Arvixe gjennomgang

Generell vurdering

Billigste plan
USD 7 / mo

Arvixe: En rask oppsummering for folk uten tid (stort sett alle av oss)

Dessverre, i et nøtteskall, anbefaler vi ikke Arvixe av noen få grunner. De viktigste årsakene er hastighet og støtte (enorm fallgruve!). La oss løpe gjennom noen få problemer vi fant …

Hastighet: Arvixe har bare et amerikansk datasenter, noe som betyr at nesten alle andre nettsteder som ligger nærmere enn USA vil være raskere (hvis de bruker en anstendig vert). Dessuten liker ikke Google tregere nettsteder, så det kan skade potensielle rangeringer og synligheten på nettet.

Brukerstøtte: Ingen telefonsupport, og noen få dårlige anmeldelser og forumtråder som klager over Arvixes støtte …

Priser: Du kan bare få den laveste prisen hvis du låser deg på noen år, noe som ikke er ideelt (og $ 7 / mo er faktisk ikke så billig).

Så det vi virkelig sier er … det er mye billigere webhoteller der ute som er mye bedre og har servere i Canada. For eksempel er favoritten vår for øyeblikket HostPapa. De er grønne, har et raskt datasenter i Canada, deres hovedkontor er i Canada, de belaster i CAD ($ 3,36 / mo), og et ekstra pluss er at de tilbyr flere funksjoner enn Arvixe til nesten halve prisen. Deres støtte er uten sidestykke! Ta en titt på HostPapa-anmeldelsen vår.

Fortsatt interessert i Arvixe, fortsett å lese nedenfor.

Arvixe-forskning

Arvixe Web Hosting Review

Byråer som oss trenger en god leverandør av webhotell som ikke slipper våre kunder. I vårt loooong-søk etter den beste tjenesteleverandøren der ute, har vi prøvd ut MANGE selskaper og vet hvilke som skal brukes og hvilke man skal unngå.

Hvis du leter etter et webhotellfirma for Canada og kom over Arvixe, her er hva vi trodde …

Introduksjon til Arvixe

Arvixe er et webhotellfirma som startet i California, spesielt i San Luis Obispo. Arvand Sabetian fant selskapet i 2003.

Det ble deretter kjøpt opp av Endurance International Group (EIG) i 2014. EIG eier faktisk andre vertsselskaper som HostGator og BlueHost. Datasentre for Arvixe kan finnes forskjellige steder som Amsterdam, Hong Kong og Dallas, Texas.

Selv om de er kjøpt opp av EIG som eier BlueHost og andre giganter i vertsselskapet, anbefaler vi deg ikke å registrere deg hos dem. Det er bedre å bruke pengene dine på andre webhotellleverandører som gir deg det du trenger. Og vi har forskjellige grunner til at vi ikke foreslår å gi Arvixe pengene dine i bytte for deres tjeneste.

Men før du tar ordet fra flaggermusen, viser vi deg forskjellige pakker, fordeler og ulemper med Arvixe.

Priser

Avixes pakker og funksjoner for Linux Web Hosting inkluderer “Personal Class” og “Personal Class Pro” -pakkene. Disse kan sees nedenfor:

Arvixe-priser2

Selskapets billigste Linux Web Hosting Plan kalles “Personal Class.” Det koster $ 7,00 i måneden og fornyes automatisk hver måned med mindre du sier opp abonnementet.

I denne pakken får du automatisk unmetered diskplass og månedlig dataoverføring, dette betyr at du ikke blir belastet for hvor mye plass eller båndbredde du faktisk bruker. I følge Arvixe betyr “uovervåket betyr ikke uendelig.” Det er nødvendig for kunder som deg å overholde deres vilkår for bruk.

Du kan være vert for opptil 6 domener i den billigste pakken. Dette betyr at du maksimalt kan ha seks nettsteder på en hostingkonto. For hvert domene har du et ubegrenset antall underdomener. I tillegg får du ett gratis domenenavn med følgende utvidelser:. Com, .net, .tech, .rom, .online, .nettsted, .butikk, .sted, .klubb, .us, .biz, .info,. meg, .co og .org.

Som med de fleste hosting-pakker, gir Arvixe deg en cPanel-tilgang for full kontroll over webhotellmiljøet. For mindre teknisk kunnskapsrike personer gir Personal Class-pakken deg en nettstedsbygger. Denne brukervennlige plattformen for bygging av nettsteder gir deg muligheten til å lage et nettsted på få minutter ved å velge gjennom en rekke maler.

E-post er en nødvendighet for de fleste eiere av nettstedet, og Arvixe gir deg et uovervåket antall postbokser. Dette betyr at du kan opprette flere e-postkontoer for flere personer med ansvar for domenet eller nettstedet ditt.

For utviklingssiden av ting tilbyr denne pakken ubegrensede MySQL-databaser. Dette betyr at du kan dra nytte av fordelene med MySQL inkludert forbedret datasikkerhet, oppetid, ytelse og fleksibilitet. Personal Class-pakken lar deg også dra nytte av blant annet PHP, Python, Perl og Ruby on Rails. Ganske praktisk hvis du planlegger å starte mange nettsteder..

Hvis du trenger et SSL-sertifikat for å beskytte sensitiv informasjon, kan du kjøpe det for en tilleggspris på $ 25,00 per år. Dette er viktig for visse nettsteder, for eksempel netthandel hvor sensitiv informasjon er nødvendig for å fullføre transaksjoner.

Brukerstøtte

Arvixe gir deg en rekke alternativer for å kontakte dem for støtte:

  • Få støtte ved å sende inn en billett her.
  • Få støtte ved å besøke Support Center / Knowledgebase.
  • Og få støtte gjennom kundesupportsystemet for live chat.

