Beste forhandlervert

Fordi de fleste som lander på denne siden er webdesignere som er i ferd med å skalere sin virksomhet gjennom forhandlervert, vil vi komme til det fra den vinkelen.

Ettersom vi selv er et nettbyrå med mange hostingkontoer (vi har mange sideprosjekter og liker å eksperimentere), har vi allerede gjort forskningen og valgt våre egne topp 5 av de beste forhandlervertfirmaene for USA (og utover).

Vi fokuserte hovedsakelig på webhoteller som tilbyr forhandlerkontoer som inkluderer både cPanel og WHM (men mer om det senere).

Side-merknad: Vår nr. 1 har en ganske stor midlertidig rabatt som løper, ta tak i den mens den varer!

Vi har gjort analysen og omhandlervert av anmeldelser & sammenligninger slik at du ikke trenger, noe som resulterer i en liste over de beste forhandlervertleverandørene for USA. Tabellen nedenfor gir deg en praktisk oversikt over – etter vår mening – de 5 forhandlervertene, sortert etter rangering, med detaljer om kostnadene per måned, & deres beste funksjoner.

Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo.Funksjoner Diskplass Antall kontoer Nettsted
InMotion-logoen $ 13.99 (50% rabatt) Ubegrensede kontoer, 80 GB diskplass, dedikert IP, gratis faktureringsprogramvare! 80GB ubegrenset
A2HostingLogo $ 13.19 Når som helst pengene-tilbake-garanti, gratis SSL + -servere over hele verden. 30GB 40
siteground-logo $ 17,5 for 5 studiepoeng / kontoer Stor ytelse, gratis 1-klikks SSL-installasjon, global rekkevidde – kredittbasert system, som noen ikke liker. 10 GB per kreditt 5
Greengeeks logo $ 19.95 Supergrønn, Ubegrenset diskplass, Amsterdam datasenter ubegrenset 10
WP Engine-logo 290 USD (N / A på stedet for byråprogrammet) Ekspert WP-støtte, super high-end, veldig raske servere. ubegrenset 15

“Med så mange vertselskaper å velge mellom, kan det være veldig tidkrevende å finne en anstendig som passer dine behov, spesielt ettersom de ser ut til å tilby de samme funksjonene til litt forskjellige prispunkter, slik at de fleste lurer på hvor forskjellen ligger …

Så bortsett fra tabelloversikten over, har vi også laget en litt mer detaljert topp 5 nedenfor. Vi har brukt følgende kriterier for å sortere de beste webvertene: Support, Affordability og Performance / Power. Nyt!”

Matthew Rogers
Hosting Editor

Best Reseller Hosting USA – Vurderinger Mai 2020

1. InMotion Hosting

nettside: www.inmotionhosting.com
Pris:
$ 13.99
Diskplass: 80GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

Har en 90-dagers pengene-tilbake-garanti, mer diskplass enn de fleste andre forhandler-verter, OG ubegrenset står for selv den mest grunnleggende forhandlerplanen … InMotion vet å markedsføre forhandler-tjenestene sine. De er vanligvis kjent for sine forretningsinteresserte hostingplaner, men bak de høye kostnadene med de normale webhotellpakkene, finner vi et overraskende rimelig tilbud av forhandlertjenester.

Alle planene inkluderer et gratis domene, ubegrensede kontoer, skadelig programvare & DDoS-beskyttelse for maks sikkerhet, gratis faktureringsprogramvare, sikkerhetskopier og mye mer. Kombiner alt dette med 50% rabatt de kjører for øyeblikket, og de fortjener virkelig stedet nr. 1!

Deres billigste forhandlerplan starter bare $ 13.99 (50% rabatt) 

2. A2 Hosting

nettside: www.a2hosting.com
Pris:
$ 13.19
Diskplass: 30GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

A2 Hosting-logo

A2 Hosting er en annen vert som vet hva de gjør når det gjelder forhandlervert. Mens de tilbyr mindre for en lignende pris, tilbyr de også supersnelle servere i andre land rundt om i verden, noe som gir kundene dine global rekkevidde om nødvendig. Det vi virkelig liker med A2 sammenlignet med InMotion er deres dedikasjon til å gjøre plattformen så WordPress optimalisert som mulig. WP kjører superglatt på serverne sine.

Kombiner det med en pengene-tilbake-garanti når som helst, så får de lett vårt nummer 2-plass.

Deres forhandler hosting planer starter på bare $ 13,19 for 40 kontoer og 30 GB lagringsplass.

