Best Managed WP Hosting

Ως διαδικτυακό πρακτορείο με πολλούς λογαριασμούς φιλοξενίας (έχουμε αμέτρητα δευτερεύοντα έργα και θέλουμε να πειραματιστούμε), γνωρίζουμε τη φιλοξενία από μέσα προς τα έξω. Μία από τις πιο απαιτούμενες συγκρίσεις μας είναι για διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress, επομένως έχουμε ολοκληρώσει & αξιολόγησε τα αγαπημένα μας. Απολαμβάνω!

Best Managed WordPress Hosting: Οι κορυφαίες μας 5 – Μάιος 2020

WordPress Hosting Company Συνολική βαθμολογία Τιμή / μήνα. (φθηνότερο διαθέσιμο) Δίσκος SpaceFeaturesReviewsWebsite
Κίνστα 30 $ USD 3 GB Δωρεάν SSL και CDN, χρησιμοποιώντας το Google Cloud Platform Διαβάστε περισσότερα
wpengine 29 $ USD 10 GB Ηγέτης της αγοράς στη φιλοξενία WordPress! (αν έχετε τον προϋπολογισμό) Διαβάστε περισσότερα
πρδίδιο 21 USD 5 GB Δωρεάν SSL, Δωρεάν μετεγκατάσταση, πολύ επεκτάσιμο = αυτό αυξάνεται γρήγορα. Διαβάστε περισσότερα
τροχός κανονίζων την ταχύτητα 15 USD $ 5 GB Δωρεάν SSL + εύκολα επεκτάσιμη (επιπλέον δυνατότητες για σχεδιαστές ιστοσελίδων / πρακτορεία)! Διαβάστε περισσότερα
siteground2 3,95 $ USD (έκπτωση 67%) 10 GB Ισχυρό, γρήγορο, συνιστάται επίσημα από το WordPress! + Πολύ προσιτό = Νίκη! Διαβάστε περισσότερα

Δεν είναι εύκολο να βρεις έναν αξιοπρεπή κεντρικό υπολογιστή WordPress που είναι πραγματικά ημι-προσιτός και αν δεν είσαι οδηγός του Excel, μπορεί να είναι λίγο συντριπτικό συγκρίνοντας όλες τις διαφορετικές δυνατότητες φιλοξενίας (όπως κόστος έναντι εύρους ζώνης, χώρος στο δίσκο, χρηστικότητα, υποστήριξη, κριτικές, και τα λοιπά.).

Γενικά, οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές WordPress είναι σίγουρα πιο ακριβοί από τους συνηθισμένους κοινόχρηστους υπολογιστές σας (με εξαίρεση το SiteGround), αλλά το επίπεδο υποστήριξης και απόδοσης που λαμβάνετε σε αντάλλαγμα είναι αρκετά φοβερό! 

Τα παρακάτω 5 είναι τα προσωπικά μας αγαπημένα. Χρησιμοποιήσαμε τα ακόλουθα κριτήρια για να ταξινομήσουμε τους κορυφαίους διαχειριστές WP: Ευκολία χρήσης, προσιτότητα και απόδοση / ισχύς. Απολαμβάνω!

Μάθιου Ρότζερς
Πρόγραμμα επεξεργασίας φιλοξενίας

Σύγκριση διαχειριζόμενης φιλοξενίας WP: Τα κορυφαία 5 λεπτομερή μας

1. SiteGround

Αυτή είναι η αγαπημένη μας εταιρεία φιλοξενίας όλων των εποχών, είναι φθηνή, έχουν πολύ ισχυρούς διακομιστές (σε όλο τον κόσμο) και το πιο σημαντικό, η υποστήριξη είναι κορυφαία.

Όσον αφορά τις δυνατότητες του WordPress, το σχέδιο GrowBig τους συνοδεύεται από το SuperCacher – το εσωτερικό σύστημα προσωρινής αποθήκευσης του SiteGround που επιταχύνει μαζικά την απόδοση οποιουδήποτε ιστότοπου WordPress. Έχουν επίσης WP αυτόματες ενημερώσεις, δωρεάν SSL, δωρεάν μετεγκαταστάσεις WordPress κ.λπ..

Το SiteGround προτείνεται επίσης από το WordPress (πολύ λίγες εταιρείες φιλοξενίας μπορούν να το διεκδικήσουν αυτό!), αυτό είναι ένα απόλυτο μη εγκεφαλικό! Ω, + έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών!

Έχουν 3 πακέτα φιλοξενίας, το πιο προσιτό πακέτο τους ξεκινά μόνο 3,95 $ / μήνα (έκπτωση 67% στη συνήθη τιμή)! 

siteground2

  Νικητής – 9,6 / 10

Ευκολία στη χρήση

95%

Προσιτότητα

92%

Απόδοση / ισχύς

90%

2. Σφόνδυλος

Το Flywheel είναι – κατά τη γνώμη μας – η καλύτερη επιλογή για πρακτορεία ιστού και μεταπωλητές! Πρέπει πραγματικά να δείτε το σύνολο χαρακτηριστικών τους στον ιστότοπό τους, αλλά εδώ είναι μερικά από τα αγαπημένα μας καλύτερα.

