A2 Hosting Review – En av de beste kanadiske webvertene

Cloud computing-landskapet er et overfylt sted. Uansett hvor du ser er det et nytt selskap som dukker opp og tilbyr å være vertskap for nettstedet ditt til en lavere pris, men med raskere hastigheter og høyere pålitelighet … Spørsmålet er, kan du stole på dem?

Det er her vi kommer inn – vi tilbrakte det siste året, og en god del av 2017, med å analysere webhotell fra forskjellige steder over hele Canada. Vi knuste dataene og samlet resultatene våre for å velge våre favoritt. Et av våre viktigste valg er et lite vertsfirma som heter A2 Hosting, som ikke har et enormt rykte, men som fortsatt gir god valuta for pengene.

a2 hosting logo

A2 Hosting har faktisk eksistert i lang tid. Selskapet startet i 2001 av administrerende direktør Bryan Muthig, en tidligere Unix SysAdmin. Dette var tilbake i de første dagene av internett, og har forblitt et uavhengig eid selskap siden den tiden. Det kom til som et hobbyprosjekt fra en enkelt systemadministrator og har nå vokst til en høydrevet hostingløsning for kunder i alle størrelser.

A2 Hosting’s plattform kjører på et sett med tre store datasentre, som ligger i Michigan, Amsterdam og Singapore. Med tanke på nærhet til Canada, har vi kjørt mesteparten av testene våre gjennom datasenteret i Michigan.

Vi har lansert over 50 nettprosjekter på A2 Hosting-infrastruktur for å kjøre og måle testene for denne gjennomgangen av A2.

Hvor rask er A2 Hosting?

gepard superraskDet er ingen som benekter det A2 Hosting tilbyr noen av de raskeste hastighetene på internett i dag.

Ifølge nettstedet deres er den gjennomsnittlige ytelsen til plattformen deres 17,6 ganger raskere enn toppkonkurrentene. Det er utfordrende å bekrefte det nøyaktige kravet, men i testene utført av Hosting Canada vurderte vi ytelsen til A2 Hosting som utrolig rask.

Og når det gjelder å få synlighet på internett, enten for små blogger eller nettsteder for små bedrifter, er hastighet kanskje den mest kritiske faktoren. Hvis websidene dine ikke lastes raskt nok, vil besøkende være tilbøyelige til å lukke nettleserfanen og flytte til et annet alternativ. Ved å opprettholde høy ytelse på systemet ditt vil du sikre at brukerne dine er fornøyde.

Som vi nevnte presterte hastighetstestene våre med A2 Hosting ganske bra sammenlignet med annen konkurranse. Når du kjører nye nettprosjekter gjennom Michigan datasenter, den gjennomsnittlige responstiden kom inn på et lyn 222 ms.

Dette måler den nøyaktige tiden det tar for serveren å motta en forespørsel fra en brukers nettleser og levere nødvendig HTML-innhold tilbake til brukeren. Slike raske hastigheter setter A2 Hosting i samme kategori av topphotelltjenester som våre andre toppvalg.

Det beste av alt var at svarene på A2 Hosting var svart på tvers av alle teststedene våre, som inkluderte de store kanadiske byene Montreal, Toronto, Vancouver og Winnipeg.

Du kan se live sporing her. Les mer om vår 4-trinns forskningsprosess her

Hvordan er A2 Hosting så rask?

Du lurer kanskje på hva nøyaktig hastighetstestresultatene våre betyr, og hvordan kan A2 Hosting hoppe så langt foran så mange konkurrenter, spesielt med tanke på at de fremdeles er en relativt liten operasjon.

Svaret ligger i plattformens arkitektur, som drar nytte av effektivitetene som direkte kommer kundene til gode.

For det første er det konseptet med Delte hostingressurser. Alle skyselskaper eier eller leier plass med massive datasentre, og innenfor disse stedene er fysiske maskinvarestykker som CPU-er, harddisker og nettverksutstyr. Sammen danner de en plattform som kan deles inn i forskjellige enheter kjent som virtuelle maskiner.

Når du som nettskunde velger å være vertskap for et nettprosjekt hos en leverandør, leier du faktisk datakraft fra en av disse virtuelle maskinene. Dette betyr at dataene dine faktisk lever side om side til annen informasjon som eies av enkeltpersoner eller selskaper.

Ved å tvinge kunder til å dele disse skyressursene, kan en leverandør spare penger for seg selv mens de risikerer redusert ytelse og pålitelighet for kundene. Men når det gjelder A2 Hosting, kutter de ikke hjørner når det gjelder Shared Hosting Resources.

I stedet for å slå sammen data så mye som mulig til den samme maskinvaren, de opprettholder et lavt forhold mellom servere og kunder. Dette betyr at den virtuelle maskinen din blir delt mellom færre mennesker og holder mer databehandling og nettverkskraft for seg selv. Derfor er selskapets påstand om å være 20 ganger raskere enn andre vertsalternativer.

