3 best forhandlere hosting selskaper for kanadiere i 2020

Driver du en websideutviklings- eller designbyrå?

Ønsker du å tjene ekstra $ 1000 + / måned uten å gjøre noe arbeid?

I så fall vil du lytte opp.

Nei, jeg snakker ikke om en slags sleazy MLM-ordning som vil kreve en investering på 2 000 dollar på forhånd og resultere i en uunngåelig fremmedgjøring av alle som du holder kjære (minst … alle som ikke vil kjøpe dritt).

Jeg snakker om forhandlervert.

Og det er kanskje bare den kuleste siden skivet brød (selv om jeg fremdeles er forvirret over hvorfor det visstnok skal være kult … det bare er brød?)

Hva er forhandlervert og hvorfor skal jeg bry meg?

Forhandlervert er et relativt enkelt konsept som kan generere en betydelig inntekt for ditt digitale byrå med nominell innsats.

Slik fungerer det:

La oss si at du for øyeblikket har en liste over 100 små nettstedsklienter som alle vil ha raske, pålitelige og brukervennlige webhotell-tjenester. Siden de allerede vet, liker og stoler på deg fordi du (forhåpentligvis) hjalp dem med å designe et fantastisk og intuitivt nettsted, vil de naturlig nok være mer tilbøyelige til å kjøpe hosting via stedet for å bruke en mainstream-vert.

Så tar du turen til en av forhandlerne vi skal anbefale, og du kjøper en pakke for forhandlerhotell som gir deg tilgang til 600 GB båndbredde og et ubegrenset antall domener for bare $ 20 / month.

Du kan deretter gå og tilby hosting-tjenestene dine til en rimelig pris på for eksempel $ 10 / måned (forutsatt at det aktuelle nettstedet bare bruker 6 GB båndbredde), og tjener deg totalt netto fortjeneste på $ 980 / måned for å gjøre … vel nesten ingenting.

Ganske kult, ikke sant?

Vi tror det.

Og for å hjelpe deg med å starte din tur inn i verden med å generere passiv inntekt gjennom forhandlervert, har vi satt sammen denne hurtigguiden for å hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hva du skal se etter i en forhandlerleverandør, samt våre 4 beste anbefalinger for toppforhandler verter.

La oss dykke inn.

TL; DR. Hvis du vil komme i gang med den rimeligste pakken som fremdeles vil gi pålitelige oppetider og lastehastigheter (og mange ekstra godbiter), vil du bruke A2 Hosting.

Når det gjelder forhandlerhotell, tilbyr A2 en uslåelig 80 GB diskplass, 800 GB båndbredde og en dedikert IP for bare $ 13,99 / måned (for varigheten av introduksjonstilbudet).

Hvis du vil ha alle de saftige detaljene bak denne anbefalingen, eller foretrekker å bruke en annen hosting-tjeneste … Bare fortsett å lese (hva annet skal du gjøre? Se på katte-gifs)

Uansett … Tilbake til virksomheten.

Hvorfor skal du stole på oss?

Vi vil…

Vi har solgt hosting-tjenester til våre egne kunder (mer enn 900 av dem) i mer enn et tiår og har en veldig interessert i å finne de rimeligste og pålitelige forhandlerne på markedet.

Men det er ikke alt.

I løpet av tiårsperioden som topputvikler av nettstedet har vi hatt unik tilgang til en mengde data som ganske enkelt ikke er tilgjengelig for allmennheten. Du kan se live sporing her. Les mer om vår 4-trinns forskningsprosess her.

Vi har registrert oppetider, lastehastigheter, kundeservice-interaksjoner og mer i den bedre delen av 9 år, og vi har fått våre egne #geniuser å samle og dele disse dataene her, slik at vi kan gi deg den mest objektive og nøyaktige informasjon mulig.

Dessuten er vi kanadiere. ��

Hva du skal se etter i en forhandler-webvert

Alle leverandører av forhandlervert er ikke opprettet likt, og raskeste måte å ugjenkallelig piss av din eksisterende kundebase og miste tilliten for alltid er å velge den billigste forhandleren du kan finne for å maksimere fortjenesten.