Έχουν μεγάλη έμφαση στη βελτίωση της ροής εργασίας σας με τους φιλοξενούμενους πελάτες σας, οπότε περιλαμβάνουν πράγματα όπως Blueprints (Συσκευάστε κοινά θέματα και προσθήκες ως αρχικά σύνολα για μελλοντικά έργα.), Staging (Πραγματοποίηση αλλαγών σε ιστότοπους & δοκιμή πριν προωθήσετε τις αλλαγές ζωντανά), Κλωνοποίηση ιστότοπου, Μεταφορά χρέωσης στους πελάτες σας, Συνεργασία χωρίς κοινή χρήση κωδικών πρόσβασης και πολλά άλλα.

Προσφέρουν μια ποικιλία πακέτων φιλοξενίας για άτομα και πρακτορεία, το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά μόνο από 14 $ / μήνα

Ευκολία στη χρήση

95%

Προσιτότητα

85%

Απόδοση / ισχύς

93%

3. Pressidium

Όχι τόσο γνωστό αλλά πολύ καλό! Αυτός ο ιστότοπος τρέχει τώρα στο Pressidium στην πραγματικότητα. Αν και είναι πιο ακριβά από μερικά από τα άλλα, το αντισταθμίζουν με τις τρελές ρυθμίσεις διακομιστή.

Οι λειτουργίες περιλαμβάνουν αυτόματη κλιμάκωση (π.χ. οι αυξήσεις της κυκλοφορίας δεν αποτελούν πρόβλημα, η αρχιτεκτονική κλιμακώνεται ανάλογα), τα αντίγραφα ασφαλείας εκτός ιστότοπου (λατρεύουν αυτό), οι ιστότοποι σταδιοποίησης, οι αυτόματες ενημερώσεις, η δυναμική εξισορρόπηση φορτίου, η πολύ επιθετική προσωρινή αποθήκευση, ένα φοβερό CDN, το η λίστα συνεχίζεται & επί. Σοβαρά, αν έχετε τον προϋπολογισμό, εγγραφείτε!

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 21 $ / μήνα

Ευκολία στη χρήση

95%

Προσιτότητα

80%

Απόδοση / ισχύς

93%

4. Μηχανή WP

Το WP Engine εξακολουθεί να είναι ο σημερινός ηγέτης της αγοράς όσον αφορά τους κεντρικούς κεντρικούς υπολογιστές wp και με καλό λόγο. Έχουν ένα ενσωματωμένο σύστημα προσωρινής αποθήκευσης προσωρινής αποθήκευσης για να εξυπηρετούν σελίδες εξαιρετικά γρήγορα (που ονομάζονται EverCache) και σε συνδυασμό με το CDN τους, είναι μια από τις ταχύτερες εταιρείες φιλοξενίας WP!

Διαθέτουν όλα τα βασικά στοιχεία, όπως αυτόματες ενημερώσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη 24/7 WP, στάδια κ.λπ.… αλλά έχουν επίσης ζωντανή ανίχνευση απειλών σε πραγματικό χρόνο, μπλοκάρουν ενεργά επιθέσεις DDOS και θα διορθώσουν ακόμη και τον ιστότοπό σας δωρεάν εάν έχει χακαριστεί… αρκετά τακτοποιημένο.

Όλα τα παραπάνω δεν δικαιολογούν την τιμή! Ενδιαφέρεστε για την ηρεμία και μπορείτε να εξοικονομήσετε τον προϋπολογισμό?

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από 29 $ / μήνα

Ευκολία στη χρήση

95%

Προσιτότητα

75%

Απόδοση / ισχύς

93%

5. Κίνστα

Η Kinsta ανανέωσε πρόσφατα τα σχέδιά της, έχουν όλες τις δυνατότητες που έχει κάθε άλλος κεντρικός υπολογιστής WP και προσφέρει δωρεάν SSL και δωρεάν CDN μέσω του KeyCDN!

Το φθηνότερο πακέτο τους ξεκινά από $ 30 / μήνα

Ευκολία στη χρήση

92%

Προσιτότητα

75%

Απόδοση / ισχύς

95%

Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress: Οι λεπτομέρειες

Η αυξανόμενη δημοτικότητα του WordPress έχει οδηγήσει σε αυξημένη εξειδίκευση του WordPress. Πολλοί διαφορετικοί πάροχοι φιλοξενίας στον Ιστό έχουν επιλέξει πρόσφατα να επικεντρωθούν στο WordPress. Αυτό σημαίνει ότι αυτοί οι πάροχοι έχουν σχεδιάσει τις βέλτιστες πλατφόρμες για ιστότοπους WordPress. Αυτές οι πλατφόρμες σάς βοηθούν να διαχειρίζεστε περισσότερες τεχνικές πτυχές και λειτουργίες του WordPress, ώστε να μπορείτε να αφαιρέσετε ένα φορτίο από το πιάτο σας. Κάνουν τη δημιουργία του ιστότοπού σας ένα αεράκι!

