Beste e-postmarkedsføringstjenester i 2020: Topp 10 sammenligninger og anmeldelser

e-postmarkedsføringstjenester

Det er ikke så vanskelig å finne en e-postmarkedsføringstjeneste som oppfyller dine behov og krav.

E-postmarkedsføringstjenester er stort sett de samme – funksjoner og prismessig. Dette inkluderer gratis studier, et bredt utvalg av e-postmaler, integrering av sosiale medier og e-postplanlegging.

Når du bruker e-postmarkedsføringsprogramvare, vil du kunne automatisere markedsføringsflytene dine, spore statistikken din, sende flere og bedre e-poster og bygge et dypere forhold til de besøkende.

Men når det gjelder å velge den beste e-postmarkedsføringstjenesten, vil det være en underdrivelse å si at du har mange alternativer. Når vi sist gjorde forskningen vår sist, fant vi at det var 30+ markedsføringstjenester via e-post (både gratis og betalt).

Her er en liste over de 10 beste e-postmarkedsføringstjenestene for små bedrifter som bør gjøre din beslutning mye enklere.

1. Konstant kontakt

Constant Contact er den beste e-postmarkedsføringstjenesten for små bedrifter. Deres e-automatiseringsprogramvare leveres med en 60-dagers gratis prøveperiode og tilbyr brukere flere tilpasnings- og integrasjonsalternativer, samtidig som de holder det enkelt og brukervennlig.

konstant kontaktanmeldelse

Constant Contact ble grunnlagt i 1995 og har vokst til å bli en av de største e-postmarkedsføringstjenestene i verden. De fortsetter å fremme tilbudet og vokser til nye områder som andre leverandører ikke dekker.

For eksempel får du tilgang til et hendelsesstyringsverktøy og et innovativt verktøy for sosiale medier som lar deg lage kuponger og nedlastinger du kan dele på sosiale medier. Du finner også hundrevis av forskjellige integrasjoner, slik at du kan integrere alle andre apper og tjenester du bruker.

Utover de unike funksjonene over, vil du også få et bredt spekter av nisjespesifikke maler og et instrumentpanel som presenterer de viktigste e-postberegningene dine..

De tilbyr massevis av nyttige guider og tjenester, veldig nyttig for de som ikke har noen markedsføring via e-post. I tillegg får du tilgang til live chat, e-post og telefonstøtte.

Fortsatt er det en lysende ulempe. Det finnes egentlig ikke automatiseringsverktøy, og for prisen betaler du at det virkelig skulle være der.

Hvem bør bruke denne e-postmarkedsføringsprogramvaren?

Konstant kontakt er et godt valg for eiere av små bedrifter som trenger et verktøy som gjør mer enn bare e-postmarkedsføring.

Hvor mye koster det?

Det er to planer å velge mellom. Hver av disse planene fordeler seg til prisnivåer basert på en rekke kontakter.

E-postplan:

 • 0-500 abonnenter: $ 20 per måned
 • 501-2.500 abonnenter: $ 45 per måned
 • 2.501-5.000 abonnenter: $ 65 per måned
 • 5,001-10 000 abonnenter: $ 95 per måned

E-post plussplan:

 • 0-500 abonnenter: $ 45 per måned
 • 501-2.500 abonnenter: $ 70 per måned
 • 2.501-5.000 abonnenter: $ 95 per måned

For begge typer planer får du 10% rabatt hvis du forhåndsbetaler i 6 måneder, eller 15% hvis du forhåndsbetaler i 12 måneder.

Det er også en 60-dagers risikofri prøveperiode (ingen kredittkortinformasjon kreves), slik at du kan teste verktøyet for opptil 100 kontakter. Du finner også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Du får 100% refusjon så lenge du har lastet opp kontakter til tjenesten og sendt minst en e-post.