I tillegg bruker A2 Hosting den siste CDN-teknologien (Content Distribution Networks) og kraften i hurtigbufring. Hva dette betyr er at A2 Hosting kan utnytte nettverket mellom de tre datasentrene i USA, Europa og Asia for å betjene sine kunder så raskt som mulig.

Når vi kjører våre egne tester fra innenfor den kanadiske grensen, kobler vi logisk til A2 Hosting-serverne i Michigan, siden de er nærmest oss når det gjelder fysisk nærhet.

Men siden du vil at nettstedet ditt skal være raskt fra hvor som helst i hele verden, A2 Hosting sporer hvor de besøkende befinner seg og kobler dem til det nærmeste datasenteret, og sikrer at nettsiden lastes så raskt som mulig.

Cache sparer også tid når du jobber på skymiljøer. Hvis data på nettstedet ditt ikke endres eller oppdateres kontinuerlig, kan A2 Hosting benytte seg av hurtigbufring og rutinemessig sende besøkende til en lagret kopi av innholdet ditt. På en jevnlig basis, de vil sjekke med den virtuelle maskinen for å se om nye data må vises eller endres.

Våre historiske data om A2 Hosting ytelse går flere måneder tilbake, og du kan finne de gjennomsnittlige sidetidspunktene fra 2018 nedenfor:

 • Kan gjennomsnittlig hastighet: 209ms
 • Gjennomsnittshastighet i april: 218ms
 • Gjennomsnittsfart i mars: 199ms
 • Gjennomsnittlig hastighet i februar: 211ms
 • Gjennomsnittlig hastighet i januar: 224ms
 • Desember gjennomsnittlig hastighet: 276ms

Totalt sett en veldig sterk ytelse. Mer informasjon kan du finne på vår forskningsside også.

Hastighet er avgjørende for et webhotellfirma, men det mister verdien som en salgsfunksjon hvis plattformen ikke er jevn. Det vi snakker om her er ideen om oppetid.

Oppetid brukes til å beskrive prosentandelen av tid som et nettsted er tilgjengelig og fungerer for eksterne besøkende. Det motsatte kalles nedetid, som måler hvor lang tid nettstedet er nede og ikke tilgjengelig.

Hvis nettstedet ditt er knyttet til virksomheten din eller en annen profesjonell innsats, bør oppetid være viktig for deg. Til og med minutter av nedetid kan være ekstremt kostbart og skade omdømmet ditt blant brukere og besøkende. Med hastighetene på dagens moderne internett har folk liten tålmodighet for langsomme eller ikke-reagerende nettsteder.

Så kan du stole på A2 Hosting når det kommer til stabilitet og pålitelighet? Hosting Canada sier ja, basert på våre måneder med testing i deres amerikanske datasenter. Oppetid beregnes som en prosentandel av tilgjengelige timer delt på totale timer. Ingen server kan realistisk oppnå 100% oppetid, men priser over 99% indikerer sterk ytelse.

Våre A2 Hosting-tester var gjennomsnittlig oppetid på 99,8%, noe som betyr at serverne deres var nede eller utilgjengelige bare .2% av tiden. Det utgjør bare 17,5 timer i løpet av et helt år. Det betyr når det gjelder oppetid, sammenligner A2 gunstig med andre toppalternativer som Bluehost og HostGator.

Her er de historiske dataene for A2 Hosting’s oppetidstap:

 • Kan oppetid: 99,9%
 • Oppetid i april: 99,9%
 • Oppetid i mars: 99,98%
 • Oppetid i februar: 99,96%
 • Januar oppetid: 99,99%
 • Desember oppetid: 98,92%

Som du kan se, er A2 Hosting-serverne pålitelige året rundt, selv gjennom den brutale kanadiske vinteren. Når du leser dette, sporer vi alle de beste hostingvalgene våre når det gjelder oppetid, og dataene er tilgjengelige for deg hvis du vil sjekke det ut.

A2 Hosting Support Review

De fleste vertsfirmaer tilbyr et visst nivå av teknisk support til betalende kunder, men det kan variere veldig og ofte være ganske mangelfulle. Flere og flere tilbydere er avhengige av kunnskapsbaser og tekstboter for å svare på spørsmål i stedet for faktiske mennesker.

A2 Hosting er imidlertid annerledes, ettersom de tilbyr livehjelp 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Du kan komme i kontakt med representanter direkte over telefon eller i nettprat. De aksepterer også spørsmål via e-post, som strømmer direkte inn i deres supportbillettsystem. Her er et skjermbilde av hvordan chattesystemet ditt ser ut:

a2hosting chat support2

A2 Hosting gir også kundene sine en rekke ekstra funksjoner for å gjøre nettstedet ditt enda bedre og sikrere. Disse er alle gratis og kommer med noen av A2 Hosting planalternativer. Betrakt dem som et annet insentiv for å grøfte din nåværende webhotell og bytte.