Τα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, οι ενημερώσεις WordPress, η επεκτασιμότητα και η ασφάλεια είναι όλες οι λειτουργίες που καλύπτονται από διαχειριζόμενους παρόχους φιλοξενίας WordPress. Ενώ ενεργούν ως υπάλληλοι για την τεχνική χαριτωμένη, είστε πιο ελεύθεροι να συνεχίσετε αυτό που κάνετε καλύτερα. κοινή χρήση και δημιουργία φανταστικού περιεχομένου. Ανάλογα με την (συνήθως εγκατεστημένη στις ΗΠΑ) εταιρεία μπορούν επίσης να παρέχουν επιλογές για κοινή φιλοξενία, αποκλειστική φιλοξενία, φιλοξενία cloud και πιθανώς ακόμη και φιλοξενία μεταπωλητών.

Οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές έχουν επίσης σχεδιαστεί για να χειρίζονται τον χρόνο αναβάθμισης και την ταχύτητα του ιστότοπου. Πολλές από αυτές τις εταιρείες εκμεταλλεύονται την προσωρινή αποθήκευση σε επίπεδο διακομιστή και διαθέτουν CDN για ευκολία. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να βασίζεστε σε προσθήκες cache. Πλατφόρμες όπως αυτές επιτρέπουν σε αυτούς με πολύ λίγο χρόνο ή χωρίς τεχνικό υπόβαθρο να εξακολουθούν να διαχειρίζονται τον ιστότοπό τους με τον τρόπο που θέλουν χωρίς να ανησυχούν.

Γιατί χρειάζεστε Διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress?

Η εκτέλεση ενός ιστοτόπου ή ιστολογίου WordPress με πλήρη απασχόληση, δεν είναι εύκολη δουλειά. Είναι χρονοβόρο και απαιτεί πολλή προσοχή. Είναι αρκετό για να χειριστείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το σχεδιασμό ιστότοπων, το περιεχόμενο και το μάρκετινγκ, η προσπάθεια να αναλάβετε τις τεχνικές πτυχές της λειτουργίας ενός ιστότοπου μπορεί απλά να είναι υπερβολική. Ίσως έχετε ήδη αρχίσει να ανησυχείτε καθώς ο ιστότοπός σας έχει αρχίσει να αυξάνει την επισκεψιμότητα.

Ως κάτοχος μιας επιχείρησης, έχετε μόνο δύο επιλογές όταν πρόκειται να συμβαδίσετε με έναν αναπτυσσόμενο ιστότοπο. Είτε αναζητήστε μια αυτόνομη λύση είτε προσλάβετε ένα άλλο μέλος της ομάδας για να διαχειριστείτε τις τεχνικές πτυχές για εσάς. Ενώ ψάχνετε λύσεις, η έρευνά σας μπορεί να σας έφερε στη διαχείριση φιλοξενίας. Αυτός ο τύπος φιλοξενίας ιστοσελίδων συνήθως συνιστάται επειδή η επιπλέον φροντίδα αφαιρεί πολλούς πιθανούς πονοκεφάλους σχετικά με τα αντίγραφα ασφαλείας, τις ενημερώσεις και την ασφάλεια.

Σήμερα, οι περισσότερες από αυτές τις εταιρείες φιλοξενίας ιστότοπων είναι διαθέσιμες σε αρκετά προσιτές τιμές, αν και μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τις δυνατότητες, τη φροντίδα και τους πόρους του πρώτου διακομιστή που λαμβάνει κάθε ιστότοπος. Αυτό ισχύει για το μισθωμένο χέρι, και αυτοί οι ειδικοί θα κοστίζουν πάντα περισσότερο από τον μέσο οικοδεσπότη Ιστού σας. Εάν το κόστος είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές σας, ίσως θελήσετε να εξετάσετε έναν κοινόχρηστο λογαριασμό φιλοξενίας αντί για τη διαχείριση φιλοξενίας.

Όπως πολλοί άλλοι, πιθανώς έχετε ήδη εξετάσει όλα τα παραπάνω και αναρωτηθήκατε πολλές από τις ακόλουθες ερωτήσεις. το χρειάζομαι πραγματικά; Γιατί ορισμένοι ιστότοποι είναι τόσο ακριβοί, ενώ άλλοι είναι τόσο φθηνοί; Αξίζει η ταλαιπωρία της εγγραφής; Αυτές οι πλατφόρμες είναι καλές λύσεις για νέους ιδιοκτήτες ή άτομα που διαχειρίζονται ήδη μεγάλες ή μεσαίες επιχειρήσεις. Μόλις ο ιστότοπός σας αρχίσει να λαμβάνει περισσότερη επισκεψιμότητα, μπορεί να είναι δύσκολο να το παρακολουθείτε.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε αυτήν την υπηρεσία, ανατρέξτε και χρησιμοποιήστε την εκτεταμένη έρευνά μας σχετικά με τα οφέλη και τα μειονεκτήματα της φιλοξενίας WordPress καθώς και τι να περιμένετε από έναν καλό κεντρικό υπολογιστή WordPress.

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Managed WordPress Hosting

Παρόλο που η διαχειριζόμενη φιλοξενία φαίνεται σαν η τέλεια συμφωνία, δεν είναι για όλους. Διαφέρουν μεταξύ των εταιρειών, αλλά σε πολύ βασικό επίπεδο, ένας οικοδεσπότης πρέπει να παρέχει ευκολία χρήσης, ισχύ, προσιτή τιμή και απόδοση. Η κύρια ιδέα πίσω από τη διαχειριζόμενη φιλοξενία είναι ότι ο ιδιοκτήτης του ιστότοπου μπορεί να επικεντρωθεί στο μάρκετινγκ και στη δημιουργία περιεχομένου παρά σε άλλες χρονοβόρες πτυχές. Είναι καλή ιδέα να εξοικειωθείτε με τις διαφορές στα πακέτα που προσφέρει κάθε ένας από αυτούς τους οικοδεσπότες.

