Beste forhandlervert Storbritannia

Fordi de fleste som lander på denne siden er webdesignere som er i ferd med å skalere sin virksomhet gjennom forhandlervert, vil vi komme til det fra den vinkelen.

Ettersom vi selv er et nettbyrå med mange hostingkontoer (vi har mange sideprosjekter og liker å eksperimentere), har vi allerede gjort forskningen og valgt våre egne topp 5 av de beste forhandlervertfirmaene for Storbritannia.

Vi fokuserte hovedsakelig på webhoteller som tilbyr forhandlerkontoer som inkluderer både cPanel og WHM (men mer om det senere).

Side-merknad: Vår nr. 1 har en ganske stor midlertidig rabatt som løper, ta tak i den mens den varer!

Noen få av de mer kjente merkevarene / nettstedene som lenker til innholdet:

Vi kjenner tingene våre, en liten prøve av våre mange attester:

Tom er lidenskapelig og forstår raskt kundenes behov. Jeg har virkelig satt pris på hans vilje til å dele kunnskap og dyktighet meg i hvordan jeg bruker den splitter nye hjemmesiden min. Takk Tom!

Sally Mac
Innholdsfortegnelser

MangoMatter gjorde det så enkelt å designe vår nåværende webside. Tom var personlig involvert fra første konsultasjon til ferdigstillelse, og han er fremdeles lett tilgjengelig for eventuelle justeringer som måtte være nødvendige!

Demitrios Lecatsas
Ferskt hår

Vi valgte Tom å designe nettstedet vårt fordi vi likte stilen til andre nettsteder han hadde designet. Hele prosessen var stressfri. Tom var så nyttig, og ingen av de flere forespørslene våre var for store problemer. Tom er en glede å jobbe med. Vi elsker nettstedet han har laget for oss, det er så enkelt å bruke og ser fantastisk ut.

Carl Olive
Vår!

Vår erfaring med Mango Matter var fantastisk! Tom er veldig enkel å jobbe med, positiv, effektiv og tydeligvis genial på det han gjør. Sterkt anbefalt.

Lucy Reeves
Betyr hvorved

Vi engasjerte Tom til å utvikle det nye selskapets nettsted og var strålende fornøyd med resultatet. Han var ikke bare i stand til å levere kortene våre, men også gi noen gode ideer som vi aldri ville ha tenkt på. Det beste av alt er at Tom er raus med tiden sin og fortsetter å være tilgjengelig for å gi råd og støtte.

Neil Mackenzie
Enventive

For en enkel og jevn opplevelse det har vært å jobbe med MangoMatter! Tom forsto nøyaktig hva vi var ute etter, og vi er ekstremt imponert over sluttproduktet. Jeg ville ikke nøle med å velge MangoMatter igjen i fremtiden.

Tyson King
Direktør / Plumbrite Solutions

Tom fra MangoMatter har vært ekstremt hjelpsom, profesjonell og god støtte for å etablere nettstedet mitt. Han er et vell av kunnskap og veldig effektiv. Jeg nøler ikke med å anbefale MangoMatter og har allerede gjort det.

Michelle Watson
Jeg fikser

Vi har gjort analysen og omhandlervert av anmeldelser & sammenligninger slik at du ikke trenger å gjøre, noe som resulterer i en liste over de beste forhandlervertleverandørene i Storbritannia. Tabellen nedenfor gir deg en praktisk oversikt over – etter vår mening – de 5 forhandlervertene, sortert etter rangering, med detaljer om kostnadene per måned, & deres beste funksjoner.

Nettvertsselskap Samlet rangeringPris / mo.Funksjoner Diskplass Antall kontoerServere over hele verden Optimalisert for WordPressWebsite
A2HostingLogo £ 10.16 (var £ 15,40) Når som helst pengene-tilbake-garanti, gratis SSL + -servere i Amsterdam (Stor hastighet for britiske nettsteder) = no-brainer! 30GB 40
siteground-logo £ 11,25 for 5 studiepoeng / kontoer Stor ytelse, gratis 1-klikks SSL-installasjon, global rekkevidde – kredittbasert system, som noen ikke liker. 10 GB per kreditt 5
Greengeeks logo $ 19.95 Supergrønn, Ubegrenset diskplass, Amsterdam datasenter ubegrenset 10
TSOhost-logo £ 33.98 Lokalt selskap, Ubegrenset diskplass ubegrenset 100
WP Engine-logo 290 USD (N / A på stedet for byråprogrammet) Ekspert WP-støtte, super high-end, veldig raske servere. ubegrenset 15

“Med så mange vertselskaper å velge mellom, kan det være veldig tidkrevende å finne en anstendig som passer dine behov, spesielt ettersom de ser ut til å tilby de samme funksjonene til litt forskjellige prispunkter, slik at de fleste lurer på hvor forskjellen ligger …

Så bortsett fra tabelloversikten over, har vi også laget en litt mer detaljert topp 5 nedenfor. Vi har brukt følgende kriterier for å sortere de beste webvertene: Support, Affordability og Performance / Power. Nyt!”