Kom i gang med Constant Kontakt her (60-dagers gratis prøveversjon)

2. SendInBlue

SendInBlue er en kraftig e-postmarkedsføringsløsning for de som har et lavt budsjett, siden det kommer med en gratis plan (som dessverre er litt begrenset).

SendInBlue anmeldelse

SendInBlue er en annen ung e-postmarkedsføringsplattform. De ble opprinnelig bygget med det formål å sende transaksjonsbaserte e-postmeldinger, men nå har de kombinert kraften til både e-post og SMS-kampanjer til en unik plattform.

Totalt sett er det veldig enkelt å bruke og har en sjenerøs gratisplan, siden planene er basert på antall e-postmeldinger som er sendt og ikke antall kontakter. Inkludert er typiske funksjoner som listeadministrasjon, kampanjerapportering og optimalisering av e-postlayout.

Du finner en rekke tredjepartsintegrasjoner også.

Hvis du imidlertid vil ha tilgang til de mest avanserte funksjonene, må du oppgradere til en av de mest avanserte planene.

Hvem bør bruke denne e-postmarkedsføringsprogramvaren?

SendInBlue er flott for bedrifter eller enkeltpersoner som sender massevis av e-post. Siden prisingen bare er basert på e-postvolum og ikke kontaktlistestørrelse.

Hvor mye koster det?

SendInBlue har en unik prismodell basert på e-postvolum.

Slik fungerer det:

Begrenset gratis plan:

 • Send opptil 300 e-poster per dag
 • Månedlig grense på 9000 e-poster per måned
 • Ubegrenset antall kontakter

Lite plan: $ 25 per måned

 • Send opptil 40 000 e-poster i måneden
 • Ingen grense for antall daglige e-poster
 • Ubegrenset antall kontakter

Essensiell plan: $ 39 per måned

 • Send opptil 60 000 e-poster per måned
 • Ingen daglig e-post sending grense
 • Ingen logo på e-postmeldinger
 • Ubegrenset antall kontakter

Premium plan: $ 66 per måned

 • Send opptil 120 000 per måned
 • Ingen daglig e-post sending grense
 • Tilgang til avanserte automatiseringsfunksjoner
 • Ubegrenset antall kontakter

Totalt sett er planene ganske fleksible. Det er ingen garanti for pengene-tilbake, men den alltid gratis planen skal fortelle deg nok til å komme videre med tjenesten. Det er også forhåndsbetalte kreditter, slik at du kan kjøpe et visst antall e-postmeldinger du kan sende uten månedlig forpliktelse.

Kom i gang med SendInBlue her

3. GetResponse

GetResponse er mer enn en online markedsføringsplattform for markedsføring via e-post. Den leveres med tillegg som landingssideskaper og webinar-løsning.

GetResponse anmeldelse

GetResponse har en brukerbase på over 350 000 og fungerer som en alt-i-ett markedsføringsplattform.

Det er utstyrt med noen unike funksjoner som muligheten til å lage destinasjonssider og webinarer. Tatt på egen hånd er det ikke veldig nyttig, men å kombinere dem med e-postmarkedsføring kan hjelpe deg med å utvide e-postlisten din som gal.

Hvis du vil opprette e-postmeldingene dine, bruker du en intuitiv dra og slipp-byggherre.

Den har også alle de avanserte funksjonene du har forventet, som listesegmentering, A / B-testing, autosvar og programvareintegrasjoner. Det er til og med en kul funksjon som heter Perfect Timing, som vil bidra til å forutsi det perfekte tidspunktet på dagen for å sende ut e-poster for å øke åpne priser.

Hvis du har problemer med å bruke tjenesten, er det et bibliotek med detaljerte guider som du kan lese gjennom. Du kan også komme i kontakt med support via e-post, live chat og telefon.

Hvem bør bruke denne e-postmarkedsføringsprogramvaren?

Denne tjenesten passer perfekt for mellomstore bedrifter som ønsker tilgang til et vell av markedsføringsalternativer. Ingen eksisterende ferdigheter kreves, fordi det er veldig intuitivt, selv implementering av mer avanserte funksjoner.