3. SiteGround

nettside: www.siteground.com
Pris:
£ 11.25
Diskplass: 10 GB per konto
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround-logo

Mens SiteGround er kjent for sin episke ytelse med WordPress (de blir tross alt anbefalt av WordPress selv, noe som er veldig imponerende), for forhandlerplaner foretrekker vi InMotion eller A2. Det er ikke slik at ytelsen deres ikke er fantastisk, for det er den. Det samme med støtten og alt annet du forventer fra en fantastisk webhotell som SG.

Det er slik de priser prisene for forhandlerhotellene sine. SiteGround fungerer med et kredittsystem i stedet for mer likefrem kontanter for antall kontoer / diskplass (som kan bli litt forvirrende, vi foretrekker absolutt det andre systemet). Planene deres starter på minimum 5 studiepoeng som kreves = 5x $ 42 / år – det er $ 17,5 / mo

4. GreenGeeks

nettside: www.greengeeks.com
Pris:
$ 19.95 / mo
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks-logo

GreenGeeks er definitivt ikke det billigste, men de har fantastiske ytelser, globale datasentre, og de legger 300% av energien de bruker tilbake i nettet! De er også veldig skalerbare, gir deg en WHMCS-lisens for fakturastyring, har noen gode sikkerhetsfunksjoner, og tilbyr gratis migreringer hvis du trenger det.

Deres billigste forhandlerplan starter på $ 19,95 / mo for 10 kontoer.

5. WP-motor

nettside: wpengine.com
Pris:
 N / A
Diskplass: N / A
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine-logo

WP Engine har vært standarden for avansert kvalitetskontrollert WP-hosting i ganske lang tid, og derfor nevner vi dem på listen. Jeg har ikke tenkt å begynne å liste opp alle funksjonene som følger med tjenestene deres, da vi vil være her en stund … men det inkluderer ganske mye alt du kan tenke på, fra SSL til brennende hurtigserveroppsett, CDN, ekspert WP-støtte, til stor sikkerhet, automatiserte oppdateringer og mye mer.

Når det er sagt, det som definitivt holder tilbake for forhandlere er prisene deres … det er ikke noe. Du må søke om byråprogrammet deres for å få informasjonen om deres forhandlerhotellplaner.

Hvis du sjekker deres vanlige priser utenfor byråprogrammet, er det $ 290 / mo for 15 nettsteder, noe som er veldig kostbart, men igjen, de er veldig veldig gode på det de gjør.

Amerikanske forhandlere som vert forskere

USAs forhandlervert: Graver dypere

Hva du skal se etter når du forsker på forhandlervert i USA.

Nå mer enn noen gang er det en fantastisk idé å starte online virksomheter. Amerikanske bedrifter kan spesielt dra fordel av de 95% av amerikanerne som har kjøpt online i løpet av sin levetid, hvorav halvparten foretrekker å handle på Internett.

En ny og populær metode for å tjene på e-handel og nye webansvarlige, generelt, blir en forhandlervert. Når du blir en forhandlervert, videreselger du vertsplass til bedrifter, nettbyråer, nye webansvarlige, osv. Det er abonnementsbasert, slik at du kan få virkelig god fortjeneste.

Å velge den beste forhandlerhotellet for bedriften din vil enten være en jevn prosess som fører til inntekt, eller en massiv hodepine og tap av fortjeneste på grunn av tekniske vanskeligheter og dårlig støtte.

Det er viktig å undersøke flere alternativer for webhoteller som tilbyr rimelige planer, slik at du velger en plan som er pålitelig. Hvis du går med det første alternativet du finner, kan du nøye deg med en tjeneste som ikke er best for bedriften din.

For å vite hva som gjør en stor forhandlervert, bør du vite hva som er karakteristisk for utmerket service. Dette er flere ting du må passe på når du forsker på forhandlervert i USA, og tips til hvordan du kan vite om du får den beste servicen. Btw, har vi også opprettet sammenligninger for Australia forhandler hosting og Storbritannia forhandler hosting.

Hva er Reseller Hosting?

For de som fremdeles er usikker på nøyaktig hva forhandlerhotell er, kan det være litt forvirrende hvis du ikke er klar over det eksakte forretningsforholdet. Dette er en tjeneste som leveres av amerikanske webhoteller, til enkeltpersoner, bedrifter og organisasjoner.

Det begynner med å kjøpe nettplass fra en større server og selge den plassen til bedrifter som ønsker et nettsted designet (av seg selv, eller et nettbyrå), og administreres av forhandlerverten. Forhandlervert vil ofte designe virksomhetens webside eller nettsted for dem, gi oppdatert informasjon til sidene og håndtere kundeservice. Imidlertid er disse detaljene alle basert på hva den primære verts-tjenesten tilbyr forhandler-vertene de jobber med.

Forhandlervert er en perfekt måte for nettstedutviklere å utvide sin praksis, utvide nettverket og øke inntektene.