Matthew Rogers
Hosting Editor

Beste britiske forhandlervert – Vurderinger Mai 2020

1. A2 Hosting

nettside: www.a2hosting.com
Pris:
£ 10.16
Diskplass: 30GB
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

A2 Hosting-logo

A2 Hosting er definitivt kongen her. De er et USA-basert selskap, men har en rekke flammende raske servere over hele verden, inkludert i Amsterdam, noe som gjør hastighet til et ikke-problem for britiske nettsteder (til og med blåser mye av den britiske baserte konkurransen ut av vannet)!

Legg til det en pengene-tilbake-garanti når som helst, 24/7/365 support og gratis migrering av nettsteder … det er virkelig en ikke-brainer!

Planene deres starter kl bare £ 10,16 / mo (var £ 15,40) for 40 kontoer og 30 GB lagringsplass!

2. SiteGround

nettside: www.siteground.com
Pris:
£ 11.25
Diskplass: 10 GB per konto
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

SiteGround-logo

SiteGround er en all-star når det kommer til WordPress, de er til og med offisielt anbefalt av WordPress selv. Hostingoppsettet deres tilbyr veldig rask og pålitelig hosting, og vi elsker dem absolutt for vertskap for individuelle nettsteder.

Planene deres kommer også med en rekke kule funksjoner som et utrolig effektivt sikkerhetssystem, automatiserte sikkerhetskopier og gratis SSL (veldig viktig for nettsteder).

Re koster, det er her A2 Hosting er bedre, SiteGround jobber med et kredittsystem i stedet for mer rett frem kontanter for antall kontoer / diskplass. Planene deres starter på minimum 5 studiepoeng som kreves = 5x £ 27 / år – det er £ 11,25 / mo

3. GreenGeeks

nettside: www.greengeeks.com
Pris:
$ 19.95 / mo
Diskplass: ubegrenset
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

GreenGeeks-logo

GreenGeeks er et av selskapene du bare vet at gjør alt riktig, de har sett en voldsom vekst siden de kom i live i 2008. Det vi virkelig liker med dem er at de legger tilbake energiforbruket tre ganger i nettet gjennom vindkraft, ganske imponerende!

Så langt som forhandlerhotell går, er de veldig pålitelige, har et raskt datasenter i Amsterdam og tilbyr ubegrenset diskplass på forhandlerplanene sine (men husk at antall kontoer fremdeles er begrenset).

Deres billigste forhandlerplan starter på $ 19,95 / mo for 10 kontoer.

4. TSOhost

nettside: www.tsohost.com
Pris:
£ 33,98 (+ 20% moms)
Diskplass: Ubegrenset diskplass
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

TSOhost-logo

Med mer enn et tiår med hostingopplevelse, er de en av de beste leverandørene av webhotell i Storbritannia.

De har alt du trenger … massive datasentre i Slough, 24/7/365 døgnet rundt støtte, og høyytelses sky hosting & “Hybrid” -løsninger… hvis du vil være lokal, er dette gutta å gå sammen med!

Deres grunnleggende forhandlerplan kan huse opptil 100 domener og har ubegrenset diskplass, noe som er ganske imponerende.

Deres beste plan starter på £ 33,98 (+ 20% moms)

5. WP-motor

nettside: wpengine.com
Pris:
 N / A
Diskplass: N / A
Brukerstøtte: Telefon, Live Chat, Billetter

WP Engine-logo

WP Engine har vært standarden for avansert kvalitetskontrollert WP-hosting i ganske lang tid, og derfor nevner vi dem på listen. Jeg ønsker ikke å begynne å liste opp alle funksjonene som følger med tjenestene deres, da vi vil være her en stund … men det inkluderer ganske mye alt du kan tenke på, fra SSL-er til lynraske serveroppsett, CDN, ekspert WP-støtte, til stor sikkerhet, automatiserte oppdateringer og mye mer.

Når det er sagt, det som definitivt holder tilbake for forhandlere er prisene deres … det er ikke noe. Du må søke om byråprogrammet deres for å få informasjonen.

Hvis du sjekker deres vanlige priser utenfor byråprogrammet, er det $ 290 / mo for 15 nettsteder, noe som er veldig kostbart, men igjen, de er veldig veldig gode på det de gjør.

Forhandlervert forskere

Storbritannias forhandlervert: Graver dypere

Hva er Reseller Hosting?

Når ett selskap, hosting-leverandøren, bestemmer seg for å leie båndbredde og harddiskplass til en annen mindre virksomhet som deretter fortsetter å leie den plassen til en mindre tredjepart, er dette webhotell for forhandler. I hovedsak er det å gi dine egne kunder hosting som om du er webhotellfirma selv.

Dette er en veldig vanlig praksis i Storbritannia for designere og nettstedutviklere som ønsker å merke seg selv med tilleggstjenester, for eksempel britisk webhotell, samt for gründere som ønsker å opprette sin egen virksomhet webhotell.

ps: Vi har også opprettet en topp 3 forhandlerhotell for sammenligning av forhandlerhotell i Australia og USA.