Hvor mye koster det?

Grunnleggende plan:

 • Opptil 1000 abonnenter: $ 15 per måned
 • Opptil 2500 abonnenter: $ 25 per måned
 • Opptil 5000 abonnenter: $ 45 per måned
 • Opptil 10.000 abonnenter: $ 65 per måned

Plussplan:

 • Opptil 1 000 abonnenter: 49 dollar per måned
 • Opptil 10.000 abonnenter: $ 75 per måned

Profesjonell plan:

 • Opptil 10.000 abonnenter: $ 165 per måned
 • Opptil 25 000 abonnenter: $ 255 per måned

Foretaksplan:

 • Opptil 100.000 abonnenter: $ 1.199 per måned

Hvis du vil teste ut tjenesten, er det en 30-dagers gratis prøveperiode der du får tilgang til alle funksjonene. Det er ingen tilbakebetaling av penger siden det er en lønn mens du går.

Hvis du ønsker å spare penger, kan du betale for et år av gangen og få 18% avslag, eller betale for to år og få 30% avslag.

Kom i gang med GetResponse her

4. HubSpot (gratis plan)

HubSpot er en leverandør av e-postmarkedsføring og CRM-verktøy som leveres med en funksjonspakket gratis bunt, sammen med noen premium betalte planer.

Hubspot-gjennomgang

HubSpot tilbyr sin pålitelige tjeneste til over 70 000 brukere med vekt på voksende virksomheter. Oppsettet er ganske greit, og HubSpot CRM kobles enkelt til Gmail, G Suite og flere versjoner av Outlook.

På innsiden får du en dra-og-slipp-e-postbygger for å tilpasse layoutene, legge til CTA-er, bilder og finjustere innholdet. Du kan også bruke personalisert innhold for å bringe deg nærmere publikum.

Du finner avanserte e-postmarkedsføringsfunksjoner som e-postautomatiseringsverktøy, listesegmentering, brukervennlige maler, e-postsporing og omfattende analyser; alt inkludert i gratisversjonen.

En betydelig ulempe er mangelen på A / B-testing med de gratis og billigste planene. Planene med lavere nivå inkluderer også bare en forumbasert støttefunksjon. Men de har mange ressurser du kan bla gjennom og finne svar du trenger.

Hvem bør bruke denne e-postmarkedsføringsprogramvaren?

HubSpot er utmerket for små og mellomstore bedrifter som kommer i gang eller ønsker å skalere opp sin e-postmarkedsføring. HubSpot tilbyr også fleksible oppgraderingsalternativer dersom behovene vokser i tid.

Hvor mye koster det?

HubSpot har både gratis og betalte abonnementsplaner. Alle planene inkluderer et bredt spekter av ekstra CRM-funksjoner som skaleres etter planer med høyere nivå.

Gratis plan: gratis for alltid

 • Gratis e-postverktøy og CRM
 • 2000 e-post sendes per måned

Marketing Hub Starter plan: starter på $ 50 / måned

 • 5X e-post med kontaktnivå sender grense. (f.e. 1000 kontakter = 5000 e-poster per måned
 • Inkluderer 1000 kontakter
 • +$ 50 / måned per 1000 ekstra kontakter

Marketing Hub Professional plan: starter på $ 800 / måned

 • 10X sendegrense for kontaktnivå (f.e. 1000 kontakter = 10.000 e-poster / måned)
 • Inkluderer 1000 kontakter
 • +$ 50 / måned for ytterligere 1000 kontakter

Bruk HubSpots priskalkulator for å få en nøyaktig rate basert på dine behov.

Hvis du tenker på å få HubSpot sin Starter-plan, har du muligheten til å betale årlig og spare -20% avslag på abonnementet ditt.