I en verden av forhandler og delt webhotell er ordene “billig” og “dritt” ganske mye synonymt… det er grunnen til at du bør unngå unna selvbeskrevne “gratis” hosting-nettsteder for enhver pris. Selv om du vil forsikre deg om at den valgte leverandøren din er rimelig, vil du også sørge for at de oppfyller følgende kriterier.

Pålitelig oppetid

Det er ingen mening å drifte et nettsted hvis det aktuelle nettstedet ikke er lenge nok til at potensielle kunder faktisk får tilgang til noe av innholdet ditt.

Du vil være sikker på at enhver forhandlervert som du velger tilbyr garantert oppetid på minst 99%, slik at du ikke mottar 127 telefonsamtaler klokka 14 fra misfornøyde klienters nettsteder som ikke lenger er i drift.

Rask lastetid

Tatt i betraktning at den gjennomsnittlige brukeren vil vente bare tre sekunder på at et nettsted lastes inn før han forlater søket og bruker en annen ressurs, er hastigheten til nettstedet ditt (og kundens nettsteder) viktig. Og det betyr mye.

En god tommelfingerregel er at du vil at en hvilken som helst forhandlervertjeneste til gir lastetider under 1000 Ms (selv om tjenestene vi anbefaler er mye raskere enn dette).

Stor kundestøtte

Hvis du driver ett nettsted, vil sjansen for å møte et problem eller hikke som krever hjelp fra en kundesupportrepresentant være rundt 100% (nærmere 114,2% hvis vi er nøyaktig ��). Hvis du selger flere titalls eller hundrevis av hosting-pakker, øker disse oddsene eksponentielt.

Før du investerer i en hvilken som helst forhandlerhotellpakke, vil du forsikre deg om at de er effektive 24/7 live kundesupport for å hjelpe deg i den uunngåelige hendelsen at noe går galt.

skreddersy

Hver klient og kunde som du for tiden betjener vil ha unike behov for webhotell. Noen av dem vil trenge mer båndbredde enn andre og noen vil kreve spesielle funksjoner og sikkerhetsprotokoller som ikke er standard for de fleste hostingtjenester.

Som sådan er det viktig at forhandlerhotellleverandøren du velger har en høy grad av tilpassbarhet slik at du kan skreddersy hver enkelt av kundens hostingpakker til deres spesifikke behov.

Nå som du vet hva du skal se etter hos en forhandlervert leverandør av høy kvalitet, la oss gå inn på vår personlige anbefaling. (Men ikke bekymre deg, hver av disse webvertene oppfyller eller overgår alle ovennevnte kriterier.)

De 3 beste forhandlerne i Canada

#1. A2 Hosting

En funksjonsrik web- / e-post vert (med litt høyere prislapp)

A2 HostingLastetid: 601S
oppetid: 99,99%
Koste: $ 13.19 / mo
Oppbevaring: 30 GB
Brukerstøtte: 24/7 365 Live Chat
Pengene tilbake-garanti: Ja

I de berømte ordene til Charles Darwin, “er det ikke den raskeste eller mest pålitelige leverandøren av forhandlerhotell som overlever, men den som gir mest mulig pris for prisen.” (Omskriver her …)

Etter vår erfaring tilbyr A2 Hosting ikke de raskeste lastetidene eller de mest pålitelige oppetidene til våre anbefalte verter, de er uten tvil den beste verdien for prisen du betaler. Når du tenker på at A2 Hosting vil spare deg for omtrent $ 5 per måned over SiteGround eller Hostgators pakker, blir det små avviket i ytelsen deres nominell.

lading bare $ 13,19 per måned for nye kunder, A2s pakke for forhandlerhotell er en absolutt stjele som vil gjøre kundene glade og lommeboka full.

De tilbyr en høy grad av tilpassing og tilgang til 24/7/365 kundesupport som (til tross for vår beste innsats) har vist seg gjennom årene å være fullstendig ubrukelig. Hvis du ikke er helt begeistret for A2s forhandlervert, er du beskyttet av deres ‘når som helst pengene-tilbake-garanti’.