Οφέλη

Απίστευτη ταχύτητα

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας παίζει μεγάλο ρόλο στην επιτυχία και στην κατάταξη του ιστότοπου. Εάν η ταχύτητά σας είναι αργή, μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα για να βοηθήσετε στη βελτίωση της ταχύτητας, όπως η εφαρμογή προσθήκης προσωρινής αποθήκευσης ή η χρήση δικτύου παράδοσης για περιεχόμενο όπως το MaxCDN. Ακόμη και η μείωση των μεγεθών αρχείων εικόνας είναι μια βιώσιμη επιλογή. Αλλά για εσάς που δεν έχετε χρόνο να κάνετε αυτές τις τροποποιήσεις, οι διαχειριζόμενοι οικοδεσπότες του WP φροντίζουν όλη τη βελτιστοποίηση ταχύτητας για εσάς, κάτι που είναι εξαιρετικά βολικό αν χρησιμοποιείτε βαριά θέματα όπως ένα θέμα WordPress ακινήτων ή ένα θέμα WP για φωτογράφους που αποθηκεύουν πολλές φωτογραφίες.

Ενεργοποιούν την προσωρινή αποθήκευση απευθείας στο επίπεδο του διακομιστή, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να εξαρτάται από προσθήκες τρίτων για προσωρινή αποθήκευση. Οι διακομιστές τους έχουν επίσης διαμορφωθεί ειδικά για WordPress. Αυτό επιτρέπει στον ιστότοπό σας να παρακολουθεί τη λειτουργικότητα, ανεξάρτητα από το πόσο τρελή γίνεται η κίνηση. Επομένως, ανεξάρτητα από το εάν η κυκλοφορία σας προέρχεται από τη Νέα Υόρκη, το Χιούστον ή το Σικάγο, η ταχύτητα φόρτωσης δεν θα είναι ζήτημα.

Ασφάλεια

Οι άνθρωποι που είναι νέοι στη διαχείριση ιστότοπων συχνά ξεχνούν ότι πρέπει να προστατεύσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία. Σε αυτήν την ημέρα και εποχή, η ασφάλεια είναι το παν. Εάν χειρίζεστε τον ιστότοπό σας μόνοι σας και δεν έχετε καμία εμπειρία ασφάλειας, ο ιστότοπός σας και οι πληροφορίες σας ενδέχεται να είναι ευάλωτοι σε επιθέσεις. Οι ιστότοποι WordPress συχνά στοχεύονται από hackers και bots (λόγω του αριθμού των ιστότοπων που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα). Αυτοί οι κίνδυνοι μπορεί να προκύψουν σε οποιαδήποτε μορφή, όπως κακόβουλο λογισμικό, ιοί και απόπειρες εισβολής.

Αυτός ο κίνδυνος σας επηρεάζει ως κάτοχος, αλλά επηρεάζει επίσης τους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Αυτές οι επιθέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε ένα πλήρως παραβιασμένο σύστημα ή ιστότοπο. Ένα μεγάλο όφελος από τη συνεργασία με έναν κεντρικό υπολογιστή WordPress σημαίνει ότι προστατεύεστε από αυτές τις δυνατότητες. Προστατεύεστε ακόμη και από επιθέσεις άρνησης υπηρεσίας ή DDoS. Αυτοί οι ιστότοποι διασφαλίζουν ότι έχετε ένα εξαιρετικά αυστηρό επίπεδο ασφάλειας που παραμένει ενεργό και δεσμευμένο, σαρώνοντας ενεργά τον ιστότοπό σας για τροποποιημένα αρχεία σε καθημερινή βάση.

Αυτόματες ενημερώσεις

Η προσπάθεια να παρακολουθείτε το μάρκετινγκ και τη διαχείριση μπορεί να είναι μια δουλειά. Όταν δεν χρησιμοποιείτε διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή, είστε υπεύθυνοι για την ενημέρωση του ιστότοπού σας. Οι ενημερώσεις είναι ζωτικής σημασίας για τη διατήρηση ενός γρήγορου ιστότοπου και τη διατήρηση όλων των ασφαλών. Οι διαχειριζόμενοι οικοδεσπότες ιστού σας καλύπτουν, ενημερώνουν όλα τα βασικά πρόσθετα και το ίδιο το WordPress κάθε φορά που κυκλοφορεί μια νέα (σταθερή) έκδοση.

Επιπλέον, ο κεντρικός υπολογιστής WordPress ενημερώνει επίσης αυτόματα τα βασικά αρχεία σας στην πιο πρόσφατη έκδοση. Αυτό είναι απίστευτα επωφελές επειδή αφαιρείται ο χρόνος αναμονής. Τα αρχεία ενημερώνονται την ακριβή στιγμή της κυκλοφορίας. Αυτό βοηθά στην εξάλειψη μιας ενημέρωσης τρίτου μέρους και τυχόν πρόσθετων δαπανών.