Kom i gang med HubSpot her (gratis plan)

5. ConvertKit

covertkit anmeldelse

ConvertKit ble grunnlagt i 2013 av Nathan Barry. De retter seg mot et utsnitt av markedet kalt “skapere”. Så folk liker vloggere, bloggere, forfattere, Instagram-stjerner, kursskapere og mer.

Et av de største salgsargumentene er hvor enkelt det er å opprette arbeidsflyt via e-post. Det er avhengig av en visuell byggherre, slik at du faktisk kan se hvordan e-postsekvensene dine vil spille ut.

Det er også en innebygd destinasjonssideaditor som er veldig nyttig. Du kan starte markedsføring via e-post og ikke engang trenger et nettsted. Bare en kilde til trafikk (som YouTube-kanalen din eller sosiale mediekontoer).

Du finner detaljert abonnementsbehandling, tagging og avanserte e-postsegmenteringsfunksjoner.

Hvem bør bruke denne markedsføringsprogramvaren for e-post:

Dette verktøyet er best for de som ikke har noe imot å bruke litt mer (enkeltpersoner eller små team) og ønsker å sende ren tekst-e-post.

Hvor mye koster det?

 • 0-1K-abonnenter: $ 29 per måned
 • 1K-3K abonnenter: $ 49 per måned
 • 3k-5k abonnenter: $ 79 per måned
 • 5k + abonnenter: Tilpasset pris

Uansett hvilke planer du velger, vil du ha tilgang til de samme nøyaktige funksjonene. Hvis du vil prøve før du kjøper, er det en 14-dagers gratis prøveperiode som inkluderer alle funksjonene.

Det er en 30-dagers refusjonspolicy hvis du ikke liker tjenesten. Refusjonen vil vanligvis ta 3-5 dager å vises på kontoen din.

6. MailChimp

MailChimp er et enkelt å bruke e-postmarkedsføringsverktøy for bloggere og mindre nettsteder, ettersom det kommer med en gratis plan.

mailchimp gjennomgang

MailChimp har ikke bare en søt maskot, men de er en av de ledende leverandørene av e-postmarkedsføring, med over 1 milliard e-postmeldinger sendt om dagen ved å bruke tjenesten deres.

MailChimp er i stadig utvikling. Du finner nye funksjoner dukker opp hele tiden. Det er til og med integrering av sosiale medier. Malvalget er anstendig størrelse, og de er veldig enkle å tilpasse.

Du finner også avanserte e-postmarkedsføringsfunksjoner som tilgjengelige, for eksempel kontaktsegmentering, autosvar, service- og appintegrasjoner, tidssonebasert sending, A / B-testing og mye mer.

Støtteteamet deres er også veldig responsivt via live chat eller e-post. I tillegg er det en rekke utdanningsressurser tilgjengelig.

Hvem bør bruke denne markedsføringsprogramvaren for e-post:

Mange bruker MailChimp bare for gratis tilbudet alene. Utover de som har budsjett, er MailChimp ypperlig for bloggere og bedriftseiere som ønsker et brukervennlig verktøy som er fullpakket med avanserte funksjoner.

Hvor mye koster det?

Den gratis planen lar deg ha opptil 2 000 abonnenter og sende opptil 10 000 e-poster per måned. Når du har overskredet disse tallene, vil du oppgradere til Essentials, Standard eller Premium-planen.

Gratis plan: Det er gratis for alltid

 • Send opptil 10.000 e-poster per måned
 • Øk listen opp til 2000 abonnenter
 • Epost-støtte inkludert i 30 dager

Essentials plan: Planene starter på $ 9,99 per måned

 • Opptil 5 000 abonnenter: 49,99 dollar per måned
 • Opptil 10.000 abonnenter: $ 74.99 per måned
 • Opptil 25 000 abonnenter: $ 189 per måned
 • Opptil 50 000 abonnenter: $ 259 per måned

Standard plan: Planene starter på $ 14.99 per måned

 • Opptil 5000 abonnenter: $ 74.99 per måned
 • Opptil 10.000 abonnenter: $ 99 per måned

Premium plan: Planene starter på $ 299 per måned

 • Opptil 20 000 abonnenter: $ 399 per måned
 • Opptil 50 000 abonnenter: 599 dollar per måned

For å bestemme den månedlige prisen og se funksjonene i premiumplanene, bruker du priskalkulatoren nederst på prissiden.