Bli advart om at bedrifter forventer profesjonell service fra verter: de setter mye tillit til administrasjonen og funksjonaliteten til nettstedene deres, så det er opp til deg å sikre at den primære verten du velger er kvalitet. Ellers vil du tape mye penger på grunn av upålitelighet. Det er viktig å vurdere hva flere potensielle verter tilbyr basert på noen få viktige komponenter.

Koste

Det vil være vanskelig å beregne hvor mye du økonomisk har råd til å bruke på en forhandlervertjeneste. Du vet ikke hvem dine fremtidige kunder er eller hvor mye plass de vil be om å betale for, i tillegg til hvor mange klienter du vil ha. Uansett vil du ha en rimelig plan som fremdeles vil fungere riktig og profesjonelt. Du må beregne et grovt budsjett og estimere hvor mye plass du vil fordele til hver klient og velge en plan som lar deg justere deretter.

Avhengig av hver klient, bør du også kunne sette opp forskjellige planer i henhold til deres behov. Én klient kan ha 1 GB plass, en annen 3 GB eller til og med 10 GB. Selv om det kan være vanskelig å forberede plass til klienter, må du huske at du alltid kan justere eller tilby flere planer.

Selv i Amerika, forvent aldri å finne en gratis webhotell. Du bør til og med unngå utrolig billige planer, siden de sannsynligvis er for gode til å være sanne og sannsynligvis er tilbøyelige til å krasje.

Båndbredde / diskplass

Dobbeltkontroller både båndbredde og diskplassgrenser, da de vil avgjøre hvor store kundene nettsteder kan få, OG hvor mye data de har lov til å bruke på månedlig basis.

cPanel / WHM tilgjengelig

I USA er cPanel bransjestandarden for hosting av nettsteder. Det gir grafiske grensesnitt og automatiseringsverktøy i form av et kontrollpanel som gjør det mulig for verter og deres klienter å administrere nettstedene sine enkelt. På grunn av cPanel, trenger du ikke å forstå komplisert dataprogramvare og koding for å være en forhandlervert.

WHM (Web Host Manager) er et system som lar brukere enkelt administrere cPanel-kontoene for alle klienter. De går hånd i hånd, og du vil tilby en mye enklere og tydelig service til klienter hvis planen din blir opprettholdt av WHM og cPanel. Du kan sette opp pakker og planer, se statistikk og være vert for flere oppgraderings- / nedgraderingskontoer. Det er sjelden at selv de billigere forhandlervert selskapene ikke ville ha WHM, men det gjør aldri vondt å dobbeltsjekke.

Serverlokasjoner

Dette er en av de viktigste og oversett elementene på denne listen! Forsikre deg alltid om at serveren din faktisk er i USA. Det er lett å anta at fordi vi kan få tilgang til websider globalt som vi kan være vert for hvor som helst. Hvis du bestemmer deg for å utvide markedet utenlands, vil CloudFlare redusere forsinkelsene.

oppetid

Forsikre deg om at ethvert krav en server selger til deg, for eksempel 99% oppetid, for at de kan sikkerhetskopiere salgspunktet. Les anmeldelser om mulig for å se om andre opplevde forsinkelser før de investerte.

Kundeservice

Det er viktig at serveren din tillater fullstendig kommunikasjon mellom klienter med 24/7 support og eller live chat. Kunder vil avbryte planene sine hvis de tror de kan få et bedre støttesystem andre steder, og at eventuelle problemer med nettstedet vil bli justert omgående.

Antall tillatte kontoer

Dette er en viktig husk når du ser på serverens båndbredde og romalternativer. Det avgjør hvor mye virksomhet du kan ta og potensielle inntekter. Du vil være sikker på at du ikke har for mange kontoer tilgjengelig, ellers vil det gå ut over alles størrelse og båndbredde. Forsøk å opprettholde balansen i virksomheten din slik at ingen føler seg shorthanded.

Andre funksjoner / tekniske spesifikasjoner

Andre ting du bør vurdere er hastighetsoptimalisering (tilbyr de SSD-lagring, eller LiteSpeed?), RAM (tilfeldig minne på 1 GB er nok), Disk IO (ca. 2 MB), daglige sikkerhetskopier, SSL-sertifikater (skal være gratis), ubegrenset båndbredde og CPU (Hvor mange kjerner er tilgjengelige?).

Det vil også være en fordel for deg å installere 1-klikk installere skript-apper som WordPress eller Joomla, som er standard med cPanel.

Hvis du er overveldet med alt du må vurdere, husk at forskningen din vil lønne seg når du kan tjene en ekstra inntekt som forhandlervert!

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author