt gjennomgår planlagt vedlikehold, bør du ta sikte på en plan som lar nettstedet ditt være praktisk talt 100% av tiden.

Og det er det, det kan virke overveldende å dekke alle poengene, men bare ta det ett skritt av gangen. Kanskje til og med lage et regneark og logge alle spesifikasjonene for de beste webhotellleverandørene i Storbritannia, så du har en enkel oversikt.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author