Siden gratisplanen er så omfattende, vil du ikke finne noen refusjon eller tilbakebetalingsgarantier. Den eneste måten å motta refusjon skyldes en teknisk feil på vegne av MailChimp, eller kontoen din ble avsluttet uten grunn.

7. Drypp

Drip er en relativt ny leverandør av e-postmarkedsføring. Deres kjernen demografiske er bloggere, markedsførere og e-eiere av e-handel.

drypp gjennomgang

Ikke bare er dette verktøyet veldig nybegynnervennlig, men det er intelligente markedsføringsautomatiseringsverktøyer virkelig overgår hva annet som finnes der ute.

Hvis du er e-butikkseier, eller du selger flere forskjellige digitale produkter, er Drip et solid valg. Du vil kunne bygge en dyp forståelse av kundens intensjon og kjøpsatferd, med muligheten til å spore beregninger som:

Hvis du for eksempel driver en eCommerce-butikk, vil du kunne opprette meldinger som er basert på beregninger som:

 • Returnerende besøkende kontra nye besøkende
 • Besøkende som forlot vognen sin
 • Folk som klikket på en e-postkobling mot de som ikke gjorde det

Men det stopper ikke der, du finner også integrasjoner for WordPress, WooCommerce, og har muligheten til å sende opp tekstmeldinger, integrering av Facebook-annonser og mer.

Hvem bør bruke denne markedsføringsprogramvaren for e-post:

I utgangspunktet, hvis du selger mange produkter (digitale eller fysiske) og ønsker å lage komplekse markedsføringssekvenser uten å trekke håret ut, kan dette verktøyet være for deg.

Hvor mye koster det?

Startplan: Gratis for alltid

 • Opptil 100 abonnenter
 • Ubegrenset e-post sender

Grunnleggende plan: $ 49 per måned

 • Opptil 2500 abonnenter
 • Ubegrenset e-post sender

Pro plan: $ 122 per måned

 • Opptil 5000 abonnenter
 • Ubegrenset e-post sender

Foretaksplan: Få et tilpasset tilbud

 • Alt utover 5000 abonnenter

Drip tilbyr en veldig liten evig gratis plan, sammen med en to ukers gratis prøveperiode for Basic og Pro-medlemsnivåene. Hvis du velger å fortsette tjenesten etter disse to ukene, blir kortet ditt belastet. Det er et 30-dagers refusjonsvindu fra du starter tjenesten, men det er opp til Drips skjønn om du vil motta full refusjon.

8. AWeber

Aweber er et utrolig populært verktøy som har eksistert i 18 år og kanskje til og med har funnet opp autosvaren på e-posten selv.

AWeber anmeldelse

Funksjonene er stort sett det du kan forvente deg av en e-postmarkedsføringstjeneste av høy kvalitet. Du får tilgang til en dra-og-slipp-e-postbygger, et stort utvalg av forhåndsdesignede maler, samt massevis av integrasjoner for å plugge inn i resten av markedsføringsstabelen din.

Du kan lage automatiserte e-postsekvenser som er basert på utløsere og opprette e-følgesekvenser. Med alt dette har du tilgang til data om åpen rente, leverbarhetsgrader og har muligheten til å teste e-postmeldingene dine.

I tillegg kan du enkelt og raskt lage e-postpåmeldingsskjemaer som du kan legge inn på nettstedet ditt.

Hvis du er forvirret av markedsføringssjargong, ikke bekymre deg, det er et ganske nyttig ressursbibliotek som kan hjelpe deg på hvert trinn. Det er også live chat og e-poststøtte, sammen med telefonstøtte tilgjengelig fra 08.00 til 20.00 EST og i helgene 9-5 EST.