Χωρίς διακοπή

Οι διαχειριζόμενοι κεντρικοί υπολογιστές έχουν συνήθως καλύτερη υποδομή σε περίπτωση που ένας διακομιστής στις ΗΠΑ απενεργοποιηθεί (η υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας απλώς αναλαμβάνει), πράγμα που σημαίνει ότι προωθούνται ο χρόνος λειτουργίας του 99,9% είναι στην πραγματικότητα εκεί.

Τεχνική υποστήριξη

Το να πάτε μόνοι σας είναι μια εξαντλητική εμπειρία όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Εάν διαχειρίζεστε μόνο τον ιστότοπό σας και ο ιστότοπος πέφτει, χρειάζεται πολύς χρόνος για να αποθηκεύσετε την προσωρινή μνήμη ή αρχίσει να δυσλειτουργεί με άλλους τρόπους, είστε ο μόνος πόρος που έχετε. Τουλάχιστον, ο ιστότοπός σας ενδέχεται να αντιμετωπίσει διακοπή λειτουργίας, απώλεια πληροφοριών ή ακόμη και απώλεια κατάταξης λόγω των προβλημάτων. Οι επισκέπτες του ιστότοπου αναμένουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο ποιότητας κατά την πλοήγηση. Είναι λιγότερο πιθανό να επιστρέψουν εάν αντιμετωπίσουν τεχνικές δυσκολίες.

Ένα πλεονέκτημα της συνεργασίας με έναν διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή WordPress είναι η ενσωματωμένη τεχνική υποστήριξη που συνοδεύεται από τα περισσότερα πακέτα (με τους κεντρικούς υπολογιστές υψηλότερου επιπέδου που προσφέρουν προσωπικό υποστήριξης στις ΗΠΑ). Συχνά δουλεύουν όλο το 24ωρο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα ώστε τα προβλήματα να αντιμετωπίζονται γρήγορα και επιδέξια. Όλες οι ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη, τις τροποποιήσεις, την ταχύτητα ή τις ενημερώσεις μπορούν να απαντηθούν, καθώς και ζητήματα.

Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Όπως οι ενημερώσεις, τα αντίγραφα ασφαλείας μπορεί να είναι εξίσου χρονοβόρα. Η προσπάθεια να συμβαδίζει με κάθε τεχνική πτυχή είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και τα αντίγραφα ασφαλείας είναι ζωτικής σημασίας για να διασφαλιστεί η αποφυγή πλήρους απώλειας ιστότοπου. Όπως η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ενός τηλεφώνου, τα εφεδρικά αντίγραφα διασφαλίζουν ότι εάν συμβεί κάτι, υπάρχει ένα αξιοπρεπές σημείο εκκίνησης για ανάκτηση.

Με έναν διαχειριζόμενο κεντρικό υπολογιστή WordPress, δεν θα χρειαστεί ποτέ να σηκώσετε το δάχτυλό σας για να ανησυχείτε για αυτό. Φιλοξενεί εφεδρικούς ιστότοπους καθημερινά, έτσι ώστε όλα τα δεδομένα να είναι απολύτως και πάντα ασφαλή. Με πραγματικά καλούς κεντρικούς υπολογιστές, υπάρχει συχνά μια ρύθμιση για να επαναφέρετε εύκολα τον ιστότοπό σας WordPress στο αντίγραφο ασφαλείας μιας προηγούμενης ημέρας, καθιστώντας τον απίστευτα φιλικό προς το χρήστη.

Εργαλεία ανάπτυξης ή “dev”

Αφού δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, ο στόχος για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα και λειτουργικότητα είναι ο στόχος για τους περισσότερους κατόχους ιστότοπων. Οι πιο μελετημένοι και καλοσχεδιασμένοι ιστότοποι για φιλικό προς το χρήστη και κατευθυνόμενο περιεχόμενο κατατάσσονται στην υψηλότερη θέση. Είναι εύκολο να φέρετε τον ιστότοπό σας σε αυτό το επίπεδο επιτυχίας με τα σωστά εργαλεία ανάπτυξης.

Τα εργαλεία ανάπτυξης είναι απαραίτητα για τη σωστή κατασκευή και βελτίωση της τοποθεσίας. Αυτά τα εργαλεία σας βοηθούν να σχεδιάσετε και να εντοπίσετε σφάλματα στον ιστότοπό σας. Ο εντοπισμός σφαλμάτων είναι μια σημαντική πτυχή της λειτουργίας ενός ιστότοπου, επειδή εάν οι επισκέπτες σας αντιμετωπίσουν προβλήματα, είναι λιγότερο πιθανό να επιστρέψουν ή να εμπιστευτούν τον ιστότοπό σας. Με έναν κεντρικό υπολογιστή WordPress, όλα τα εργαλεία είναι στα χέρια σας για ευκολία πρόσβασης.