# 2. Siteground

The Runner Up og personlig favoritt

Siteground-logoLastetid: 475s
oppetid: 99,99%
Koste: $ 45 / kreditt (volumrabatter tilgjengelig)
Oppbevaring: 10 GB / konto
Brukerstøtte: 24/7 365 Live Chat
Pengene tilbake-garanti: Ja

I motsetning til A2 og HostGator (mer om dem på et sekund), SiteGround ser ut til å ta en pervers glede av å overkomplisere en ellers enkel transaksjon …

I stedet for å betale på forhånd for et angitt lagringslag og båndbredde med et ubegrenset antall kontoer, opererer SiteGround på et kredittsystem der hver kreditt du kjøper lar deg konfigurere en ny hostingkonto med 10 GB webplass.

Kreditter starter på $ 45 / år (eller $ 3,75 / måned), men avhengig av volumet på kreditter du kjøper, gå så lavt som $ 42 / år. Til tross for denne riktignok kronglete prisstrukturen, leverer SiteGround en eksepsjonell høy kvalitet til en rimelig pris.

Hver nye hostingkonto / kreditt du kjøper, er utstyrt med dataoverføring som ikke er målt, ubegrensede FTP-kontoer, gratis daglige sikkerhetskopier (en ekte livredder), gratis e-postkontoer, og gratis Cloudflare CDN.

På toppen av alle bonusgodene som de tilbyr, er SiteGround den raskeste og mest pålitelige forhandleren på denne listen med en lynrask rask 475 ms gjennomsnittlig lastetid og en garantert oppetid på 99,99% (som lar oss tilgi deres forvirrende pris som helvete ).

Vi har vært store fanboys-fans av SiteGround i ganske lang tid, og deres forhandlertjenestetjenester opprettholder det gode omdømmet de har bygget det siste tiåret..

# 3: HostGator

Eksepsjonelle funksjoner, uheldig prislapp

hostgator

Lastetid: 657s
oppetid: 99,99%
Koste: $ 19.95 / mo
Oppbevaring: 60GB
Brukerstøtte: 24/7 365 Live Chat
Pengene tilbake-garanti: Ja

Selv om de er den dyreste forhandleren på denne listen, vil vi hevde at HostGator gir det største smellet for pengene dine og tilbyr tjenester av høy kvalitet som vil holde deg og dine kunder glade som en skinke i årene fremover (jeg har aldri forstått den analogien ). ����

Mens de tilbyr en garanti på 99,99% oppetid (som alle de andre vertene på denne listen) og en lastetid på 657 ms, der HostGator virkelig skinner, er det i overflod av ekstra funksjoner og bonusgodt de tilbyr til nye kunder.

Ubegrenset e-postkontoer? Kryss av. ✅

Ikke-målte domener, underdomener og FTP-kontoer? Kryss av. ✅

Åndedrettsfull god kundesupport, en pengene-tilbake-garanti uten problemer, og en rekke sikkerhetsfunksjoner? Sjekk, sjekk og sjekk en roony! ✅ ✅ ✅

Etter å ha brukt og gjennomgått HostGator i mange år, er de lett en av våre favorittleverandører for tilbydere gjennom tidene, og du vil bli hardt presset på å finne en rimeligere og pålitelig tjeneste der ute (stol på oss, vi har sett).

Siste tanker

Selv om det å tilby forhandlerhotellpakker til eksisterende kunder kan vise seg å være mer utfordrende enn du først kan forvente, er det en utmerket måte å generere konsekvent og forutsigbar passiv inntekt… uten å lære en vanvittig ny kodingsevne, investere i eiendom eller dykke ned i den komplekse verdenen cryptocururrency.

Og hvis du bestemmer deg for å hoppe inn i verdenen av forhandler som er vertskap for første gang, så tørr jeg hunden å prøve å finne en bedre leverandør enn de vi har anbefalt her.

Sørg som alltid for å gjøre din egen undersøkelse og gjennomføre din egen due diligence før du tar den endelige beslutningen. Hvis du har spørsmål, kommentarer eller bekymringer, kan du gjerne slippe dem ned nedenfor, så kommer vi tilbake til deg som så fort som mulig.

Håper dette hjalp, nå komme deg ut der og begynne å videreselge noen hosting-pakker!

Du vil kanskje også like:

  • Beste webhotell
  • Beste nettstedbygger
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author