Ting å se etter når du forsker på forhandlervert:

Koste

Et av de mer glatte aspektene ved å få planen din i gang er å finne ut hvor mye du kan bruke på den (og nei, det er ingen gratis webhotell tilgjengelig for forhandlere). Når du først starter, kan det virke som det beste handlingsforløpet å bare se etter den billigste planen – dette er ikke nødvendigvis det ideelle alternativet ditt. Alle har sine egne individuelle behov, så den beste planen for deg vil avhenge av flere forskjellige faktorer, for eksempel hvor mye serverplass du vil selge og hvor mye du planlegger å belaste startkunder.

Når du arbeider med dette, anbefales det generelt å gi større kunder rundt 10 GB plass, mellomstore klienter rundt 3Gb, og de mindre trenger bare rundt 1 GB. Heldigvis har plassen en tendens til å være et større problem enn båndbreddebegrensningene.

Båndbredde / diskplass

Riktig mengde båndbredde er ganske vanlig å finne i britiske vertsfirmaer, og det er derfor diskplass er det du bør se etter. Dette vil være en viktig avgjørende faktor når du bestemmer antall klienter som din forhandlerhotellplan kan håndtere (definitivt hvis du er vert for mange nettsteder), selv om antall tillatte kontoer også er viktig.

cPanel / WHM tilgjengelig

cPanel er et kontrollpanel som er den grunnleggende bransjestandarden, og med Web Host Manager (WHM) kan brukerne administrere cPanel-kontoer og opprette nye når de trenger det. Dette er grunnen til at det er viktig for de britiske forhandlervertene å ha WHM – med dette kan de sette begrensninger, sette opp pakker, se bruksstatistikk, nedgradere eller oppgradere kontoer og mye mer. Jo lettere kontostyringssystemet blir brukt, jo enklere blir den generelle jobben. Til og med grunnplanene bør omfatte dette.

Serverlokasjoner

Hver bit av informasjon på internett blir fysisk vert på et sted et sted. Generelt er det best å holde serverposisjonen din i samme land som kundene du henvender deg til – hvis de er i Storbritannia, må du se etter en server i landet. Det er billigere planer tilgjengelig utenlands, og disse kan noen ganger være svært levedyktige alternativer; Imidlertid er det noe å huske på med disse verdiplanene at kvaliteten på kundestøtte kan være mye lavere enn du håpet på.

oppetid

Tiden som en server forblir online og kjører er oppetid. Hvis oppetiden er for flekkete, vil den som besøker nettstedet, umiddelbart forlate siden og finne en konkurrent hvis nettsted fungerer mer effektivt. Når du handler etter en plan og finner en som tilbyr 99,9% oppetid, er det bare å utforske ytterligere undersøkelser for å forsikre deg om at rapportene deres er korrekte, da dette ikke er en kategori du ønsker å skimpe på..

Kundeservice

Kundestøtte av høy kvalitet er veldig viktig i denne bransjen fordi noe uten feil alltid vil gå galt når du minst venter det. Enten det er en overraskelsesepisode av nedetid eller et båndbreddeproblem, det siste du vil gjøre er å ikke få tilgang til kundesupport fordi de ikke tilbyr 24/7 assistanse eller, muligens verre, takle kundesupport som er faktisk ikke nyttig i det hele tatt.

Et av områdene du vil sjekke ut for et godt kundeservicenivå er live chat og telefonsupport 24/7. Hvis du bestemmer deg for det billigste hostingfirmaet der ute, vil selvfølgelig støttenivået mangle ganske mye.

Antall tillatte kontoer

Antall klienter som du kan sette opp er en annen viktig faktor for å velge en vertsplan. Mye av tiden er dette delvis avhengig av hvor mye plass du har, da du må dele den opp mellom kundene dine og sørge for at de har nok plass til å drive sine respektive nettsteder. Du kan for eksempel investere i en plan som tilbyr flere kunder, men mindre plass for hver klient, for eksempel en med maksimalt 25 kontoer med totalt 50 GB, noe som vil gi hver klient 2 GB.

Det kan være vanskelig å finne en fin balanse mellom antall kontoer og tildeling av plass, men når du først har funnet ut hva målet ditt er, er det enkelt å gå videre til neste trinn.

Andre funksjoner

Noen få andre funksjoner du kan holde øye med for inkluderer:

  • RAM – minst 500 MB, men 1 GB anbefales
  • Disk IO – et godt antall å se etter er 2 MB per sekund
  • CPU – hvor mange kjerner trenger du og hvor mange har den?
  • Serverhastighet – hvor raskt er det, SSD eller LiteSpeed?
  • Daglige sikkerhetskopier – avgjørende for sikkerhetsformål

Det å være i stand til å enkelt installere WordPress og Joomla er også veldig nyttig, selv om disse allerede burde komme med Cpanel-pakken. Hvis budsjettbegrensninger ikke er noe problem for deg, kan en kraftig VPS være utrolig nyttig for serverens sikkerhet. En annen dyr funksjon som er verdt det hvis du har penger å bruke er å investere i en dedikert server.

ELLER

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author