Εργαλεία στάσης

Αυτό το εργαλείο, όπως τα εργαλεία ανάπτυξης, σας βοηθά να δοκιμάσετε πρώτα τον ιστότοπό σας προτού ανεβάσετε ζωντανό περιεχόμενο. Τα εργαλεία στάσης σάς βοηθούν να αποφύγετε μια κακή μεταφόρτωση, επειδή μπορείτε να δείτε πώς παίζουν οι νέες εξελίξεις, ο σχεδιασμός ή οι λειτουργίες στην πραγματική ζωή. Κάθε φορά που θέλετε να δοκιμάσετε ένα ολοκαίνουργιο πρόσθετο, θέμα ή σχέδιο, μπορείτε εύκολα να το δοκιμάσετε πριν το βάλετε σε πέτρα.

Τα εργαλεία στάσης είναι επίσης χρήσιμα για γρήγορες και εύκολες αλλαγές. Αυτές οι λειτουργίες παρέχουν επίσης ασφαλή διαγραφή και σας βοηθούν να αποφύγετε τυχόν τυχαίες μεταφορτώσεις. Όλα αυτά είναι υπέρ της βελτιωμένης κατάταξης και της επισκεψιμότητας για τον ιστότοπό σας.

Μειονεκτήματα

Τιμολόγηση  

Το κόστος των διαχειριζόμενων παρόχων φιλοξενίας ιστοσελίδων ποικίλλει σίγουρα πολύ, από το SiteGround με έδρα τις ΗΠΑ, έως το Kinsta με 100 $ / μήνα

Ορισμένες εταιρείες φιλοξενίας μπορούν πραγματικά να χτυπήσουν περίπου 80 $ – 120 $ / μήνα. Αυτό μπορεί να είναι ένα σημαντικό βάρος στην εργασία με έναν οικοδεσπότη. Ωστόσο, η επιλογή εξαρτάται πάντα από τις ανάγκες σας ειδικά. Μπορεί να αξίζει πλήρως την επένδυση.

Όρια

Παρόλο που οι κεντρικοί υπολογιστές WordPress θεωρούνται απεριόριστοι, υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί στη χρήση των πρόσθετων. Οι περισσότεροι κεντρικοί υπολογιστές δεν επιτρέπουν προσθήκες που καταναλώνουν πολλούς πόρους. Αυτά είναι πρόσθετα όπως το W3 Total Cache ή το WP Super Cache. Αυτό θεωρείται πρόβλημα για πολλούς χρήστες που προτιμούν να χρησιμοποιούν αυτές τις προσθήκες.

Διαφορές διεπαφής

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι τα ζητήματα που ενδέχεται να προκύψουν κατά την εναλλαγή τύπων κεντρικού υπολογιστή.

Μερικές φορές, όταν αλλάζετε από διαχειριζόμενη φιλοξενία σε κοινόχρηστη φιλοξενία ή αντίστροφα, ορισμένες πύλες χρηστών δεν λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Οι επισκέπτες και οι ιδιοκτήτες ιστότοπων μπορεί να βρουν τόσο δύσκολη όσο και ανεπιθύμητη πρόκληση. 

Λειτουργίες που πρέπει να ελέγχετε κατά την αναζήτηση για τον καλύτερο διαχειριστή WordPress Host

Η φιλοξενία Ιστού επιφέρει πολλές σημαντικές αποφάσεις. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την ανακαίνιση του ιστότοπού σας ή τη δημιουργία ενός για πρώτη φορά. Για να το ενεργοποιήσετε σημαίνει να εξετάσετε κάθε τεχνική ευθύνη και να μην αφήσετε τίποτα. Μόλις καταλάβετε πλήρως τι θέλετε να συμπεριλάβει ο ιστότοπός σας, καθώς και τη μέθοδο φιλοξενίας ιστού, πρέπει να περιορίσετε τον σωστό πάροχο. Αυτές θα πρέπει να είναι εταιρείες που μπορείτε να εμπιστευτείτε πλήρως με τον ιστότοπό σας και την ευημερία του. Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που ίσως χρειαστεί να λάβετε υπόψη προτού λάβετε μια τελική απόφαση:

Θέση του διακομιστή

Οι φυσικές τοποθεσίες διακομιστή μπορούν να επηρεάσουν άμεσα τον χρόνο φόρτωσης των ιστότοπών σας. Εάν ο διακομιστής είναι στις Η.Π.Α., όπως και εσείς οι επισκέπτες, είναι πιθανό ότι θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στον ιστότοπο πιο γρήγορα. Όταν ο διακομιστής βρίσκεται πολύ μακριά, οι επισκέπτες ενδέχεται να αντιμετωπίσουν δυσκολίες κατά τη φόρτωση που μπορεί να οδηγήσουν σε μειωμένη κατάταξη και αφοσίωση. Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία με την οποία έχετε συνδεθεί έχει τοποθετήσει εύλογα διακομιστές (π.χ. επιλέξτε αυτόν που βρίσκεται πιο κοντά στην αγορά-στόχο σας) και ιδανικά ένα CDN, το οποίο επιλύει αυτό το ζήτημα διανέμοντας τον ιστότοπό σας σε ένα δίκτυο παγκόσμιων κόμβων από τους οποίους ένα αντίγραφο ο ιστότοπος μπορεί να σερβιριστεί.