Hvem bør bruke denne e-postmarkedsføringsprogramvaren?

Aweber gir en solid service gjennom og gjennom, det er best for små team som ønsker å effektivisere sin e-postmarkedsføringstiltak.

Hvor mye koster det?

 • 0-500 abonnenter: $ 19 per måned
 • 501-2.500 abonnenter: $ 29 per måned
 • 2.501-5.000 abonnenter: $ 49 per måned
 • 5,001-10 000 abonnenter: $ 69 per måned
 • 10.001-25.000 abonnenter: $ 149 per måned
 • 25,001+ abonnenter: Få et tilpasset tilbud

Hvis du vil prøve før du kjøper, er det en 30-dagers gratis prøveperiode som gir deg tilgang til hver eneste funksjon. Utover de månedlige betalingsalternativene, kan du også betale kvartalsvis for å spare 14%, eller betale årlig for å spare 14,9%. Det er ingen refusjonspolicy, men med den lange prøveperioden, bør du vite om dette verktøyet passer for deg eller ikke.

9. Keap

Keap (tidligere Infusionsoft) er en veldig robust leverandør av e-postmarkedsføring. Dette alt-i-ett-markedsføringsverktøyet kombinerer CRM, e-postmarkedsføring og mer. Du vil kunne lage komplette kundeprofiler som hjelper deg med å lage mer målrettede markedsføringskampanjer.

Keap anmeldelse

Med dette verktøyet er e-postmarkedsføring bare en del av det samlede funksjonssettet. For eksempel viser instrumentbordet data basert på e-postkampanjer, salgsinformasjon og kundeøkonomisk historie.

InfusionSoft (Keap) var en av de første leverandørene av e-postmarkedsføring som opprettet en dra-og-slipp-automatiseringsbygger. Bare sett deg et mål du vil oppnå, og lag deretter en automatiseringssekvens som oppfyller dette målet.

I tillegg er det avanserte verktøy for segmentering og tagging av abonnenter.

Selv om dette verktøyet samler CRM og e-postmarkedsføring, er det fremdeles en funksjon det ikke har. Delte tester. Uten denne funksjonen er det veldig vanskelig å teste forskjellige kampanjer for å forbedre åpne priser og samlet salg.

Hvem bør bruke denne e-postmarkedsføringsprogramvaren?

Mellomstore bedrifter som vil bruke et enkelt verktøy for sin CRM- og e-postmarkedsføring, og selvfølgelig har et høyere budsjett å bruke.

Hvor mye koster det?

Keap tilbyr tre planer:

 • Keap vokser fra $ 49 per måned: egnet for mindre bedrifter, inkluderer 500 kontakter, 1 bruker og leveres med gratis prøveversjon
 • Keap Pro fra $ 99 per måned: egnet for voksende virksomheter, inkluderer 500 kontakter, 1 bruker og leveres med gratis prøveversjon
 • Infusionsoft fra $ 199 per måned: egnet for etablerte virksomheter og inkluderte 2500 kontakter og 1 bruker

Husk at hvis du vil legge til kontakter vil det koste ekstra. For eksempel vil 1000 ekstra kontakter koste deg $ 30 per måned og 5000 ekstra kontakter $ 130 per måned.

Hvis du vil teste ut programvaren, er det en 14-dagers risikofri prøveperiode, uten kredittkortinformasjon. Imidlertid er det ingen tilbakebetalinger tilgjengelig på tilbakevendende abonnement, og alle kanselleringer må igangsettes innen 10 dager etter neste faktureringssyklus.