Selv om Arvixe gir deg flere alternativer for å kontakte dem, mangler de fremdeles et robust støttesystem som det sees i en rekke kundeanmeldelser. Det tar omtrent en time for dem å komme tilbake til spørsmål fra kunder og klager. Etter at du har fått dem til å svare på det første spørsmålet ditt, tar det mer enn fem minutter å svare på mellom spørsmålene.

Dette er veldig kostbart, spesielt når du driver et e-handelsnettsted. Hvis nettstedet ditt er nede mens du prøver å koble til et tregt støttesystem, kan kjøpere se etter en annen måte å kjøpe produktet de liker. De kan være frustrerte og unngå å bruke e-handelsnettstedet neste gang de prøver å kjøpe noe.

Merk: For å få prioritert støtte fra Arvixe, må du betale ytterligere $ 20,00 per måned.

Pros

Arvixes grunnleggende planer gir deg unmetered diskplass og månedlig dataoverføring. I tillegg gir de deg høyst seks domener for den billigste Linux-webhotellplanen. De gir deg også bilag for Google, Yahoo !, og Bing-annonser. I tillegg gir de et ubegrenset antall e-postkontoer som lar deg gi postkasser til flere personer som håndterer nettstedet ditt.

Når det gjelder websikkerheten din, leverer Arvixe en spamblokkerer kalt SpamAssassin for e-post. For den billigste Linux-planen får du også nattlige sikkerhetsoppdateringer, gjenkjenning av brute force og brannmur. Arvixe lar deg overføre eller migrere det nåværende nettstedet til deres egne servere uten kostnad.

Ulemper

Som tidligere nevnt, anbefaler vi deg ikke å melde deg av med Arvixe. Her er grunnen til:

Dårlig kundesupport

For det første gir ikke Arvixe kundestøtte via telefon. De gir deg tre alternativer for å kontakte dem for støtte: billettinnlevering, live chat support og kunnskapsbase om selvhjelp.

Rampante kundevurderinger om Arvixe oppgir at kundesupporten deres er under gjennomsnittet. Det tar en time å nå dem gjennom live chat og tar mye tid for dem å svare på mellom spørsmålene. Andre vurderinger oppgir at de ikke var i stand til å svare på enkle spørsmål og ga standard mallignende svar i stedet for å svare på den spesifikke spørringen.

I tillegg har de et veldig dyrt prioritert støttesystem. Bare for å få den beste støtten de tilbyr, må du betale $ 20 per måned.

Villedende kostnader

Den billigste planen som koster $ 7 i måneden kan være misvisende eller bare delvis sant. Som sett på bildet nedenfor koster den billigste planen bare 7 dollar hvis du betaler for 24 måneder på forhånd. Dette betyr at du må skylle ut $ 168 dollar umiddelbart. Det koster faktisk $ 10 per måned på månedlig basis.

Arvixe koster 2

Ikke virkelig ubegrenset

Som med andre webhotellfirmaer betyr ikke “ubegrenset” eller “ubegrenset” uendelig. Funksjonene er fremdeles der frem til når du bruker overfor Arvixe CPU. Derfor må du lese deres Vilkår for bruk. I henhold til vilkårene deres kan de suspendere en konto hvis den bruker CPU og minne ressurser i overkant og hvis den overstiger den månedlige båndbreddegodtgjørelsen. Dette beviser poenget vårt at “Unmetered” eller “Unlimited” faktisk ikke tilsvarer den reelle betydningen.

upålitelighet

Når nettstedet ditt opplever driftsstans, mister du mye trafikk, kunder og kjøp. Driftstider er for kostbare for bedriftseiere. Dermed er det viktig for deg å velge webhotellfirmaer med 99,99% oppetid.

Brukere av Arvixe rapporterer ofte at det er upålitelig og fører til nettsteder som ofte krasjer. Mange anmeldelser ga også uttrykk for at Arvixe har store nedetider, selv etter at de oppga at de hadde 99.99% server oppetid.

Treg lastetid

Dessverre, bortsett fra dårlig oppetid, har Avixe nettsteder også treg lastetid for side. Du tenker kanskje at dette er greit siden siden uansett vil lastes på et tidspunkt. Men hvor viktig er sidehastigheten for kunder og for SEO?

Januar 2018, Google kunngjorde at den vil bruke sidehastighet som en faktor i mobil søkerangering. Hvis lastingshastigheten til nettstedet ditt er skikkelig tapt, vil du definitivt miste det mest dyrebare stedet i resultatene fra søkemotorgiganten. Dette fører til mindre trafikk og mindre kunder.

I følge Tenzing, hastighet påvirker også kundenes tilfredshet. Treg lastetid ville føre til misfornøyde kunder. Og når kundene er misfornøyde, er det mindre sannsynlig at de vil kjøpe fra deg. Det er også mer sannsynlig at de treffer tilbake-knappen når de støter på et nettsted med lav lastehastighet.

Konklusjon

Som med alle merker, er det alltid fordeler og ulemper. Arvixe er en av dem. Proffene inkluderer ubegrenset diskplass og månedlig dataoverføring, sikkerhetsfunksjoner og ubegrensede e-postkontoer. For prisen for den billigste hostingplanen er det imidlertid ikke verdt det.

Så som nevnt i sammendraget vårt, vil vi sterkt anbefale deg å se på HostPapa, de tilbyr mye bedre … vel, alt er bedre egentlig, sjekk ut HostPapa-anmeldelsen.

SammendragReviewer Matthew RogersVisningsdato 2019-11-21Vurdert vare ArvixeAuthor Rating 21star1stargrågrågråProduktnavn ArvixePrice
USD 7

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author