Περιορισμοί αποθήκευσης

Οι οικοδεσπότες ιστότοπων μερικές φορές προσπαθούν να σας εξαπατήσουν σε λιγότερο χώρο αποθήκευσης από ό, τι υποσχέθηκε. Ο χώρος σχετίζεται με τη φιλοξενία του ιστότοπού σας, εάν δεν υπάρχει αρκετός χώρος, ο ιστότοπος δεν θα φιλοξενείται σωστά. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει ξανά ότι ο εκχωρημένος χώρος αποθήκευσης λειτουργεί με τον ιστότοπό σας στο πρόγραμμα που έχετε επιλέξει πριν από τη σύναψη συμβάσεων.

Η έκταση της υποστήριξης

Παρόλο που ο επιλεγμένος πάροχός σας μπορεί να καυχηθεί για την τεχνική υποστήριξη πελατών που βασίζεται στις ΗΠΑ, μπορεί να έχει περιορισμένες ώρες ή απαιτήσεις. Σε ορισμένες περιπτώσεις, απαιτούνται επιπλέον χρεώσεις για πρόσβαση στην υποστήριξη. Οι πάροχοι φιλοξενίας WordPress με τη καλύτερη διαχείριση έχουν υποστήριξη 24/7, ώστε να έχετε πρόσβαση στη βοήθεια ανά πάσα στιγμή. Φροντίστε να προσέχετε για παρόχους που έχουν βοήθεια όλο το εικοσιτετράωρο.

Επενδύστε στο Managed WordPress Hosting σήμερα!

Μπορείτε είτε να κάνετε την έρευνα μόνοι σας χρησιμοποιώντας τα παραπάνω κριτήρια ή να εξοικονομήσετε χρόνο και να επιλέξετε ένα από τα δικά μας !

Το Ίδρυμα και η Εξέλιξη της Διαχειριζόμενης Φιλοξενίας WordPress

Πίσω στα τέλη της δεκαετίας του 2000 και στις αρχές του 2010, η οικονομία ήταν στη μέση της αποτυχίας, το WordPress ήταν στα πρόθυρα να γίνει μια υπερδύναμη στο Διαδίκτυο και οι εταιρείες προσπαθούσαν να καταλάβουν πώς να παραμείνουν στους πελάτες και να συνεχίσουν την αύξηση των εσόδων . Στη συνέχεια, το 2009, η διαχείριση φιλοξενίας WordPress ξεκίνησε στη σκηνή και δημιούργησε μερίδιο ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων από μια βιομηχανία 10-15 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Για να εξυπηρετήσουν το πλήθος που προέρχεται, μερικές φορές συντριπτικές προσθήκες που απαιτούνται από το WordPress, οι εταιρείες φιλοξενίας άρχισαν να χρησιμοποιούν κώδικα για να αυτοματοποιήσουν τις ενημερώσεις, να διασφαλίσουν την ασφάλεια του ιστότοπου και να βελτιώσουν τις λειτουργίες υποστήριξης της ιστοσελίδας. Δεν πέρασε πολύς καιρός πολλοί πάροχοι φιλοξενίας προσφέρουν τον δικό τους τύπο συστήματος διαχείρισης WordPress με τις δικές τους μοναδικές δυνατότητες και τιμές.

Η νέα υπηρεσία διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress είχε υψηλότερη τιμή από τα παλιά κοινά προγράμματα φιλοξενίας. Από την αρχή, όλες οι εταιρείες φιλοξενίας αναμενόταν να προσφέρουν ένα τυπικό σύνολο χαρακτηριστικών: αυξημένη ταχύτητα σε ιστότοπους, 24ωρη ασφάλεια, επέκταση εύρους ζώνης για ιστότοπους υψηλότερης επισκεψιμότητας, υποστήριξη πελατών και καθημερινές ενημερώσεις. Αλλά, επειδή αυτές οι υπηρεσίες ήταν μια δεκάρα δεκάρα, ξεκίνησαν πολλές εταιρείες copy-cat και ήταν δύσκολο για τους πελάτες να προσδιορίσουν ποια μάρκα ήταν η καλύτερη. Οι εταιρείες φιλοξενίας έπρεπε να ξεκινήσουν να περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά, υπηρεσίες και εξειδικευμένες θέσεις που τις διέκριναν μοναδικά μεταξύ τους.

Μερικοί από τους μεγάλους παρόχους Managed WP Hosting:

Το Pagely είναι ο πραγματικός δημιουργός της διαχειριζόμενης φιλοξενίας WordPress. Έγραψαν αυτοματοποιημένο κώδικα που θα ενημερώσει αυτόματα τις προσθήκες WordPress και θα λειτουργήσει εντός του πυρήνα του WordPress. Δημιούργησαν επίσης το πλαίσιο για την ασφάλεια ιστότοπων από επιθέσεις στον κυβερνοχώρο και σχεδίασαν τις ρυθμίσεις για να αυξήσουν την ταχύτητα του ιστότοπου. Σήμερα, η Pagely προσπαθεί να συνεχίσει να βελτιώνει την ασφάλειά τους σύμφωνα με την ανάπτυξη του WordPress. Προσπαθούν να ενοποιήσουν τις υπηρεσίες τους, να μείνουν σύμφωνα με τα γούστα των κυριότερων αγορών και να εξυπηρετήσουν εταιρείες υψηλού επιπέδου. Μέχρι σήμερα η Pagely συνεργάστηκε με μεγάλες εταιρείες όπως η Disney και το Facebook. Ο στόχος τους είναι να παραμένουν πάντα συγκεντρωμένοι στον πελάτη.