10. ActiveCampaign

ActiveCampaign fakturerer seg selv som en alt i én markedsføringsplattform. Det er et overordnet mål å hjelpe deg med å sende færre e-postmeldinger, men få bedre resultater.

gjennomgang av aktivkampanjer

Hvis du ønsker å lage logikkbaserte trakter, vil du bli hardt presset for å finne et bedre verktøy. Det meste av automatiseringen din blir opprettet ved å bruke if / da-logikk som tilsvarer abonnentens oppførsel. Her er noen forskjellige måter du kan effektivisere markedsføringsinnsatsen din med dette verktøyet:

 • Brukersegmentering basert på handlinger, atferd, beliggenhet og sosiale data
 • Send SMS-meldinger til kontaktene dine
 • Nå brukere på farten med SMS-integrasjon
 • Lead og kontaktscoring, slik at du vet hvem du skal prioritere.

Siden Active Campaign fungerer mer som en alt-i-ett-markedsføringsplattform, er det mange verktøy og funksjoner tilgjengelig, og det kan være litt overveldende å mestre dem alle. Heldigvis finnes det detaljerte guider som viser deg hvordan du får mest mulig ut av tjenesten. Du kan også komme i kontakt med support via e-post eller live chat.

Å lage e-postkampanjer er ganske enkelt med maleditoren. Du kan til og med lage mobilvennlige påmeldingsskjemaer som du kan legge inn på nettstedet ditt.

Hvem bør bruke denne e-postmarkedsføringsprogramvaren?

Denne løsningen er best for brukere som krever og krever komplekse automatiseringsverktøy, sammen med avanserte CRM-funksjoner.

Hvor mye koster det?

Lite plan:

 • Opptil 500 abonnenter: $ 15 per måned
 • Opptil 1000 abonnenter: $ 29 per måned
 • Opptil 2500 abonnenter: $ 49 per måned
 • Opptil 5000 abonnenter: $ 89 per måned
 • Opptil 10.000 abonnenter: $ 139 per måned

Plussplan:

 • Opptil 1000 abonnenter: $ 70 per måned
 • Opptil 2500 abonnenter: $ 125 per måned
 • Opptil 5000 abonnenter: $ 169 per måned
 • Opptil 10.000 abonnenter: $ 249 per måned
 • Opptil 25 000 abonnenter: $ 399 per måned
 • Opptil 50 000+ abonnenter: Få et tilpasset tilbud

Profesjonell plan:

 • Opptil 2500 abonnenter: $ 159 per måned
 • Opptil 5000 abonnenter: $ 239 per måned
 • Opptil 10.000 abonnenter: $ 349 per måned

Foretaksplan:

 • Opptil 2500 abonnenter: $ 279 per måned
 • Opptil 5000 abonnenter: $ 449 per måned
 • Opptil 10.000 abonnenter: $ 499 per måned

Hvis du betaler på årsbasis, vil du motta brede rabatter over hele linjen. Det er også en 14-dagers gratis prøveperiode som lar deg teste tjenesten for opptil 100 kontakter og 100 e-postmeldinger. Imidlertid er de lempede med tidsrammen, og du kan kanskje få en utvidelse. Siden det ikke er tilbakebetalinger, vil du absolutt prøve programvaren før du kjøper.

Avsluttende ord

De fleste tilbydere av e-postmarkedsføring tilbyr lignende tjenester. Når det er tid for å velge den beste e-postmarkedsføringsprogramvaren for bedriften din, vil du ta hensyn til budsjettet og markedsføringsbehovene dine.

Hvis du vil ha noe som er skalerbart og enkelt å komme i gang, kan du registrere deg med gratis prøveversjon fra Constant Contact.

La listen over hjelpe deg med å ta den riktige beslutningen for virksomheten din. Og husk at du aldri er låst i en e-postmarkedsføringstjeneste. De fleste leverandører lar deg eksportere og importere potensielle kunder og flytte til en annen leverandør hvis behovet oppstår.

Det viktige er å velge leverandør og komme i gang! Jo lenger du venter, jo mer penger legger du igjen på bordet.

Nå over til deg! Hva er din favoritt e-postmarkedsføringstjeneste?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author