For det første gir de kundene sine gratis sikkerhet og forhindring av hack, og det er spesielt viktig hvis du kjører mange plugins eller vil være vert for et WordPress-nettsted. De bruker et system som heter “HackScan Protection” for å hele tiden overvåke sikkerheten til kontoen din og holde inntrengere ute.

Sammen med det kommer et gratis SSL-sertifikat, som vil gjøre alle forbindelsene mellom A2 Hosting-serverne og brukerne dine fullstendig kryptert. SSL-sertifikater kan koste selskaper mye på årlig basis, men A2 Hosting bruker Let’s Encrypt-systemet og gjør det hele gratis for deg. Å ha et SSL-sertifikat er avgjørende for enhver liten bedrift som planlegger å selge over internett eller lagre brukerens private informasjon.

Sjansen er stor for at du kanskje har et nettsted som allerede er vert et annet sted, men er interessert i å flytte det til en bedre plattform som hva A2 Hosting kan tilby. Ikke noe problem, fordi A2 Hosting tilbyr gratis migrasjonshjelp for å få alle filene og webkonfigurasjonen flyttet over til serverne deres. I tillegg vil de slå på automatiske sikkerhetskopier for å redusere risikoen og hjelpe deg med å komme deg etter tap av data.

A2 Hosting-pakker – som er den riktige for deg?

I gjennomsnitt er A2 Hosting priser litt høyere enn hva du finner fra andre selskaper.

Men vi tror det er verdt det – de tilbyr god valuta for pengene, spesielt siden du kan velge mellom pakker og velge planen som fungerer best for budsjettet ditt.

Her er en oversikt over pakkeprisene deres:

A2 Hosting tilbyr tre plantyper: Lite, Swift og Turbo. Lite-planen er bra for små prosjekter eller hobbynettsteder, siden den fungerer med et enkelt domene og inkluderer begrenset database- og e-postbruk.

Ved å oppgradere til Swift-alternativet, får du ubegrensede databaser og kan administrere uansett hvor mange e-postkontoer du vil ha med domenene dine. Turbo-planen er rettet mot små bedrifter, ettersom den inkluderer en nettstedakselerator for å gjøre domenene dine opptil 20 ganger raskere.

A2 Hosting har alternativer for hosting av virtuell privat server (VPS). Med et VPS-abonnement vil du få full tilgang til et helt datamiljø på en virtualisert plattform. Dette kan være kritisk for større virksomheter som trenger å kjøre sin egen programvare og gjøre komplekse konfigurasjonsendringer for sine nettprosjekter.

Husk at A2 Hosting tilbyr en 30-dagers problemfri refusjonspolicy:

“Hvis en forespørsel sendes online for øyeblikkelig avbestilling innen de første 30 dagene, en full refusjon vil bli utstedt. “

Dette er, for å være ærlig, uhørt i vertsrommet, som er kjent for lure regninger og prøver å holde kundene “på kroken”.

Slik registrerer du deg for A2 Hosting

Kanadiske kunder kan starte en A2 Hosting-konto rett fra nettstedet deres. Registreringsprosessen er ganske enkel uten skjulte avgifter eller andre triks. De støtter også en rekke månedlige betalingsalternativer, inkludert kredittkort, PayPal, postanvisning eller bankoverføring.

A2 Hosting kjører også ofte spesialtilbud eller salg, som du kan låse deg fast til en månedlig pris i et helt år.

Når A2 Hosting-kontoen din er åpnet, kan du starte det nye prosjektet ditt med et enkelt klikk. Hvis du vil overføre data fra en annen plattform, hjelper de med det, eller du kan starte fra bunnen av og bruke verktøyene deres for webdesign.

A2 Hosting garanterer at nettstedet ditt vil være tilgjengelig med over 99% oppetid, og hvis du ikke er fornøyd eller ikke treffer det oppetiden, får du pengene tilbake.

For å oppsummere ting, vi har funnet A2 Hosting som et kvalitetsselskap som tilbyr pålitelig, sterk ytelse og støtte.

Når det gjelder å velge en webvert, har vi funnet dem å være et godt valg for kanadiske brukere, uansett hvor du befinner deg i landet.

FAQ

Hvem eier A2 Hosting?

Selskapet eies av Bryan Muthig. Han grunnla selskapet i 2001 som Iniquinet.

Hvor ligger A2 Hosting?

Det er servere som ligger i Michigan, Arizona, Amsterdam og Singapore.

Hva er forskjellen mellom Linux og Windows hosting?

Alt det betyr er hvilket operativsystem som kjører på serverne selskapet bruker. Linux er det mest populære på servere, så det har flere funksjoner, og de fleste webdesignere foretrekker Linux-basert webhotell. Den eneste gangen Windows vil være fornuftig, er hvis det er spesifikke Windows-applikasjoner som må brukes.

Hvordan kan jeg fortelle hvem som er vert for et nettsted?

Det er visse verktøy på internett som kan hjelpe med det, for eksempel Hosting Checker.

Du vil kanskje også like:

 • Beste nettstedbygger

Referanser og bildekreditt:

 • Offreee.com
 • Vendasta.com

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author