Το WP Engine θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους οικοδεσπότες διαχείρισης WordPress λόγω της εξαιρετικής εξυπηρέτησης πελατών, των γρήγορων ταχυτήτων φόρτωσης, της δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και της προσωρινής μνήμης και της φιλικότητάς τους για τους προγραμματιστές ιστού. Οι υπηρεσίες της WP Engine μπορούν να χειριστούν υψηλά ποσοστά επισκεψιμότητας σε έναν ιστότοπο και η εστίασή τους κυμαίνεται από τη φροντίδα των αναγκών των ιδιοκτητών προσωπικών ιστότοπων έως την πλήρη κάλυψη των επιχειρήσεων. Η αρχική τους τιμή είναι από τη φθηνότερη πλευρά στα 29 $ το μήνα, αλλά προσφέρουν πολύ περισσότερα από μια κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας.

Αν και είναι μια δημοφιλής επιλογή και συχνά ομαδοποιείται με άλλες διαχειριζόμενες εταιρείες φιλοξενίας WordPress, το SiteGround δεν είναι στην πραγματικότητα το ίδιο πράγμα. Είναι τεχνικά γνωστή ως εταιρεία φιλοξενίας υψηλού επιπέδου. Από την αρχή, προσφέρουν καλή ταχύτητα και απόδοση, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας προσωρινής αποθήκευσης, πρόσβαση σε CDN, πλήρες cPanel και διαχείριση email. Το μόνο πρόβλημα που δεν προσφέρουν είναι η ισχυρή ασφάλεια όσον αφορά τον ιστότοπό σας. Επομένως, εάν διατρέχετε τον κίνδυνο παραβίασης, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τρίτο μέρος για να ασφαλίσετε πραγματικά τον ιστότοπό σας. Η τιμολόγηση του SiteGround ξεκινά από 3,95 $ το μήνα και παραμένει κάτω από 20 $ το μήνα για καλό χώρο αποθήκευσης και ισχυρή υποστήριξη για ιστότοπους υψηλής επισκεψιμότητας.

Το Flywheel στράφηκε στη θέση τους στην αγορά, στοχεύοντας σχεδιαστές ιστοσελίδων και προγραμματιστές ιστοσελίδων με πακέτα φιλοξενίας μεταπωλητών. Μερικές από τις δυνατότητες που περιλαμβάνουν ειδικά για αυτό είναι: απλή συνεργασία, ώστε διαφορετικά άτομα να μπορούν να ρυθμίσουν το δικό τους όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για συγκεκριμένα έργα, blueprinting που επιτρέπει στους πελάτες τους να δημιουργήσουν περισσότερους από έναν ιστότοπους WordPress με συγκεκριμένα θέματα, προσθήκες και ρυθμίσεις και πελάτη Οι μεταφορές επιτρέπουν στους προγραμματιστές και τους σχεδιαστές του Flywheel να δημιουργούν δωρεάν ιστότοπους για να δίνουν στους πελάτες τους. Η τιμολόγηση του Flywheel κυμαίνεται από 15 $ το μήνα έως 250 $ και μπορεί να καλύψει έως και 600.000 μηνιαίους επισκέπτες για το μεγαλύτερο πακέτο.

Η Kinsta είναι μια νεότερη πλατφόρμα διαχείρισης WordPress, που ιδρύθηκε το 2013. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες τους εξυπηρετούν τις επιχειρήσεις και βασίζονται στο Google Cloud για την ταχύτητα και την επεκτασιμότητα του ιστότοπού τους. Προσφέρουν τα άλλα πρότυπα που διαχειρίζονται τα χαρακτηριστικά του WordPress. όπως εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, εγγύηση ασφάλειας και υποστήριξη δικτύου CDN. Το Kinsta εκτιμάται ιδιαίτερα επειδή συνοδεύεται από μια πλήρη υποδομή WordPress, που σας επιτρέπει να χειρίζεστε το σχεδιασμό και την αίσθηση του ιστότοπού σας. Οι τιμές τους ξεκινούν από 100 $ το μήνα και με κάθε πρόγραμμα να αυξάνεται κατά 100 $.

Η διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress έχει διανύσει πολύ δρόμο από τότε που ξεσπά στη βιομηχανία του 2009. Κάθε εταιρεία έχει κάνει τη δουλειά τους για να διασφαλίσει ότι το αποτύπωμά τους στη σκηνή φιλοξενίας είναι μοναδικό. Τα χαρακτηριστικά που προσφέρει κάθε εταιρεία έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε διαφορετικές βιομηχανίες και γούστο των πελατών. Γνωρίζοντας από πού προέρχονται αυτές οι εταιρείες, πώς εξελίχθηκαν για να ταιριάζουν με την συνεχώς αυξανόμενη και συνεχώς μεταβαλλόμενη επιρροή του WordPress και τις μοναδικές προσφορές στις οποίες ειδικεύονται θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε το καλύτερο πρόγραμμα φιλοξενίας για τις ανάγκες σας.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author